PDA

Puna verzija : Masne fote

starsica
22.04.2008, 03:12
Malopre, dok sam ostavljala odgovor na jednoj temi, pomenuh i ovu famoznu igricu :lol:
Nego, da ja vas cujem, jeste li je igrali ikad? I koja su bila pravila? :astasad:
S obzirom da se pravila menjaju generacijski :lol:

Kal_el
22.04.2008, 07:28
svrati na kaficu da odigramo jednu partiju :fijuk:

starsica
22.04.2008, 16:20
svrati na kaficu da odigramo jednu partiju :fijuk:
moramo prvo da popijemo nesto da bismo imali praznu flasu :hahaha:
mi smo uvek igrali u zezanja, tipa moras da popijes dve litre vode za 5 minuta, da pokusas da progutas dlaku, da izadjes na ulicu i urlas: "Ja sam magarac" (sto je obicno upadalo meni :dry:)..
nikad nismo igrali na skidanje.. eventualno ponekad na poljupce :beyond:

Angus
22.04.2008, 16:22
...zanimljivija mi je...tajvanska kanasta...:lazy:

yige_gui
22.04.2008, 22:53
xmmmm :ces: ja ne znam koja je to igra :jokjok: ili mi tu igru nismo tako zvali :huh: de nek' neko objasni pravila :osmeh:

strong_coffee
22.04.2008, 23:21
mi smo uvek igrali u zezanja, tipa moras da popijes dve litre vode za 5 minuta, da pokusas da progutas dlaku, da izadjes na ulicu i urlas: "Ja sam magarac" (sto je obicno upadalo meni :dry:)..

To su fote, a masne fote su malo drukčije:stid2:

broj310
22.04.2008, 23:24
To su fote, a masne fote su malo drukčije:stid2:

значи, признајеш да си то радила? е, па срами се, и треба да се срамиш. :uredu:

strong_coffee
22.04.2008, 23:29
значи, признајеш да си то радила? е, па срами се, и треба да се срамиш. :uredu:

Nisam, nisam.... Pričali mi stariji:uredu:
Ali, to je valjda ta razlika između fota i masnih fota

broj310
22.04.2008, 23:31
а ови страији у које спадам и ја, се праве луди, шатро се не сећају шта се све ту одигравало.
срамота и њих, валда. :roll:

alokin74
22.04.2008, 23:55
Nisam igrao nikada i jako mi je žao zbog toga.

Ali sam bio meta jedne igre.

U osnovnoj, starije devojčice su igrale i zadale zadatak da mene poljubi ona koju izvuku.
Bežao sam ceo veliki odmor. :uredu:

I pobegao :stid2:

starsica
23.04.2008, 00:21
xmmmm :ces: ja ne znam koja je to igra :jokjok: ili mi tu igru nismo tako zvali :huh: de nek' neko objasni pravila :osmeh:

potrebni sastojci:
jedna flasa, bilo koja :osmeh:
dosta ucesnika :osmeh:
i mastoviti zadaci :osmeh:

poredjate se i sednete u krug, fota kod koje je flasa zada zadatak i na koga stane grlic flase, mora da odradi zadato :osmeh:

a sto se tice "masne".. pa mi svaku fotu zovemo "masna" :beyond:

dndr
23.04.2008, 07:49
...mnogo dobra igra...
sjećanje na prve prave poljupce, a sve je kao slučajno...

Goga
23.04.2008, 08:47
:uredu: a sve tako providno namešteno... :stid: :smeh: ...

miloradv
24.04.2008, 16:00
Одрастање без масних фота је као пливанје у базену без воде.

zmax
27.04.2008, 14:40
Igrali smo se masnih fota :uredu: ,najmasnija je bila kada moraš nekoga da poljubiš u obraz. :smeh:

biterlemon
27.04.2008, 14:44
U osnovnoj da, ali tada je najjace bilo ljubljenje sa jezikom...:roll:

A kasnije... pa igrao sam samo u dvoje...

shacky
17.05.2008, 22:00
...da nije bilo masnih fota nikad se ne bih poljubila s jezikom u usta...:uzbud:

nattydread
18.05.2008, 17:07
igrali smo masnih fota, ali mislimda se to nekako drugacije kod nas dole zvalo, i svodilo se uglavnom na pipkanja i ljubakanja. elem, nego prije par mjeseci na jednom kucnom hepeningu odlucimo da se igramo masnih fota, uglavnom, sve se svelo na jedenje cvijeca, pijenje sirovih jaja, piva na eks i trcanje bez gornjeg dijela majice kroz bastu (da priznam, taj zadatak je mene zapao). mora biti da nas je vrijeme pregazilo.

memento
18.05.2008, 17:20
Ja sam, izgleda, uvek igrao te fote sredom, petkom (nikada u vreme trapavih sedmica) i za vreme posta. Nikada nisu bile masne. Verujte.

papula
25.05.2008, 23:47
Dabome da smo igrali, kakve su to nameštaljke bile!

misti
25.05.2008, 23:58
Stariji brat je bio samnom u društvu tako da ovu igru nisam nikad igrala :neznam:

_baba_
31.05.2008, 05:23
Masne fote? Bruka i sramota sta sam sve prezivela zbog te igre.
Mi nismo okretali flasu, nego smo pisali imena na papirice i onda onaj koji zadaje, izvlaci "srecnog" dobitnika iz loto cinije. :kez:
Bilo je tu i lizanja noseva i usiju, pa guranje glave u wc solju, secam se da nijedna fota nije zavrsavala bez 'ova fota neka uhvati Mariju za sisu' i tada su svi muski odjednom naginjali glave nad onu gomilu papira zeljno iscekujuci da cuju svoje ime :molitva: :smeh:
Najgore je kad zadas neki brutalno odvratan zadatak, pa izvuces svoje ime. :dry:
Kao recimo ja u zadatku 'sledeci pacenik neka pojede kasiku svinjske masti'. :pegla:
Sta znam, bilo je zanimljivo.

Chihiro
31.05.2008, 18:39
Kod nas su bili neshto umjereniji u toj igri, mada smo to igrali bash kao klinci, nedje do chetvrtog osnovne. Najstrashnije shto je moglo da te zadesi je da poljubish nekog u lice, ili mu sjednesh u krilo. :smeh:

starsica
31.05.2008, 18:51
_chupe_ kaze:
Najgore je kad zadas neki brutalno odvratan zadatak, pa izvuces svoje ime. :dry:

:dry:
secam se kad sam zadala jednom da fota skine majcu u sred bela dana i ide ulicom i vice "besplatno".. naravno.. pa ko ce nego ja.. :dry: curka :dry:
ali meni je to ostalo u veoma lepom secanju, kao klinci smo igrali samo u cokanje u obraz i obavezno crvenjenje, a kad smo malo porasli, vec smo krenuli i da se jezicamo :lol:
poslednji put sam igrala pre nekih godinu i po.. i to vec ostaje sikret ko, sta, sa kim i kako :hahaha:

djavolcic
11.09.2008, 20:22
hehehehe masne fotee kad se setim samo
prvo malo žešće vaćarenje pa.....
ali što sam ja zadavao zadatke hihihihihhhi