PDA

Puna verzija : Kakav ste forumas?

Sonja
24.05.2006, 17:40
Zanima me na kakvim temama ostavljate traga?Da li vas obavezno mora biti svuda,cisto da se zna da ste tu...da li pazljivo birate gde cete pisati i to cinite samo kad zaista imate sta za reci?Koliko cesto otvarate nove teme?Recite nam ..

Kunic
24.05.2006, 17:42
Pa volim političke, kada se lepo zakuva. Šteta što se to uglavnom završi sa vređanjem. :dry: Ondak volem sport, kompjutere, mjuzu, filmove, a ostalo slabije. :)

SQUAW
24.05.2006, 18:16
Nema me obavezno svuda, što se ne bi reklo po broju postova :lol:, ali se trudim da sve pročitam i za sada mi uspeva :skok: Otvorim neku temu kad god mi nešto padne na pamet, a svakako ne postujem samo kad imam nešto pametno da kažem :lol: ali, eto, ako nešto izbegavam, onda je to politika :uredu:

VolEm da sam tu na forumu, makar ne napisala nijednu :)

gogothegreat
25.05.2006, 01:53
...da li pazljivo birate gde cete pisati i to cinite samo kad zaista imate sta za reci? Koliko cesto otvarate nove teme?...

Upravo tako! 8) Baš zbog toga mi je i skroz bzvz čitav ovaj sistem rangiranja članova po broju postova, :wacko: jer ispada da neko za jedan jedini dan može postati "iskusan forumaš" :blink: isključivo postujući na meni omraženim "Igrama bez granica", tipa: "Abeceda gradova" :wacko: , "Azbuka biljaka", "Alfabet država" i sličnim tričarijama! Po meni bi trebalo da postoji samo ovaj drugi sistem rangiranja, zasnovan na "reputaciji" koju član dobija od ostalih forumaša (tajnim glasanjem, pošteno, Đinđić, Demokratska) :ok:

Sad će neko garant pomisliti kako sam uobražen i zavidan, ali zaista ne vidim nikakvog smisla, akamoli zabave u beskrajnom nabrajanju enciklopedijskih pojmova! :blink:

Isto tako, trudim se da koliko god mogu izbegavam teme na forumu "Upoznavanje, dopisivanje i čestitke", jer su mi, da prostite, nekako "klinačka" sva ona pozivanja na klopu i piće putem sličica. Da su u pitanju prave, a ne virtualne gozbe, e to bi već bilo nešto. :njam: Potpuno sam svestan da će moja prethodna izjava izazvati (verovatno opravdanu) mržnju i bes kod dobrog dela forumaša (i meni naročito dragih forumašica :stid2: ), ali - napad iskrenosti je izgleda bio jači od straha zbog eventualnih posledica te iskrenosti. :hmm:

Što se tiče pitanja o tome koje teme me najviše zanimaju, odgovor je jednostavan - to su sve one teme koje izazivaju borbu mišljenja, potezanje što jačih argumenata za i protiv, izbijanje varnica, iskričavu diskusiju na samoj granici svađe. U tom smislu, moram da pohvalim modove i admine, koji su ovde neuporedivo tolerantniji po pitanju međusobnog "trpanja" zabalusalih učesnika u nekoj oštroj diskusiij (:uzbud: uhhhh, što to volEm :uzbud: ), u poređenju sa nekim drugim sličnim forumima, mada i kod njih ponekad (doduše, veoma retko) primećujem recidive jedne IMHO davno prevaziđene politike "čistunstva" i "obezbeđenja reda na forumu", koja po meni za posledicu može imati samo ubibože sterilitet i čistu dosadu na forumu :zzzz:

Za svoju najveću slabost, kao učesnika na forumu, smatram totalnu neinventivnost u osmišljavanju novih i interesantnih tema. :( S tim u vezi, najiskrenije skidam kapu pojedinim forumašima :ok: koji kao od šale otvaraju izuzetno interesantne i provokativne teme - za to, valjda, čovek treba da se rodi! Ja i inače, in real life, vrlo retko prvi započinjem razgovor sa nepoznatim ljudima, te stoga verovatno i ne treba da čudi što ni uz krajnje napore ne mogu da smislim i pokrenem neku interesantnu temu na ovom forumu. Ali zato prosto obožavam da na njima učestvujem u žustroj raspravi i, kad god je to moguće, duhovitom "peckanju" sagovornika :uzbud:

Uhhh, al sam se raspričao - ako ovako nastavim, ostaću večiti "početnik", a moje drage forumašice će načisto ožedneti čekajući da ih na "Čestitkama" počastim Amstelom ili sokom od šaNgarepe! :stid2:

Meggy
25.05.2006, 18:45
Moram da priznam da sam se nesto ulenjila kad je pisanje u pitanju :stid2: Nekad mi je to islo nekako lakse, a sad pregledam forum i razmisljam kako cu odgovoriti na tu-i-tu temu kad pregledam ostalo, pa posle citam nove odgovore koji su u medjuvremenu pristigli, da bih se kasnije zablejala sa bagrom na msn-u i batalila posao :roll: (mozda ne bi bilo lose da pocnem da zapisujem na koje teme sam htela da odgovorim :lol: )

Kao i gogo, i ja volim teme na kojima se razvije neka dobra "razmena misljenja", nesto sto nije pricanje u prazno, vec ono sto predstavlja izazov za ucestvovanje . Isto tako, volim i raznorazna prepucavanja na relaksirajucim temama sa onima koji su na istim talasnim duzinama :osmeh: Ma, volim i onaj kaladont, al' sam vec dosadila sebi :lol:
Teme otvaram samo kad imam inspiraciju, kad se setim da bi nesto bilo dobro da se postavi, ne otvaram bilo sta i po svaku cenu.

swba
25.05.2006, 19:24
Za razliku od ove dve velike glave (:plaz2: ) ja bas volim da se smaram na temama tipa kafance. Volem da mi mozak na ispasi i sve mi ravno do mora :roll:

irnik
30.05.2006, 01:41
Ne mogu da kazem da sam neki dobar forumas. Nekako ne volim da pisem i da "kuckam", ali se trudim :fijuk:. Vise mi odgovara da sa nekim razgovaram "uzivo" :roll:. Obzirom da bas i nemam mnogo slobodnog vremena, pokusam da procitam nove postove. Posto volim da igram igrice onda najvise ucestvujem u igrama bez granica; pored toga volim sport, zdravlje, moda, film i muziku. Potuno izbjegavam politiku i sve sto ima veze sa politikom :jok: .
A nove teme otvaram kad dobijem inspiraciju.

miqel
30.05.2006, 02:29
Nikakav po mom misljenju pocetnik sam totalni ali se trudim:uredu:

kissigirl
06.06.2006, 17:10
Pocetnik sam... :( Jos uvek se trudim da se uklopim :hmm:

TROPRSTI
14.06.2006, 10:01
Ne baš neki naročit i naočit.
Ali imam naviku da ,,prolupam,, pa k´o velim ajde da zatrpam dobronamerne čitaoce svojim umotvorinama. Malo sam stidljiv i neambiciozan po pitanju otvaranja novih tema pa upadnem i malo prošašoljim po tuđim.
Za svađu nešto nisam genetski predodređen, ali sam zato tvrdoglav i malčice uporan.:uredu: :jok:

vlado
04.07.2006, 22:38
Nema me obavezno svuda, što se ne bi reklo po broju postova :lol:, ali se trudim da sve pročitam i za sada mi uspeva :skok: Otvorim neku temu kad god mi nešto padne na pamet, a svakako ne postujem samo kad imam nešto pametno da kažem :lol: ali, eto, ako nešto izbegavam, onda je to politika :uredu:

VolEm da sam tu na forumu, makar ne napisala nijednu :)

Samo da dodam da ja nemam toliki broj postova ali se trudim da svaki dan ostavim svoj trag na ovom divnom forumu. ;)

Najgora
11.09.2006, 09:04
Obzirom da mi je ovo prvi forum, još uvek učim. Nisam uvek raspoložena za pisanje ali pročitam šta me interesuje. Tu sam da se zabavim. :uzbud:

Bishop
11.09.2006, 11:28
Ta sta ja znam :cesces: kakav sam ..... izes ga ... ta vi cete kasti .... prosudite sami ..... :osmeh:

sto se tice tema ...... citam sve pa na sta mi dodje da odgovorim ja nakuckam nesto :smeh:
a sto se tice sta najbolje volem .... e sto volem one provokativne i izazovne temice di svi nesto bi da kazu , a tek jos kad se polemise .... :uzbud: mada volem i one gde se da nauciti nesto novo ili videti nesto zanimljivo ..... dopadaju mi se i one zabavne da pustis mozak na pashu :smeh: :smeh: :fijuk:

ma kad bolje nesto razmislim :cesces: ...... ma volem ja najvise :vcafe2:
jer je :party:

Mish
11.09.2006, 23:18
Ta sta ja znam :cesces: kakav sam ..... izes ga ... ta vi cete kasti .... prosudite sami ..... :osmeh:

Čitam sve. Odgovorim kada baš moram (reći ili pući), ili kada imam nešto /ne/smisleno kažem, kada mi štogod leži na pameti, srcu ili duši, ili eto, tek tako, opušteno, da bi se divanilo.
Teme otvaram kada bih zaista sa vama da razmenim mišljenje o nečem.
Eto.

blueella
28.09.2006, 18:34
jos sam nova..
ali cu da se pokazem..
majke mi!!!:fijuk:

za sada citam i istrazujem teme...
jedva cekam da se ukljucim...:osmeh:

makycica
29.09.2006, 00:05
Nisam baš neki forumaš, POČETNIK SAM i ovo mi je prvi forum polako privikavam se i trudim se maksimalno...jako mi je zabavno i mnogo mi se sviđa ovaj forum... :uzbud:

Mirakulica
02.10.2006, 13:49
Pa tek sam stigla,ako se misli na ovaj forum.

A6quattro
29.10.2006, 16:16
Vi mi dodeliste titulu - iskusnog
i trebalo bi da se slozim sa vecinskim
misljenjem,zr ne?:)

Savannah
01.11.2006, 20:17
administrator sam i moderator nekoliko foruma.volim se druziti i dati ljudima priliku da me upoznaju pa postam koliko stignem. ne volim ozbiljne diskusije pa izbjegavam politiku i religiju .forum je za mene prvenstveno razbibriga sto se vidi iz mojih postova.nikada nisam previse ozbiljna kada ih pisem.
ljudi sluze da se druze zar ne? na ovom forumu posebno! :ok:

Butterfly_
03.11.2006, 02:35
Iskreno...ovde sam nikakav forumas:stid2: upravo sam se registrovala,pa cemo videti;)

Lillith
06.11.2006, 00:46
Odgovaram kad imam nesto za reci,kad sam raspolozena da odgovaram na neku temu,kad imam zelju da izrazim osecaje...
Zanima me sve i svasta osim informatike mada ponekd i tu zavirim:osmeh:
Ne volim igre bez granica,dosadno mi to...

Obozavam zezanje na trac partiji:uzbud: :roll: :fijuk: :stid2:

ribenzzi
14.11.2006, 13:26
Nikakav casti mi :smeh: :uredu:

cabb
26.11.2006, 01:11
Interesuje me sve osim politike,tema tipa "Grand show",i sl.I sam sam stava da je Forum razbibriga.Trudim se da nikog ne "potkacim",jer za razliku od velikog broja forumasa,TO ne volim!U svojim postovima pokusavam da podignem raspolozenje,ukoliko ima mesta tome...:ok:

Kill Bill
27.11.2006, 23:04
forumaski manijak...:uzbud:

brown eye girl
02.12.2006, 22:13
To bi trebalo drugi forumasi da ocene. Mislim da sam jos uvek u svemu ovome nova. Izbegavam teske teme, koje me zamaraju (psihicki). Nadam se da svojim postovima nikoga ne vredjam, i trudim se da isti imaju smisla u odnosu na temu, ali prvenstveno mislim da o ovome treba drugi da se izjasne. Ja mogu da pisem o sebi sve najlepse, kao forumasu, ali bih volela da vidim i misljenja drugih clanova:)

Zvonchica
03.12.2006, 21:02
Ja sam nova u ovome.... Odgovaram na one teme koje mi se ucine zanimljivim. Mozda bi neko drugi trebao da odgovori na to pitanje.

BaneK
06.12.2006, 10:31
Upravo onakav kako mi piše iznad avatara :conf:

cabb
06.12.2006, 13:41
Evo,"popravljam se"...Pise mi iznad avatara!
Ko zna dokle cu da doguram...?:uzbud: :uzbud: :uzbud:

blueella
31.12.2006, 17:19
u odnosu kakva sam bila....postala sam prava lenčuga...godine valjdak!:fijuk:

silvia
03.01.2007, 13:26
jos uvek sam nova :) al se nadam da cu biti ok forumdzija :)))))

ZOE
06.01.2007, 19:24
Jos uvek na praksi... Fali mi mnogo vise slifa za pojedine stranice. Ali u principu, zadovoljna sam sobom i optimista sam - verujem da cu se i bolje snalaziti:ok:

makycica
06.01.2007, 22:00
:uzbud: :uzbud: :uzbud: Poznata faca i iskusni forumdžija barem se meni tako čini...mislim da se snalazim...:uzbud: :uzbud: :uzbud:
Nisam više početnik... :uzbud: :uzbud: :uzbud:

Sanja
07.01.2007, 23:27
Nisam mnogo vredan forumas. :beyond: Nemam mnogo vremena, pa dolazim retko, ali kada sam tu - obavezno se raspisem. :)

makilli
09.01.2007, 23:44
Jos uvek novajlija,koji se trudi da ostane upamcen po necem duhovitom ili pametnom,a ne po broju postova ili gluposti kojih moze da nalupa ovde... :)

psssst
12.01.2007, 18:15
Jos se ne zna :osmeh: ,uostalom svako ce to od vas da proceni sam,a ja se licno trudim de se uhodam(jos sam nova) ;)

Cezar
12.01.2007, 18:19
Trudim se da budem sto bolji...

Zvonchica
14.01.2007, 02:44
He!
Poznata sam faca 8) i imam spektakularnu auru oko sebe. :osmeh: :roll:

DanijElla
10.03.2007, 23:04
Svratim skoro svuda, pa ako mi se neka tema učini zanimljiva tu i odgovorim. Obožavam da se igram i zato sam najviše u igre bez granica, a takodje druženje obožavam, pa kuckam i u temi druženje forumaša :)

lav71
02.04.2007, 21:21
...dosadan i naporan...:beyond:

Neuhvatljiva_
02.04.2007, 21:55
Pa šta znam...tu sam po malo...kaskam polako...detaljišem možda previše...:huh:

jega
02.04.2007, 23:51
Smotanko,trapavko,maza,spavalica,zdravo fin i ZALJUBLJEN.....

yeesss
03.04.2007, 00:23
Još uvek mestimična i delimična , valjda zbog vremena koje mi nedostaje...;)

Kal_el
03.04.2007, 00:40
dosadan , prgav , prljav , pocepan i naporan :cesces:

Najgora
05.04.2007, 19:09
...dosadan i naporan...:beyond:
...da znaš da jesi :uzbud:

dosadan , prgav , prljav , pocepan i naporan :cesces:

:uzbud: deda ne laži provalila sam te :uzbud: :plaz2:

....:plaz2: ja sam Najgora kao forumaš :uzbud: :plaz3:

JasnaBGD
10.04.2007, 17:24
Pišem u serijama... Nekad me ima danima, onda me nema neko vreme. Pogledam ono što me zanima od tema, pročitam ono što je napisano, ostavim komentar ako imam šta da kažem... Srednje prosečno.
:plaz2:

ZOE
10.04.2007, 17:30
Trudim se da pratim skoro sve teme, ili bar one koje su po meni interesantne.
Ponekad mi se desi da bih zelela nesto da napisem na nekoj od tema, ali mi jednostavno mozak blokira, pa se uglavnom zadrzavam na easy temama.
Mnogi su primetili vec, da je moja opsesija na forumu fotografija, i koje kakve razne slicke animirane i neanimirane. Cak mi je postavljeno pitanje da li je fotografija moj hobi ili profesija. Nije profesija...:roll:

Neuhvatljiva_
12.04.2007, 17:50
redak :uredu:

zdenkavuk
12.04.2007, 23:46
:cesces: trudim se da budem dobar , a dal' jesam to cete vi reci...

nevolim politiku i jako teske teme :jok:

uglavnom posetim sve interesantne teme i zabavu (volim da se igram):jeee:

Doti
15.04.2007, 02:21
svako svoje slobodno vreme provedem na VC, prosvrljam malo ......i pogledam neke nove teme ili se setim nekih starih ....uglavnom sam ovde...ili spavam:plaz2: :plaz2:

vojvodjan
15.04.2007, 07:56
Nisam forumas..:uzbud: .(josh) svracam povremeno, procitam ponesto, neki put i napisem stosta, kada pomislim da imam sta reci (a neki put i preteram..:) ), ima nekih ovde cije tekstove volim da procitam, (njih desetak, za sada),necu da imenujem nikog...(moze na PP ...ali za pivo,..ili tortu,..parce...), ima i koje preskacem.

Sa nekima se slazem, sa nekima ne, ima i bezobraznih..(mozda sam za nekoga i ja) ali to valjda tako ide...zivot.

Trudim se da NIKOGA ne povredim, ni slucajno... postujem misljenje drugog..(ali ne moram se slagati uvek sa istim..)

Pokusavam da pronadjem svoje mesto, negde na dugackoj skali koju sacinjavaju svi forumasi...pri dnu ili vrhu, manje je bitno.

TVO.JA_
21.04.2007, 23:01
Pa ja mislim nikakav...:( retko sam ovde..jednostavno ne stižem..;)

lav71
22.04.2007, 08:41
...nemoj tako o sebi...:roll: ...pusti da te mi opljujemo....:roll:

_baba_
22.04.2007, 13:49
Jos uvek sam novajlija :stid2: :osmeh: i jako retko pisem na forumu :kez: jer ne poznajem nikog :hmm: i ovom prilikom pozivam sve ljude dobre volje da mi daju podstrek i podrsku, jer nikako da se oslobodim ovih stega sto me drze... pa da zapocnemo jedno lepo druzenje
:hahaha: :hahaha:

Pa sta znam...volim da kuckam, uglavnom na opustenim temama.
Ludilo, zezanje, ovo, ono...8) :smeh:
"Upadnem" ponekad i na neku ozbiljnu.
Sad cu ja, samo da se malo razgibam :osmeh: 8)

zdenkavuk
22.04.2007, 22:22
"zarazen" :lol: kad god imam vremena tu sam !

lav71
22.04.2007, 22:33
Jos uvek sam novajlija :stid2: :osmeh: i jako retko pisem na forumu :kez: jer ne poznajem nikog :hmm: i ovom prilikom pozivam sve ljude dobre volje da mi daju podstrek i podrsku, jer nikako da se oslobodim ovih stega sto me drze... pa da zapocnemo jedno lepo druzenje
:hahaha: :hahaha:

Pa sta znam...volim da kuckam, uglavnom na opustenim temama.
Ludilo, zezanje, ovo, ono...8) :smeh:
"Upadnem" ponekad i na neku ozbiljnu.
Sad cu ja, samo da se malo razgibam :osmeh: 8)

..i ja sam novajlija pa možemo zajedno da se podržavamo...:stid2: :roll:

Crazy Angel
23.04.2007, 03:44
Sta Ja Znam :neznam: Verovatno Brz :lol:

Alexander 37
07.11.2007, 15:01
Srednje zalostan.:smeh:. Pa ne znam, to bi trebalo drugi da ocene.

Invisibleman
07.11.2007, 15:08
O tome ja ne treba da govorim. :)
Lepo piše da sam miljenik mnogih članova. :lol:

little fairy
07.11.2007, 15:12
Ja sam san svakog foruma.. :flower:

biterlemon
07.11.2007, 15:28
Kakav forumas?
Odlican, na svakom sajtu se oko mene sakupi anonimna grupa obozavateljki.

Na ozbiljnim temama sam obavezno, kada mi ne mrzi da pisem.
Omiljene teme su mi ljubav i romantika.
Obozavam da se foliram na seksu!
Ne mogu a da ne izazovem buru na politickim temama!
Volim teme sa dobrim zeljama.
Kada imam partnere na msn onda volim kalodont i druge ludosti.

Najvise volim igru!

Jos me nikada niko nije pobedio! To bi mogli da urade samo oni koji su srcu bliske!

Hvala sto postojite! :kiss::srce:

anjich
07.11.2007, 16:54
iskusan forumas :smeh:

morrib
13.11.2007, 00:48
Uglavnom se trudim da budem prisutan, ali ne po svaku cenu nešto napisati, što opet zavisi i od raspoloženja odmora itd...

Šta je najvažnije u svemu ovome, a za mene, pa da sačuvam hladnu glavu, da maksimalno pokažem uvažavanje, da oprostim nepristojnost i drskost, da budem tolerantan maksimalno, i sve to ne zato da bih omiljen i čašćen sa reputacijama, već što je privatno to moj način života, moj život!

sussi
13.11.2007, 07:16
Kakav forumas? Pa aj da se falimo :smeh:
Ta mislim da sam divan forumas kako neki jelte kazu :roll: neznam kako i zasto al se skoro uvek nadjem na trach partiji kada nam se novi pridruzuju a i starima pozelim prijatan dan ;) tek onako da se najavim a broj postova samo raste :smeh:

salu na stranu volem druzenje sto se da videti iz prilozenog :smeh: zalutam i na ozbiljnim temama al ne tako cesto
vise mi odgovaraju igre bez granica itd one me opustaju a i odmaram psihicki ;)

Stalno sam uz komp a volem ovaj forum pe eto me cas po pa tu sam da vam skuvam kaficu ili dam :kiss: pusu u obrazcic

Trudim se da budem u toku dogadjaja ;) na trachu se sve zna :smeh:

http://cap06.caption.it/316/captionit231609I826D33.jpg (http://www.caption.it/)

broj310
13.11.2007, 19:38
мислим да врхунски владам ситуацијом на овом интернет домену. кажем каткад нешто значајно... и не инсистирам на тривијалностима, рекло би се- број 310,
ко њега није познавао.... ни пакао му неће тешко пасти :blink:

Goga
17.02.2008, 22:05
Uživam u forumu, od samog početka..
Svuda po malo " proturim nosic ", ima zaista sjajnih postova:ok:
Teme otvaram kad imam inspiraciju:roll: , ili kada me nesto interesuje.
ovo je moja oaza :uredu:...

Neron
17.02.2008, 22:20
Treba me razmnožavati koliko sam 'dobar' :stid2:

Nisam dobar ni sebi,a da budem vama,svašta...

shacky
20.02.2008, 22:00
iskrena.....totalno 100% iskrena :beyond:

Angus
20.02.2008, 22:04
...neozbiljan...:lazy:

starsica
02.03.2008, 06:59
ja sam on/off forumasica.. :)
cas me ima, cas ne.. :)

robert ns
03.11.2008, 22:22
spor, mljackam dok kuckam:uredu:
lenj da otvorim neku temu 8)

egzotic
03.11.2008, 22:23
paaa..uzoran forumas:uredu::smeh:

memento
03.11.2008, 22:31
Onakav kako drugi misle o meni!

kasap
04.11.2008, 16:50
volim da citam sta drugi napisu slabo se ukjucujem

diktatorka
16.11.2008, 00:29
...radoznala,ne preterano aktivna i pomalo lenja...

believer
16.11.2008, 01:47
trudim se da ne budem od onih koji zapisavaju svaku temu redom....

ZOE
16.11.2008, 01:52
Pomalo vesela, pomalo tuzna, pomalo ljuta, pomalo zajedljiva, pomalo opichena, pomalo glupava, pomalo...... i sve tako!:koktel:

garava
16.11.2008, 01:58
fRancuski...chas lizem,chas mirishem...
U sluchajevima; "crkla maca" prelazim na Bechku shkolu...:fijuk:

lado
16.11.2008, 02:08
pa ne znam:neznam:to moraju drugi da kazu:cesces:

Najgora
16.11.2008, 02:18
Nisam nikakav forumaš :neznam: samo zajebavam...

coolgirl
16.11.2008, 22:23
Pa sta ja znam..ovdje dolazim samo da bih nesto piskarala..
Idem samo na teme koje me u trenutku interesuju,ili na one na koje uvijek idem,koje su mi postale 'uobicajene'. Nemam nikakav cilj svojim pisanjem,ne trudim se da me svuda bude,tu sam gdje sam xD
Nije mi cilj da skupim sto vise postova ni reputacije.. Volim da pisem,pa zato i dolazim ovdje.
That's all.

diktatorka
19.11.2008, 23:04
Mislila sam da sam samo lenja,ali sam ustvari anti talenat(duduk)za ova tehnicka dostignuca.E jebiga,bas sam se iznervirala!

tutifruti
19.11.2008, 23:41
Volim forume. Ne idem na puno foruma, ovo mi je treci. Volim salu, diskusiju, volim ovo virtualno druzenje. Ima neke cari, a ponekad i lepote.
Kakav sam forumas, ne bih znala da kazem, ali mi se cini da se uglavnom uklapam u okolinu. :roll::vesticakikica:

Aiko
19.11.2008, 23:45
kao i u životu, prilagodljiva..:)

Samuraj
19.11.2008, 23:47
Miran, tih, povucen, krhk...

E da, zaboravio sam i smotan!

CHichaGlisha
20.11.2008, 00:24
Kakav čovek ... :neznam:... takav forumaš.

Ja sam čovek krajnosti. I "dobar" i "loš".
Od mnogo čega zavisi, koja će mi se strana ispoljiti.

Takav sam i forumaš. :kafa:

robert ns
20.11.2008, 00:30
spamovan, banovan, ma samo zaljubljen, sto bi rekli ne nametljiv, tih miran ma ni slovce da kucne pre drugog piva, mlakog.... ma najdosadniji izbegavam dijalogea to zovu spam a to nikad nisam shvatio sta je?:uredu: takav sam a svi se ponavljamo manje vise al nikad ne mesamo pice!

a kakav sam forumas pa uvek uz gumicu za mnom il ispred sigurno je sigurno:smeh:

shacky
20.11.2008, 14:58
...zapeta k'o puška :uredu:

BoginjaMarija
20.11.2008, 15:13
Pojma nemam...iskrena,druzeljubiva,a ostalo vidite i sami...:smeh:

CHichaGlisha
20.11.2008, 16:01
... danas ... KoBelaLala :kez:

prewrnuta_torta
20.11.2008, 16:15
ja sam...citiram "BedNo PiSkaRaLo" :hahaha: ;)

Isahara
20.11.2008, 20:08
Rekreativac..:bokser:
pisanje na forumu nekada je inspirisano iskljuchivo osobama koje pishu na istom
tako mi se deshava da ne napishem ni slovce danima jer su mi osobe koje pishu totalno neinspirativne..
nemam kompulzivnu potrebu da napisem po 80 postova dnevno, srecom, imam privatan zivot pa kad dodjem ovde nekad pozelim makar malo razlicitosti i lucidnosti..srecom, ovde je ima, mada se desi da se u sred shume ne vidi drvo..

ognjen56
20.11.2008, 23:08
Pa obzirom da mi je ovo prvi forum...i da sam za ova dva mjeseca postala poznata faca :smeh: ...onda to valjda znači da mi i ne ide tako loše :beyond: ...ali to ipak treba drugi da procjene...

love hunter
20.11.2008, 23:16
...to shto si postala poznata faca ima veze jedino sa brojem nakuckanih poruka... :lazy:

...e, a sad o meni: milsim da sam diiivan forumash. Blagonaklon, strpljiv, nenametliv, tih, hipersenzibilan, uvek spreman da pomogne, pravi drug na druMu, pardon foruMu...

:andjeo:

kristina-cica
20.11.2008, 23:26
Malo pisem, vise citam...:cesces:

egzotic
21.11.2008, 00:00
odlican:uredu::smeh:

DrinChe
21.11.2008, 13:50
Produktivan ali loš jer od jedno 7-8 kriterijuma koje mislim čovek treba da ispuni da bi bio dobar i sebi i drugima kada je na forumu, ja ispunjavam samo dva, tri.

Zato, :gone:

Lilith_021
22.11.2008, 01:47
Malo pisem, vise citam...:cesces:

135 poruka za 7 meseci, 0,62 poruke po danu :pehar:

Kal_el
22.11.2008, 03:33
135 poruka za 7 meseci, 0,62 poruke po danu :pehar:

mogli bi to zaliti :fijuk:

Charlie Harper
24.11.2008, 23:26
Ovde sam zbog filma i muzike najvise tako da sto se ostalih tema tice pazljivo biram gde cu ostaviti svoj komentar a to se desava samo ako odredjena tema ostavi snazan utisak na mene (ova tema mi je zanimljiva iz razloga sto cu ljudima ovde reci zasto sam ja ovde) ili iz zabave/dosade or something else takodje mogu ostaviti komemntar/post kako vec.
Umem ponekad da se upustim u diskusiju o necemu sto me ne zanima previse ali to znaci samo jedno: nemam nista pametnije da radim u tom trenutku :stid2:
Ali nije lose malo se i zabaviti pa pricati o nekim neobaveznim temama zar ne ?

believer
25.11.2008, 00:01
odlican
jerbo,sanjam ja pre neku noc -babu-
kao zove me _baba_ telefonom...u prolazu je pa bi svratila
okej,baba,kazem ja
pogledam okolo malko,a stan u strasnom haosu
pa se ja rastrcim da sve to dovedem u red
i nekako saznam da _baba_ oce i da prespava,pa poletim da opeglam posteljinu
pa se najavili i neki drugi ljudi
pa opste ludilo kod mene
al nisam _babu_ odjavila,tek da se zna

a eto,ja _babu_ znam sa foruma samo

znaci,ne da sam forumas,nego tak`og necete naci vise....:cica:

_baba_
25.11.2008, 00:14
Dobro je da si se probudila inace bi _baba trazila i da jede i da pije i da ostane jos koji dan :uredu: Nema kod mene trte mrte. Samo trte.

:hahaha:

I ja sam pre neku noc sanjala jednog forumasa pa sam se zapitala da l' sam normalna? Sta mi fali? Jesam li bas toliko navucena? :blink:
Mislim...koji ce mi ochin Lebmaster u snu? Pa mu jos i rodjendan. A ja bez kinte. I poklonim mu igracku iz kinder jajeta. Pojavljuje se Uriel, smeje mi se :vidiga: i poklanja Lebu neki nadrndani stap za pecanje. Brrrate gospodjo u mom "rodjenom" snu crkoh od sramote :wacko:

DakleM, ja sam jedan nenormalni forumas.
Zavisi koje me haludze piche i koja od mojih 1283 licnosti se to jutro probudila :crazy:

morpheo
25.11.2008, 00:27
Forumas? :cesces: ne znam...drugi bi bolje procenili.... Ima me svuda, osim na nekim temama gde bih svojim stavovima napravio haos u, ionako uzavreloj, atmosferi :fijuk: Pogadjate, politika 8)

Volim da se zabavim na nekim neobaveznim temama na druzenju forumasa, kao i da nasmejem clanove (prevashodno clanice :stid2:) neki dobrim vicem....pomazem neu i robertu u odrzavanju traca... :hahaha:

Tu i tamo napisem i nesto ozbiljno, stidljivo iskazem po koji stav....mozda preterano vodim racuna o tome da nekog ne uvredim :beyond:

Kuckamo se i dalje.....matrix is everywhere 8)

Kal_el
25.11.2008, 00:30
neshvaçen ... svi me pogreşno protumaçe :hmm:

maja bg
30.11.2008, 02:54
ne znam:jok:nisam bas dobra:stid2:

egzotic
03.12.2008, 01:51
ja bogomi odlican,sto mi fali:crazy: