PDA

Puna verzija : Da li je moguce biti zaljubljen u dve osobe istovremeno?

Rohalj Baze
22.07.2008, 07:43
jednog volim....a drugog bolim... :hahaha:

lav71
22.07.2008, 09:48
...a sa trećim?...:cesces:

memento
22.07.2008, 12:09
Nisam siguran. Kažu da ima takvih likova. Međutim, može biti neko zaljubljen u dve osobe, a da misli da je u pitanju samo jedna. Ako je osoba koju voli neko u fazonu dr. Džekil i mr. Hajd. Ili, recimo, dvopolac.:cesces:

Cveki
22.07.2008, 13:37
Moguce je!Ja sam u tome:kiss2:

Goga
23.10.2008, 09:22
Nije mi se desilo.
Možda je moguće voleti jednu,
a biti zaljubljen u drugu?

:ces:

Kalina
23.10.2008, 18:56
U sustini, po meni, jedno iskljucuje drugo....tako da bi se u toj situaciji trebalo dobrano zapitati sta je istina.....

shacky
23.10.2008, 19:11
Ne verujem da je moguće istu vrstu osećanja podeliti na dve različite osobe, i tako tvrditi da ste zaljubljeni u obe.
Ako je neko u paralelnim vezama, ne znači da je zaljubljen u obe osobe.
Može da gaji neku vrstu osećanja, ali ne verujem da ta osećanja mogu uopšte da se porede.

memento
23.10.2008, 19:39
Ma, kada je srce veliko sve se može!;)

Painkiller
23.10.2008, 19:41
Ma kakvi u dve osobe,moguce je i u deset.....

Mish
23.10.2008, 20:59
Možda je moguće voleti jednu,
a biti zaljubljen u drugu?

:ces:

Desilo mi se.
Volela sam jednu osobu, a zanela me je druga.
Zanesenost je brzo prošla.
Ljubav je ostala.

love hunter
23.10.2008, 21:11
Jao gdjice Mishice shta se sve Vama izdeshavaloooo...:lazy:

...nego, blago ste promashili temu, ili mi se chini? :andjeo:

Ne, nije moguce biti zaljubljen u dve persone istovremeno. Ukoliko pod zaljubljivanjem podrazumevamo osecaj koji vas chini pripadajucim delom jedne osobe.

Cecara
23.10.2008, 21:30
:cesces: ja bih ipak rekla da je moguce, u slucaju kada u dve razlicite osobe nadjete razlicite stvari koje volite. To je onaj slucaj "e da mogu da se spoje, ispao bi jedan savrsen"

duga12
23.10.2008, 21:36
Ne mislim da je moguće biti zaljubljen u dve osobe istovremeno.Ili si zaljubljen,ili nisi.Biti zaveden,opet mi je nešto drugo.

Ali veoma je moguće sedeti na dve stolice,davati nekome lažnu nadu,zarad nekih ciljeva,ne baš "finih",a to je takođe priča za neku drugu temu.

...to je tek samo moje skromno mišljenje,bez osvrta na ranije postove .

Isahara
24.10.2008, 17:34
Bilo je i toga :deda2:
stvarno su mi se tresla kolenca kad vidim obojicu. Vremenom, jedan je postao dominantan i eliminisao onog drugog..eh, sve je to za ljude..

egzotic
24.10.2008, 18:07
smijesno ..nema sanse! moze biti strast,zelja da jebes tu neku jel,ali bit zaljubljen lol:roll:

BoginjaMarija
24.10.2008, 22:43
mislim da to nije moguce.mozda na jednu stranu strast a na drugu zaljubljenost...ali u dve osobe istovremeno:jok:

Isahara
24.10.2008, 22:45
smijesno ..nema sanse! moze biti strast,zelja da jebes tu neku jel,ali bit zaljubljen lol:roll:

Pričaj u svoje ime, ako ti ne možeš, ima ko može :ljutko:
Vidiš da imam rasutu pažnju :smeh:

Angus
24.10.2008, 22:49
...pusti decka...vidis da ima zelju da jebe...:hahaha:

biterlemon
24.10.2008, 22:50
Svaka osoba se voli drugacije pa je moguce voleti vise osoba istovremeno, time se srce ispuni potpuno i srecno je...
Medjutim kada sretnes ljubav svog zivota onda volis samo nju, pretpostavljam zauvek...

Eh, sve ja to iz iskustva...
:stid2::huh:

TVO.JA_
24.10.2008, 23:03
A sta mislite kako je bedno biti jedna od te dve osobe?

Razmislite dobro pre zaljubljivanja u binome i trinome...:smeh:

Postavlja se pitanje i da li je postojala prilika da se obe te "ljubavi" isprobaju, da se obe veze iskustveno provere. Mi zene smo cesto sklone da idealizujemo nekog samo u mislima.

No, to su pretpostavke koje ne moraju biti tacne. Voleti nekog, a dopustiti da se kroz misli ipak proseta i neko drugi, poznato mi je. Nije to tako strasno, mozemo i mi, bar ponekad, pustiti masti na volju... :roll:

duga12
24.10.2008, 23:28
Nije to tako strasno, mozemo i mi, bar ponekad, pustiti masti na volju... :roll:

:uredu: Mašta radi svašta......samo je ti pusti :smeh:

Postavlja se pitanje i da li je postojala prilika da se obe te "ljubavi" isprobaju, da se obe veze iskustveno provere. Mi zene smo cesto sklone da idealizujemo nekog samo u mislima.

:beyond:..Pa Naša nisu to haljine pa da se isprobavaju :zlocko:,a da smo sklone idealizaciji..jesmo

Voleti nekog

:stid:...samo jednog...

:)

egzotic
24.10.2008, 23:38
Pričaj u svoje ime, ako ti ne možeš, ima ko može :ljutko:
Vidiš da imam rasutu pažnju :smeh:

swe je to ok,hwwala na paznji:hahaha: ali to je maltene woljeti obje osobe odjednom..a to je presmijesno..ali sto kaze biterlemon moguce je woljeti wise osoba na razlicite nacine haah,pa ja ih wolim mnogo na wise nacina..ali woljeti u smislu ljubawi kad cowjek woli zenu,znaci da wolis uz nju jos neku,isto kao prwu,ma daj..glupo,nemoguce i rekoh wec presmijesno:roll:

Isahara
25.10.2008, 13:13
swe je to ok,hwwala na paznji:hahaha: ali to je maltene woljeti obje osobe odjednom..a to je presmijesno..ali sto kaze biterlemon moguce je woljeti wise osoba na razlicite nacine haah,pa ja ih wolim mnogo na wise nacina..ali woljeti u smislu ljubawi kad cowjek woli zenu,znaci da wolis uz nju jos neku,isto kao prwu,ma daj..glupo,nemoguce i rekoh wec presmijesno:roll:

Čoveče, ljubav i emocije nisu konstanta tokom života, daklem sve je podložno promenama kako objekti ljubavi tako i intenziteti i načini na koji se emocije ispoljavaju..
a ako ti je smešno, smej se slobodno ali je moguće, trust me :dry:

egzotic
25.10.2008, 13:34
isahara,ne znas ti sta je ljubaw..ali konstatacija da se mogu woljeti dwije osobe :hahaha: e ne mogu da wjerujem da to mozes..a ne mozes ni ti sama nisi toga swjesna,da je to nemoguce..cowjek woli jednu zennu,ai to je to..ne moze woljeti objeee nikako ono kao sto se woli..romeo woli juliju i to je to:roll:
a to sto kazes da ljubaw i emocije nisu konstanta,pa narawno da nisu,ali ne radi se o tome

Isahara
25.10.2008, 18:30
i
a to sto kazes da ljubaw i emocije nisu konstanta,pa narawno da nisu,ali ne radi se o tome

Nego o čemu? :cesces:

robert ns
28.11.2008, 15:53
jednog volim....a drugog bolim... :hahaha:

a zasto ne bi bilo moguce u jednu osobu biti zaljubljen a drugu voleti a obe to da znaju?
Samo je tesko biti na dva mesta u isto vreme ali i to je ljubav.

tutifruti
28.11.2008, 16:21
Čoveče, ljubav i emocije nisu konstanta tokom života, daklem sve je podložno promenama kako objekti ljubavi tako i intenziteti i načini na koji se emocije ispoljavaju..
a ako ti je smešno, smej se slobodno ali je moguće, trust me :dry:

Slozila bih se sa ovim, Isahara. :ok: Isto se tako neke ljubavi oplemene, nema vise strasti, ali je tu toplina, neznost, osecanje da je ta osoba uvek tu za nas. I, da, dodala bih jos, moguce je voleti dve osobe, ili tacnije jednu voleti, a u drugu biti zaljubljen.

Becar
28.11.2008, 16:32
Ko ume njemu 2 ili vise 8)

Aiko
28.11.2008, 16:36
sto ljudi, sto ćudi..

postoje ljudi koji mogu da vole i vole samo jednu osobu ceo život, postoje oni koji mogu da vole više puta i više njih (često i odjednom), jednako snažno kao i ona osoba koja voli samo jednog..a bome postoje i oni koji ne vole nikoga, pa ni sami sebe..

e sad, svaka od ovih grupa ljudi, ne može da razume onu drugu i tvrdi da nije tačno..i u pravu je, i nije tačno - gledano iz njihovog ugla..

to je tako jednostavno..;)

egzotic
29.11.2008, 18:59
Slozila bih se sa ovim, Isahara. :ok: Isto se tako neke ljubavi oplemene, nema vise strasti, ali je tu toplina, neznost, osecanje da je ta osoba uvek tu za nas. I, da, dodala bih jos, moguce je voleti dve osobe, ili tacnije jednu voleti, a u drugu biti zaljubljen.

pfff:roll: kako si ti?:roll:jednu woljeti ,a u drugu biti zaljubljen:cesces::smeh::smeh::smeh::smeh::zid: jednu wolis,a s drugima si radi strasti..ili s drugom..wolis da pricate i da se zezate..ali wolis jednu i to je to...nemas se ti sto slagat sa isaharom..jer ni ona sama ne wjeruje u to o cemu razmislja..jedna osoba se woli...samo jedna osoba,to je ljubaw

maja bg
29.11.2008, 18:59
za mene je to nemoguce:jok:mislim da je nemoguce biti zaljubljen u dve osobe:jok:

tutifruti
29.11.2008, 21:13
pfff:roll: kako si ti?:roll:jednu woljeti ,a u drugu biti zaljubljen:cesces::smeh::smeh::smeh::smeh::zid: jednu wolis,a s drugima si radi strasti..ili s drugom..wolis da pricate i da se zezate..ali wolis jednu i to je to...nemas se ti sto slagat sa isaharom..jer ni ona sama ne wjeruje u to o cemu razmislja..jedna osoba se woli...samo jedna osoba,to je ljubaw

Ima vremena, shvatices. Zivot je pred tobom. :) :uredu:

maja bg
29.11.2008, 23:27

slazem se u potpunosti;)samo jedna osoba:uredu:

lav71
29.11.2008, 23:42
...ma kakve 2...:roll: ...između 6 i 8 je optimalno... :roll::roll: