PDA

Puna verzija : O ne!!! Opet sam zaboravio/la!!!

kissigirl
28.05.2006, 20:49
Koliko cesto vam se desi da zaboravljate?Kljuceve,novcanik... Slucajeva je mnogo... :)

Meggy
28.05.2006, 21:50
Desava mi se nekoliko puta dnevno http://img231.imageshack.us/img231/6861/doh5zi.gif Pocetni stadijum skleroze :lol: Mada, cesce mi se desava da nesto zaboravim da uradim/pripremim, nego da zaboravim nesto da ponesem... mada ima i jednog i drugog :roll: Ne vredi ni zapisivanje :jok:

Goga
28.05.2006, 22:17
pocela sam da zapisujem, bukvalno sve.:oki: , desava se da i zaboravim gde sam stavila podsetnik:wacko: obavezno zaboravljam mobilni telefon:conf:

Mater Vetru
28.05.2006, 23:22
Priča se da nije strašno imati tripove tipa-da li sam isključila rernu, zaključala vrata...zaboravljati predmete poput ključa, mobilnog, olovke...što mi se često dešava.

Za zabrinutost je varijanta buljenja u gorepomenute bez blage predstave čemu oni služe ( a uz to i ne rade).:blink: :hmm:

nattydread
29.05.2006, 13:22
mobilniiii :plaz2: :plaz2: :plaz2:, uz nadu da me bas tada nitko nece zvati...

SQUAW
29.05.2006, 15:36
Pocetni stadijum skleroze :lol:

Kod mene je taj stadijum odmakao izgleda :lol: ja zaboravim i šlic da zakopčam čooooooovečeeeeee. Dovoljno je da dok nešto radim misli samo malo odlutaju (što se redovno dešava :lol:), i onda ne znam ni šta sam htela ni gde sam pošla ni da l' sam došla :wacko: totalna krečana. I ja sam počela da zapisujem, i živeli svi samolepljivi papirići (zvani memo :lol:) po mom frižideru, kompjuteru, a neki se nekad nađu i u kupatilu :lol:

Ona koja... vetar:
Priča se da nije strašno imati tripove tipa-da li sam isključila rernu, zaključala vrata...zaboravljati predmete poput ključa, mobilnog, olovke...što mi se često dešava.

E pošto sam jednom zamalo upalila dvoje dece nekom ostavljenom peglom, za ovakve stvari imam sledeći recepAt, može da posluži, kod mene fercera! Uvek naglas kažem dok gasim rernu "Ugasila sam rernu", "Zaključala sam vrata" itd, i onda mi nekako ostane u glavi to izgovoreno i kad napustim kuću, nemam tih tripova "da li je ovo ili ono :cesces: " Naravno, na frižideru stoji memo "proveri sve pre nego izađeš iz kuće" :lol:

Za zabrinutost je varijanta buljenja u gorepomenute bez blage predstave čemu oni služe ( a uz to i ne rade). :blink: :hmm:

:help:

yige_gui
29.05.2006, 20:06
zasto da razmisljam dal' sam nesto zaboravila napisem, kad jednostavno mogu da citiram moje drugo JA :osmeh:

Dovoljno je da dok nešto radim misli samo malo odlutaju (što se redovno dešava :lol:), i onda ne znam ni šta sam htela ni gde sam pošla ni da l' sam došla :wacko: totalna krečana.

upravo ovo.. cim misli odlutaju, odlutam i ja sama, ni ne znam kud.. probala i ja sa tim ljepljivim papiricima.. ali nema vajde.. redovito se odlepe, padnu i zagube se.. :dry: a sto se tice moje organiziranosti stola, taj je vechno pod papirima, za divno cudo, onda tacno znam gde je koji papirus :lol: vecita enigma za moju majku, kojoj to nikad nije bilo jasno.. ono hrpa papira, a ja tacno znam gde je koji 8)
obicno zaboravljam nesto da uradim.. pogotovo ako je to rano ujutro :wacko: isto tako zaboravljam da uradim stvari koje mi se kazu za vreme dok radim bilo sta drugo :roll: kad nesto radim, totalno se iskljucim, i ne pamtim sta mi se kaze, iako potvrdjujem sa 'da' ili 'uradicu' :wacko: no srecom ljudi brzo uce :uredu: pa sad prvo provere dal ih slusam :lol:

makilli
02.02.2007, 21:48
Paaaaaaa,sve cesce zaboravljam.Bukvalno sve.Pardon,sve sem cigareta :stid2:.Pokusavam i ja sa papiricima koji trebaju da posluze kao podsetnici ali mi bas i ne ide :stid2:.Mozda to stvarno ide sa godinama... ;)

PropelerZviz
02.02.2007, 23:05
Paaaaaaa,sve cesce zaboravljam.Bukvalno sve.Pardon,sve sem cigareta :stid2:.Pokusavam i ja sa papiricima koji trebaju da posluze kao podsetnici ali mi bas i ne ide :stid2:.Mozda to stvarno ide sa godinama... ;)

Vidi, imam resenje, pisi poruke na pljuge ;) A i nisu ti jos godine za zaboravljanje 8)
Fizicka aktivnost razvija nove i regenerise nervne celije u starosti! link (http://www.livescience.com/othernews/051227_neuron_growth.html)
A evo i jedan sooky link (http://www.livescience.com/othernews/051227_neuron_growth.html) za one sto vole Borgove:smeh:

Uglavnom nisam zaboravan.
Ja pocnem da zaboravljam cim sastavim spisak! Onda od toliko stvari uvek nesto zaboravim. Zaboravljam kada se udubim u nesto, pa automatski radim neke stvari. Kao kad sam ostavio daljinski u frizider :roll:. Zaboravljam sitne stvari, dok one, meni najbitnije, ne zaboravljam.

psssst
04.02.2007, 16:52
Ako nesto umem da zaboravim to je mobilni i kao po pravilu bas tada me svi traze,zovu,salju poruke:( :( :hmm:

Trudim se da se to ne desava cesto,ali znajte da to nije do mene,ne,ne,ne,nisam ja kriva sto cesto promenim tasnu :wacko: :osmeh:

SQUAW
04.02.2007, 18:14
Kao kad sam ostavio daljinski u frizider :roll:

Pa, ja to redovno radim! Ili pričam telefonom, pa mehanički rastrebljujem ili pričam sa nekim od ukućana ili jednostavno nešto razmišljam pa sam odsutna. Znači nosim tek načet tetrapak mleka i prljav tanjir, tetrapak ostavim u sudoperu a prljav tanjir u frižider i tako redom sve ostalo. Dobro je pa mi dete poraslo pre ove skleroze, pa nije doživeo da ga recimo gurnem u rernu umesto u krevetac http://www3.b92.net/ipb_images/style_emoticons/default/ph34r.gif

Goga
05.02.2007, 23:25
Redovno mi se dešava da zaboravim da odenesem ili pošaljem tati radnu knjižicu koja bi, je l' trebalo da se overi (a ''drug član'' sam već 10 godina - možda dobijem neki sat za jubilej)... Tako da nastaje opšta panika na konto jedne od retkih stvari oko koje sam zaista neodgovorna - pitam se čemu radna knjižica služi, a još i ne radi - m...:fijuk: :uzbud:

BaneK
05.02.2007, 23:50
U poslednje vreme svima govorim, nema problema al podseti me ujutru. U radnji redovno zaboravim da kupim nešto. Tako ti je kad imaš sto čuda u glavi, a i pored. :huh:

mariposa
06.02.2007, 17:18
To nam se desava redovno,to su sasvim normalne stvari,meni se desilo da sam izasla na ulicu i pojma nisam imala kuda treba da idem,ili da radim ili da idem po cerku,ili u kupovinu,jos gore kad sam radila na dva radna mesta,sednem u kola i ne znam kuda cu,ali kad treba nesto vazno da se setim napisem na kutiju cigaru,to nikad ne zaboravim:lol:

SansRomantic
06.02.2007, 20:40
Ja redovno zaboravljam da se javim mami.. :(

lav71
06.02.2007, 21:25
...uglavnom zaboravim da zalijem cveće...:blink:

Tigerlily
07.02.2007, 10:41
Jao... zaboravnost... Mama živi dva stana od mene, i ja dok dođem kod nje svaki drugi put zaboravim zašto sam došla... Tu se uglavnom moja zaboravnost završava, ali je vrlo iritantno kada se po dva puta (neka i tri :dry: ) vraćate po istu stvar. Inače spadam u dosta odgovorne osobe ;)

Andjelika
08.02.2007, 00:44
zaboravljam sta kome treba da ponesem na fax, ali to svi znaju, pa mi obavezno uveche posalju sms da me podseti...

zdenkavuk
14.02.2007, 16:16
Obicno zaboravim šta mi sve treba u prodavnici...:fijuk: pa se desi da kupim ono što mi netreba , :wacko: a ono pošta sam došla ostane u prodavnici :smeh: sva sreca nalazi se u blizini...

TVO.JA_
15.02.2007, 19:33
....zaboravljam kljuceve.....stalno....:uzbud:

Neuhvatljiva_
20.02.2007, 22:04
Večito zaboravim da popijem lek kad treba da popijem, i da kupim nešto od namirnica u prodavnici pa često moram po dva puta da odem...isto tako kad mi kažu da ih podsetim na nešto...uvek zaboravim da ih podsetim :zid:

_baba_
22.02.2007, 08:43
Evo i sad sam kliknula na 'odgovori' i zaboravih sta sam htela da napisem.:blink:

SQUAW
01.03.2007, 13:41
Meni jelka još uvek stoji okićena a prošla je i kineska nova godina :hmm: Svaki dan kažem kako ću da je raskitim, al' zaboravim :beyond:

_baba_
01.03.2007, 13:55
Meni jelka još uvek stoji okićena a prošla je i kineska nova godina :hmm: Svaki dan kažem kako ću da je raskitim, al' zaboravim :beyond:

:huh: :lol: :lol: vise ne dolazim na ovu temu... Squaw je nadmasila moju zaboravnost! :pehar:
:smeh: :smeh:

Drugaricine drugarice baba je bila toliko zaboravna da je samoj sebi ostavljala poruke i lepila ih po celoj kuci. Izmedju ostalog...
"Jelo, nemoj da jedes pasulj i kupus pre putovanja da ne bi prdela u vozu"

SQUAW
01.03.2007, 14:05
Moram malo u :off:

Drugaricine drugarice baba je bila toliko zaboravna da je samoj sebi ostavljala poruke i lepila ih po celoj kuci. Izmedju ostalog...
"Jelo, nemoj da jedes pasulj i kupus pre putovanja da ne bi prdela u vozu"

... Što me podseti na onaj čuveni vic, kad su dve babe išle kod treće na kafu, a sve sklerotične. Dakle, krenule Milka i Savka kod Zdravke na kafu... Zdravka da ne bi zaboravila da ih ponudi kafom polepi papiriće po kući da treba drugarice da posluži kafom. Raspričale se one tako, u neko doba ožedni Zdravka, ode do kuhinje i ugleda papirić :uzbud: pa skuva kafu i odnese im. Popiju one kafu, istorokaju se još malo, i ove dve krenu kući... pa pričaju usput...
Milka: E što je bezobrazna ova Zdravka, ni kafom da nas ponudi! :dry:
Savka: Koja Zdravka? :blink:

ZOE
01.03.2007, 16:03
Desava mi se ne samo da zaboravljam stvari, nego ne mogu da se setim gde sam sta zaboravila (ostavila). Jednom prilikom sam se ubila trazeci daljinski (ceo dan sam "rucno" menjala kanale), da bih te veceri nasla daljinski u frizideru. Upsssss:blink:
Ovakva desavanja povezujem sa rasejanoscu, kao npr. trazim cvikere koji su mi na glavi.
Zatim, polazim na posao, npolju sneg do kolena, kol zatrpana. Stavljam termos sa kafom na krov kola, cistim kola od snega, odlazim na posao - parkiram se, izlazim iz kola, a na krovu, dobro ususkan u snegu - moj termos.
Onda, opet idem na posao, sa zaboravljenim viklerima u kosi:uzbud: :blink:
Ako primetite da jednu istu pricu pisem vise puta na pojedinim temama:blink: nemojte da zamerite - desava se i boljima od mene:uzbud:

Neuhvatljiva_
01.03.2007, 17:28
Redovno mi voda za kafu provri kad je stavim na ringlu...i vrlo često kad stavim ručak čujem dragog kako viče iz sobe : LJubaviiiiii nešto se oseca...:hmm:

Sokica
20.03.2007, 00:22
Ja nemam takvih problema,ali moj muž...Krene u radnju i kažem mu da kupi tri stvari i pokazujem tri prsta.Nakon nekog vremena vraća se moj muž sa dve kupljene stvari i kaže''Znam da si rekla tri stvari,ali treće ne mogu da se setim!''

Doti
20.03.2007, 00:28
Sto puta proveravam dali sam zakljucala kola....:wacko: .pa i naravno dali sam iskljucila peglu:blink:

Goga
06.02.2008, 22:51
Desi mi se da zaboravim u kom sam datumu :smeh: ... :beyond:

**princess**
07.02.2008, 14:33
na vreme... opet cu zakasniti... a ja sedim i kuckam ovde... jooojjj...

chapi_unique
07.02.2008, 19:41
E da znam sta sam zaboravio,..napisao bix,nego sam zaboravio sta sam bio zaboravio,... :zid::zid:

ZOE
07.02.2008, 19:43
Hebote, opet sam krenula u prodavnicu u kucnim papucama:blink::blink::cesces:

TVO.JA_
04.03.2008, 12:13
Joooj jesam,opet....da je nekome danas divan dan :hmm:

kataklinger
04.03.2008, 14:29
Meni ne ali mom dragom se to redovno desava jaednom prilikom je i mene zaboravio!

starsica
04.03.2008, 17:13
cesto mi se desi da zaboravim telefon.. ili rodjendane.. sta cesto, uvek ih zaboravim :lol:

kolja
04.03.2008, 17:27
trudim se da ne zaboravljam...tu je reminder u telefonu,i blokce koje mi sluzi u tu svrhu...:ok:..izuzetak je ,ako zaboravim da zapisem..?

gorang
07.03.2008, 15:41
Ja uvjek sve zaboravim, desilo mi se hiljadu puta da ne mogu da se sjetim po sta sam dosao. Za kola nikad nisam siguran da li sam ih zakljucao:hmm:

shacky
08.03.2008, 23:35
zaboravim da iskljucim elektricnu ringlu jer je retko koristim, zaboravim po sta sam posla, zaboravim da rasirim ves iz masine, zaboravim sta sam htela da kazem i takoooo...:fijuk:

Kalina
09.05.2008, 11:29
Vec drugi dan za redom kod kuce zaboravljam poslovni mobilni telefon....prekljuce sam ga zaturila negde u kuci i ni nisam se ni setila da ga potrazim....:kul:

Tami80
09.05.2008, 11:30
Danas sam zaboravila da ucim. :stid2: :smeh:

jovuk
13.08.2008, 22:15
Veoma sam rasejana.To priznajem!Obično zaboravim neke glupe stvari i nešto

što mi se ne radi.Inače imam slonovsko pamćenje i sećam se i situacija iz

obdaništa.Ljudi iz mog okruženja ne mogu da veruju koliko pamtim neke

stvari.Sećam se svake ekskurzije još iz osnovne škole,likova,...

duga12
24.09.2008, 16:14
Blam me i da kažem koje su to sve situacije :stid2:

Ali redovno mi se događa,da skuvam kafu,ostavim je naradnom stolu,i pređem u drugu prostoriju...dok se u neka doba setim (kad počne da mi se vrti u glavi,zbog pada tlaka)...:cesces: da bi mogla popiti kafu,jer mi se učinilo,kao da je zamirisala.

Ne malo puta nemam pojma koji je dan u nedelji..a datume da i ne spominjem,bruka :stid2:.

makilli
24.09.2008, 18:14
Danas mi je posebno zaboravan dan :dry: jutros zaboravila ključeve kada sam krenula na posao pa se vraćala kući,zaboravila da svratim u pekaru pa se sa pola puta do kuće vraćala,zaboravila da sam uključila šporet da kuvam kafu pa se džezva usijala...i tako :sokiran: danas me neće :jok:

robert ns
29.11.2008, 00:39
da iskljucim mikrofon dok sam na Skype a radim,....:fijuk: