PDA

Puna verzija : Knjige, sveske i ostali papirnati prijatelji..

yige_gui
06.05.2008, 01:01
secam se da smo onomad radili neki grupni projekat pa mi je drugarica rekla neshto u fazonu "vidjela sam ja tvoje isharane sveske, ti cesh da budesh kreativna u tom projektu".. i tako sam svesno otishla da pogledam te moje sveske i imala sam shta da vidim.. :smeh: sve sveske dupkom pune zhvrljotina.. a nisam ni svesna da to radim :hahaha: onda sam skontala da jedno predavanje, ako ne odspavam tih dva i po sata, onda konstantno neshto sharam i rishem..
oduvek su mi knjige bile potcrtane olovkom [one markere u boji nisam neshto gotivila] zaokrezheno ovo, strelice za ono, komentari.. a zadnje stranice svake sveske je uvek bilo rezervisano za "umetnost na chasu" :smeh: znate onaj gornji deo na listu, koji je neshto shiri no ostali redovi, eeee to je uvek iscrtano :hahaha:

i takoooo..
a vi? jeste uvek pazili da su vam knjige i sveske uredne, bez onih coshkova? jeste ih umotavali u one plastichne korice? ili ste ih zhvrljali kao ja? :osmeh:

ae :kuler:

starsica
06.05.2008, 01:31
uff.. mislim da mi nijedna knjiga nije bila postedjena.. i koliko se secam ni sveska.. pre sam sveske punila onim sto pisem po zadnjim stranama pa sve dok se ne sretne sa gradivom.. :lol:
u osnovnoj mozda i ne toliko ali u srednjoj.. Bog da te vidi :kuler: i kad sam pogledala sa koliko sam njih bila "u srcu" :lol: lepa vremena.. :roll:
ali smarala sam samo olovkom, ne hemijskom.. ili u boji, nikada nisam volela da mi bude sareno pred ocima.. za podvlacenje je uvek ok bila i grafitna olovka :beyond: a i nisam nesto imala zivaca da se smaram sa silnim bojama pred ucenje..
cudo jdno.. kad bih sve sveske i knjige iskopala koje su ismarane.. mogla ih roman o gluposti da napisem.. :lol:

shacky
09.05.2008, 23:15
...one iz osnovne skole su koliko-toliko uredne, sa nekim uvijacima, nalepnicama i cudima, a sredjoskolske.......uuuuuu......knjiga i nije bas nesto bilo, strebalo se iz sveske, a sveske pune bisera, viceva, odvala, zvljotina, pa cak i umetnutih listova sa dodacima istog sadrzaja, nista nisam crtala, samo reci....i imena...

The Gunslinger
09.05.2008, 23:28
Imam sedam svesaka ispisanih dosad, i u svakoj ima pomalo od svakog predmeta. Niko ne može da senađe u njima osim mene. A crteža (oružja, čudovišta, ratnici, tribali, ornamenti i razne druge stvari), i raznih gluposti kao pesama i kratkih priča, ima u njima trostruko više nego gradiva. A magarećih ušiju ima milion. A profesorica matematike mi mal nije dobila srčku kad je videla da radim geometriju u svesci na linije. Rukopis mi je gori od nečijeg nogopisa, al ipak mogu da ga pročitam. :smeh: Al mogu samo da mi trućaju kako sam neuredan i kako mi je loš rukopis. To ne utiče na moje ocene. I dalje su dobre.