PDA

Puna verzija : Pogledajte

Prijatelj
01.06.2008, 00:00
www.doljevac.info je delo dvojice ljudi koji ovo rade iz zabave i bez ikakve koristi. Ovaj sajt je pre svega zabavnog karaktera, mesto za dobro druzenje i upoznavanje. Posetite i Vi nas sajt i recite nam Vase utiske. Pozdrav svima

Prijatelj
02.06.2008, 11:16
Mislio sam da ce bar neko da pogleda i da da svoj komentar na ovo sto radimo. Izgleda da ljudi nemaju vremena. Pozdrav svima i ako neko moze ipak nek pogleda.

goldie
02.06.2008, 12:38
E ja sam pogledala. Sto se dizajna tice prepoznajem ga. ;)

Svidja mi se ta crvena boja, ja volim crveno.

Predlazem ti da promenis slicice na onom modulu XP-banner (mislim da se tako zove onaj menu gore), da ne budu sve kucice, nego svako dugme simbol za sebe. Nadji neke ikonice na netu koje simbolizuju te sekcije pa ih promeni. Ikonice nek budu u istom fazonu kao sajt i medjusobno da se slazu.

Meni je licno bezveze ubacivati reklamne banere u header. Reklamne banere guraj negde sa strane, ionako retko ko klikce po njima. Ljudi u Srbiji su naucili sta znaci baner. ;)

Inace u globalu lepo izgleda sajt, cist i pregledan.

Prijatelj
02.06.2008, 14:42
E bas ti hvala sto si pogledala. Sto se tice ikonica bice zamenjene, jos tragamo za adekvatnim resenjima. Ima dosta toga sto se treba preurediti, izbrisati i ubaciti. Pozdrav tebi