PDA

Puna verzija : Problem

Painkiller
17.05.2008, 10:53
E, ovako,kad god upalim komp,automatski mi pokrene my documents,znam da je to sitnica,ali me nervira,kako da podesim da mi to neizbacuje?
UNAPRED HWALA

PozZZZ

DarkRed
17.05.2008, 21:19
Najverovatnije ti je nekako u Startup računara dospeo task za pokretanje-otvaranje My Docoments foldera prilikom butovanja Windows-a.

Možeš uraditi sledeće... (ako ovo nikad nisi radio, bolje pozovi nekog ko se razume jer lako možeš iz grupe startup programa Disable-ovati (isključiti) neki bitan servis za rad računara)

1) Ideš na Start - klikneš na Run - na beloj liniji iza Open kucaš: msconfig i lupiš Enter
2) Otvori ti se prozor za System Configuration Utility - tu klikneš na karticu Startup (poslednja je)
3) Otvori ti se spisak servisa i programa koji se automatski pokreću sa Windows-om, na tom spisku probaj naći My Documents folder i dečekiraj ga, pa na Apply, zatim na OK - ponudiće ti da se restartuje, uradi to i trebalo bi da više nemaš taj problem...

Pozdrav.

goldie
17.05.2008, 22:19
Ja mislim da ti je to ipak neki bezopasan viruscic, cini mi se da sam negde vec na necijem kompu naisla na isti problem.

Tako da deinstaliraj sadasnji antivirus program i instaliraj neki drugi pa probaj da skeniras sa njim.