PDA

Puna verzija : Imate li sexualnih fantazija??

mazan
20.08.2008, 14:08
mastate li o necemu sto niste probali u sexu a zeleli bi ste???:fijuk:

Speed
20.08.2008, 15:28
Moj prvi post! :hahaha:

Da, naravno, ali sprovescu u delo... :)

Angus
20.08.2008, 16:18
...paaaaaa...skoro sve sto sam zeleo da probam u sexu,probao sam...jedino...uvek sam sanjao da mi se Djina Gershon pokenja na grudi...sto kaze moj kum...pojeo bih joj govno k'o cevap...:roll:

GostBG
20.08.2008, 17:20
Retko mastam.A,i ako se desi,mastam o onome sto je vec bilo.

egzotic
20.08.2008, 18:49
narawno...necu reci s kojom osobom sa owog foruma,ali jedna jeste..mm da;)

Samuraj
20.08.2008, 20:26
Верујем само у стварност. Живот ме томе научио :fijuk:!

ZOE
20.08.2008, 20:35
ko nema maste, bolje i da se ne seksa:roll: (ocigledno da takvoj osobi treba seksolog)8)

jovuk
20.08.2008, 20:39
Naravno,i onda kad sve to osmislim-iznenadim muža.

:hahaha:

Samuraj
20.08.2008, 20:41
ko nema maste, bolje i da se ne seksa:roll: (ocigledno da takvoj osobi treba seksolog)8)

Па лепа моја, обрати пажњу, говоримо о фантазијама, а не о машти. Примећујеш ли ти ту неку разлику ;)?

ZOE
20.08.2008, 20:41

Sto vise iznenadjenja, bolji seks:)

memento
20.08.2008, 20:45

Samo oprezno sa iznenadjenjima da se ne zapita:
- Ma gde li je i s kim li je to samo naucila!?:smeh:

jovuk
20.08.2008, 21:19
Samo oprezno sa iznenadjenjima da se ne zapita:
- Ma gde li je i s kim li je to samo naucila!?:smeh:

U noćima kad on radi treću smenu:hahaha:

Šalim se! Volim iznenađenja i mislim da ona čine sve zanimljivijim.Nas dvoje smo već 12 godina zajedno a volimo se kao prvog dana.

Neron
21.08.2008, 02:17
U noćima kad on radi treću smenu:hahaha:

Šalim se! Volim iznenađenja i mislim da ona čine sve zanimljivijim.Nas dvoje smo već 12 godina zajedno a volimo se kao prvog dana.

Jednom će se jedno od vas dvoje baš iznenaditi,ima vremena za vas... Do tada uživajte,a ti nastavi da praviš seanse noću dok on krvavo radi kako bi trošili mukom stečenu imovinu...;)

ajrin
21.08.2008, 03:26
sve svoje fantazije pretvaram u realne dogadjaje, nije uvek kao dok su samo u glavi, ali nekad i prevazidju sva moja ocekivanja
;)

memento
21.08.2008, 09:38
Seksualne fantazije? Naravno. A ko ih nema? Dok nisam otišao u švalersku (doduše prevremenu) penziju (tu i tamo odradim neki poslić honorarno:roll:) i dok sam bio jeftino muško meso:stid2:, bio sam poznat kao putujuća eroteka8), naravno i zbog maštovitih seksualnih performansa odnosno visoko erotskih intervencija u prostoru (obično krevetu), vremenu, konverzaciji i ukupnoj atmosferi...

(Jbt, al sam mu ga dao:smeh:. Nema šanse da mi neko poveruje:cesces:)

starsica
21.08.2008, 16:04
imam :beyond:
ali to nisu fantazije koje su teske za ostvariti 8) missim, ono sto nije ostvareno, na tome se radi.. :migosmeh:

exploited
21.08.2008, 17:33
p' sta ja znam....
analni fisting????
:uzbud::uzbud::uzbud::uzbud:

Nole erotica
31.08.2008, 02:17
Naravno da imam seksualne fantazije, moja najveca fantazija je da imam analni seks sa svojom vrsnjakinjom na velikom stadionu, a da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta i da svi navijaju za mene i da vicu gol gol....daaaj goool :)

od cokolade
01.09.2008, 19:52
Nemam. Ne volEm experimentisanje, generalno ne volim mnogo da fantaziram ni u zivotu a kamoli u seksu. :andjeo:

ajrin
02.09.2008, 00:15
imala nocas jednu.....odavno nisam sanjala tako lepe snove..steta da ostane neostvarena.....:uzbud:

believer
02.09.2008, 00:35
imam li seksualne fantazije?
imam...:kafa:

egzotic
02.09.2008, 00:39
moje seksualne fantazije su skroz autenticne i uwjek ih pretworim:uredu:

od cokolade
02.09.2008, 01:34
Mislim, meni su fantazije nesto uobicajeno, tipa- neobicne poze, slag, predigra mi je najbitnija.
Najveca zelja trenutno mi je da nadjem kondom koji sam naduvala iz zezanja kao balon i koji je odleteo u mp3 u mojoj sobi. Kad mama bude pravila generalnu po sobi, zaboravicu kako se zovem, a ne na fantazije. :(

izabelitta
05.09.2008, 12:39
Imam.:uredu: Al' neka ostanu fantazije. Drzim do postenja. Morala bih za sve njih da s udam http://img161.imageshack.us/img161/4396/svadbaav5.gif (http://imageshack.us), sto je malo komplikovano...:hmm:

ZOE
05.09.2008, 18:24
kad mene stignu sexualne fantazije:roll: ... nista od seksa:stid2:

Najgora
06.09.2008, 01:34
Dobro :)
Hajde da vidimo da li će i ova tema završiti u kanti, obzirom da se postavljač teme nije potrudio ni malo da ponudi odgovor a ostali jedva dočekali pogodno mesto za chat :roll:

Svaki naredni post koji ne ponudi odgovor, makar i u najavi :roll:, biće obrisan :)

Evo ja ću da počnem...

Prva fantazija mi je vezana za vreme tamo nekog Luja :hmm:
scena u glavi mi je onaj ogroman krevet,extra mekani jastuci, široke haljine i jako bitan detalj...korset. U toj priči smo nas dve :)

Druga se dešava u hotelu :hmm:
ustvari prvo na neko drugom mestu evo recimo kafić.Dok se proždiremo očima opušteno ćaskamo :fijuk: Odlazimo iz kafića i bez i jedne reči dolazimo do hotela. Ulazimo u sobu, prvo on pa ja.On se okreće prema meni...samo vrhovima prstiju zalupim vrata....

Ima još jedna vezana za diskoteku :uzbud: muzika, mrak, igra...mmm :uzbud:

Ako budete dobri možda ubacim i neki detalj 8)

Može tako? :)
Naravno ovo je samo primer, možemo da pričamo o čemu god hoćete vezano za fantazije, kako, gde, s'kim...ma smislićete vi već nešto ;)

exploited
09.09.2008, 20:49
bizzzzar totalni....
fetish tabani....
:uzbud:

squirting!!!!
:uzbud:

macak1610
09.09.2008, 21:14
njih dve + ja = trougao:uzbud:

starsica
09.09.2008, 21:22
da vidimo.. :roll:

prva je vezana za Francusku u doba inkvizije.. ja sam mlada gospodjica koja spasava jednu devojku koju nazivaju vesticom, od mucenja i sigurne pogibije i skriva je u svojoj sobi.. :roll:

druga je vezana za mene i njega.. sedimo na klupi, leto i vrucina.. i ja samo ustajem i odvodim ga u neki mracan kutak gde ce nas malo verovatno ali verovatno neko videti.. :roll:

i treca je vezana za mene samu.. samo posmatram sa prozora sta radi par preko puta moga stana.. a oni znaju da ih vidim.. a mozda im se i prikljucim.. :roll:

makilli
28.09.2008, 17:06
Naravno da imam,ko ih nema? :hmm: Veliku većinu sam i sprovela u delo a za onih par koje su ostale ima dana :stid:

prewrnuta_torta
28.09.2008, 20:26
na zadnjem sedistu njegovog auta :roll:
na nekom proplanku pod zvezdama :roll:
...itd... nije za javnost ;) :hahaha:

exploited
16.10.2008, 16:52
da...zeleo bih da mi je dovoljno dugacak da mogu sebi da ga nabijem u pedu....
:uzbud::uzbud::uzbud::uzbud::uzbud::uzbud::uzbud:: uzbud::uzbud::uzbud:

DrinChe
21.10.2008, 15:12
da vidimo :cesces: da, da... ima ih.

http://inlinethumb33.webshots.com/44000/2702446370103159165S425x425Q85.jpg (http://good-times.webshots.com/photo/2702446370103159165AZFJHL)

BoginjaMarija
22.10.2008, 00:37
naravno da ih imam:fijuk:ali zamisli kad bih sad o njima kuckala:uzbud:

_baba_
22.10.2008, 02:07
naravno da ih imam:fijuk:ali zamisli kad bih sad o njima kuckala:uzbud:

Ako zamislim kako ti zamisljas fantaziju o kojoj neces da kuckas, ondaK cu da pocnem da se dernjam po ovijem forumu: Javlja mi se! a ime cu da promenim u Ljubisa Trgovchevic i otvoricu agenciju za otimanje para lakovernim naivnim izgubljenim dushama. Mame mi.

Ako ste vec svratili na temu, sto lepo ne podelite svoje seksualne fantazije s nama koji i nismo bas nesto u tim vodama. Omatorilo se, znas kako. Jedino mi ostaje da citam i izigravam voajera, a vi mi uskracujete to zadovoljstvo.
Pederi. Ua! :(

starsica
22.10.2008, 02:19
Ako ste vec svratili na temu, sto lepo ne podelite svoje seksualne fantazije s namaperverzni manijace, ded zapljuni fantaziju :astasad:
odma' sada odma'.. nisi pamcenje izgubila ako se ne drndas :smeh: :smeh:
reci pliiiiiiiiiz :molitva: :molitva:

_baba_
22.10.2008, 02:34
perverzni manijace, ded zapljuni fantaziju :astasad:
odma' sada odma'.. nisi pamcenje izgubila ako se ne drndas :smeh: :smeh:
reci pliiiiiiiiiz :molitva: :molitva:

Neka, vama omladini to vise prilici. Ja volim da gledam. Samo...nemam sta.
Stipse. Ua! :dry:

Angus
22.10.2008, 02:37
...ja bih napisao samo...mislim da to nije za svachiji zeludac...bio bih obrisan 100%...:lazy:

Neron
22.10.2008, 14:48
NEMAM... mislio sam da neću dugo živeti,pa sam gustirao sve svoje fantazije koje sam imao...

Mada,nekad mi padne na pamet da nisam imao sreće,tj. toliko su i lujke posesivne kada su sa mnom,da podojim i obljubim 2-3 drugarice na kamari onako tek da vidim hoće im biti lepo,ali ne marim više...

Žao mi što nemam dva para ruku i još jedan q'ac mislim da bi mi doživljaj bio uvek potaman,mada sa većinom žena,naročito onim koje prete perverzijama i iskustvom je i ovaj jedan ispadao previše...

Ispod mire sto đavola vire...one su jedino u sferi fantazija...ne kaže naš narod to zalud...

Da rezimiram...priznajem jedino da fantaziram da svaka može da me isprati,a ne jedna u 4-5 godina...:(

exploited
26.10.2008, 10:54
...ja bih napisao samo...mislim da to nije za svachiji zeludac...bio bih obrisan 100%...:lazy:

aj ti lagano...i meni pada na pamet nesto sa malim prozorcicem :uzbud::uzbud:
i pogledom od dole...:djavo::djavo:
slag kume...slag....

Jerowen
02.11.2008, 14:33
Sta, zar nijedna zena nije imala fantaziju da bude sa zenom? Makar, onako, samo iz radoznalosti, da proba kako to izgleda? :fijuk::) Ja jesam, i znam jos par koje jesu iako su str8... Mozda se zene malo stide da to priznaju... :stid2:

A, pitanje i za muskarce: da li je istina da vecina vas ima neku fantaziju koja ukljucuje posmatranje dve lezbejke ili sex sa dve bi-devojke? :uzbud: Ajde sad iskreno, bez nekog laznog stida... :plaz2:

Angus
03.11.2008, 08:21
Sta, zar nijedna zena nije imala fantaziju da bude sa zenom? Makar, onako, samo iz radoznalosti, da proba kako to izgleda? :fijuk::) Ja jesam, i znam jos par koje jesu iako su str8... Mozda se zene malo stide da to priznaju... :stid2:

A, pitanje i za muskarce: da li je istina da vecina vas ima neku fantaziju koja ukljucuje posmatranje dve lezbejke ili sex sa dve bi-devojke? :uzbud: Ajde sad iskreno, bez nekog laznog stida... :plaz2:

...stid?...sta je to?...:huh:
...kada sam bio Young(Angus)...obavezno sam drkao,da ne budem vulgaran,onanisao na takvu zamisao...onda sam poras'ao...pa nasao dve...koje "bi"...:roll:

lav71
03.11.2008, 09:24

...ja ne smem da kažem...:stid2: ...stid me...:stid2::stid2::stid2::stid2:

:roll::roll:

Kal_el
03.11.2008, 09:53

zakazi mi sa dve :uzbud:

zrnce
03.11.2008, 10:02
vishe ni jednu....:roll:

biterlemon
03.11.2008, 10:11
Ma dosta mi vishe fantazija, cu da explodiram...
Ocu bwee da radim tooo!

:uredu::uredu::uredu:

diktatorka
03.11.2008, 10:23
Ma dosta mi vishe fantazija, cu da explodiram...
Ocu bwee da radim tooo!

:uredu::uredu::uredu:

Sasvim ispravno,fantazija je ok ali dajte posao,rad je bitan!

Jerowen
03.11.2008, 12:21
Sasvim ispravno,fantazija je ok ali dajte posao,rad je bitan!

To je "lako" -- samo treba preci sa reci na dela! :uredu::hahaha:

robert ns
03.11.2008, 19:22
mastate li o necemu sto niste probali u sexu a zeleli bi ste???:fijuk:

masta se do dvadeste posle se malo radi pa na kraju samo su fantazije pomesane sa hranom i pitanja sex ili cokolada,.sta je veca fantazija?

garava
17.11.2008, 02:26
Da,vrlo chesto fantaziram kako mi glava u pesku a dupe naTinju...:roll:

Irena Bg
22.11.2008, 16:51
Imam....ali ih ispunjavam koliko god mogu.:uzbud: