Puna verzija : Vase misljenje o Analnom seksu i da li ga upraznjavate?
negotinac
24.05.2008, 16:44
Ja licno nikada nisam imao zadovoljstvo da imam analni seks sa mojom devojkom jer se ona plasi a i kao to joj je fujjjj!!!! Pa me zanima sta vi mislite o tome??
Promeni devojku! :smeh:
Kad kupiš nov TV - odneseš ga kući - uključiš i vidiš da ima samo jedan kanal...
šta uradiš?
Naravno zameniš ga.
biterlemon
24.05.2008, 17:21
1. U seksu je sve dozvoljeno sto oba partnera prihvataju.
2. Mnoge zene se plase povreda ili im je bljak.
3. Sta mislim, itd... je moja privatna stvar, ovde necu izlagati.
4. Zamalo da padnem sa stolice kada je na pvt chatu jedno poznanstvo pocelo njenim pitanjem: ``Sta mislis o analnom seksu?``
/dao sam ispravan odgovor...:ok:;)/
...obrni okreni......rupa je rupa...:beyond:
... samo što u jednu od ove dve... koje su blizu... možeš bez bojazni... :zlocko:
Niti mislim niti upražnjavam..
...Bog je svakoj rupi na telu dao i funkciju...nema razloga "mešati lončiće" kad se zna šta za šta služi...
...Bog je svakoj rupi na telu dao i funkciju...nema razloga "mešati lončiće" kad se zna šta za šta služi...
Pa, nemojmo odma' na nebo :) Bog nam dao i jezik da ližemo sladoled pa ja bez lingvistike ne merem u krevetu.
Niti mi je bljak niti se plašim, niti mislim da sise služe samo za dojenje i da ih staviš u brus, probala i ne privlači me. Druga strana ne insistira. Dakle, ne upražnjavam.
A šta bi nam gejovi rekli ondaK ???
A još da ne pišem čija su dupeta inspirativnija... Ali znaš kako... matorog kera/kuju niko dresirati i ne pokušava , kad ne probaš kad treba onda stvarno može da liči na sve samo ne na nešto poželjno , ali ne treba napisati 'ja ne bih nikada i neću ni probati' ... Neće ni koza na vašar , pa ide...
Nego nisam ni ja skoro upražnjav'o,tako me poteralo... ali ima kada se stati nije znalo... Verujete da neke svršavaju samo na analni? Verovali ili ne?
Sve od učitelja zavisi... nisam ni ja voleo matematiku u gimnaziji dok se nije profesor promenio... Glupo je insistirati,ali je lepo kada baš voli,a ružno kada se unapred ograđuje,pa kao da bi mi palo na pamet da radim nekom nešto što mu ne prija...:stid2:
...preformulisaću: kada je sex u pitanju ne upražnjavam "ulaz" tamo gde je po prirodi "izlaz" :beyond:
kristina-cica
26.05.2008, 17:10
Ma u sexu je sve dozvoljeno, no limit!
Sve probala i sve odgovara! :jeee:
Dobio sam prijateljski prekor od Najlepšeg i najerotičnijeg moderatora na svetu, da nisam
odgovorio na temu :smeh:
U svom beskrajnom neznanju smatrao sam da je moj odgovor jasan ali
očigledno sam pogrešio. Stoga ispravljam svoju grešku da nebi neko pomislio kako
imam bilo kakvu protekciju ovde.
Moje mišljenje o analnom sexu je da je to stvar opredeljenja i da takve stvari
treba rasčistiti odmah na početku jedne veze.
Stoga je ona cura koju opisuje Biterlemon po meni sasvim korektno postupila
iako je možda malo neuobičajeno zbog svoje direktnosti.
Iz iskustva znam da je prilično nezahvalna stvar ulagati energiju, vreme i novac
u jedno novo poznanstvo, da bi se nakon nekog vremena ispostavilo kako "cura"
u koju smo se na nesreću već i zaljubili, sasvim neadekvatna za sex.
" Joj nevolem ovo - joj neću ovo - ne diraj tamo - fuuuj šta to radiš" :ljutko:
Dobro vaspitanom čoveku je nakon toga jako teško da uradi pravu stvar...
da je izbaci iz auta negde u pustoši. :smeh:
Slobodnijim ljudima oni neslobodni deluju kao ograničeni,
dok neslobodnima oni slobodni deluju kao ludi ili perverzni.
i jedni i drugi su OK. samo što nisu kompatibilni a to pre ili kasnije stvara probleme.
Meni čak ni peškiri ne smetaju dok se ne preexponiraju previše...svako sa
svojom "ljubinkom" radi šta hoće.
Jedino mi smeta kada se neko pederiše, tuđim dupetom :smeh:
...muškarci koji uživaju u analnom sexu sa ženom su latentni homosexualci...:fijuk:
...guza k'o guza, nije važno čija je...:guza:
btw. nemam ništa protiv homosexualaca
...muškarci koji uživaju u analnom sexu sa ženom su latentni homosexualci...:fijuk:
...guza k'o guza, nije važno čija je...:guza:
btw. nemam ništa protiv homosexualaca
To je samo tvoj izgovor ili žal za nečim u čemu si uskraćena... Uteha...:stid2:
Analni sex je ponajviše količina davanja i uzimanja i više to važi za muškarce,ali ne samo za muškarce...
Što kaže Bregović,apropo tvog dupe je dupe (što je usput suludo,ali ako ti svoje vidiš da liči muškim guzama to ne možeš generalizovati),parafraziram:... mogu sam odnos i da zamislim,ali da se ljubim sa muškarcem to ne mogu nikako
Žao mi je ako ti guza liči na mušku... šteta,mogu da zamislim kako ti je u duši...:(
To je samo tvoj izgovor ili žal za nečim u čemu si uskraćena... Uteha...:stid2:
Analni sex je ponajviše količina davanja i uzimanja i više to važi za muškarce,ali ne samo za muškarce...
Što kaže Bregović,apropo tvog dupe je dupe (što je usput suludo,ali ako ti svoje vidiš da liči muškim guzama to ne možeš generalizovati),parafraziram:... mogu sam odnos i da zamislim,ali da se ljubim sa muškarcem to ne mogu nikako
Žao mi je ako ti guza liči na mušku... šteta,mogu da zamislim kako ti je u duši...:(
- nisam uskraćena niti žalim za bilo čime
- nisi video moju guzu, a nemoj ni da je zamišljaš
- nemam dušu
- tema se tiče analnog sexa a ne izgleda dupeta
:off:
O analnom seksu uopšte nemam mišljenje.:jok: Ko voli, nek` izvoli.:uredu:
...secam se kada sam prvi put metnuo u zutaru...:roll:...na insistiranje svog sexualnog partnera...:roll:...radim ja,medjutim...ona trazi da ga vratim tamo...gde mu je mesto...ok...nismo pricali o tome posle sexa...jednostavno...nista specijalno...kako tada...tako i sada...:roll:
triViALna
30.05.2008, 01:42
O analnom sexu mislim tacno ono sto mislim i o sexu uopsteno, naime :
- da SVAKO : jedan komaT/dvojica/dve/dvoje/trojica/556 komaTa iliti bezbroj njih imaju pravo da rade sto god Oce, kol'ko god Oce i kako god Oce dok god to rade svi involvirani SLOBODNO i SVESNO & ne ugrozavajuce po okolinu i da ja ili bilo ko nije merilo, ali ni slovo M od merila po kom se klasifikuje sto god u sta god normalno ili nenormalno. Tacka sa uzvicnikom.
Man'te me tih prica ljubitelja misijonarskog polozaja koji bi da mi ga serviraju kao "act naturale absolute" pa to potkrepe nekim personalno steknutim naucno fantastickim obrazlozenjima poput "latentni homosexualci" ili "ulaz gde je izlaz" i slicno. Stvar je u tome da je ovo prica o ukusima. O ukusima se u svim drugim sferama vec odavno ne raspravlja pod kisobranom "normalan/anormalan" - samo u sexu to jos mnogima nije jasno.
Sve u svemu - mislim da je krucijalna poJenta u shvatanju sexualne slobode - moje, kao tvoje i svacije...
:roll:
- nisam uskraćena niti žalim za bilo čime
- nisi video moju guzu, a nemoj ni da je zamišljaš
- nemam dušu
- tema se tiče analnog sexa a ne izgleda dupeta
:off:
Ako sliči muškim guzama kako si se izjasnila već ne bih je gledao ni za pare... tvoja duša sa tvojim sexualnim životom nema blage veze,dovoljno si se ofirala da mogu da zaključim em o duši em o tvom sexu em o tvojoj guzi...
Ne tera te niko da žališ ni za čim ,al' a to što misliš da ne žališ više je od pustog tešenja,a to nisam ja zaključio nego si sama sebi dala dijagnozu... riba je riba,a krš je krš... :ok:
kulturni_jelen
09.06.2008, 00:00
Moj odnos prema zenskoj guzi i tom carobnom koluticu:
I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you! I miss you!
:(:(:(
Ne vidim zašto bi i jedna ženska osoba sebi dozvolila takvo ponižavanje.Kakvo je tu uopšte uživanje?Čist mazohizam od strane žene i sadizam od strane muškarca.
Ne vidim zašto bi i jedna ženska osoba sebi dozvolila takvo ponižavanje.Kakvo je tu uopšte uživanje?Čist mazohizam od strane žene i sadizam od strane muškarca.
Žao mi je gde si život protraćila... ako te boli,ako je ponižavajuće ok,tvoj problem,ali nemoj misliti i ponašati se kao da je ljubav,sex,uopšte odnos muškarca i žene samo ono što ti poimaš i samo ono što ti radiš...
Jel' smem da pitam da li je gutanje semena ponižavajuće?;)
Onda je meni ponižavajuće da stavljam svoje parče tela u ko zna kakvu unutrašnjost...:wacko:
starsica
30.06.2008, 02:28
sto je nekima ponizavanje, drugima je samo experiment.. :roll:
...slazem se sa tobom...jer zamisli da me partnerka tera da joj stavim u pedu...nikada ne znam na sta cu da naletim...jednom sam ga tako metnuo i kada ga izvadih...ono...list kupusa omotan oko falusa...samo sam je pogledao...ona sva crvena rece....jbg,bila sarma za ruchak...ogavan sam jel' da?...8)
Evo npr. šta mi se desilo pre par godina...
Ne obazirući se na prethodno ispijanje hladnog piva i retku stolicu tj. proliv u pokušaju natera me na analni sex i ispadne tako da sam sišao livadom nekom do Save i u 3 noću prao auto kraj reke,umalo u istoj nisam ostao potopljen sa sve kolima... Prala je i ona doduše,ne mogu da kažem,ali nije platila nikada dubinsko pranje sutradan kako bih porodicu odvezao na more ili do lekara malu decu,bez da se uguše od smrada...:uzbud:
To se dešava kada 'oće,a 'nume',a mora kako sama reče...
Posle me ogovarali da sam je toliko voleo i da sma pijan omašio parking i uleteo do pola auta u reku nam našu Savu...
Nisam komentarisao,jer poštujem devojke i žene,bolje da pričaju da sam bio pijan i jedva izvukao auto iz reke nego da je ona uneredila kola nabijajući ga sebi u guzu spremnu za izbacivanje retke stolice,kao posledicu ispijenog hladnog piva...:stid2:
Plava ptica
30.06.2008, 16:13
O ukusima se ne raspravlja.
Lično nisam probala što ne znači da neću.
Pervrezno?Neee...Granica perverznog je u našoj glavi i za svakoga je drugačija.
;)
nisam probao i ne privlaci me :)
dosad niko nije ni trazio :roll:
sta znam, nek rade ljudi sta oce do god ne maltretiraju druge
Moje misljenje o analnom seksu je sledece:
Obozavam definitivno, ali ga ne upraznjavam svaki dan
Nisam siguran da moja partnerka obozava istu stvar ali cinjenica je da nijednom do sad nije odbila. Ne komentarisemo puno samo odradimo cuteci i to je to.
Sto se tice onih kojima je odvratan, postujem i njihov stav
ali ipak mislim da treba prvo da probaju
Rohalj Baze
06.08.2008, 15:01
za mene muskarac koji voli analni sex je definitivno peder!.... i nema dalje price...
Zasto? Mislim da je razlika izmedju muskog i zenskog dupeta vise nego evidentna. Apsolutno nemam gay ambicija a volim analni sex. Sta cemo sad?
Mozda sam latentni homo a jos nisam provalio.
ninkovic stevan
07.08.2008, 13:14
princip je isti ostlo su nijanse:stid2:
Kome je po volji,samo teraj ... gini,ne brini.:ok:
A ja neee ... do sada.
diabloserbia
15.08.2008, 19:48
super je i cesto ga upraznjavam:ok:
Probati iz znatizelje,da.A,kome se to dopada nek uziva!:)
Za tako nesto treba puno poverenja u partnera i definitivno duga priprema,psihicka i fizicka:smeh:
Ja volim i cista posla i cist alat.:uredu:
...meni tu nešto smrdi...:cesces:
Ja probao... Da 'prostite, kao između dve pileće džigerice zaglavljene između rebara na radijatoru... Rekoh, sad-nikad više!
Nole erotica
31.08.2008, 02:20
Ne nisam probao :( ustvari ja nikada nisam ni probao seks mada imam ogromnu zelju :hmm: prva devojka koja bude pristala samnom da ima seks zamolicu je da imamo i analni, nemam sta da izgubim zar ne? :huh:
to je nesto sto nisam probala,i ne zelim nikada:jok:kome to pricinjava zadovoljstvo neka radi,nemam nista protiv:uredu:svako ima svoj izbor:uredu:
Irena Bg
27.11.2008, 10:32
nisam nikad,zelim,ali ne smem....:hmm:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.