PDA

Puna verzija : Forumske ikone

memento
28.08.2008, 11:03
Ovu temu sam zamislio sa potpuno pozitivnim predznakom, bez politike i malicioznih komentara. Pronađimo ono dobro u ljudima, jer svi ga imamo. Naravno, šale i duhovitosti su poželjne...

Na forumu zaista ima vanrednih likova, slagali se mi u nekom stvarima sa njima, ili ne. Neke od njih doživljavam kao prave forumske ikone.

Jedna od njih, koju ću prvu pomenuti, je svakako i starsica (najmlađa je, a i dama je), sa svojim mladalačkim entuzijazmom, ali i iznenađujućom mudrošću i čvrstinom za svoje godine kojima su nenametljivo protkani njeni duhoviti postovi. Dakle starsicu doživljavam kao ikonu na kojoj se nalazi svetla budućnost ovih prostora...

Čini li se i vama neko od forumaša kao moguća forumska ikona?

starsica
29.08.2008, 03:15
memento kaze:
starsicu doživljavam kao ikonu na kojoj se nalazi svetla budućnost ovih prostora...
e taman.. ionako se krste kad me vide.. :hahaha:

dopada mi se tema veoma :) i vama hvala dragi gospodine memento na ovom poredjenju :kiss:

meni prvo pada na pamet _baba_
razlozi:
- matora je, pa mozemo po godinama da je klesemo u zvezde..
- odrzava forum zivahnim svojom duhovitoscu i blesavoscu
- a pored humora, veoma je pametna, jerBO samo pametne osobe mogu da budu toliko duhovite :roll:
- zna da podriguje :uzbud:

jednostavno, trenutno nemam reci dovoljno jakih da bih _babu_ mogla da opisem kako bih zelela.. i znaci, _babu_ dozivljavam kao ikonu koja ti donosi dobro raspolozenje i kojoj mozes da se okrenes zbog radi smeha :)

memento
29.08.2008, 18:31
Jutrošnja neočikavana, da ne kažem spektakularna, pojava forumaša pod nikom mitar-faca je u meni odmah probudila asocijacije na snažnu subkulturološku pojavu koja se neviđeno zapatila na ovim prostorima (plodno tle, mikroklima i ostali uslovi su izgleda savršeni) i koju nazivamo folk kultura. Njeni najsnažniji i najprepoznatljiviji izraz je, svakako, folk muzika.

Dakle, nisam imao šanse da odolim sjajnom šarmu mitra - face i da ga ne doživim kao najnoviju i najupečatljiviju folk ikonu ovoga foruma.:ok:

love hunter
22.09.2008, 17:15
Izuzecu one koje znam od ranije Sa Nekog Drugog Mesta...da naglasim, redosled je totalno nebitan... :)

...Hlebmaster...jedan od najpametnijih i najduhovitijih dJechaka koje sam imao prilike da slusham, chitam, razgovaram sa njima... :)

...Squaw...zenski deo Hlebmasterra, rekao biH... :)

...Baba...mozda najshashaviJa devojchica na svetu... :)

...Mish...ono, volim je, shta da radim... :)

...Euridika...neshto posebno, u svakom mogucem smislu... :)

P.S Yossarian...uvek mi je bilo neverovatno kako osoba sa kojom imam toliko zajednichkih pogleda na politichki deo sveta moze toliko da zabrazdi na neku drugu (naravno, krajnje pogreshnu :fijuk:) stranu... :)