PDA

Puna verzija : Koliko ste partnera promenili?

Becar
06.08.2008, 12:22
Imali 18,25,35 godina koliko je overenih bilo na vasem spisku?Ja cu sutra napisati moj spisak samo da se setim jos nekih sa svim imenima mozda i po koji sliku ubacim videcu samo da prebrojim

level3
06.08.2008, 15:52
Mislim da cu biti jedan od retkih koji ce da ti odgovori na temu jer je vise nego
truba. Realno, ko bi bio iskren?

Angus
06.08.2008, 16:43
Imali 18,25,35 godina koliko je overenih bilo na vasem spisku?Ja cu sutra napisati moj spisak samo da se setim jos nekih sa svim imenima mozda i po koji sliku ubacim videcu samo da prebrojim

...dzentlmenski...nema sta...:roll:

Savannah
06.08.2008, 16:57
koliko je overenih bilo na vasem spisku?

overenih?
:blink: jel' to tebi javni beleznik mora da drzi svecu? :blink:

starsica
06.08.2008, 16:59
mislim da slicna tema postoji :ces:
samo bez teftera o imenima, slikama i ostalo.. :roll:

Becar
06.08.2008, 17:38
Stao sam do broja 24.Ima starsica pravo da bi bilo glupo da pisem sve.A za Angusa bi mozda bilo interesantno kada cuje neke pojedine lepotice i kontraverze naseg grada.Bilo je tu i malo starije od mene a ne vise od 10 godina

Neron
06.08.2008, 17:57
Kojeg grada kolega ?

I misli o ovome - dokle god misliš o overavanju ti 'ebač nećeš biti,a znaj da i dno i vrh ribe prepoznaju kome treba da se daju i ko ih poštuje,a ko overava samo,a kako te se sećaju takav će ti imidž i izgraditi... Možeš imati i par njih koje te pamte,a možeš i hiljadu koje će zaboraviti da su opštile s tobom... Usput sve dok juriš cifru,tj. kvantitet nisi siguran u to koliko je njima lepo s tobom,ali mlad si,pa i ne čudi...:stid2:

yossarian
06.08.2008, 18:03
Ја сам себе ухватио пре пар месеци да нисам сигуран у број, редослед, па сам сео и направио списак. И сад га редовно апдејтујем, једном годишње, чешће нема ни потребе.
Од њих 4 три су ми остале у лепој успомени а и ја њима, а од ових што наплаћују како која... није свака довољно професионалка у свом послу.

А да, кад сам био с две одједном, то рачунам ко две рибе, а ове што им не памтим име морам да упишем или по специјалности или по цени или по локацији... типа Маја, Бул. К. Петра, орална завршница, 30е...

Usput sve dok juriš cifru,tj. kvantitet nisi siguran u to koliko je njima lepo s tobom,ali mlad si,pa i ne čudi...:stid2:

Па добро, временом се то усаврши, научи се шта воли па јој се удовољи... веџба чини мајстора... није то најбитније, најбитнија је љубав.

Kal_el
06.08.2008, 19:39
nisam imao partnera :beyond:
samo neke cure :stid2:
... i par divnih ljubavi u zivotu koje se pamte ...

GostBG
06.08.2008, 19:50
Da li vi ozbiljno mislite da znamo broj ili se autor teme sali ???

memento
06.08.2008, 19:56
Davno sam shvatio da zene biraju nas, a ne mi njih. I nisam je menjao partnerke, nego su one razmenjivale mene...

Neron
06.08.2008, 20:00
Па добро, временом се то усаврши, научи се шта воли па јој се удовољи... веџба чини мајстора... није то најбитније, најбитнија је љубав.

Izgleda me 'ebe ljubav prema plaćanju oralne završnice,nisam doživeo da platim,pa čak i kada su fenjerašice u pitanju,al' priznajem da su meni plaćale u naturi doduše... Garderoba,patike,majice,uglavnom tako... Kad omatoriš i postaneš mudar,al' mator znaš šta joj godi čim je vidiš,al' za to treba vremena...

Znaš kako... Obično ljudi sve što su hteli il' im falilo u mladosti i kasnim dvadesetim il' ranim cetrdesetim,steknu između 45-60 godine,pa otuda i onu floskula: E da mi je ova pamet bila tad... ili Da su mi tvoje godine,a ova pamet...;)

lav71
06.08.2008, 21:34
Davno sam shvatio da zene biraju nas, a ne mi njih. I nisam je menjao partnerke, nego su one razmenjivale mene...

...ne bih se složio sa tim...:jok::jok: ...dame biraju u nekom drugom filmu...u mom ne...;)

memento
06.08.2008, 21:41
...ne bih se složio sa tim...:jok::jok: ...dame biraju u nekom drugom filmu...u mom ne...;)

Ti si zaista onda neki strasno srecan Lav. Strasno, strasno...;)

believer
06.08.2008, 21:43
ne mnogo....ja sam sporogoruca.......nit se palim lako nit se gasim lako.....:stid2:

lav71
06.08.2008, 21:53
Ti si zaista onda neki strasno srecan Lav. Strasno, strasno...;)

...nije to do sreće...:roll: ...nego do stava...;)

memento
06.08.2008, 22:01
...nije to do sreće...:roll: ...nego do stava...;)

Mada sam imao uvek čvrst stav, meni to nije pošlo za rukom, mada se baš i ne žalim...

yossarian
06.08.2008, 23:45
Izgleda me 'ebe ljubav prema plaćanju oralne završnice,nisam doživeo da platim,pa čak i kada su fenjerašice u pitanju,al'

Е сад, ниси доживео, па није то Титова смрт или 68. година па да се доживи, мораш мало да се ангажујеш.

priznajem da su meni plaćale u naturi doduše... Garderoba,patike,majice,uglavnom tako... Kad omatoriš i postaneš mudar,al' mator znaš šta joj godi čim je vidiš,al' za to treba vremena...

Znaš kako... Obično ljudi sve što su hteli il' im falilo u mladosti i kasnim dvadesetim il' ranim cetrdesetim,steknu između 45-60 godine,pa otuda i onu floskula: E da mi je ova pamet bila tad... ili Da su mi tvoje godine,a ova pamet...;)

Записаћу ја понешто од овога што ти и Бећар причате, па једног дана ко зна... :ok:

biterlemon
06.08.2008, 23:48
Ja sam se rano zenio, nisam mnogo menjao...

Jel se zena racuna kao partner?

Najgora
07.08.2008, 17:42
Nadalje možete razmenjivati iskustva ali na diskretan način!

Hvala :)

biterlemon
07.08.2008, 18:07
nemam bas neko iskustvo za menjanje, ali cu rado da slusam tudje!

:smeh:

yossarian
07.08.2008, 18:09
Nadalje možete razmenjivati iskustva ali na diskretan način!

Hvala :)

Шта то значи, да више не могу да остављам слике, имена и презимена, адресе, бројеве телефона... жртава... ? :cesces:

Najgora
07.08.2008, 18:30
Шта то значи, да више не могу да остављам слике, имена и презимена, адресе, бројеве телефона... жртава... ? :cesces:

Ni izmišljena! Zabranjeno pravilnikom! :pravila: i nemoj ni da me pitaš više za to :dry:

TVO.JA_
08.08.2008, 11:33
nemam bas neko iskustvo za menjanje, ali cu rado da slusam tudje!

:smeh:

baš....:smeh:
ne điram se ja nešto ...."strah" me da ne nalepim na duplikat :fijuk:

EJZIVOTE
08.08.2008, 11:39
Necete vjerovati ali nikada u zivotu nisam promjenio partnerku... ali koliko je njih mjenjalo mene... :smeh:

exploited
04.09.2008, 07:57
Necete vjerovati ali nikada u zivotu nisam promjenio partnerku... ali koliko je njih mjenjalo mene... :smeh:

to ce nam reci tvoja partnerka.....:smeh:

zrnce
04.09.2008, 12:23
preko nekoliko....

GostBG
04.09.2008, 13:17
preko nekoliko....
Znao sam da je preko nekoliko.:) Bas kao i ja,za par komada.

Vestetor
28.09.2008, 19:52
Ја нисам мењао ни једном... а чак нисам имао ни ту прву... :kisa:

lav71
28.09.2008, 22:32
Ја нисам мењао ни једном... а чак нисам имао ни ту прву... :kisa:

...i bolje...:uredu: ...bar te ne nerviraju...:dry: