Puna verzija : Vi, kao pisci od 15 godina
itebejac
02.08.2008, 16:08
Dali ste ikad pre svoje petnaeste godine probali da napišete svoj roman, putopis, biografiju ili slično?
Možda ste ga i završili?
Tema: mi kao mladi književnici ili književnici-amateri.
8)
Rohalj Baze
02.08.2008, 17:12
joj pisala sam dnevnik....kad sam imala 15 godina...bila sam ludo zaljubljena u jednog mangupa....
svaki datum u dnevniku je pocinjao ovako....videla sam ga...prosao je...pogledao me....ja sam ga pogledala....boze da li zna da ga volim....a zna on to....ne moram ja nista da kazem ni da uradim.....
Naravno, tip nije znao ni kako se zovem ni da mi se svidja.... posle kad samo se upoznali drugarica mu je rekla kako sam pisala dnevnik o njemu, nije mogao da veruje....
blesava skroz :)
E sad da bi napisala o nekom dnevik, treba da bude princ, ili da ja budem skorz luda :)
Rohalj Baze
02.08.2008, 17:13
Da i iscepala sam ga posle godinu dana na najsitnjie parcice....kad sam cula da je nasao novu devojku....:)
itebejac
03.08.2008, 00:12
Ja sam sa 14 počeo da "pišem" putopisni roman, koji se odigravao u džunglama Južne Amerike, a glavni junaci su bili indijanci domoroci.
:indijanac: :indianac2: :pipi:
bellissima
29.11.2008, 01:45
Mislim da je svako od nas pokusao nesto da napise ...
Sto se tice dnevnika redovno sam ih pisala sve do pre par godina,
i sada povremeno zavirim u njih pokusavajuci da ozivim duh proslog vremena ...:)
Pisem ...
Odkad znam za sebe,prvo su to bile decije naivne pesmice,zatim sastavi za polovinu razreda,a potom jedan predivan profesor je uspeo da otkrije taj moj talenat prema pisanoj reci i sa puno ljubavi me usmerio u te vode,gde i danas uspesno plovim...
believer
29.11.2008, 01:48
otprilike u to vreme sam napisala neki svoj romancic...onda mi je izgledao kao remek -delo
sad mi je smesan,patetican i njanjav
jos uvek ga cuvam,uredno prekucanog,spakovanog u zelenu fasciklu....
Sa petnaest godina i pored toga što sam osećao veliku ljubav prema lepoj literaturi, nisam razmišljao o tome da pišem. Tada su mi na pameti bile sasvim druge stvari.:zlocko::stid2:
e gle čuda..upravo sam večeras, tražeći nešto sasvim deseto, iskopala pesmu koju sam pisala sa 16 godina i stavila je na forum..
e te radosti kad sam pronašla stare sveščice, požutele od stajanja..
još sam pod utiskom uspomena koje su probudile..
možda nema neku umetničku vrednost, ali za mene je njihova vrednost neprocenjiva..:)
izabelitta
29.11.2008, 01:58
Pored dnevnika sam pisala i pričice.
Kao neki bunt, ovo ono...:wacko: Od svega mi se sad sviđa samo naslov zbirke... :hahaha:
Marsokreti :)
Imam i gomilu sačuvanih pesmuljaka... Sad mi zvuči..tako...kao neko m-jaukanje...
Lilith_021
03.12.2008, 03:43
"Tito je maslacak plavi sto raste u travi" <--- Ja sa 9 godina :vidbudale:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.