Puna verzija : Jeste li se pripremili za svetsko prvenstvo?
yige_gui
02.06.2006, 01:23
dakle, fudbalski fanovi, prvenstvo samo sto nije pocelo.. jeste li se pripremili psihicki i fizicki? koliko vremena mislite provodite pred TV/om? :osmeh:
Gledaću sve utakmice, sve emisije posvećene SP-u, sve reportaže, sve sve sve, pa čak i reprize. :fijuk:
Gledaću sve utakmice, sve emisije posvećene SP-u, sve reportaže, sve sve sve, pa čak i reprize. :fijuk:
-Pratim x 2
Pokusacu da gledam sve, ako bude prenosa na nekoj od TV-ja. Ovdje sigurno prenose US, a ostale ko zna... :fijuk:
Pokusacu da budem u toku, ali kako mi se odmor poklapa sa prvenstvom cisto sumljam :roll:
necu imati strpljenja da gledam sve, bice mi podrobno prepricano (blago meni), ali se spremam za cetvrtfinale pa nadalje
Captain Jack
03.06.2006, 03:42
Ko zapeta puska:uzbud: Ovamo gde radim imamo TV koji je jedno 4 metara po dijagonali,sve ce biti prenoseno na ESPN2,ESPN i ABC-u,hvala bogu piva ima u dovoljnim kolicinama:pijani: Prva utakmica ce biti na ESPN2 u podne sledeceg petka Costarika-Nemacka.Nasi igraju u nedelju,pola devet na ESPN2,sa verom u boga i majku Srbiju,gazimo Holandiju:ok:
Schnappi
03.06.2006, 04:11
U stanju pripravnosti. :)
Nasi igraju u nedelju,pola devet na ESPN2,sa verom u boga i majku Srbiju,gazimo Holandiju:ok:
Dace Bog. :uzbud:
Nasi igraju u nedelju,pola devet na ESPN2:
Nasi na ESPN2, e to nisam znao... fala kaptain an informacijama, a valjda cu i ja da safatam neki kanal u Kanadi da bodrim plave :ok:
Captain Jack
04.06.2006, 05:41
Sledecu igramo u petak 16.isto vreme,isti program,pola devet na ESPN2:ok:
Ne valja sto se Keza povredio ali ljudina je to,verujem da ce igrati:uredu:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.