Puna verzija : Venecuela
Svetlana
24.05.2006, 21:55
Moj sin Lazar je otisao 1992.godine u Venecuelu.Tamo se ozenio i ima troje dece.Zena mu je Veneculeanka.Otisao je sa tatom,macehom i njihovom decom.Ja sam bila protiv da on ide.Medjutim tata ga je ubedio da tamo nece morati nista da radi a imace puno para.Uzalud sam ja objasnjavala da to nije tako... nije vredelo.Pa je moj Laza nosio džakove u luci,lovio ajkule,krcio prasumu i sve tome slicno i usput se skolovao jer i u Juznoj Americi ne priznaju nesto veliko nase diplome.Sad radi u Banci jer perfektno govori spanski i engleski.Moze se reci da su uspeli a i da nisu.Ja Lazu nisam videla od kada je otisao a tokodje ni moje unucice ni moju snahu.Ne cu da vas rastuzujem i da vas opterecujem mojim bolom.Mozda bi mogao da dodje ove godine ali videcemo jos.U Venecueli je na vlasti Hugo Cavez koji se sad nesto prepucava sa Busom.Hoce da sav narod pretvori u vojnike kako bi se branili ako ih Ameri napadnu.Pa me i od toga hvata strah.Ne kazem da je ovde dobro ali ne bih da ga uhvati tamo neki rat na drugom kraju sveta.Odnosno mislim da nema idealne zemlje i da mozda nije trebalo ni odlaziti....
Svetlana:(
Ajd, ne brini.
Bice sve u redu!
yige_gui
03.08.2006, 03:23
U Venecueli je na vlasti Hugo Cavez koji se sad nesto prepucava sa Busom.Hoce da sav narod pretvori u vojnike kako bi se branili ako ih Ameri napadnu.Pa me i od toga hvata strah.Ne kazem da je ovde dobro ali ne bih da ga uhvati tamo neki rat na drugom kraju sveta.Odnosno mislim da nema idealne zemlje i da mozda nije trebalo ni odlaziti...
Svetlana, nemoj previse da verujes medijima i sta pisu novine.. tacno da je na vlasti Hugo Cavez koji vodi svoju politiku.. i ne vidim uopste problem.. covek ima pravo da vodi svoju politiku i da se zalaze za ono sto je u interesu njegove zemlje, pa makar to ne bilo u interesu Amerike.. na to ima potpuno pravo.. to sto se on prepucava s Busom to radi sasvim opravdano.. ne znam koliko pratis sva ta desavanja, ali cinjenica jeste da Bus pokusava da "uvede" demokratiju u sve zemlje koje mu nikako ne pashu, odnosno zemljama koje mu se suprotstavljaju i pokusavaju da vode svoju politiku.. (uzmimo na primer trenutna desavanja sa Kubom.. Americki mediji vec pune novine naslovima "sledece leto letujte na Kubi".. dakle propaganda je vec pocela) mislim da ne bi trebala da brines ko ce braniti Venecuelu u slucaju nekakvih napada.. mogu samo da ti kazem da su sanse za bilo kakve napade jako male, posto Venecuela gradi odnose sa Kinom.. a veruj mi, Busu nije u interesu da se zakachi sa Kinom...
lep pozdrav!
Zlatni mis
15.08.2006, 20:15
Moj sin Lazar je otisao 1992.godine u Venecuelu.Tamo se ozenio i ima troje dece.Zena mu je Veneculeanka.Otisao je sa tatom,macehom i njihovom decom.Ja sam bila protiv da on ide.Medjutim tata ga je ubedio da tamo nece morati nista da radi a imace puno para.Uzalud sam ja objasnjavala da to nije tako... nije vredelo.Pa je moj Laza nosio džakove u luci,lovio ajkule,krcio prasumu i sve tome slicno i usput se skolovao jer i u Juznoj Americi ne priznaju nesto veliko nase diplome.Sad radi u Banci jer perfektno govori spanski i engleski.Moze se reci da su uspeli a i da nisu.Ja Lazu nisam videla od kada je otisao a tokodje ni moje unucice ni moju snahu.Ne cu da vas rastuzujem i da vas opterecujem mojim bolom.Mozda bi mogao da dodje ove godine ali videcemo jos.U Venecueli je na vlasti Hugo Cavez koji se sad nesto prepucava sa Busom.Hoce da sav narod pretvori u vojnike kako bi se branili ako ih Ameri napadnu.Pa me i od toga hvata strah.Ne kazem da je ovde dobro ali ne bih da ga uhvati tamo neki rat na drugom kraju sveta.Odnosno mislim da nema idealne zemlje i da mozda nije trebalo ni odlaziti....
Svetlana:(
Ne boj se Svetlana nista, sve je pod kontrolom.
Nece biti rata.
Laza je odlicno.
Cuvaj nam Misu.
Ma nema tamo problema. Amerikanci su sad zauzeti sa muslimanima.Nije im u interesu da destabilizuju podrucje, a sto se tice Venecuele kao drzave,oni imaju nafte i imaju veliku mogucnost da se izdignu iznad drugih zemalja u okruzenju svidjalo se to SAD ili ne
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.