PDA

Puna verzija : Bežanje od kuće

Mish
10.09.2008, 00:53
Danas u razgovoru sa društvom sam shvatila da nikad nisam pobegla od kuće.I shvatih da sam preskočila jedno iskustvo u životu. Sad više nema smisla bežati, tj. pitanje je od koga bih danas bežala. :huh:
A sećam se tih bežanija: pobegli u bivše nam republike na utakmice, pobegli sa momkom na more, pobegli kod drugarice u Peštu,...
Jeste li bežali od kuće? Zašto? Gde? Na koliko? Kakve su bile kazne?

duga12
10.09.2008, 01:22
Ja bežala :uzbud:....ali sa cele tri godine..inače sam bila mirno dete :roll:

Mama je izašla samo do prodavnice,meni padne ideja,kako bi bilo zgodno da ja odem do tetke u Sombor...poooodaleko od mog doma,drugi grad.Inače obožavala sam je,nedostajala mi je a ona je mene gledala me ko da sam ''njena'',jer svoje dece nije imala.

I tako,bilo je letnje vreme,prozor otvoren...i ja u majčici i gaćicama :smeh:,zapalim kroz prozor.

Sloboda :uzbud:....

Prepešačila sam tako bukvalno ceo grad,i zaputila se po sećanju u pravcu Sombora :smeh:.Ožednim usput,i uđem u neku prodavnicu da tražim vode..ne vidim se od onoga pulta..gužva...muvam se ja tako,ne bi li neko obratio na mene pažnju...

Vidim ja niko me ne zarezuje :huh:...i počnem ljutito da plačem :grr: svi se okrenuli.Srećom tu se zatekla neka žena koja je poznavala moje roditelje...kad je shvatila da sam sama,upita me kuda sam pošla,ja velim kod tetke u Sombor,a ona meni,pa kako bez majke?

Mamaaaa :placko:tada sam joj rekla vodi me mami...Žena me stavi na svoj bajs,i krene sa mnom put moje kuće...usput srećemo uplakanu mamu :stid2:...koja je alarmirala celu familiju i policiju :beyond: da me traži.

I dan dan danas,pamtim taj zagrljaj...i nikada mi više nije palo na um..da sprovodim takve avanture :jok:

Kazne nije bilo..samo se sećam...kako me je grlila.

starsica
10.09.2008, 01:37
bila sam strasno nemirno dete.. i ako nije bilo po mome, ja sam bogami pribegavala drasticnim merama :lol: ali Bogu hvala i moji roditelji su :lol:
secam se, bila sam prvi razred osnovne skole, i uglavnom, deka koji je ziveo sa nama u kuci me je otpratio u skolu, a kod kuce sam aj prethodno nesto histerisala i izvodila besne gliste.. uglavnom, donese me deka u skolu, ja odsedim tamo jedan cas i pobegnem iz skole :hahaha: ali odem na busku stanicu da docekam bus da me odnese do moje tetke u susedno mesto.. naravno, nisam stigla dalje od autobuske stanice :lol:

sledeci put kad sam zdimila od kuce.. ne secam se tacno koliko sam godian imala, ali znam da sam bila na kazni zescoj.. cale me uhvatio kako pusim :roll: elem, moja soba je na spratu i gleda na ulicu, imam terasu ispred i brsljan tacno pored mog prozora koji se penje do krova.. ja sam lepo izasla na terasu i spustila se niz brsljan da bih to vece otisla na koncert Blaze :uzbud: i nisam bila na kazni vise posel tog dana.. posto ne mogu da mi stave reze na prozore, a ne mogu u kuci da me zadrze :lol: