PDA

Puna verzija : Sex apetit i godine

goldie
27.04.2008, 23:03
Zanima me vase misljenje i iskustva u vezi apetita za sexom i vasim godinama. Eto ja imam 25, sexualni zivot sam zapocela sa 17 i imala sam dosta partnera. Nikada nisam osecala vecu zelju za kvalitetnim sexom nego sto sada osecam. :stid2:
Sta vi mislite, da li je to zato sto sam usla u te neke najplodnije godine? Pa organizam luci vise hormona jer je vreme oplodnji ili je to mozda sasvim slucajno... :smeh:

Da li godinama apetit za sexom raste ili se smanjuje, sta vi mislite? :cesces: I koja je ta najkriticnija godina po vama? Da li mozda zelja za sexom ima veze sa partnerom?

Kad odgovarate na ovu temu bilo bi pozeljno i da napisete koliko godina imate ili sa koliko godina vam je kako bilo. ;)

ps. Imam seksualnog partnera i zadovoljna sam njim, ovo nije oglas, samo sam znatizeljna da cujem druga iskustva. :smeh:

lav71
28.04.2008, 07:28
...i ja imam sexualnu partnerku tvojih godina, i potpuno te razumem...:uredu::roll: ...moji sexualni apetiti su poceli da rastu u 34 godini... :roll:...kad sam se razveo... :uzbud::uzbud:

Kal_el
28.04.2008, 07:36
moja 25-godišnja partnerka očekuje sex samo jednom ujutru i jednom uveče tokom dana
pa mi malo teško pada :stid2:
što neće češće :dry:

Neuhvatljiva_
28.04.2008, 07:58
Nikada nisam osecala vecu zelju za kvalitetnim sexom nego sto sada osecam. :stid2:

:uredu:...e sad da li je to povezano sa godinama, ili sa partnerom :stid2: nisam bash sigurna... :fijuk: Mislim da je mix u pitanju :smeh:

biterlemon
28.04.2008, 08:30
Mislio sam da se posle 40. apetit smanjuje, a nedavno sam upoznao nju...

Poslednji tango u Parizu je rekla-kazala za nas! :smeh:

To sto je dosta mladja nije previse bitna, osim u tome sto nema toliko kocnica koliko dame moje generacije. Po meni zena ja najaktivnija oko 30 do 35 a u njenom slucaju, pa videt cemo kada dospe u te godine.

:uzbud::uzbud::uzbud:

shacky
28.04.2008, 21:04
pa sad sto se godina tice maj apetit je sada veci nego sa 25 ali manji nego u 9. mesecu trudnoce (tad mi je sexualni apetit bio zabrinjavajuce veliki :beyond:hormoni su cudo), mada uvek se postavlja pitanje odnosa kvaliteta i kvantiteta, a cini mi se da kvalitet raste sa godinama:)

Savannah
28.04.2008, 23:29
mislim da se moj sexualni apetit nije promijenio zbog godina (30) ili zbog partnera (isti zadnjih 10 godina) vec zato sto sam upoznala bolje svoje tijelo i tijelo svog partnera i sad jednostavno znam vise uzivati u sexu nego sto sam to cinila ranije. samim time zelja se povecala. ;)

kulturni_jelen
30.04.2008, 11:51
Sex je OK ali apetit me brine. Svaki put posle sexa jedem u krevetu!!!:njam:

makilli
01.09.2008, 00:18
Paaaa...sa svojih 26 imam apetit koji mi često šapne,još,još... :stid: a to je verovatno zbog činjenice da sam postala apsolutno ponosni vlasnik svog tela,ma koliko ono bilo nesavršeno :kez: