Puna verzija : Problem
Painkiller
17.05.2008, 10:53
E, ovako,kad god upalim komp,automatski mi pokrene my documents,znam da je to sitnica,ali me nervira,kako da podesim da mi to neizbacuje?
UNAPRED HWALA
PozZZZ
Najverovatnije ti je nekako u Startup računara dospeo task za pokretanje-otvaranje My Docoments foldera prilikom butovanja Windows-a.
Možeš uraditi sledeće... (ako ovo nikad nisi radio, bolje pozovi nekog ko se razume jer lako možeš iz grupe startup programa Disable-ovati (isključiti) neki bitan servis za rad računara)
1) Ideš na Start - klikneš na Run - na beloj liniji iza Open kucaš: msconfig i lupiš Enter
2) Otvori ti se prozor za System Configuration Utility - tu klikneš na karticu Startup (poslednja je)
3) Otvori ti se spisak servisa i programa koji se automatski pokreću sa Windows-om, na tom spisku probaj naći My Documents folder i dečekiraj ga, pa na Apply, zatim na OK - ponudiće ti da se restartuje, uradi to i trebalo bi da više nemaš taj problem...
Pozdrav.
Ja mislim da ti je to ipak neki bezopasan viruscic, cini mi se da sam negde vec na necijem kompu naisla na isti problem.
Tako da deinstaliraj sadasnji antivirus program i instaliraj neki drugi pa probaj da skeniras sa njim.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.