Puna verzija : Kremasica.com
Evo mog sajtica koji poceo sa radom pre par nedelja. Radimo ga drugarica i ja, za sad. ;) Prokomentarisite mi na ovoj temi izgled sajta i tekstove. O samoj ideji sajta mozete procitati na linku u meniju "O sajtu".
www.kremasica.com
Sad kad te opletem :zlocko:
Sam izgled sajta je fenomenalan! Obožavam ove šare :) Gornji meni je originalan, sardžaj zanimljiv :ok: Svidja mi se što postoji mogućnost komentarisanja članaka :mail: i što si ubacila lepe smajlije na chat :uzbud:
Interesantan mi je i ženski kalendar ;) (šta ću ložim se na gadžete :smeh:)
Sve u svemu...svaka čast :cica:
@Najgora
Planiram da ubacim testove na sajt. Jednom nedeljno ce izlaziti po jedan test. (ako me ne bude mrzelo da prevodim ;)) A smajlije sam promenila specjalno zbog tebe. Sad imam ispite pa nemam vremena da menjam smajlije svuda, ali cu mozda promeniti smajlije u onim komentarima na clancima.
Leonard Peltier
27.06.2008, 15:02
Evo 'vako ..................... 8)
Sajt je pregledan/intuitivan :ok: , dizajn je lep :uredu:, tekstove nisam čitao tako da neću da komentarišem :fijuk:
Jedino mi se ne sviđa (mislim da sam ti to i rekao jednom prilikom :ces:) "dugmić" za Telo (al sam objasnio, svaka mi čast :roll:). Mislim da je ona fotelja suviše velika u odnosu na devojku koja sedi u njoj :blink:
Inače, sve u svemu - odličan 5 bambija :)
opravljen je ljucki:ok:
5 x iks babina i 10 bambija ;)
YouTube - ZBL - ja te volim a ti si kremasica
starsica
27.06.2008, 15:43
totalno sajt u ruhu zene :uredu:
i totalno je dobar.. skin je dobar, clanci su dobri, a zenski kalendar? :uzbud: Love it skroUz..
sve u svemu, sajt je jako dobar, ime posebno :)
Baš mi se dopada,sa ukusom urađeno...onako ženski :ok:.
@Leonard
Kad naiđem na lepšu sličicu ženskog tela u vector fazonu zamenicu. ;)
Fala svima na pozitivnim komentarima. :)
Leonard Peltier
27.06.2008, 23:39
@Leonard
Kad naiđem na lepšu sličicu ženskog tela u vector fazonu zamenicu. ;)
Ma ne moraš, sjajno je i ovako - ali reko' samo da kažem :stid2:
Em što lepo izgleda, em što ima mnogo toga lepog, korisnog i zanimljivog da se pročita.
:ok:
Pa to gotovo? :uzbud::trljaručice: Sad našunjah jerbo sam, tupča, obrisala pre neki dan sve nove poruke by accident :wacko:
Odličan je, vrlo dobar!
Sviđa mi se što nisi smarala sa podlogom do dna stranice, i na prvi pogled baš fino izgleda, a kad izdetaljišem kao Šerlok, ću javim.
S j a j n o , pogotovo ako je prvi sajt!
Sve cestitke i od mene :):uredu::uredu:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.