PDA

Puna verzija : Satovi

Sonja
26.05.2006, 12:10
Da li je sat za vas prosto neka neophodnost,kako biste uvek bili na pravom mestu u pravo vreme?Ili je to posebna vrsta pasije...
Da li imate jedan koji dugo nosite i vezani ste za njega,ili ih menjate svakodnevno,prilagodjavajuci ih vasem 'outfit-u'?

SQUAW
26.05.2006, 13:35
Ja nikad nisam imala sat i ne volim ih. Možda sam par puta u životu rekla za neki da mi se dopada, ali i taj je više ličio na narukvicu nego na sat. Sat kao bitan modni detalj na koji ljudi izdvajaju pozamašne svote novca... to je priča koju ne razumem.

Ne volim bre ni zidne satove, ma satove uopšte. Ne volim da moje vreme otkucava. Pogledam na mobilni samo ako se sa nekim nešto dogovorim ili zbog deteta - da ne zakasni u školu. Ne zanima me koliko je sati! :skok: Dole satovi! :uzbud:

Sonja
26.05.2006, 13:47
Obozavam satove.Stavise,luda sam za njima.:too: :jeee: :klanj: :love4:
Ranije,kao mladja,dobijala sam od mame Swatch,poslednje modele...znaci za svaku sezonu drugaciji.Zaista sam bila presrecna i totalno se pronalazila u njima,zbog njihovih divnih i kreativnih slicica,sara..Posle toga,kao malo starije celjade :deda2: dobila sam Fossilov prelep zenski sat,koji sam nosila dosta dugo...
Medjutim,sada,:deda: islkucivo kupujem neke satice koji imaju pristupacnu cenu,jer su mi ,moram da priznam,megalomanski instinkti u ekspanziji..volim da imam po jedan za svaku odevnu kombinaciju...imam ih svih boja,oblika,"poznatih dizajnerskih" :smeh: :srpko: :stid2: do 1000 din. i sl.
Ne mogu bez sata,generalno,mislim da je to prosto stvar navike.

nattydread
26.05.2006, 13:58
uf, ja bas ne volim satove, a buduci da nosim uvijek neke dzidza-bidze oko ruke, ne znam ni jedan sat koji bi se mogao uklopiti, tako da mi je to bas lijep izgovor da ne nosim sat :osmeh: :osmeh: :osmeh:. naravno, moja tetka ne dijeli to misljenje i svatko toliko kad joj dodjem u posjetu, "obraduje" me pa mi kupi sat, koji ja poslije dam mami. to je zena staroga kova i uvijek me kritikuje kako mogu da putujem kad nemam sat. to je njoj bas nenormalno :jok: :jok: :jok:

Kunic
26.05.2006, 14:11
Ne volim satove. Uopšte, ne volim bilo šta da mi visi na rukama, znači :jok: za satove, :jok: za narukvice, :jok: za brojanice i ostale džidža-bidže. Imam mobilni i uvek znam koliko je sati. :ok:

swba
26.05.2006, 17:47
Nisam pre nesto nosio satove na ruci. Na svakom cosku smo okruzeni njima pa nije bilo potrebe. No pre nekih pola godine kupim neku cuku, koja em je bila jeftina, em se uklapa uz sve sto obucem (bar meni a za druge me briga :osmeh: ), znaci totoalno pravi pogodak. Malo mi je nezgodno da na poslu drndam mobilni stalno i virim koliko je sati i zato sam i kupio sat. Imam jos neki shanerski, sto bi se reklo, al kad to cudo stavim na ruku imam predosjecaj da ce da mi je otkine koliko je tezak, a tek kad sam saznao koliko je placen :wacko:

yige_gui
26.05.2006, 20:05
nisam ljubitelj satova, pogotovo ne onih teskih metalnih koji imaju doslovce i kompas :wacko: koji ce mi to?! ne fala.. :jok:
nisam dugo nosila sat.. puk'o mi remen, pa sam se tako odvikla.. kad nosim sat, nosim ga jedino pod uvjetom da je shareni od Swatcha i da nema nikakOvih brojki :skok: ostalo :jok:

Meggy
27.05.2006, 23:04
Imam mobilni i uvek znam koliko je sati. :ok:
Imam i ja, al' ko ce ga svaki cas vaditi i zevati u njega :roll: (a i kad sam na casu, ne bi bas bilo zgodno da vadim mobilni da bih videla kol'ko imam do kraja, s obzirom da deci to isto branimo ;) )

Uffff... sinoc mi riknula baterija, a danas vodila decu na ekskurziju... Ako nisam jedno tri'es puta pogledala na "sat" koji nemam na ruci... :lol: I svaki cas vadi onaj mobilni da negde ne bismo zakasnili... ma, ispizdela sam :grrr: Mislim da to dovoljno govori o tome koliko ne mogu bez sata :roll: Inace, sasvim obican, najjednostavniji crni Q&Q - ide uz sve :fijuk:

yige_gui
28.05.2006, 05:32
danas me keva iznenadila novom cukom.. maj stajl... jastaaaa :uzbud: em shareni :uzbud: em nema brojeva :uzbud: :uzbud: em ribice na njemu :uzbud: sa sve mornarom :uzbud: loooood je skrooooz :skok: :skok:

treba nekom tachno vreme? :astasad: xixixiix :skok:

ivanaoravec
15.06.2006, 20:16
Imam jedan jedini sat koji sam kupila pre pet godina i nosim ga stalno na ruci.Cak i kad spavam.Totalno sam vezana za njega kao i on za mene!

vlado
30.06.2006, 23:18
Ja satove obozavam, za mene sat ne predstavlja samo sredstvo koje ce mi reci da kasnim na cas..:) vec moj "outfit" s'o rece Sonja. Nikada nisam imao neki original vec neke skuplje kopije "Rolexa" ali i one su dobre.
http://htexplained.com/watches/Collection/Rolex.jpg

blueella
07.10.2006, 20:45
obozavam satove...sve vrste..od najobicnijih pijacarskih do najskupljih...sarene,jednobojne,sa kazaljkama ili bez..sa visuljcima,gravurama..metalne,kozne,gumene...
imam jedan esprit, srebrni sa ugraviranim cvetovima koji jako volim...
najcesce nosim jedan plasticni providni sa visuljcima...
a najnoviji mi je d&g sa crnom narukvicom

Najgora
07.10.2006, 21:07
Volim da nosim sat :kez2: zato što me mrzi da vadim mobilni iz torbe svaki čas...imala sam jedan lep, kao narukvica i uopšte se sat nije primećivao. E za taj su me svi pitali gde sam ga kupila. Nosil sam ga dok nije umrla baterija :( ...sad nemam ni jedan...:( ...pa eto ako neko ima neki viška...:roll:

makilli
26.01.2007, 14:42
Volem ih ali nikako da nateram sebe da kupim jedan :stid2:!Imam cak i naviku da ih nosim ali posto je poslednji crk'o pre par meseci ne znam koliko cu jos moci bez njega.Eto dobre ideje za sledeci soping!Kupiti sat!!!

pumba
26.01.2007, 17:12
bez sata nikako .. stvar navike ...sto je neko vec spomenuo , kad ga nema iz nekog razloga (riknula bat. ili kad idem na plivanje...) 100x pogledam, i 100x se :blink: jer ga nema ...
Ja sam vise u varijanti da kupim jedan sat (malo skuplji) i da ga imam sto duze :beyond: jer ne volim da menjam nista i za sat i slicne stvari se vezem ko da nema drugih:uredu: ...
no moj omiljeni satic Pierre Cardin (tako nekako se pise) je završio na dnu ledinačkog jezera :( jedan jedini put da nisam skinuo sat i:( ...
Sad već duze vreme nosim neki Fossil-ov al ipak...

mariposa
26.01.2007, 17:24
Ja nosim jednu bez veze,sto su poklanjali sa nekim shamponom za kosu,ali samo da znam kad treba da zavrsim posao,inace nista ne nosim na rukama,ali volim te kozne narukvice,Viceroy,D&G,Kristian Dior,..itd..koza i srebra,platinum..ma te stvarcice sto su neobicne..kao ja..:hahaha:

euridika
23.05.2007, 22:48
Volim satove, nosim ih od svoje sedme godine kada sam na poklon dobila svoj prvi sat, posle toga izmenjali su se mnogi dok nisam dobila svoj novi omiljeni sat, moj plastični swatch sa fluoresccentnim kazaljkama (užasno praktična stvar kada se budite u mračnim prostorijama) i nosila ga, nosila dok nije spao sa ruke... Posle mi trebalo neko vreme da se odlučim da kupim nešto što će biti dovoljno dobro i drago da ga zameni, i kada sam konačno ugledala malu fossilov-u mašinu boje srebra sve je bilo jasno, diskretno, malecko, uklapa se sa nekoliko komada srebra koje inače nosim i pokazuje mi vreme, što jeste najbitnije.

broj310
23.05.2007, 22:57
не носим сат од прве године средње школе када су ми на физичком,из свлачионице,украли мог лепотана:(
тужна прича беше то...

piquer
26.05.2007, 11:57
Satove cenim il'sam bar cenio...sta znam,pre pet godina hteo sam da uzmem sat od 10.000 dinara ,svideo mi se plastificirana guma,influescentna zelena skazaljkica(valjda se vidi u mraku ..bem li ga)...za merenje dubine..i sta josh zaboravio sam..ali sat je prava dzomba nema sta.U svakom sluchaju ja sa mojih skupljenih hiljadu dinara naspram chalovih devet nisam imao shanse,jer cjale nece da dotira vishe - a ja posto obozavam da radim odustanem ...i tako vishe ne gledam satove inache satovi su za mene odraz muskoti i moci.I sa godinama I WILL SUCESS ,i nabaviti taj faking watch!! I 'll promise!

Mare care
30.06.2007, 09:40
Trenutno furam neku Festinu (satro elegantnija varijanta, za posao), a imam i jedan preslatki Police, koji mi je vise za casual varijantu...Nervira me cena tih satova kod nas, jer su napolju mnogo jeftiniji, a ovi nasi trgovci hoce da postanu milioneri preko noci. E, pa necemo tako kolege...(sto bi rek'o Sava iz Kikinde)

Neuhvatljiva_
19.07.2007, 08:40
Ovo je moj satic u koji sam totalno zaljubljena...:roll: :srce:
http://img508.imageshack.us/img508/153/dscf7409resizewv8.jpg

TVO.JA_
26.11.2007, 10:38
Aham....:uredu:pošto uvek kasnim,da bar svesno kasnim :)

http://img100.imageshack.us/img100/3397/73es1775lk1.jpg

yige_gui
02.12.2007, 02:04
evo moja tri komada :osmeh: koja gotovo vishe i da ne nosim.. ne znam shto, ali sam se totalno odviknula od noshenja sata :hmm:

http://img337.imageshack.us/img337/7440/365219tu8.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=365219tu8.jpg)

shacky
03.12.2007, 20:55
ne nosim sat, ali sam 8 sati dnevno okruzena satovima;)

dragonmax
02.01.2008, 22:03
reći ću slikom.....!!!!!!!

alokin74
02.01.2008, 22:19
nenosim sat odavno, a trazim jedan poseban i kada ga nadjem, koliko da kosta, kupicu ga.
poseban je.
znam da postoji jer sam ga video. nosio ga je jedan ruski vojnik '91.-ve, mirovnjak u hrvatskoj.
umesto uobicajene od 12 casova ima podelu od 24 casa, tako da mala kazaljka u toku dana napravi samo jedan krug, a velika umesto 24 kruga napravi upola manje.
ako neko zna gde se ovako nesto moze naci naka mi ostavi poruku.