Puna verzija : Posao preko neta!!!
Interesu je me da li je neko od vas imao neka iskustva sa poslovima preko neta, znaci konkretno neki marketing, prodaja nekakvih proizvoda ili tome slicno???
Da li je to isplatljivo ili su klasicne prevare i navlakuse???
Unapred hvala.....
ja imam jedan nacin pouzdane zarade, pa evo i objasnjenja:
Šta je bux?
Bux je novi, globalni i BESPLATAN servis koji omogucava zaradjivanje tako sto cete posecivati reklamne sajtove sa nase "Surf Ads" stranice. Za svaki sajt morate izdvojiti 30 sekundi da ga pogledate.
Registracija ukljucuje registraciju na alertpay-u na koji prebacujete zaradjeni novac
Zaradujete:
-kada kliknete na reklamu i ostanete 30 sekundi (autoodbrojavanje)
-za to veme vi možete pregledavati bilo koji stranicu i baviti se bilo cime drugim
-svakih 24 sata možete opet kliknuti
-na stranici imate 10 reklama
-zaradujete 1 cent po kliku (0.1 dolar dnevno)
To se cini vrlo spora zarada no ako preporucite ljude da se registriraju preko vas (vašim linkom):
-zaradujete koliko i svaki od njih zaradi- 1 cent po reklami njihovog klika je i vaš cent
-ni vaša ni njihova zarada se time ne smanjuje
-registracijom preko vas cak dobijaju bonus (naravno, to na vas nikako ne utice)
-npr. ako preporucite 30 ljudi da se registruje preko vas, vi zaradujete 30 x 0.1$ = 3 dolara dnevno ili 90 dolara mesecno
Razlozi zašto bux nije prevara:
-stranica nije na nikojoj crnoj listi prevaranata
-ljudima je novac isplacen
-preko milion korisnika
-da je servis prevara, ljudi na njihovom forumu sigurno ne bi raspravljali o novoj kupovini refferala, ukupnoj isplacenoj zaradi, itd.
Savetujem da:
-svakodnevo klikate na reklame
-registrujete se preko nekoga zbog bonusa u $
-nadete što više preporucenih ljudi (refferala) da vam puno brže raste zarada
-kad zaradite, ulažite: za 17 dolara možete kupiti 15 refferala(clanovi koje vam sajt prodaje da klika svakodnevno za vas). Ulog vam se vraca nakon 10 dana (17 x 10 x 0.1$ = 17$) a sve nakon toga je cista zarada
Kako se registrovati na AlertPay
Ovde cu da objasnim korak po korak kako se registrovati na AlertPay.
~
~deo izostavljen zbog pojavljivanja linkova koji su zabranjeni za postavljanje na forumu
~
Napomena:
Bitno je da su uneti podaci ispravni!
Kako se registrovati na bux
~
~deo izostavljen zbog pojavljivanja linkova koji su zabranjeni za postavljanje na forumu
~
Koliko zaradjujem po jednom posecenom sajtu?
Zarada za svaki posecen sajt je 0.01$ za vas i plus 0.01$ za svakog clana ( referala ) koga vi dovedete.
Kako da dovodim nove korisnike i dodatno zaradjujem?
Kada otvorite "My Stats" stranicu videcete na vrhu link, taj link dajete vasim prijateljima i kada oni posete taj link i odu na Register "Referals" polje ce se automatski popuniti sa vasim korisnickim imenom.
(Obavezno im naglasite da to ne menjaju ). Kada zavrse registraciju dobicete njihovo korisnicko ime na listi.
A mogu li JA da imam vise od jednog racuna?
Mozete da imate SAMO JEDAN RACUN! Nikada nemojte uzimati drugi racun ako izgubite password! Ovako rizikujete da ostanete bez oba i bez vase zarade!
Mogu li moji clanovi porodice da imaju racune odvojeno od mene na mom racunaru?
Naravno.... Ovo podrazumeva da imate razlicite email-ove na AlertPay-u i razlicita Imena i email-ove na bux. Vazno je samo napomenuti da ne surfujete u isto vreme sa svim racunima jer vas njihov sigurnosni sistem moze svrstati u grupu prevaranata i banovati vas bez upozorenja!!!
Koliko najvise mogu da zaradim?
Ne postoji ogranicenje!!! Mozete zaraditi koliko hocete! Zaradite koliko mozete! !
...........................................
ovo je primer za jedan sajt, dok vi imate mogucnost da istovremeno otvarate reklame na koliko god pozelite sajtova.tako da npr., sve ovo pomnozite sa 5 (sajtova na koje klikate vi i vasi referali) i dobicete sasvim solidnu cifru.. ako ste zainteresovani da vam posaljem najbolje sajtove na koje bi se prijavili kao i nacine prijavljivanja, posaljite mi privatnu poruku, i na istu cu vam odgovoriti. pozdrav
izabelitta
11.09.2008, 15:20
Mare 66, mozes li ti dostaviti neki dokaz o isplativosti tog posla, npr. neki izvod iz banke, cek na kojem se jasno vidi da ti je neka suma ikad isplacena? Cisto da razuveris skeptike poput mene...
starsica
11.09.2008, 15:51
moj drugar mesecno dobija oko 400 dolara preko neta :beyond: uglavnom, ima sajt i na njemu reklame, je l' da, i svaki put kad neko klikne na bilo koju reklamu sa tog sajta njemu ide odredjena suam novca :) i u pocetku nije tu bilo nista od love, ali kad se sajt malo razradio bogami, kazem svaki mesec dana dobije oko 400 dolara (nekad vise nekad manje, zavisi od posete i kliktanja)..
tako da.. radi to, samo treba znati valjda :beyond:
pa... firme placaju da im se ulazi na reklame, da bi im bile sto posecenije i bolje rangirane..svaki klik donosi o.o1 cent, sa tim da kad se klikne, mora se ostati na reklami 30 sekundi.. sad ljudi koji su na vas uclanjeni takodje vam donose pare od klikanja, iste vrednosti kao i vas klik(o.o1cent)..postoji mogucnost da se od sajta odkupe automatski clanovi koji svakodnevno klikaju, ali za to je potrebno uloziti novac. na sajtovima ima oko 10-15 reklama, i ne mogu se otvoriti 2 odjednom.. ali mogu da se otvore 5-6 razlicitih sajtova i klika uporedo na reklame, te se izgubi vremena kao da se klika na 1 sajt.
a sto se isplate tice, svi ti sajtovi na koje "klikate" prebacuju novac na alertpay a odatle i vi dobijate novac. o alertpay-u ne treba trositi reci jer je to vec stari sajt i u njegovu pouzdanost ne treba sumnjati.. vreme kada ce novac biti prebacen na alert zavisi od sajta do sajta ali je uglavnom do 20 dana.
a sto se tice racuna o isplati.. svaki sajt poseduje i svoj forum, na kome ljudi kace svoje racune gde su im isplacene pare..
e sad, ja ne bi smeo da ostavljam linkove, jer bi mi komentar bio izbrisan, ali ko zeli moze mi poslati p.m. i ja cu mu dati linkove na koje da se prijavi i sa kojih se moze uveriti u isplacivanje.
mene je takodje u ovo uveo drug koji se ovim bavi vec 15meseci i sada prima vec ozbiljne pare.
u sustini, koga interesuje, nek da proba..
izabelitta
11.09.2008, 21:46
Ok, ali koliko ja znam srpski bankarski sistem ne posluje sa Alertpayom, pa je direktna transakcija para na nase racune nemoguca. Slusala sam pricu nekog mog kolege o tome da se ljudi dovijaju na razne nacine i to tako sto pare idu preko racuna nekih od zemalja clanica Alertpay grupacije, pa preko njih stizu do nasih banaka. Nisam sad tacno sigurna, ali pominjao je neke zemlje kao recimo Tadzekistan ili Tanzaniju... Nesto sto je na prvi pogled vrlo pouzdano... :huh:
U svakom slucaju, ako neko vec ima zelju da se u takvom nekom poslu okusa, trebao bi da dobro razmotri sve zamke, i ide na sigurno i oprobano. Zato nije lose da se porazgovara o mogucim rizicima da se ljudi ne bi zaletali na sve i svasta...
Za ove nase banana drzave (citaj: Balkan) sad zasad nema nacina da povuces pare na karticu kao u svakoj normalnoj drzavi.
Imas jos 2 nacina za dizalje para sa alertpay-a: chek i bank wire. Chek se dugo ceka (nekih 20-ak dana) da stigne, a zatim obicno ide na proveru pre isplate a i to se ceka nekih do 45 dana, elem cekas otprilike 2 mjeseca do isplate, a za proviziju nisam siguran koliko je.
Bank wire je puno brzi (u roku 5-7 dana), ali moras imati otvoren devizni racun u banci koji dodas na AP acc i onda zatrazis isplatu. Provizija je 20 $ po transakciji.
Zbog "visoke" cene transakcija, preporucio bi da se dize samo veca suma novca.
neki moji poznanici koriste jos neke nacine prebacivanja novca, ali za sada jedino poznajem ova 2, ali se za zainteresovane mogu raspitati.
ako ima jos nekin nedoumica, pitajte. izabelitta-respect :)
Pozz.
elem. raspitao sam se bolje za prebacivanje novca sa alertpay-a preko cekova i to vise ne ide sporo kao sto je islo pre oko godinu dana. tako da sada je situacija sledeca:
AlertPay ima vise nacina podizanja novca. vec je nesto objasnjeno, ali...
1. Preko Chek-a: Minimum se moze zatraziti $20, placa se $3 za chek i kada cek stigne, za 10-20 dana, u banci se placa 2.5% za podizanje novca ili postoji mogucnost da banka prebaci taj novac na tvoj racun u banci i onda ne uzimaju nikakav fee.
2. Preko BankWire-a. Minimum je $40, fee je $20. Novac stize na racunu u banci za 5-7 dana.
3. AlertPay debitna kartica - USKORO. Trenutno nije dostupna ali ce se pojaviti do nove godine.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.