PDA

Puna verzija : Kad biste mogli (raz)otkriti jednu misteriju..!?

yige_gui
28.05.2006, 07:28
..koja postoji na ovom svetu.. koja bi to bila?? :osmeh:

mene recimo fasciniraju Uskrshnja ostrva.. bas me zanima kako su nastala..

koja je vasa misterija koju biste (raz)otkrili!? :osmeh:

nattydread
28.05.2006, 11:03
piramide. bas me zanima u ono vrijeme kako li je bilo organizovati onolike ljude na gradilistu, sa prilicno primitivnom opremom i odakle su donosili onolike kamene blokove...

Goga
28.05.2006, 22:27
bermudski trougao

Mater Vetru
28.05.2006, 23:12
Zašto je pile prešlo put...:osmeh:

A sad ozbiljno. NLO-i...:cesces:

SansRomantic
19.09.2006, 12:12
Skoro sam završila čitanje knjige Misterije sveta...
pisali Ameri, nadugačko i naširoko u pokušaju da ih razotkriju ili bar dođu do nekog (bilo kakvog) logičnog objašnjenja...
I, moram biti iskrena...nije mi se dopalo...
potpuno su raskopali i razodenuli ono što je, po mom mišljenju, ipak trebalo da ostane u senci...

ne bih volela ni po jednoj da rovarim do srži...
neke misterije ipak treba da ostanu to - misterije!

yige_gui
21.09.2006, 02:27
kude sam posijala papir sa jednom email adresom :cesces:

bobby
21.09.2006, 23:08
..koja postoji na ovom svetu.. koja bi to bila?? :osmeh:

mene recimo fasciniraju Uskrshnja ostrva.. bas me zanima kako su nastala..

koja je vasa misterija koju biste (raz)otkrili!? :osmeh:
eve ovako,voleo bih da razresim misteriju letenja sa mmetllom:osmeh:

ribat
22.09.2006, 00:07
Ovaj svet je pun misterija.
Npr. Trenutno pokusavam da resim misteriju nastanka sveta.Ali mi nesto ne ide.:cesces: :cesces: :cesces:

yige_gui
22.09.2006, 03:18
eve ovako,voleo bih da razresim misteriju letenja sa mmetllom:osmeh:

nije to teshko, veruj mi na rech ;) samo treba imati dobru koordinaciju, po mogucnosti povoljan vetar (najbolji je onaj kad duva od ispod zemlje, a taj duva tri i po puta godishnje, i to samo u odredjenim krajevima zemljine kugle), treba izbegavati noci kad su komarci u akciji, volU da se zpletu oko nogu.. isto tako treba znati da se izabere pravi model metle.. mada ove danashnje ne vrede ni pishljiva boba.. one stare, ruchno izradjene su najbolje. ali danas ih je teshko naci, sem ako ne poznas zanat staro-izrade metli :osmeh: inache, bitna je i boja metle, mozda zvuci neverovtano..ali svaka boja ima svoju svrhu.. ne bi da zalazim u to, to je sasvim druga pricha.. no ako te zanima, mogu uvek da pojasnim.. ono kad budes imao kojih 2-3 'iljade dana slobodnih, smao se javi ;)
dalje, treba da znas i gde stoji koje drvo.. ne deshava se retko da mladi, pochetnici, obiljezavaju drvece svojim nesretni sletanjem.. bilo je i pogubnih sletanja.. (slava metli takOvima) visina drveta se meri brzinskim zakljucivanjem brzine vetra + kolichina mesechevog sjaja + broj oblaka na nebu + toplina zvezda + promet u vazduhu .. to je sve pomnozi da brojem svizaca i bukom na zemlji... dobijesh li tachan rezultat, sigurno ces izbeci zabijanje u neko od drveca :uredu:
ne, ne.. nije jos gotovo.. tezina putnika (u koliko ih vozis) ovisi takodjer o brzini vetra (ako ga ima)..
postoje i izuzeci, no sumnjam da zelis da zalazis u to.. ako imas 5-6 'iljada slobodnih dana, samo se javi telepatski (ako si naucio da vladas tom vrlinom)
to je ako se leti po noci.. ima tu jos milion i dva detalja i isto toliko pravila.. ali ovo je ono.. 'nako u globalu, da okvirno znas :osmeh:

ako se vozi metla po danu, to je onda sasvim druga prica.. sto zbog vishe svetlosti, brzeh vazdushnog prometa, raznih brzina i vrsti vetra, manjak zvezda i slabije vidljivost (da, slabija) sva prethodno spomenuta pravila se ponishtavaju, te se u obzir uzimaju sasvim neke druge stvari.. no o tom potom.. letenje danju znaju samo odredjene lichnosti... ne bitno za obichne smrtnike...

hvala na saslushanju, do drugi puta, lep pozdrav i ugodan let!!!

mirno more i dobra vetar svima zelim :uzbud:

vlado
25.09.2006, 17:49
Cik pogodite sta bih ja razotkrivao :astasad:
Naravo to bi bilo vezano za nas postanak, tj. kako smo nastali :cesces: + da li u nasoj galaksiji jos negde postoji ( inteligenti ) zivot :uzbud: :uzbud:

yige_gui
10.11.2006, 04:30
bash me interesuje razlog lanchanog zijevanja :cesces:
to mi je palo na pamet danas u podzemnoj (opet ta podzemna, neko ce kazze da je dole zbilja dosadno.. al' bas je suprotno :lol:)
ja zevnula, pa zevnuo tip do mene.. pa onda zevnula zzena preko puta nas :lol:

to lanchano zijevanje mi je prava misterija :hmm: mnogo interesantna pojava :uredu:

SQUAW
10.11.2006, 14:14
bash me interesuje razlog lanchanog zijevanja :cesces:

Mozak onog pored tebe registruje manjak kiseonika i vapi za vazduhom, kako bi uneo što veću količinu u telo tj pluća :) Potpuno prirodno, i životinje to rade :)

yige_gui
10.11.2006, 16:15
Mozak onog pored tebe registruje manjak kiseonika i vapi za vazduhom, kako bi uneo što veću količinu u telo tj pluća :) Potpuno prirodno, i životinje to rade :)

:lol: pa znam ja zashto se zijeva, i kapiram manjak kiseonika.. ali moja enigma je zashto se to deshava lanchano.. a kad kazzem lanchano -- ne mislim zashto zijevnesh deset puta zaredom, nego zashto cim ti zijevnesh najcesce zijevne jos neko ko je do tebe.. kapirash? :osmeh:

HLEBmaster
10.11.2006, 16:20
Pa mozak onog do tebe indirekntno registruje nedostatak kiseonika kroz tvoje zevanje i preventivno tera tebe da zevash ;)

Inquisitor
10.11.2006, 22:30
Bermudski trougao :) Pa tu mozda i lezi tajna o "mrdanju" medju dimenzijama... to kad bi se shvatilo bilo bi bas cool... :)

SQUAW
17.11.2006, 14:16
Paint runner valjak za krečenje + posuda za dolivanje farbe. Nema nikakvog prosipanja i kapljanja sa strane, vrlo lako se pere, samo ga staviš pod mlaz vode, a sa njim i dete može krečiti kao pravi profesionalac ( jebote :uzbud: ). Štedi farbu i olakšava rad. E sad, zaplet. Misterija. Kako to da ne videh nijednog molera sa tim paint runnerom? :cesces: Ili, misterija no 2: Šta je to u onom običnom, starom jarcu za krečenje? :cesces:

cabb
26.11.2006, 00:41
"Zenski mozak" - Definitivno!
(u smislu,razmisljanja):uredu:

_baba_
04.04.2007, 14:59
Da li smo sami u svemiru? :hmm:

I gde mi nestaju carape? :cesces:
Uredno ubacim ves u masinu, carape sve u paru...
a kad sirim ves da se osusi, uvek fali jedna carapa. :blink:

Kal_el
04.04.2007, 16:12
Da li smo sami u svemiru? :hmm:

Baba koristi naoçare kad ga vadiş iz maşine !:smeh: :hahaha: :smeh:

A otkriçu ti gde ode svetlo kad uveçe iskljuçimo lampu u sobi....
ode u frizider ! :uzbud:

TVO.JA_
05.04.2007, 08:48
hm....:cesces: misteriju vecne ljubavi?

lav71
05.04.2007, 08:50
najveću svetsku misteriju....:roll: ... kako funkcioniše ženski mozak...:cesces: :wacko: :wacko: :roll:

TVO.JA_
11.04.2007, 09:39
pa nije baš svetska ali je misterija-kako da doturim lavu ključeve da mi otera auto na pranje?:cesces::hahaha:

JasnaBGD
11.04.2007, 16:05
Da li stvarno žive mali ljudi u radiJu?
:smeh:

lav71
11.04.2007, 20:41
pa nije baš svetska ali je misterija-kako da doturim lavu ključeve da mi otera auto na pranje?:cesces::hahaha:

:astasad:...moraćeš da se potrudiš...:roll:

yeesss
12.04.2007, 12:48
http://img135.imageshack.us/img135/8064/clloney02jpgcn8.jpg
Kako je bog uspeo da stvori muško čeljade , a da izgleda 'vako ????

svimigovi
12.04.2007, 14:44
Ima puno zanimljivih misterija, al po meni prednjači Atlantida....gde se zaturila, ko ju je zaturio...i kako bem gi??

BaneK
12.04.2007, 14:46
Da li stvarno žive mali ljudi u radiJu?

:smeh:

Pa to i nije misterija ja sam ih video sopstvenim očima :lol:

Kako dokazati da Amerikanci nisu bili na Mesecu :cesces:. Kao bili jednom i više ne idu, skakutali tamo vamo, i šta. Ma daj

svimigovi
13.04.2007, 08:56

..jednog dana kad dođe čika serviser, i otvori tvoju mašinu , sve čarapice biti će lepo zalepljene na zadnjoj strani bubnja.....:uredu:

JasnaBGD
18.04.2007, 15:39
E, da... Interesovalo bi me, ali stvarno, to oko kvazara...
:cesces:

Crazy Angel
20.02.2008, 07:51
..sta sve se nalazi u podrumu bele kuce i odakle tolika energija nlo-ju da moze tako brzo da se krece :cesces:..

SansRomantic
07.03.2008, 17:47
...šta se to događa poslednjih 13 dana...u njegovoj glavi...

broj310
17.03.2008, 18:06
како то роде знају да се врате из далеке африке баш на исто место? имају неке мини лап топове, па се конектују и преко google earth-a... укуцају дестинацију и... мислим, не разумем. ок, имају оно шесто чуло, али... волео бих да их једном пратим до југа и назад. :uredu:

The Gunslinger
17.03.2008, 21:46
Kako su nastali ljudi? Bog? Evolucija? Vanzemaljci???

yige_gui
17.04.2008, 06:06
vazhi :uredu: da li bi mogli da zhivimo bez da ne spavamo recimo? :ces: shta bi nam falilo.. mogli bi bash mnoge stvari da obavimo, ne? :fijuk:

Tami80
17.04.2008, 08:55
vazhi :uredu: da li bi mogli da zhivimo bez da ne spavamo recimo? :ces: shta bi nam falilo.. mogli bi bash mnoge stvari da obavimo, ne? :fijuk:

Slazem se. :uredu:

starsica
17.04.2008, 15:25
joooj..
volela bih da napokon otkrijem..
to me kopka celo detinjstvo.. a bogami i sad..
i kopkace me sve dok ne saznam..
Koja je to mish prdi farba? :lol:

shacky
19.04.2008, 20:30

mislim da ne bi bilo lose da ne moramo da jedemo svaki dan i to po vise puta vec nedeljno ili mesecno jednom pa smo mirni :uredu:

SQUAW
23.04.2008, 02:01
Zašto ljudi trpe ono što ne moraju da trpe? To mi nikad neće biti jasno. Zašto vole da nose tesne cipele kad imaju druge, psuju i nose i žuljaju noge, zašto trpe to da ne mogu da žvaću sa jedne strane godinama ili piju vodu a usta im u šreh da slučajno ne ode na onaj zub što kad ga dotakneš poskočiš, zašto trpe promašene veze, lažne prijatelje, priče koje ih guše, sve što se može skinuti i odbaciti kao stara haljina? NEje mi jasno.

cvishna
27.05.2008, 14:08
Koka je snela jaje, tako je nastalo jaje, ali opet ta koka i ona je jednom bila jaje...:cesces:
Definitivno ovu misteriju bi otkrila.

Leonard Peltier
27.05.2008, 14:29
Kako funkcioniše ženski mozak? Po kom principu? Po kojoj logici? :ces:

Mada, kada bih to "provalio", to bi mi bio jasan znak da sam prolupao :roll:

Šala ................ :tomato:

:gone:

mrvacha
27.05.2008, 15:08
na koji se nacin u BiH bira predstavnik za jesmu Evrovizije? :cesces:

jega
08.06.2008, 20:39
kristalne lobanje!!!!!

Kalina
23.07.2008, 14:09
Paint runner valjak za krečenje + posuda za dolivanje farbe. Nema nikakvog prosipanja i kapljanja sa strane, vrlo lako se pere, samo ga staviš pod mlaz vode, a sa njim i dete može krečiti kao pravi profesionalac ( jebote :uzbud: ). Štedi farbu i olakšava rad. E sad, zaplet. Misterija. Kako to da ne videh nijednog molera sa tim paint runnerom? :cesces:

Kupila jedna moja drugarica taj valjak. Okrecila svoju kucu od oko 100 kvadrata, jedan prijatelj svoj stan od oko 50 kvadrata i na kraju ja mojih 60ak.....i pravac kanta za djubre....Raspao se totalno....
Cini mi se da se molerima to ne isplati....

Volela bih da otkrijem misteriju Stounhendža...