PDA

Puna verzija : Miting radikala

itebejac
30.07.2008, 00:39
http://i189.photobucket.com/albums/z201/Nensi021/vestiVC-1.jpg
Demokratija hara Srbijom B92:
"Na bini su bili zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić i generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić sa ostalim čelnicima i funkcionerima stranke, kao i lider Nove Srbije Velimir Ilić i gradska funkcionerka NS-a Dubravka Filipovski.
Među prvima su govorili Ivana Žigon, Vučić, Mirko Zurovac, zatim Aleksandar Vulin i predstavnici Pokreta 1389.
Na bini su bili i Milorad Mirčić, Lidija Vukićević, Jadranka Šeselj, Milorad Vučelić, Milan Ivanović, Dragoljub Acković, Luka i Dragan Karadžić, Nemanja Šarović. Tu su bili i Bora Đorđević kao predstavnik DSS-a, Kosta Čavoški...
Za Vučića protest u centru glavnog grada je, kako kaže, "otpor diktatorskom režimu Borisa Tadića", a hapšenje Radovana Karadžića neposredni povod za to okupljanje.
U Urgentni centar u Beogradu je do 23.30 sata primljeno ukupno 46 osoba, od toga 25 policajaca i 21 civil. Povređeni su i španski novinar Oskar Martinez Forcada i novinar agencije Beta Miloš Đorolijeski. Direktor policija Milorad Veljović izjavio da je bezbednosna situacija u Beogradu trenutno pod kontrolom i da u toku noći ne očekuje dalje nerede. "

"Šta će biti sa kućom?!
- Zapalićemo je!!"

_baba_
30.07.2008, 05:58
"To je otpor hajki i harangi koja se vodi protiv svih nas. Mi, naravno, nismo nasilnici, mi želimo da na miran način to obavimo, da upozorimo vlast, da ukažemo na stvari koje moraju da se menjaju. Ako promena ne bude, mi ćemo mirnim demonstracijama u budućnosti znati da se izborimo za naše zahteve koje ćemo izneti danas", rekao je ranije Vučić.

Od ovog Vuchica i njegovih "mirnih" demonstracija mi se javlja jaka zelja za povracanjem sa ostalim propratnim simptomima trovanja pokvarenom hranom.

memento
30.07.2008, 07:19
Nisam mogao da gledam miting, kao što ne gledam ni mitinge drugih stranaka. Pun mi je kofer demokratskih događanja naroda i narodnosti i prica o demokratiji, Evropi, patriotizmu, izdajnicima i ostalim folklornim elementima ove karikaturalne države...

Lično verujem da je netom završeni miting, sa posledicama koje su se mogle i očekivati, bez obzira šta govorile, ne neki način, sučeljene strane, mogao biti istorijska vododelnica koja će označaiti, ili pad radikalske popularnosti (što je puno izvesnije) čime bi se stvorile pretpostavke za neki kakav takav normalan put ove kakve takve države, ili početak definitivnog haosa sa nesagledivim i pogubnim posledicama za sve nas (što je ipak manje verovatno)...

O pravdi, krivdi, novom svetskom poretku i ostalim sranjima neću ovom prilikom da govorim jer to u praksi zaista nema smisla...

Isahara
30.07.2008, 13:37
http://i209.photobucket.com/albums/bb158/Cruela_album/492.jpg

Aca nam je malo dobio po pi***i , pa sad na miru može da se posveti novootkrivenoj veštini t i h o v a nj u ...8)

TVO.JA_
30.07.2008, 14:13
http://i209.photobucket.com/albums/bb158/Cruela_album/492.jpg

Aca nam je malo dobio po pi***i , pa sad na miru može da se posveti novootkrivenoj veštini t i h o v a nj u ...8)

http://img145.imageshack.us/img145/5277/2ue1glcng1.jpg

biterlemon
30.07.2008, 14:50
Broj prisutnih na mitingu od 0,01 milijuna ljudi je jasno pokazao strmoglavi pad jedne (netolerantne, netakticke, dvolicne i pre svega haoticne) politicke opcije.

Novac koji vec curi sa sve strane u zemlju, polako probija zadnje bedeme jedne zastarele i neadaptivne politike. Pojava novca sve vise ce generisati zelju za sigurnoscu, stabilnom politickom uredjenju i veru da se to moze i postici.

Radikali su zadnjim svojim izbornim programom omeksali. Da bi opstali, moraju nauciti plivati. Principi tvrde kao stena ce spreciti svakog radikala da dospe do povrsine. Znaci pola njih ce se podaviti (citaj nestati) a pola njih ce se osloboditi one teske stene da bi opstao na povrsini. Opstat ce sacica njih, uz svoj minorni tabor onih koji ne znaju planirati na duze staze.

Medjutim kada se uspostavi jedna stabilna pravna drzava (cije osnove sada naziremo), zar nece biti sramota da neko sebe naziva radikalom?
Sta znaci u pravnoj drzavi biti radikal? Politicke aktivnosti u skladu sa zakonom nisu radikalne, promena zakona takodje ne moze biti radikalna zbog goleme medjuzavisnosti ekonomsko-pravno-politickih pojava.
Ostaje jedino da ime radikal bude dodeljen onima koji zele brzu i nasilnu promenu. A za to postoji niz sinonima u savremenom svetu i svaki od tih izraza je pogrdan.

SQUAW
30.07.2008, 15:22
Što se tiče pendrečenja i zahvaljivanja, najjača fora koju sam stigla videti:

http://static.b92.net/pics/gallery/2008/07/164169934488dd5dd8fc7e620490790.jpg

Molim, Aco, molim... I drugi put...

Tnx to KANDAhar

:hahaha:

BackaPalankaSRB
30.07.2008, 16:09
Радикалима свака част онису позивали хулигане да се смире више пута ови то нису хтели..то ни нису значи прави радикали дошли су ту да праве глупости.
Радикалима 5 *

yossarian
30.07.2008, 20:08
Синоћ сам 2-3 сата пратио вести У92 у РТС... ако неко не верује да су сукобе испровоцирали Тадићеви удбаши, понашање медија то показује. Дали су све од себе да дају што већи публицитет сукобима. У92 рецимо ниједном није приказао снимак митинга, дакле људи који мирно стоје на тргу, већ само сукобе... РТС је приказао око пола један на два пута по 3 секунде снимак митинга... иста мета исто одстојање као на митингу против отимања Косова, одигнорисати протест, Борис не зна шта се дешава јер је у Румунији скида мустру завесе/Бујановцу асфалтира, и дати вишесатну пажњу нередима. Емисије Хистори канала о операцији Барбароса с мање детаља и краће описују дешавања него што је то РТС радио, доводећи неку дебелу новинарку која је дакле до у ситна цревца објашњавала по 10 минута одакле је ко бацио камен, под којим углом, какав је састав тог камена и кратку геолошку историју предела у ком се такво камење налази, од које трафике, улице, Инексовог ресторана до ког се дешавало то... фуј.

Наша демократска влада уз помоћ објективних медија не дозвољава никакво неслагање са оним што ради, и успут се служи Слобино-удбашким методама. Нико не сме да се противи...

itebejac
30.07.2008, 21:46
Moje nezavisno mišljenje:
1. Sramota je za SRS da je na miting došlo samo 16.000 ljudi.
2. Moguće je da su tih 100-150 "navijača" bili provokatori. Zašto ne bibilo moguće. Od početka su skrivali lica - čak i od radikala?!
3. Vučić je pre mitinga rekao da će biti provokatora (ovo otvara dva pitanja: a.) čiji provokatori; b.) da li je u pravu kad govori o provokatorima, odnosno dali je bilo uopšte provokatora). Ako je tako razmišljao, i ako je posle mitinga rekao da su izgredi mogli biti izbegnuti samo ako se miting nije ni održao - pitanje je - zašto su uopšte održali miting?
8)

robi
30.07.2008, 23:34
.................................................. ...........make :sex2: not :kalas:.

HLEBmaster
31.07.2008, 02:22
To, da je incident planiran i isprovociran je prichica u koju bi radikali verovatno voleli da veruju. Ovako vide i sami da vuku za sobom repove u vidu takvih bolida kakve ni sami ne mogu da kontrolishu. Izvin'te, ali klinac koji napada pandura 1 na 1, je obichan stadionski debil, koji je prosto imao sreche da panduri nisu imali nikakav interes i odobrenje da reaguju. Ja nisam mogao da verujem, da pandur na megafonu moli - "Momci nemojte to da radite, nema nikakve potrebe da se gadjamo" ..pa kad ih ovi gadjaju kojechime, a bilo je pokushaja bacanja stolova, onda kao jedan pandur krene, drugi stoje..pa se svi povuku i tako u krug... Znachi nikakve posebne akcije nije bilo dok kap nije prelila chashu. Slazzem se da je ovo tachno bio samoorganizovani napad na policiju koja je prosto imala naredbu da ne reaguje...

Nishta se ne bi desilo da je miting odrzzan mirno kako su radikali "zeleli", sve i da su prodefilovali pored televizije. To da je sve iscenirano da bi se sprechila shetnja je bulshit, jer prvo, ako su imali nameru da budu mirni, onda nnjihov prolazak pored televizije ne bi predstavljao nikakav problem. Ako nisu imali nameru da budu mirni nego da prave haos, ne vidim zashto se distanciraju od haosa do kojeg je doshlo. Da su hteli da prave lom ispred televizije, policija bi sasvim adekvatno reagovala. Ovo su uradile budale i idioti koji su logichno, buduchi spremni da prave ovakve gluposti spremni i da useru bilo kakvu ideju koja bi bila povod okupljanju, i ne treba traziti posebnu logiku u njihovim delima prosto jer je nema. Eno tamo stormfront i slichni idiotski sajtovi su stecishte te balavurdije gde se i dogovaraju shta che i kad da rade... Tamo se i iole suzdrzani
radikali proglashavaju za pichke itd.. To je izvor ovakvih problema, to je posledica nacionalistichke retorike koja se vracha u glavu onome ko se njome misli koristiti.

Nikolich kuka kako policija nije obezbedjivala skup nego se odmakla 500 metara i spremala za obrachun, a da je bila blizu rekao bi kako su eto tu da ih plashe i vrshe represiju. Da je odvojila tu shaku idiota, bilo bi odvajaju nashe sinove... Sad kada je ochigledno da je ovo shto samo neko reche - socioloshki problem zvan huliganstvo (shaka podivljalih klinaca od kojih vechinu mozz da prevrnesh shamarom) pricha se pricha o namernom miniranju od strane ubachenih elemenata ... Ma vazzi. Takvi poluretardi i ovde zalutaju, tipa Cezara i Srpskog Radikala (a verujem jedan te isti lik) pa se eventualno presele na forume gde im ambijent vishe pashe, samo kad vide da nemaju dovoljno otvorenu podrsku...

GostBG
31.07.2008, 02:48
Pogledajte samo naslovnu fotografiju ove teme.:hahaha: Extra reklama za bal vampira.Samo Vojo Dr. Kostunica nedostaje.On nije obavesten ! Kakva pisijada,mamma mia ! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hah aha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

SQUAW
31.07.2008, 06:39
Mene bre bole uši više i ko drži miting i ko je šta organizovao i zbog čega. Kad su nezadovoljni, građani i treba da izađu na ulice, tako se protestvuje. Demonstracijama i bojkotima. Aj njih što ne volEm hronično, žvalavog i sa druge strane gljivicu i ekipu koja sve završava pre roka :wacko: mene uvek izvede iz takta ta jedna te ista grupa mentola koja uvek pravi sranje nema veze da l' je gandža marš, Kosovo, Karadžić, gej parada, postavljanje neke biste, menjanje naziva ulica ili samo petak popodne pa im tako došlo i činjenica da to ne može da se spreči.

Maaaa... jedem im malter.

YouTube - HORKESTAR (ex horkeskart) - Jedem ti malter

p.s. a da je miting bio blam, jeste :fijuk:

Kal_el
31.07.2008, 09:30
Синоћ сам 2-3 сата пратио вести У92 у РТС... ако неко не верује да су сукобе испровоцирали Тадићеви удбаши, понашање медија то показује. Дали су све од себе да дају што већи публицитет сукобима. У92 рецимо ниједном није приказао снимак митинга, дакле људи који мирно стоје на тргу, већ само сукобе... РТС је приказао око пола један на два пута по 3 секунде снимак митинга... иста мета исто одстојање као на митингу против отимања Косова, одигнорисати протест, Борис не зна шта се дешава јер је у Румунији скида мустру завесе/Бујановцу асфалтира, и дати вишесатну пажњу нередима. Емисије Хистори канала о операцији Барбароса с мање детаља и краће описују дешавања него што је то РТС радио, доводећи неку дебелу новинарку која је дакле до у ситна цревца објашњавала по 10 минута одакле је ко бацио камен, под којим углом, какав је састав тог камена и кратку геолошку историју предела у ком се такво камење налази, од које трафике, улице, Инексовог ресторана до ког се дешавало то... фуј.

Наша демократска влада уз помоћ објективних медија не дозвољава никакво неслагање са оним што ради, и успут се служи Слобино-удбашким методама. Нико не сме да се противи...

Bosanac uzmi i Kosovo pa idite bre negde pa da na miru zivimo :smeh:
Organizator bilo kog skupa je duzan da odrzi mir i red i apsurdno je raspravljati o tome ...
ne znam odakle se pojavişe oni mirni ljudi s kapuljaçama i bezbolkama :smeh:
Karadziç je iz Bosne i miting ste trebali drzati tamo negde u Sarajevu , Palama ...
Da sam ga ja çuvao ne bi ga nikad poslali u Hag :hahaha: sudili bi mu joş za ono prodavanje placeva na mesecu pre rata :hahaha:

yossarian
31.07.2008, 17:35
To, da je incident planiran i isprovociran je prichica u koju bi radikali verovatno voleli da veruju.

Све би ово човек и поверовао да није медијског покривања - које је потпуно игнорисало мирни протест а правило тросатне емисије о сукобу полиције и полиције у цивилу. Да не спомињемо сличности са протестом против отимања Косова, и да је Борис уместо у Румунији овај пут био у Бујановцу, наплаћивао путарину...

Bosanac uzmi i Kosovo pa idite bre negde pa da na miru zivimo :smeh:
Organizator bilo kog skupa je duzan da odrzi mir i red i apsurdno je raspravljati o tome ...
ne znam odakle se pojavişe oni mirni ljudi s kapuljaçama i bezbolkama :smeh:
Karadziç je iz Bosne i miting ste trebali drzati tamo negde u Sarajevu , Palama ...
Da sam ga ja çuvao ne bi ga nikad poslali u Hag :hahaha: sudili bi mu joş za ono prodavanje placeva na mesecu pre rata :hahaha:

Мађар, мало си се зајебо да ћеш ти да одређујеш Србима шта и где ће да раде нешто у Србији :hahaha:

biterlemon
31.07.2008, 18:15
Uopste ne vidim zasto neki dobijaju orgazmicke napade od teorije da je incident planiran.

Teziste price je na tome da je do incidenta doslo.

A rasplet je na tome da je drzava konacno rekla, dosta je bilo, svi pocinitelji ce biti sprovedeni pred pravosudne organe.

A ko gleda dobre zapadne medije, znat ce, teorija o organizovanju nemira ce postati vest tek ako neko progovori i izjavi da je on sam organizovao ili ucestvovao u tome.

Kriviti institucije vlasti za tako nesto je neukusno, primitivno i potpuno glupo.
Naravno, svaki prtijski lider ima prava da upropasti svoju partiju na nacin kojim zeli...
...valjda...

Elem, trocasovci su to vece bila najgledanija TV stanica, dok oni drugi zavisnici drzavnih fondova nisu smeli da povecavaju svoju gledanost, plaseci se smena u svojim redovima...
...valjda...

Elem svaki drzavljanin Republike Srbije ima pravo da kroji slobode i prava svakog drugog drzavljanina. Ustav i zakoni tacno opisuju kako se to radi. Oni drugi koje hapse se tretiraju kao drzavljani jedne strane drzave. Tako je to i u redu...
...valjda...

yossarian
31.07.2008, 18:44
Uopste ne vidim zasto neki dobijaju orgazmicke napade od teorije da je incident planiran.

Teziste price je na tome da je do incidenta doslo.

Наравно да није, пуно је битије питање да ли је власт таква да гуши и медијски прикрива сваки чин неслагања с њиховом политиком, што је прикривена диктатура, него да ли је разбијено 5 излога.

Kriviti institucije vlasti za tako nesto je neukusno, primitivno i potpuno glupo.

Тако и теби неко може рећи да ти је мишљење неукусно, примитивно и потпуно глупо.

Elem, trocasovci su to vece bila najgledanija TV stanica, dok oni drugi zavisnici drzavnih fondova nisu smeli da povecavaju svoju gledanost, plaseci se smena u svojim redovima...
...valjda...

Програми су били ако не исти а оно јако слични. Узела нова власт под своје РТС. А пошто је У92 и пре имала исту уређивачку политику, рекло би се да су господари У92 узели под своје власт Србије.

Elem svaki drzavljanin Republike Srbije ima pravo da kroji slobode i prava svakog drugog drzavljanina. Ustav i zakoni tacno opisuju kako se to radi. Oni drugi koje hapse se tretiraju kao drzavljani jedne strane drzave. Tako je to i u redu...
...valjda...

Наравно.

itebejac
01.08.2008, 01:50
Dve različite tvrdnje:
1. Incident je isplanirano delo provokatora.
2. Incident je možda isplaniran, možda nije, ali nije delo provokatora.

1. Prvu tvrdnju treba potkrepiti dokazima.
2. Druga tvrdnja će položiti ispit npr. ako se izgrednici uhapse.
8)

Angus
01.08.2008, 02:23
2. Moguće je da su tih 100-150 "navijača" bili provokatori. Zašto ne bibilo moguće. Od početka su skrivali lica - čak i od radikala?!
3. Vučić je pre mitinga rekao da će biti provokatora (ovo otvara dva pitanja: a.) čiji provokatori; b.) da li je u pravu kad govori o provokatorima, odnosno dali je bilo uopšte provokatora). Ako je tako razmišljao, i ako je posle mitinga rekao da su izgredi mogli biti izbegnuti samo ako se miting nije ni održao - pitanje je - zašto su uopšte održali miting?
8)

1.sramota je da SRS uopste ima uporiste u ovom narodu...
2.tih 150-200 navijaca su jedni te isti likovi kojima ovakvi mitinzi sluze samo da se izdivljaju
3.Vucic se lepo ogradio...znajuci sta ce se desiti...ni mala deca ne veruju u tezu o provokatorima...

...btw...da ne zaboravim...ne secam se kada sam zadnji put navijao za muriju...:roll:

yossarian
01.08.2008, 17:30
1.sramota je da SRS uopste ima uporiste u ovom narodu...

Само још њих да се реши ова земља... и све ће бити у реду. Или можда и неће бити, само неће имати ко да каже. Имали смо лепо једну партију и шта нам је фалило...

...btw...da ne zaboravim...ne secam se kada sam zadnji put navijao za muriju...:roll:

Коју, у цивилу или у опреми?

Angus
02.08.2008, 04:10
Само још њих да се реши ова земља... и све ће бити у реду. Или можда и неће бити, само неће имати ко да каже. Имали смо лепо једну партију и шта нам је фалило...

Коју, у цивилу или у опреми?

...probaj jednom...kada je skupstinsko zasedanje...da ukebas kameru kada im zumira poslanicku grupu...videces pleme Kromanjonskih lovaca...8)
...btw...i za jedne i za druge sam navijao...to su moji stari "prijatelji"...:lazy:

yossarian
02.08.2008, 12:40
...probaj jednom...kada je skupstinsko zasedanje...da ukebas kameru kada im zumira poslanicku grupu...videces pleme Kromanjonskih lovaca...8)

За разлику од фине културне градске господе из рецимо ЛДПа или ДСа... шта ћеш, мора неко и нас прост народ да заступа, нисмо сви београдска господа која је чешће у позоришту него на пијаци...

...btw...i za jedne i za druge sam navijao...to su moji stari "prijatelji"...:lazy:

http://www.blic.co.yu/_customfiles/Image/strip/2008/07/31.jpg

itebejac
02.08.2008, 14:02
Za Yossariana: Somborac je dobar, i ja ga pratim svaki dan.. :ok:

Inače, počeli su sa hapšenjima: juče već 19. Već..

8)

yossarian
02.08.2008, 16:21
Само 19??? Мало је то мало, морали би гулаге ко Стаљин да отворе да похапсе све оне који су против њих :hahaha::hahaha:

valter
03.08.2008, 20:02
-"Psi laju na karavane, a karavani prolaze" :fijuk:

morrib
03.08.2008, 23:33
Posle ovog zadnjeg mitinga radikala, učvstio sam svoje mišljenje da nezazlužuju nikad da dođu na vlast, i pored neki simpatija, a za pojedine stvari, koje sam imao. Zašto to kažem, pa ako već bezbroj puta organizovan protest, preraste u sranje od protesta, sa svim divljanjem, a ljudi iz organizacije tih mitinga još uvek nemogu da organizuju da prođe besprekorno, ili nemaju jasnu procenu da će do toga doći, i neračunajući da po istom scenariju sami sebe srozavaju, ostaje samo jedan zaključak da su dovoljno i više nego dovoljno prosto-naivni, pa kao takvi i zaslužuju da budu sve manja opozicija, večita!

Angus
04.08.2008, 16:52
За разлику од фине културне градске господе из рецимо ЛДПа или ДСа... шта ћеш, мора неко и нас прост народ да заступа, нисмо сви београдска господа која је чешће у позоришту него на пијаци...

http://www.blic.co.yu/_customfiles/Image/strip/2008/07/31.jpg

..."sta sve covek mora da trpi"...Zvonko Lepetic(Balkanski spijun)...kada je na slajdu video da mu je brat bio u pozoristu...:hahaha:
...kakva lepa zamena teza...da se razumemo...ja pripadam prostom narodu...pa nisam clan SRS-a,niti idem na mitinge podrske Radovanima i ostalima...
...drugo...kada sam ja isao na mitinge i peglao se sa murijom...ko je onda bio izdajnik?...:)

love hunter
04.08.2008, 17:32
ShmrC...neki zlobnik mi je obrisao post, a imao sam par pozitivnih reputa...shmrC...i shta cu sad bez mojih poJena...shmrC... :(

...nego, povodom ovog "uspelog" mitinga...nisam ga gledao jer ne volim balove vampira...iz istog razloga ne gledam ni Pink vec duze vreme... :) ono shto me je posebno nasmejalo je spisak govornika...kakvi su to likovi, Boze...Ivana Zigon...smejem se, a plakao biiiih...:) Bora Djordjevic ispred Partije obichnih pijanaca, pardon, DSS-a :)...wadikalchici, Selja Ilic i Aleksandar Vulin kao shlag na tortu...o chemu ti ljudi uopshte mogu da prichaju? Sljam, otpad i olosh (kome samo fale neki likovi trenutno na vlasti, oni koji su ih neobaveshteno tukli :hahaha:, pa da slika bude kompletna)...

...shta chovek moze da ochekuje od njihove pubilke? Bash ono shto su i pokazali: retardirane nastupe, istupe i prestupe.

Fuj.

:liz:

yossarian
04.08.2008, 20:22
..."sta sve covek mora da trpi"...Zvonko Lepetic(Balkanski spijun)...kada je na slajdu video da mu je brat bio u pozoristu...:hahaha:
...kakva lepa zamena teza...da se razumemo...ja pripadam prostom narodu...pa nisam clan SRS-a,niti idem na mitinge podrske Radovanima i ostalima...
...drugo...kada sam ja isao na mitinge i peglao se sa murijom...ko je onda bio izdajnik?...:)

Мислим да то ипак каже Бата кад га супруга пита "Црни Илија, ниси ваљда и у оперу ишао... ".
Ја сам помислио да личиш на Лепог Бориса с обзиром како си окарактерисао радикале...
Не знам за тебе, али кад сам ја ишао на митинге, издајници су такође били на власти :beyond:

...shta chovek moze da ochekuje od njihove pubilke? Bash ono shto su i pokazali: retardirane nastupe, istupe i prestupe.

Fuj.

:liz:

Огромна већина протестаната се понашала мирно и није направила ни најмањи инцидент.
То наравно није спречило медије да причају о ономе што одговара њиховим господарима...

Angus
04.08.2008, 21:31
Мислим да то ипак каже Бата кад га супруга пита "Црни Илија, ниси ваљда и у оперу ишао... ".
Ја сам помислио да личиш на Лепог Бориса с обзиром како си окарактерисао радикале...
Не знам за тебе, али кад сам ја ишао на митинге, издајници су такође били на власти :beyond:

Огромна већина протестаната се понашала мирно и није направила ни најмањи инцидент.
То наравно није спречило медије да причају о ономе што одговара њиховим господарима...

...ne kaze Bata,ali nema veze...:jok:
...to sto sam lep,ne znaci da ne mogu nekome da polomim kitchmu...naprimer,nekom bezobraznom radikalu...:roll:

Isahara
04.08.2008, 21:54
...to sto sam lep,ne znaci da ne mogu nekome da polomim kitchmu...naprimer,nekom bezobraznom radikalu...:roll:

Znam da si lak na pesnicu ko na suzu:plakanje: ..
nemoj ljubim te u te oke pametne :kiss:

http://i209.photobucket.com/albums/bb158/Cruela_album/imgS.jpg

Neron
04.08.2008, 22:07
Sve bi ja to po turu ili u turu...:roll:

yossarian
05.08.2008, 11:32

Како је то романтично! На демократски или кромањонски начин? Замисли, може да поломи кичму... ти мора да си учио школе за то...

Angus
05.08.2008, 14:11
Како је то романтично! На демократски или кромањонски начин? Замисли, може да поломи кичму... ти мора да си учио школе за то...

...sa finim i kulturnim ljudima...demokratski nacin...sa stokom...kromanjonski...ali to se vec ne uci u skoli...vec te nauci zivot...8)

yossarian
05.08.2008, 16:00
...sa finim i kulturnim ljudima...demokratski nacin...sa stokom...kromanjonski...ali to se vec ne uci u skoli...vec te nauci zivot...8)

А о томе ко је кромањонац и коме треба сломити кичму суди свак за себе... 8) Ортопедија има да ради ки драгстор...

Angus
05.08.2008, 16:36
А о томе ко је кромањонац и коме треба сломити кичму суди свак за себе... 8) Ортопедија има да ради ки драгстор...

...mislim da si dovoljno odrastao da mozes da prosudis i da vidis ko je kakav...pa se po tome vladas...:uredu:

yossarian
05.08.2008, 16:53
...mislim da si dovoljno odrastao da mozes da prosudis i da vidis ko je kakav...pa se po tome vladas...:uredu:

Срећа да нас има толико одраслих па у политици нема сукоба или разилажења... а кичме се ломе само онима којима и треба да се ломе...

Angus
05.08.2008, 16:56
Срећа да нас има толико одраслих па у политици нема сукоба или разилажења... а кичме се ломе само онима којима и треба да се ломе...

...razilazenje je jedno...a biti nevaspitan,bezobrazan i stoka,druga stvar...a kichme se lome ovoj drugoj kategoriji...

itebejac
05.08.2008, 23:03
:) ono shto me je posebno nasmejalo je spisak govornika...kakvi su to likovi, Boze...Ivana Zigon...smejem se, a plakao biiiih...:) Bora Djordjevic ispred Partije obichnih pijanaca, pardon, DSS-a :)...wadikalchici, Selja Ilic i Aleksandar Vulin kao shlag na tortu...o chemu ti ljudi uopshte mogu da prichaju? :liz:

Bora Đorđević kao više ne pije od pre par godina - upropastio mu alkohol organizam. Od tada reklamira Kombuhu - čaj od gljive.

BackaPalankaSRB
07.08.2008, 22:26
8)

Ej itebejac neslazem se bas 100 % ali se vidi da ti je odgovor 100 % posten i bilo je tako nekako..mada mislim da je toliki broj ljudi bio zato sto su znali sta ce se desiti zasto neko da zrtvuje svoj zivot bezveze nije u ratu pa da se MORA..ja nisam bio tamo a ipak volim Karadzica bio sam u Novom Sadu i mogo sam glavu izgubiti..

lolok
13.09.2008, 21:19
Ljudi,nisam ni kakvoj politici ali ovo što se dešava našem narodu je velika nevolja.
Prestanimo sa tim i budimo svesni da nas smišljeno razbijaju.