Puna verzija : Da li volite mirisljave stapice?
Ima ih raznih mirisa i proizvodjaca,neki su bolji neki malo manje dobri.Ali u svakom slucaju mogu fino da osveze prostoriju.Vase misljenje?Omiljeni?Koliko cesto ih koristite?
http://www.moodjewelry.com/images/hem.jpg
Ejjjjjj ja ih :srce: obožavam. HEM-ovi su mi nevidjeni i najčešće njih kupujem. Ja ih volim sve. Specijalno Chandan, Moon, Lavandu, Magnoliju, Pačuli... a poslednja dva koja sam kupila su Neroli i Citronella. Volim da ih popalim u kombinaciji sa svećama :skok: evo čak i sad imam upaljen jedan :osmeh: Skroz su mi egzotični i sooper :skok: Nekako je taj indijski tamjan lepši od našeg, ali volim i naš onaj pravi :uredu:
blueella
29.10.2006, 20:53
obozavam ih...trenutno imam Sandal Wood
Savannah
29.10.2006, 23:20
ja ih ne volim. :conf: prvo jer mi uopce ne padne na pamet to sve popalit.dokle postoji miris u sprayu necu kupovat stapice.
trenutno imam Sandal Wood
Takodje. :uredu: Mnogo je gotivan miris, a i djeluje kao blagi afrodizijak. :fijuk:
Ivana-psy
06.11.2006, 01:55
Lep miris, neki lepsi, neki malo manje, ali romantika skroz.... I like it!
obozavam ih...sve mirise...
volim ih, ali ne nesto preterano, nikad se ne setim da ih kupim. Dok sam ziveo sa cimerima, josh smo ih i palili - da bi ubijali dim od cigareta (posto inace pali)
Lady in red
11.11.2006, 21:11
Ne volim, muka mi je od tih mirisa :pegla:
Naravno! Posebno mi se dopada "Lotos" i "Sandalovina"...I ostali su dobri!:ok:
Neuhvatljiva_
20.02.2007, 22:42
Obožavam i štapice i sprejeve raznorazne...ali moj dragi to ne podnosi tako da mi je sve konfiskovao i zabranio da koristim :hmm: ...Sad imam samo pronto sa mirisom lavande pa prskam po regalu i drvenariji :roll:
Ne volim,smeta mi taj miris,kao što Goga reče imam osećaj da me guše...
carica89
20.03.2007, 01:33
to nisu mirisljavi, to su smrdljivi stapici, fuj.....
Neuhvatljiva_
20.03.2007, 08:50
Davno sam probala od zelene jabuke...odlični su...jako prijatan miris...
la femme
20.03.2007, 15:26
volim... trenutno "palim" stapice od jasmina... miris koji nije jak a prija
Ja ne volim. Lepo mi mirishu samo dok se ne upale. :beyond:
волем ја њих, ал до одређене границе. кад почну да ме даве, избацим их у ходник:plaz4:
Ne , volim samo slane ştapiçe :beyond:
veljko yaric
25.09.2007, 08:51
Lep miris, neki lepsi, neki malo manje, ali romantika skroz.... I like it!
Upravo tako neki lijepo mirisu a neki ne ali su bas romanticni i moja draga ih obozava.
Obozavam ih sve mirise:uredu::uredu::uredu:
Ejjjjjj ja ih :srce: obožavam. HEM-ovi su mi nevidjeni i najčešće njih kupujem. :uredu:
Volim ih. Kao i Squaw, uvek kupujem HEM-ove štapiće, i uvek na istom mestu (East Point).
Trenutno imam tri vrste: Darshan, Patchouli i Sun. Ali lepi su mi i Moon, te miris sandalovine (mada sam primetila da u zavisnosti od proizvođača sandalovina zna da varira sa mirisom). :cesces:
A koji ću miris kada upaliti ... to već zavisi od trenutnog raspoloženja. ;)
Crazy Angel
12.10.2007, 13:31
..e to stvarno obozavam :uzbud:..
..ne prodje dan a da ne zapalim makar jedan stapic..
..ako ih ja ne donesem iz indie, onda mi neko posalje od tamo..
..koristim samo stapice koji su natural :uredu:..
..recimo od meda, zacina, ulja i raznog cveca..
..predivan miris :uredu: :uzbud:..
obožavam ih naročito posle ručka :uzbud:
da s njima čačkam zube pa mi posle ne smrde proteze i bez pranja :smeh:
...svidjaju mi se...:roll:...ali kad su dalje od moje kuce...:roll::uredu:
Neuhvatljiva_
12.03.2008, 11:01
Vooolim :)...al mi ne daju da palim :(...
nattydread
12.03.2008, 11:10
volim...imam sad neke sa mirisom kanabisa, mada ne mirise uopste na kanabis, ali u svakom slucaju, meni lijepo mirishu :):):)
starsica
12.03.2008, 17:04
puuuu.. meni to ne da dismr.. nego uzas.. Boze sacuvaj, poludim kad mi to neko upali u sobi..
a obavezno cela kuci smrdi od toga, posto ih samo ja ne volim a ovi moji ludi za tim kao gladan s**ti :lol:
Neuhvatljiva_
26.03.2008, 22:00
...Posto su stapici zabranjeni (dimi i smrdi...:dry:) ja nadjem neki miris sa sve aparatom koji tako prska s vremena na vreme...:smeh:
Elem...postavim ja njega negde u cose...i posle par minuta cuje se neki sustavi zvuk... :blink: ...Gledam ja u radijator, kao da odatle dopire zvuk, nista...Opet malo kasnije, shhhhsht...:blink:....
...''Ej bubi nesto ti onaj radijator sisti???'' :cesces:
...''Nije radijator, nego ono tvoje sranje :dry:'' :hahaha::hahaha::hahaha:
Sad smo se vec navikli... :smeh:
jedne godine,rada u inostranstvu,tj,pustinja na +50 i kusur...ulazim kod svog sefa,inzenjera u kancelariju i vidim stapice,ali...
to nije onaj uobicajeni,orijentalni,tezak indijski miris ili bilo koji aromatizovani azijski,vec miris nekog upaljenog drveta,nesto blago,dim jedva vidljiv
naravno da sam se odusevio,jer sam zaista ocekivao nesto sto udara u pojam...
inace je sef poklonik joge i meditiranja na taj nacin.
odmah ga pitam,zasto se ovi stapici razlikuju,na sta mi on kaze da si originalni,rucno pravljeni i da su zaista bez dodate arome,tj,mirisa
Darshan i Sandal su vrste drveta,a stapici se prave od mesavine,pepela i smole tih vrsta drveta.
verujte mi na rec....prelepo,zaista!!!
znam da je dosta vas imalo prilike da oseti miris zapaljene borovine ili jelovine ili dim iz lucha...pa???
a ako se zna,da dve trecine svetske populacije pali,bas stapice,a ne svece,onda smo ipak malo u neznanju.
kad god mogu,ugrabim prilku da kupim,ali trazim samo Darshan stapice...nemaju nikakav opijatski efekat,niti opustajuce dejstvo,vec jednostavno lepo mirise!!!
uzivajte!!!
alokin74
08.06.2008, 21:10
obošavam ih
naročito u kancelariji, jer je nas devet u jednoj kancelariji, a od toga je 5 pušača, tako da dimom i mirisom štapića, ne samo da ublažavam smrad duvanskog dima, već i rasterujem kolege, pušače, i samim tim pravim zdraviju atmosferu za rad
believer
08.06.2008, 21:21
ne podnosim ih.....meni je od njih muka i boli me glava.....radije bi zapalila suvu balegu nego stapic orijenta....
uh,fuj...
obošavam ih
I ja :uredu:
Najviše volim cimet i sandal..Uopšte, radije se opredeljujem za orijentalne mirise ovi sa mirisom ruže,vanile i voća mi nisu autentični..
Tretnutno imam i neke spa trougliće, opaki su , kupila mi drugarica u Metrou, ima tamnijih i svetlijih..
Ko izbrisa moje mišljenje i stav da su toliko dobri,ali samo kao izgovor za nešto drugo... :(
Darshan
Ja sam Darshan i zaboravila da napišem, a on mi je najlepši :srce:
Boli me glava od njih :neznam:
imam ogromnu molbu!!!!
vec dugo nemogu da nadjem Darshan stapice...ostao bez njih,jos odavno...koristim neke glupe imitacije,koje podsecaju na njega,ali nemaju njegovo ime na pakovanju
Darshan,original...molim vas
platicu posteno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imam ogromnu molbu!!!!
vec dugo nemogu da nadjem Darshan stapice...ostao bez njih,jos odavno...koristim neke glupe imitacije,koje podsecaju na njega,ali nemaju njegovo ime na pakovanju
Darshan,original...molim vas
Volim ih. Kao i Squaw, uvek kupujem HEM-ove štapiće, i uvek na istom mestu (East Point).
Trenutno imam tri vrste: Darshan, Patchouli i Sun. Ali lepi su mi i Moon, te miris sandalovine (mada sam primetila da u zavisnosti od proizvođača sandalovina zna da varira sa mirisom). :cesces:
Mislim da je ovde odgovor na tvoje pitanje. :uredu:
NSdjanka
10.06.2008, 19:39
Volim sve što lepo miriše... Volim i štapiće, najviše sandalovinu i jasmin...
East point je u Daltonovoj zgradi, to ti je na Bulevaru blizu Futoske pijace.
Ja ne volim stapice. Utushe me. Lepo mi mirisu samo dok su u kutiji i pre nego sto se zapale. :osmeh:
hvala Gogo
al ja sam iz Kikinde,pa ce biti problem!!
al,potrudicu se
A kakve su sanse,da jega dobije,bar adresu,kad vec nece niko da mi nabavi....?
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000201F9.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&ref=10)
babac...dopire!!!
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002014D.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&ref=10)
Obožavam mirišljave štapiće, a najlepši mi je miris sandalovine... :ok:
Volim mirišljave štapiće.
Obično palim one sa mirisom pačulija, ali u nedostatku istih palim neke sa mirisom mora, :hahaha: tako piše na kutiji, a jako mi se dopada miris.
Duvanski dim se nekako lakše izluftira kad se pomeša sa dimom mirišljavih štapića.:beyond:
... uvek sam nasmejana kad se nadimim štapićima...:kez:
Volim ih....:ok:
Al ne bas sve, u sustini ne volim cvetne, sladunjave mirise ni u jednoj varijanti...
Isahara spomenu cimet, taj nisam imala mogla, bih da probam....:)
angel's heart
22.06.2008, 15:22
Obozavam mirisljave stapice...:uzbud::uzbud::uzbud:
Omiljeni su mi grozdje,Temples Of India...:roll::uredu:
Captain Jack
25.06.2008, 07:55
Ja ih ne volim:ljutko:Jednom sam probao i jedva sam jedan pojeo,ubi me gorusica:kuler:
hvala Gogo
al ja sam iz Kikinde,pa ce biti problem!!
al,potrudicu se
A kakve su sanse,da jega dobije,bar adresu,kad vec nece niko da mi nabavi....?
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000201F9.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&ref=10)
babac...dopire!!!
http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002014D.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&ref=10)
Ne znam kako je u Novom Sadu ili Kikindi, ali Darshan u BG-u plane. Retko ga i u veleprodaji ima za sve radnje, a i kad stigne u radnju stignu otprilike dva i ta dva se odmah prodaju. I ja kad natrčim kupim odma' sve. Javi mi na pp adresu (zagubih :stid2:), pa ću ti pošaljem braCki jednu kutiju da i tebi mirišu :)
adoration
04.07.2008, 13:51
Volim mirišljave štapiće i često ih palim.
Koji, ovisi o trenutnom raspoloženju. Najomiljeniji su mi sandal, kedar, pačuli, kombinacija naranče i kokosa, etc.
... ne volim ih iz jednog razloga - guše me ... :beyond:
Hvala svima,koji su mi izasli u susret i pomogli mi oko nabavke mirisljavih stapica!!
A narocito hvala "Radoznalom vetru",sto mi ih je kupila i poslala!!!
Zbog svega toga,narocito uzivam u njima!!
neobarocco
13.11.2008, 21:06
odlični su sa belim sosom od divljeg kestena !
mirišljavo ih preporučujem
:fijuk:
diktatorka
13.11.2008, 22:22
Volim i uvek ih koristim,i to volim teske,opore mirise.
alokin74
13.11.2008, 23:21
obožavam ih ... pomažu u borbi protiv pušenja
zapalim ih u kancelariji, ali one sa jakim mirisima, što jačim, i onda rasteram sve pušače, jer njima, izgleda, mnogo više smeta nego nepušačima
....zapalim poneki....u drushtvu...:smeh::smeh::smeh:
neee.... smori me njihov neki prejaki miris... pogotovo vanilija il tako neki...
... vise sam za svijece...
tutifruti
15.11.2008, 15:20
Ne volim. Glava me zaboli od njih.:celepenka:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.