PDA

Puna verzija : Sex u troje iliti - trojka

Muckota
01.06.2006, 20:05
Cini mi se da ne poznajem ni jednog muskarca kojeg ne privlaci trojka, ali naravno sa dve devojke i njim jednim u glavnoj ulozi. :roll: Isto tako, vrlo retko cujem od zenske osobe da joj je sex u troje nesto posebno interesantan, bilo to u kombinaciji sa dva muskarca ili sa jos jednom devojkom. Da li je vama dovoljan samo vas partner, ili biste mozda svoju fantaziju ostvarili sa + jednom osobom?
Meni je sex u troje apsolutno neinteresantan, niti u kombinaciji ja + moj momak + jos jedan momak, a posebno ne u kombinaciji sa jos jednom devojkom. Cini mi se da bih je u sred sexa ocerupala a onda se posteno isplakala :smeh: Dakle, :jok:
Vi?

HLEBmaster
01.06.2006, 21:34
Hmmm .. nas troje? Ja i josh neki lik sa njegovom ribom il nekom shestom? Moze, al bez da on prisustvuje dok ja ne izadjem iz sobe ;))

Ja sa dve?Mojom ribom i nekom drugom?.. Naravno, nisam bolestan..Naravno, osim ako devojchica postavi to pitanje.. klasicna navlaka..:))

Ja i ona + neki dripac sa strane ? Ma nemoj da mu se nachestitam nove godine...

Ako ona to predlozi onda prvo njoj ..

Hihihihi :) Leicemersampashtakosam

Captain Jack
03.06.2006, 04:07
Imao sam priliku da ucestvujem i postanem napredni korisnik iste:roll: Da je zanimljivo?:uredu: Da treba probati?:uredu: Da je bolje deliti svoje sexualne fantazije samo sa jednom osobom?:uredu:

nattydread
05.06.2006, 14:56
ovo je bas zanimljiva tema. jednom me je bivsi udavio idejom o trojci, on, ja i jos jedna cura. meni se to bas nije svidjalo, ali eto, kazem mu ja da moze, po uslovom da poslije probamo u troje, ali da budem ja, on i jos jedan lik. e onda su uslijedile ljubomorne scene zbog famoznog treceg lika, pa je nakon toga njemu naprasno splasnula zelja za trojkom u bilo kakvim kombinacijama.

maqa
06.06.2006, 00:21
nisam do sada se druzila "po srpski", ali to ne znaci i da necu... :fijuk:
a imajuci u vidu i moje gej testiranje :osmeh: , nije ni cudo sto bih to uradila sa jos jednom zenom... 8) muskarci su i onako previse homofobicni... kontam da bi se ovako svi zabavili ..hehehehe..

Meggy
06.06.2006, 00:48
Ne privlace me takve kombinacije :jok: Jedan na jedan je ono sto je meni sasvim dovoljno, a posebno sto sebe ne vidim u situaciji da nekoga delim sa trecom personom :jok:

miqel
07.06.2006, 00:35
Probao sam varijantu sa dve devojke :ok: EXTRA :uredu: SAmo se treba jako najesti slanine da odrzis kondiciju na nivou ;)
Jedan na Jedan je ipak The Best Of :osmeh:

SQUAW
07.06.2006, 03:21
Cini mi se da ne poznajem ni jednog muskarca kojeg ne privlaci trojka, ali naravno sa dve devojke i njim jednim u glavnoj ulozi. :roll:

Da, ali uglavnom su im to fantazije, i u velikom procentu se na tome i završava. U stvarnosti se retko odlučuju da to probaju, jer je to prevelik izazov.

A ovim super - pastuvima gore :) , svaka čast ako su svakoj od njih uspeli da pruže intenzivan orgazam.

Vazda sam bila open minded (besramna, što bi neki rekli), pa mi tako i ovo ranije često padalo na pamet, ali ne kao sad nešto što nenormalno želim, nego kao nešto što nisam probala pre. Nisam se plašila da će me partner okarakterisati kao nastranu, nego jednostavno to nisam dovoljno želela, pa se iz tog razloga nije ni desilo. A poglavica me ne bi delio ni sa kim na tu foru, pa čak ni sa drugom ženom :beyond:

I kod mene jedan na jedan radi sasvim fine. Mada, kad bolje razmislim, i ima nas uvek troje :cesces: . On, ja i one-eyed wonder :hahaha: Ponekad i četvoro jebote :uzbud: kad je tu i Caribbean Jelly :lol:

comi254
08.06.2006, 00:45
Ha ha ha ! Odlicno pitanje . Voleo bih da vidim tog frajera koji moze (recimo dve ribe)da zadovolji apetite svojih partnerki u toj ne ravnopravnoj igri. Mislim da je coveku tesko da parira i svojoj neznijoj polovini a ne jos da se rve sa nekim. To su tinejdzeski snovi koji nemaju veze sa realnoscu. Verovatno da ima i takvih pokusaja ali neverujem da je jednoj odrasloj i normalnoj osobi to i potrbno. Ipak mi nismo vaspitani u tom duhu " morala'
Ko voli neka izvoli, a mi skromnijih apetita volimo da cuvamo sto je nase. (da mazimo i pazimo i da zovemo Djole"):love3:

HLEBmaster
09.06.2006, 18:57
Ha ha ha ! Odlicno pitanje . Voleo bih da vidim tog frajera koji moze (recimo dve ribe)da zadovolji apetite svojih partnerki u toj ne ravnopravnoj igri.:

Hehehe, pa naravno da ne moze, ali to i nije poenta. Pitanje je da li BI sa dve?

Ipak mi nismo vaspitani u tom duhu " morala'

Moral? Kako uklopiti moral u atmosferu gde je dobrom delu ljudi sve prihvatljivo ako onaj drugi ne sazna?..Chisto sumnjam da smo tako namerno vaspitani.

Hocu da kazem, moral je prosto relativna stvar kada je u pitanju sex i mashtarije, a pogotovo ga za ova hipotetichka pitanja mozemo ga zanemariti.

Ipak, generalno, tvoj stav mi je apsolutno blizak.

TROPRSTI
14.06.2006, 06:41
Imam sasvim suprotno viđenje ove tematike od postavljačice teme.

Zapravo u glavi mi je da dame više razmišljaju o tome kako bi izgledalo biti u sendviču sa dvojicom jer je njima to realno moguće izvesti.
Dok muškarac u trojci ima dekoncentraciju tokom ISTOVREMENOG tretiranja obe partnerke.
Inače svako grupno maženje i sexanje je više istraživanje nego ono pravo, i zato, ako bi mi palo na pamet da probam, to bih obavio sa dvema damama sa kojima nisam u emotivnoj vezi. Jerbo bi mi takav eksperiment narušio odnose sa stalnom partnerkom.

A što se tiče mogućnosti t.j. sposobnosti da se to odradi, ne bi trebalo da bude problema. Jer ko je dovoljno ,,lud,, i ozbiljan u nameri to da odradi sigurno ima i sposobnosti. Ko god je testirao koje su granične mogućnosti u sexu mogao je ostati zapanjen jer se može terati do besvest, bukvalno.

Zlatni mis
09.08.2006, 16:00
Cini mi se da ne poznajem ni jednog muskarca kojeg ne privlaci trojka, ali naravno sa dve devojke i njim jednim u glavnoj ulozi. :roll: Isto tako, vrlo retko cujem od zenske osobe da joj je sex u troje nesto posebno interesantan, bilo to u kombinaciji sa dva muskarca ili sa jos jednom devojkom. Da li je vama dovoljan samo vas partner, ili biste mozda svoju fantaziju ostvarili sa + jednom osobom?
Meni je sex u troje apsolutno neinteresantan, niti u kombinaciji ja + moj momak + jos jedan momak, a posebno ne u kombinaciji sa jos jednom devojkom. Cini mi se da bih je u sred sexa ocerupala a onda se posteno isplakala :smeh: Dakle, :jok:
Vi?

Vidite, gospodje i gospodo moja, Vasa cenjena misljenja se ne uklapaju sa nekim novim psiholoskim istrazivanjima...

Prvo, strucnjaci kazu da zeni nije dovoljan samo jedan parner da je potpuno seksualno zadovolji!

Drugo, stucnjaci tvrde da ljubav moze da "dura" najduze 18 meseci, i da onda NEIZOSTANO pocinju snovi o drugim partnerima i diskretno posmatranje drugih "ispod kaisa"!

Trece, psihijatri i psiholozi tvrde da je za muskarce vrlo jak erotski stimulans kada zamisljaju kako im se partnerka "krese" sa nekim drugim covekom, sto "obdarenijim" - to jaci stimulans...(Iz tih razloga kada zena prizna neverstvo (a to NIKAD ne treba uraditi!), partner je uvek tera da mu prica kako je bilo u najsitnije detalje...)

Posto su ova tri zakljucka malo "ljigava", nerado se o njima raspravlja u javnosti.

Mnogi ljudi NECE DA PRIZNAJU ono sto u stvari jeste...Stide se ili se plase osude nepripremljene sredine...

Pa cak ni na netu, gde se ipak ne poznajemo licno.

Ko god je testirao koje su granične mogućnosti u sexu mogao je ostati zapanjen jer se može terati do besvest, bukvalno.
Uvazeni gospodine Troprsti.
Bukvalno se moze terati do besvesti samo sa onim trecim , odnosno srednjim prstom...

Ili kada ste toliko pijani da vise ne znate da li primate ili dajete...

Imam jednu prijateljicu ovde u Bogoti koja se sa najstariim zanatom bavi od svojih 16 godina, (a sada joj je 36) i kada sam joj se jednom pozalio na duzinu svoje "radnje", ona mi je skromno odgovorila: "Misicu, nemoj da imas kompleks, ja sam toliko usavrsena u tim stvarima, da meni NI JEDAN muskarac ne moze izdrzati tri minuta!"

Tako, kad bi ti sreo neku kao ova moja lepa prijateljica, to tvoje "teranje do besvesti" bi doslo u ozbiljno iskusenje....

Mind_reset
09.08.2006, 17:09
Vasa cenjena misljenja se ne uklapaju sa nekim novim psiholoskim istrazivanjima...

Psiholoska istrazivanja su jako sirok pojam, Cenjeni gospodine udovoljite mojoj profesionalnoj znatizelji, pa nam dajte izvore tih psiholoskih istrazivanja...

Zlatni mis
09.08.2006, 20:32
Zaista ne mogu da Vam udovoljim znatizelji jer to sam citao po raznim svetskim revijama, a oni su prenosili sa raznih naucnih casopisa i simpozijuma.
Nije to sve sa jednog istog mesta.
I ja to procitam i ne cuvam. Ostane samo ono sto zapamtim...
Najveci deo sam citao u poznatoj kolumbijanskoj reviji "SEMANA"

Meggy
09.08.2006, 21:15
Imam jednu prijateljicu ovde u Bogoti koja se sa najstariim zanatom bavi od svojih 16 godina, (a sada joj je 36) i kada sam joj se jednom pozalio na duzinu svoje "radnje", ona mi je skromno odgovorila: "Misicu, nemoj da imas kompleks, ja sam toliko usavrsena u tim stvarima, da meni NI JEDAN muskarac ne moze izdrzati tri minuta!"

Tako, kad bi ti sreo neku kao ova moja lepa prijateljica, to tvoje "teranje do besvesti" bi doslo u ozbiljno iskusenje....
Wooooow, ta mora da je neka extra cica, posebno posle toliko godina radnog staza u tom poslu :lol: (moj ti je predlog da je prijavis za Ginisovu knjigu rekorda :klanj:)

A da ti nije slucajno palo na pamet da kod takvih gospojica idu zesce napaljena gospoda koja, po svoj prilici, p**ke nisu videli jako dugo vremena, pa im treba "izduvni ventil"? A? Il' mislis da tamo idu oni koji se svakodnevno seksaju, pa k'o vele da malo obogate svoj seksualni zivot jednim novim (trominutnim) iskustvom? Pa, majku mu, ti si musko, ne treba valjda ja da te ucim da muskarcu nisu potrebna ni ta tri minuta do orgazma ako je vec zaboravio kad je poslednji put upraznjavao tu plemenitu radnju? :lol:

I sta je ustvari tvoja poenta sve ove besede? Da zene koje su imale iskustvo duze od 3 ili 7 minuta lazu, ili da nisu dovoljno lepe, pa njihovom partneru zato treba vise vremena da svrsi? :lol:

Budibogsnama...

Zlatni mis
09.08.2006, 21:40
Meggy, ubedjen sam da bi po godinama mogla da mi budes cerka.
Ali volis da pokusavas da mi objasnjavas kako se prave deca. To je jako ruzna navika.
(Od politike do sexa!)
Ne moras, imam ih, fala Bogu, cetvoro (priznatih) i par brakova iza sebe!
Tako da kad o tim stvarima pricas sa mnom, bolje vise slusaj nego sto govoris.
Bices pametnija.

Meggy
09.08.2006, 22:08
I sem sto si mi stavio do znanja da mozes otac da mi budes, kakve si mi jos argumente u prilog svojoj tvrdnji dao? Znaci, delikatno skretanje sa teme, tako ja to zovem :lol: Pa, nije neki posao zapoceti polemiku pa onda, u nedostatku argumenata, pricati o svom potomstvu. Ako si vec izneo svoj stav, onda treba da stojis iza njega i da ga branis, a ne da kao glavno oruzje koristis svoje godine, a usput ne dajes nikakve valjane dokaze koji idu u prilog tvojoj tvrdnji.

Ja sam, eto, dozivela seks koji je trajao i mnogo vise od pomenutih par minuta i zivo me zanima da saznam kako to, zaboga, seks ne moze da traje duze od toga :lol: A za pravljenje dece, verujem da ce se svi sloziti, nije potrebno ama bas nikakvo strucno medicinsko (ili bilo kakvo drugo) znanje... primeri su svuda oko nas :osmeh:

TROPRSTI
15.08.2006, 19:43
Vidite, gospodje i gospodo moja, Vasa cenjena misljenja se ne uklapaju sa nekim novim psiholoskim istrazivanjima...

.
Uvazeni gospodine Troprsti.
Bukvalno se moze terati do besvesti samo sa onim trecim , odnosno srednjim prstom...

Ili kada ste toliko pijani da vise ne znate da li primate ili dajete...

...

E sad već kad su se naučni radnici umešali, moram i ja ovako samouk.

Pomenuti naučnici imaju koliko sam pofatao priliku da proučavaju slučajeve koji im padnu šaka tako da dok ne obiđu sve nas raznorazne neće imati potpunu sliku.

Tokom sexa ne poštapam se alkoholom, a prste koristim uglavnom kao dodatne upijače partnerkinih dražesnih oblina.

Sex do besvesti sam naveo jer mi je to delovalo najpribližnije situacijama u koje sam dospevao dok sam umesto studentske literature istraživao koliko smo u stanju partnerka i ja jedno drugome priuštiti zadovoljstva.
U slučajevima kada posle višečasovnog vođenja ljubavi simptomi nesvestice se počnu manifestovati ja to tretiram kao sex do besvest.

Možda je malo preterano ali je najpribližnije.

Ostalo je poštovana Meggy već raskrinkala.

Tako da sve u svemu iskustva su nam raznorazna.

yossarian
03.03.2007, 22:25
Занима ме, с две девојке. Није ми неподношљиво ни са типом и рибом, све док се он и ја не дирамо. А да ли бих успео да задовољим две... па, не замишљам то као секс двоје људи док треће гледа и чека свој ред... већ као свестрано испомагање.... 8)

DanijElla
09.03.2007, 00:45
Nisam probala trojku, a ni neću, jer ne želim da delim svog partnera :plaz2:

bubica
23.03.2007, 00:47
fair play... 1-1

Kal_el
23.03.2007, 00:54
ma super je s ribom i tipom :uzbud:
moze da se zabuşava :ok:

jova1
25.03.2007, 21:37
Prvo što mi u tom trenutku pomislim je "ja i dve ribe":fijuk: mada kad bolje :cesces: teško da bih zadovoljio obe! Sa jednom je daleko lakše izaći na kraj! Kondicija mi nije jača strana!

Kal_el
04.04.2007, 11:37
da li se u trojku raçunaju i oni likovi ...
şto se şunjaju po parkingu i bulje kroz zamagljeni prozor?:cesces:

tipka
04.04.2007, 11:55
Da sam slobodan kao sto nisam probao bi,ali posto sam u braku ne pada mi na pamet NIKADA

TVO.JA_
04.04.2007, 12:47
Da naravno...:roll: ja,on...i opet ja....extra trojka...:uzbud:

JasnaBGD
04.04.2007, 13:37
Ja sam za varijantu 1 : 1. Konzerva, ona najgora! :dry:

dndr
19.04.2007, 10:07
Ostala su samo pusta nadanja....

Sosa
19.04.2007, 10:08
:velikapegla:

par4her
29.04.2007, 21:22
postoji li devojka da bi nam se pridruzila?:uredu:

tibor
13.05.2007, 05:37
ma super je s ribom i tipom :uzbud:
moze da se zabuşava :ok:

:uzbud: dodatak za ovu vrstu perkelta dodao bih najbolje je sa vise vrsta mesa (jos ako je od divljaci ) ma fenomenalno .i kada se sve to krcka lagano na tihom krevetu od 4 kvadrata ,ugodjaj je potpun,i uzitak je neizostavan .
svakako za sve to morate imati pravi odabir , prijatan tek:hahaha: :hahaha: :hahaha: :uzbud:

Mina1809
13.05.2007, 10:34
Menage a trois....
nikad sa mojim partnerom, jer ni ja nemogu da delim
a sa drugima...hm....pa varianta female;female : male nije losa, a bilo bi i interesantno da se proba male;male; : female :-)

Najgora
28.09.2007, 20:48
Mene ovo asocira na onu scenu iz serije Sex i Grad, kad Samantha zarad ljubavi pristane na trojku, a on dovede u krevet duplo mladju hostesu :smeh: te je ista bila nogom gurnuta sa kreveta :hahaha:

Poznavajući sebe ne bih imala ništa protiv toga pod uslovom da uopšte pristanem na to i naravno ja odaberem koja bi to hostesa bila ta treća :fijuk::roll:

Andjelika
29.09.2007, 22:05
nemam takva iskustva niti zeljuu za istima.

par mojih drugova ih imaju... sa po dve devojke.....

i svi do jednog iskreno priznaju da su to vishe radili da bi bili IN i ispali frajeri nego shto su uzivali.....

ni jedan nije rekao da je bolje od 1:1

starsica
17.10.2007, 02:52
zasto da ne? nisam protiv, zelela bih da probam..
ali je fazon sto nijedan od mojih partnera nije hteo :huh:
ko tu onda nije normalan?

Crazy Angel
17.10.2007, 05:10
..nikad nisam imala nista protiv toga ali jos uvek nisam to probala :beyond:..
..sa jos jednom devojkom :jok: muskaracem..
..mislim nikad nebi probala sa jos jednim muskarcem :roll: samo jos jedna devojka dolazi u obzir..
..posto sam ja vec bila sa devojkom :roll: uvek me je zanimalo kako bi bilo kad bi jos muskarac bio pored :stid2:..
..fetis neki jbga :fijuk:..

biterlemon
17.10.2007, 06:22
Trojka?

Pa zabavljam se sa pomisli...

Kaze jedna sa neta, treba samo jako zeleti i ostvarit ce se!
Pa zelimmmmm, zelimmmmm, zelimmmm!!!:hahaha:

Elem, ne razumem se u problematiku, kada se dve devojke sloze sa muskarcem za seks u troje, da li su one obavezno biseksualke?

2 muskarca i jedna devojka? Bljak! :wacko:

socobe1
17.10.2007, 06:41
dali ona treca ili onaj treci kuva kafu dok ono dvoje uzivaju ili gleda nebih voleo dva muskarca i zenu u krevetu mozda dve zene i ja al sta ako treca osoba bude zapostavljena ili nedaj boze ja . :smeh:

Nanchovski
28.10.2007, 22:59
Trica, da da
lepa pomisao.

I da, ako je lepo onda nastavi, ako ti nije, prestani.

MuadDibb
03.11.2007, 19:10
Probao za sada samo dve devojke + muško + ja, što će reći dva na dva!! Njih dve i ja sam.... mmmmm Daaaaaa!! Želim.... Nas dvojica i ona sama, jbg, nisam uspeo da nagovorim drugara, ona je htela.....

;)

bluby
04.01.2008, 15:50
blaze tvom partneru,jer nekako vise onih koi zele 2 muskarca

Neron
04.01.2008, 16:03
Vi?

Imao sam curu koja mi je rekla da je bila sa 2 druga jednom samo i nikada vise niti tako niti pojedinacno...menjao sam ih godinu dana,ali i nju,jer mi opcija sa 2 devojke kako tako i nije nesto mnogo lose,ali sa dva muskarca moze da bude devojka koja je sa obojicom u dobroj vezi i gde ima poverenja na pretek...

Meni bio izazov da joj pokazem da sam gori od sve njene dece...:ok:

p.s. rekla je da ne bi vise nikada i da je mnogo bolje imati svog,jer vise mozes da dobijes i u sex-u i sto se duse tice...ali ne gutam te price,jer kao sto jednom pomenuh 'jednom narkomanka uvek narkomanka'...pod datim okolnostima pasce joj na pamet opet ili ce nekom pametnom pasti na pamet da nije imuna na tu vrstu zabave...sasvim je druga stvar da ona odvede dvojicu zarad svog zadovoljstva,ali da pusti da oni misle da su nju odveli,to neko ko voli sebe ne radi sebi...Ili bar ne prica da bi mene ubedila u svoje iskustvo... s'ebala se sto je pre svega sa mnom to nasla da mi prica...greska u koracima u poslednjem min. utakmice kada se ima sansa i za pobedu...tuga,ali sam ih menjao 8-9 meseci svakodnevno...

Isahara
04.01.2008, 16:13
Mene ovo asocira na onu scenu iz serije Sex i Grad, kad Samantha zarad ljubavi pristane na trojku, a on dovede u krevet duplo mladju hostesu :smeh: te je ista bila nogom gurnuta sa kreveta :hahaha:

Poznavajući sebe ne bih imala ništa protiv toga pod uslovom da uopšte pristanem na to i naravno ja odaberem koja bi to hostesa bila ta treća :fijuk::roll:

:hahaha: Naravno

Menage a trois....
nikad sa mojim partnerom, jer ni ja nemogu da delim

samo pod tim uslovima...ali poznavajući sebe, teško i tada...:cesces:

Neron
04.01.2008, 16:19
I kada sam pravio dogovore odustajalo se zbog pomenute dileme: deliti me ili ne sa drugaricom,pa cak i kada su lujke bile u pitanju....a druga opcija takodje otpada,jer bi znala da me gubi upravo tada,a i nisam neko ko bi drugovima sopstvenim nabacivao komplekse...:ok:

Da mislim da je ok probao bih,ali znam da nije,pa cemu onda...

siksi
04.01.2008, 16:30
Nisam jos probao ali kad bi probao dve devojke i ja samo tako

maestro99
05.01.2008, 21:23
pa neznam sta da kazm, ja sam probao u dvaestoro, ali verujte mi, nije ni blizu dobro, koliko je dobro u 98972198649876238719872!!!:uredu::smeh:

biterlemon
05.01.2008, 21:51
pa neznam sta da kazm, ja sam probao u dvaestoro, ali verujte mi, nije ni blizu dobro, koliko je dobro u 98972198649876238719872!!!:uredu::smeh:

Sa 14 godina si probao sa dvanaestoro?
Nadam se da nijedan medju njima nije bio punoletan, inace ima da se suoci sudskim procesom!

:hahaha::hahaha::hahaha:

memento
06.01.2008, 02:36
Тројку волим једино када играм бришкулу и трешету (врсте карташких игара уобичајених у приморју, пореклом из Италије, у којима је трица један од адута).

Тројку (под тим именом строго подразумевам две даме и себе), и поред привидне привлачности, никада не бих пробао, јер дубоко осећам у себи да она није природна и да предтсвља суштинску деградацију љубави, односно емотивне везе између мушкарца и жене...

У принципу, немам ништа против тога да је људи, ако им не смета, упражњавају, као и друге комбинације у вођењу љубави, наравно ако им то прија и никога при томе не угрожавају...

Neron
06.01.2008, 03:38
Ona i nas dvojica i posle da mi kuva rucak i radja decu...Ako sam 'balkanac' onda priznajem da jesam...Mogu i da je volim ceo zivot,mada sumnjam,ali te dve boldovane stvari da priustim sebi i njoj u zivotu bilo bi previse... :blink:

A znam njih nekoliko gde je bilo i vise od 2 na 1 , pa se vencavalo,radjala se deca i kuvalo , ali ne znam niti jedan da je opstao ... :stid2:

Ona za 'postene' cure kao prihvatljiva trojka: sam ja protiv njih dve moze da prodje,ali da kuvaju obe i da radjaju... ne znam kako bi deci objasnio ko je kome sta u toj guzvi... :wacko:

djura5
13.02.2008, 14:44
sto da ne,sa dve ribe.mislim da je sve u glavi,sto se malo ne bi zabavili

Neron
13.02.2008, 15:05
...a posle snajku upoznam sa kevom... red je da majka zna čije unučiće gaji i s kim joj se dete zabavilo... :wacko:

p.s. šta zna dete šta je grupnjak... :dry:

BETMEN
06.04.2008, 11:32
ma dajte ljudi to svako želi ali kad bi došlo do toga pitanje je šta bi bilo.ja i dve ribe ajd kao možda bi i bilo ok ali riba,tip i ja???????????ma pali!!!!!!!!!!!!!! zamisli da pogledam u tipa dok pakujem ribu-bio bi to strašan pad znate već čega.:spermic:

Neron
06.04.2008, 12:28
NIKAD... a nije da nisam hteo

Nadjem i u trojkama iskusnu klinku i posle 5-6 opstenja ona utripuju k'o matora da ja mogu svaku i toliko posesivnosti navre da svi planovi i trojke otpadnu...

A i muskarci mogu da dobiju malo vise kompleksa nize vrednosti,jer sam i ja pre desetak godina gledao kako to drugi rade,pa shvatio i zasto treba da se qrcim do kraja zivota...

Angus
07.04.2008, 08:06
ma dajte ljudi to svako želi ali kad bi došlo do toga pitanje je šta bi bilo.ja i dve ribe ajd kao možda bi i bilo ok ali riba,tip i ja???????????ma pali!!!!!!!!!!!!!! zamisli da pogledam u tipa dok pakujem ribu-bio bi to strašan pad znate već čega.:spermic:

...mlad si sine...ja bi opalio i nju i njega...jos ako tip lichi na Zdravka Cholica...:roll:

kulturni_jelen
15.04.2008, 14:01

Au brate, pa ti nemas pojma sta je dobro! Super je ako ste jos i familija!!!!:uzbud: Tako sve ostaje u krugu porodice. :dvapara:

Ma trojka je super, dvoje su se tako smuvali. Ili ne, to je bilo na cetvorci!:fijuk:

exploited
15.04.2008, 14:07
trojka...cetvorka....
zar je to bitno????
sto veca gomila to lepse....
:uzbud::uzbud::uzbud::uzbud:

kulturni_jelen
15.04.2008, 15:37
Ma ja sam i za više, ali se to već zove GRUPNJAK!

Aleksa-NS
06.05.2008, 01:21
Zanimljivo, poznajem dosta devojaka kojima je san ( ili masta) da imaju sex sa dva tipa. Naravno, zbog sredine,prilike, i jos mnogo drugih stvari,mnoge od njih nisu ni pokusale tu fantaziju da realizuju.
Sto se mene tice,osim hranjenja nekog ega,ne vidim konkretno zadovoljstvo biti sa dve devojke u isto vreme.

Neron
06.05.2008, 01:52
Imao sam jednu koja je probala sa dva lika... Razumem ako je likusa pa ona njih odvede i proba... ali kada pijana kaze oni su mene odveli,ali ja sam to i htela...

Kolabiranje,otvaranje prozora... ufffff

Jbt odvedi ti njiih nemoj biti budala da tebe iko vodi negde...

kulturni_jelen
11.05.2008, 08:40
Volim,... bar mislim!? Ustvari nisam nikada probao, ali, ako je neko za...... ja bih,..... ?