Puna verzija : Kakav ste SMS-ovac?
Kako tece prica kod vas,nakon sto dobijete sms?Da li odmah brisete porukicu po prijemu,cuvate je dok ne zagusti s memorijom (jer,zaboga,mozda moze da zatreba :smeh: ) ili idete u patologiju,te ih prepisujete u notepadu i sl.?Recite nam ..
Nemam naviku da brisem sms poruke, jer sam nekada imala telefon sa nenormalnom memorijom, pa mesecima nisam brisala poruke. Kada se nakupe, ja obrisem sve odjednom. Sada imam telefon koji nema bas tako nenormalnu memoriju, ali je i dalje sasviiiim dovoljna, tako da obrisem odmah samo neku glupost za koju ne odvojim vise od 2 sekunde dok je procitam. Sve ostalo brisem naknadno. Nemam bojazan da ce mi bilo ko citati poruke, niti ikakav drugi trip... tako da mi nekako lakse dodje da ih sve izbrisem odjednom, nego da prilikom svake nove pristigle poruke stiskam "delete". To tako smara... :wacko:
nattydread
25.05.2006, 10:26
brisem odmah poruke jer imam prastari telefon koji i nema bas neku memoriju, a i svasta moze da se procita u tim porukama, pa ih i zbog tog razloga brisem.
ili idete u patologiju,te ih prepisujete u notepadu i sl.?
Šta radimo? :blink:
Ja to briskam o'ma ili istog dana, kasnije, osim ako nije neki dobar fazon pa dok ga ne izprosleđujem nekima ili neki sms u kom me neko nešto obaveštava (tipa: vreme, mesto, adresa i ostala neka uputstva koja se ne trudim da zapamtim :lol:).
ribenzzi
13.06.2006, 11:12
Eeee, te tipa adresa, mesto, vreme.. uvek izbrisem greskom pa moram ponovo da trazim posto imam "cudnu" naviku da odmah po prijemu sve poruke micem
pa mi je i inbox i outbox i sent items folder vazda prazan.
kissigirl
21.06.2006, 16:00
Ja sam potpuno zavisna od smsovanja... :uredu: U mom telefonu mozete naci i poruke stare pola godine ali cuvam samo one posebne,i meni jako drage,a takvih je puno,stalno upisujem one saljive,i ljubavne poruke,pa i to cuvam... Vecito imam problema sa memorijom,tj.,nikad je nemam dosta :beyond: Kad bas moram,onda obrisem dve-tri poruke... :wacko:
Kod mene sve poruke ostaju u telefonu, sve dok doticni ne zakuka "Sim full"
odmah briskam, stizu nove.. i tako u krug..nekada me uhvati manija :smeh: pa samo ''kuckam'', nekada... mobilni ne pogledam po 2 - 3 dana (obično onda kada bi baš trebalo...:wacko: )
crna_mala
07.03.2007, 23:32
Lepe poruke uvek sacuvam,a ostale izbrisem cim odgovorim.
DanijElla
08.03.2007, 00:16
Uh kod mene ima baš mnooogo porukica, naravno to su interesante i zanimljive porukice, a one tipa pitanje-odgovor brišem.
carica89
11.03.2007, 03:52
uvek cuvam poruke od najbolje drugarice, nikad ih ne brisem. neke zanimljive poruke od decka cuvam... ove uobicajne poruke od svakog dana brisem.. cuvam samo lepe poruke, i poruke od ljudi koji mi mnogo znace... njihove poruke i kad su sasvim obicne lepe su na neki poseban nacin...
zvucnjak
13.03.2007, 03:35
Imam telefon sa velikom memorijom pa ne ubracam puno paćnju na to.
Povremeno brišem neke gluposti, inače stvarno retko sms'kujem tako da mi se i ne skupljaju nešto brzo...
Pa uglavnom brišem poruke,ali ne opterećujem se time,nema u mom fonu baš ništa tako zanimljivo...:jok: Ja lično ne šaljem baš SMS poruke,mrzi me :blink:
mariposa
24.04.2007, 11:45
Kod mene samo stizu reklami,i to izbrisem,a da saljem,pa retko,i barem sat vremena kuckam dok napisem poruku :lol:nije to za mene :jok:
JasnaBGD
24.04.2007, 12:59
Neke poruke, koje su mi drage, ili baš jako važne - čuvam neko vreme. Uglavnom ih brišem kada više nema mesta.
**princess**
05.05.2007, 14:52
chuvam ih dok se memorija telefona ne prepuni a onda ih teshka srca brishem... :D
Odlican,samo sto nemam sanse da se "pokazem"..;)
veljko yaric
27.09.2007, 22:06
chuvam ih dok se memorija telefona ne prepuni a onda ih teshka srca brishem... :D
Evo rekla je za mene sve
veverica
27.09.2007, 22:14
Trenutno imam 4932 pohranjene na računaru, 119 na jednom telefonu i 593 na drugom. Nisam ih brisala jedno 4 godine.
:wtf: Sto bi reko jedan Ciga sto drnda neku violinu s jednom zicu po busu: "Moje veliko postovanje prema vama." :kez:
Smsujem se vec 8 godina... Moram priznati da pocinje da me smara... Ali jos uvek redovno saljem po 1000sms poruka mesecno... Znao sam cesto i po 100 dnevno da posaljem...
Trenutno imam 4932 pohranjene na računaru, 119 na jednom telefonu i 593 na drugom. Nisam ih brisala jedno 4 godine.
:wtf:
veverica
27.09.2007, 23:12
:wtf:
Paa.... da. Potreban je jedan kabel, nešto software-a, dva-tri klika mišem... Ne treba mi mnogo više vremena da ih downloadujem sve na komp s vremena na vreme, nego da biram šta ću da brišem, šta da ostavim, koja je vredna čuvanja, a koja nije... Naravno, poneku tipa "Poštovani, Vaš kredit je..." obrišem odmah. Mislim da me to ne čini nekim preteranim čudakom... :neznam:
Ma, ok, kapiram da je potrebno isto što i za prebacivanje slika, što i učinim s vremena na vreme, samo, nikad mi nije palo na pamet da čuvam poruke, zato s' čudim ;) Ne obaziri se, samo je bilo naglas :smeh:
Invisibleman
27.09.2007, 23:16
Brisem sve odmah ili kada zagusti. Duge ne bisem samo one poruke koji mi ih salju osobe 79 i više km od mene.
Kako tece prica kod vas,nakon sto dobijete sms?Da li odmah brisete porukicu po prijemu,cuvate je dok ne zagusti s memorijom (jer,zaboga,mozda moze da zatreba :smeh: ) ili idete u patologiju,te ih prepisujete u notepadu i sl.?Recite nam ..
Ne brisem ih odmah, vec kad mi se inbux napuni. Neke bitnije ostavim u zavisnosti od toga koliko bitne informacije sadrze. Ne prepisujem ih, sem ako u njima nije poslat neciji broj, ili neki bitan podatak koji ne moze samo da se sacuva u telefonu. Sto se tice tog kakav sam SMS-ovac, u 90% koriscenja mobilnog, pa i u vecem udelu, komuniciram SMS-om, a samo u malom delu zvanjem sa mobilnog . Uglavnom kad se javljam , javljam se sa fiksnog-lakse mi je-vise volim fixni.
Jedno vreme sam dobijao izuzetno veliki broj SMS-ova, tako da sam Inbux u koji je stajalo preko 100SMS-a praznio svaka 2-3-4dana jer je bivao prepun. Takodje i ja sam prilicno slao jedno godinu dana porukice, i za godinu uspesno poslao oko 4000SMS poruka(secam se, jer sam tad imao Sony Erikson koji je imao opciju brojaca poruka u sebi)-to je bilo pre nekih 4-5godina. Ima vec 2-3 godine kako sam smanjio slanja SMS-a, tako da sad saljem par puta manje poruka nego li pre, a zvanje i dalje uglavnom sa fixnog, retko kad mobilnim.
;)
:wtf: :wtf: :wtf:
S' druge strane, moja reakcija na ovo sigurno proizilazi iz toga što ja poruke ne čuvam. Možda poneku na dan ili dva, ali ... to bi bilo sve.
Ali da sam se iznenadila kada sam pročitala ... baš jesam. :beyond:
некада сам слао много више порука, сада у просеку... једну у два дана... да, имам оне омиљене "похрањене" и...
:roll:
Obozavam sms poruke pisem ih non stop i puno vise pisem poruka nego sto zovem.
Nikakav, ali me nešto više mrzi i da se potpisem olovkom, za novu godinu sam dobio disk Zdravka Čolića i 100sms besplatih, imam još 82 neutrošene.
Sve lošiji i lošiji ( ako može da se svede u tu kategoriju ) :lol: ... ( mada sam sa venčanim kumom pre neki dan imala kompletnu analizu izlaska.. kaže mi da je bilo desetak poruka u nizu ) - u tom momentu nismo imali drugi izbor da se isćućorimo, a bilo je hitno :lol: ... Sada sam '' mirna '' , ako krenem tempom, dragog mi, g-dina morriba za narednih godinak dana :osmeh:
Savannah
04.10.2007, 07:04
sms saljem samo preko oceana, ali onda masovno. inace puno, puno vise pricam na telefon. poruke uopce ne cuvam, brisem cim procitam tuto completo.
private_zg
04.10.2007, 14:14
mobitel star godinu i pol dana mi broji 5287 poslatih poruka
8966 primljenih
Jel to puno ili malo?
Neuhvatljiva_
06.10.2007, 17:53
Loš :dry:...
Pre sam se mnogo više kuckala, sad me to malo smara i opterećuje...Čak veoma retko potrošim besplatan broj sms-a...
One drage poruke čuvam (kolko tolko), mada i njih posle određenog vremena obrišem...:dry:
Ptica Trkacica
06.10.2007, 20:28
Ja sam telefonski ovisnik,kad sam kuci u jednoj ruci mi je bezicni a u drugoj mobitel....sto se tice poruka rijetko ih pisem....
:jeee::jeee::jeee:
joj, ja samo i pisem sms-ove, ne zovem nikoga...
to je sladje, mozes i smajlija staviti =)
starsica
17.10.2007, 02:17
brisem uglavnom samo kad zagusti, ali cuvam one drage.. mada i dobar deo takozvanih dragih obrisem kad zagusti sa memorijom :smeh:
chapi_unique
07.02.2008, 21:55
eex samo sam cekao ovo pitanje,,,
Pa ja sam master za sms , mrzi me da brisem , jer volim da imam puno poruka , trenutno u fonu imam 2418 poruka,..pocecu polako da brisem,...
a inace sam oborio svoj licni rekord jer sam za tri ipo meseca poslao 4734 poruka dok mi je za to vreme stiglo 5043 poruke,...Loodiloo !!!! :)
kristina-cica
07.02.2008, 23:00
... vise volim razgovor od pisanja poruka...
... osecam se nekako bliza onoj drugoj osobi...
... mada i sms nije zapostavljen jer trenutno imam neke promocije, skupilo mi se 6452 poruke besplatne, pa se trudim da ih potrosim.
:too:
умем каткад да из чиста мира неком пошаљем нешто што га остави збуњеним и... :blink: тако неке речи изнебуха
little fairy
28.02.2008, 08:39
Brz. Promijenila sam mob i imam ga oko 4 mjeseca.
Koliko sms-ova? Čekaj..
Malo, samo 1830.
Smanjila sam tipkanje :)
odlican :smeh:
Brzo kucam!Nekada sam slala vise sms,ali sada vec sve manje i manje...Bolje nazovem.:)
Pinky993
01.03.2008, 00:35
Savrsen...:ok:
Basshunter
01.03.2008, 20:20
Najbolji...:plaz2:
kvantitativni manijak!!!!
pa nekad se desi..oko 2500 poruka mesecno!!!!
ima tu i mms-a
ali vrlo pazljivo kuckam,bez gresaka,umem da se izrazavam i slovima,tj,da ispoljim raspolozenje i gestikulacije.
Volim da šaljem poruke i to kad me ''uhvati'' po desetak na dan, a nekad prođe ceo vikend (kao ovaj) a da nijednu porukicu nisam nakuckala - brinem se... :osmeh:
Što se tiče čuvanja, čuvam samo one meni drage i simpatične porukice... :stid2:
Kako kad...
Nekada iskuckam po 60-tak poruka dnevno, a nekad nijednu. :beyond:
Ne čuvam poruke.
Čuvala sam jednu meni jako dragu poruku od jako drage osobe.Taj telefon mi je ukraden.Još uvek nisam prežalila ni telefon, ni karticu, ni poruku.A prošlo je vremena.
Ne vezujem se za SMS.:roll:
Ponekad mi je ipak lakše nazvati nego pisati roman u poruci.:)
Sve manje ih pisem...
Ne da mi se....
Vise zovem....:uredu:
Cuvam neke poruke, koje mu si drage...najveci broj sacuvanih su citati iz knjiga koje mi salju dve prijateljice....mislim, citati iz onih knjiga koje citaju u tom momentu, pa se oduseve, posalju mi SMS, pa kasnije pricamo o tome.....sve tri smo :crazy:
VEllllllliiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii iii sms-ovac...kredit mi traje dva-tri dana(onj od 200 din)...uopste ne zovem samo kuckam,saljem, primam,poruke sve cuvam dok mi se inbox ne prepuni,a one posebno lepe cuvam u arhivu a poslate brisem i tak....u svakom slucaju samo kucam ,kad ne na fon onda po tastaturi kompa...lol:plaz2:
Sve gori i gori.
Mada, kad se raskuckam :lol: , mogu da spojim i 4-5 poruka u jednu.
Posle toga sam mirna :osmeh: , neko vreme.
Признајем и сам да сам све више завистан од њих. Да човек полуди. Некада знам да дневно откуцам и по 30-так порука од којих је скоро свака од више написаних страница :stid2:!
prewrnuta_torta
29.07.2008, 14:20
kako kad... nekada odmah odgovaram i iskucam po 50ak sms-a na dan... a nekada me mrzi... pa odgovaram mnogo kasnije... :P
Leonard Peltier
29.07.2008, 16:01
Uskoro će da se nahvata paučina na mom mobilnom telefonu :hmm:
BoginjaMarija
15.10.2008, 22:46
2500 do 3000 mesecno-malo li je?
:roll::roll:
ewo mi sad 2 sms-a...ja ipak odje kuckam:smeh: necu ih jos otwarat:roll:
Očajan,mogu da prođu i meseci dok odgovorim na poruku. :stid2:
neobarocco
17.10.2008, 09:40
VKV gutač slova
:roll:
(nostalgija za tipkama 3x3 cm)
:smeh:
Rohalj Baze
23.11.2008, 05:36
uzasan
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.