Puna verzija : Masne fote
starsica
22.04.2008, 03:12
Malopre, dok sam ostavljala odgovor na jednoj temi, pomenuh i ovu famoznu igricu :lol:
Nego, da ja vas cujem, jeste li je igrali ikad? I koja su bila pravila? :astasad:
S obzirom da se pravila menjaju generacijski :lol:
svrati na kaficu da odigramo jednu partiju :fijuk:
starsica
22.04.2008, 16:20
svrati na kaficu da odigramo jednu partiju :fijuk:
moramo prvo da popijemo nesto da bismo imali praznu flasu :hahaha:
mi smo uvek igrali u zezanja, tipa moras da popijes dve litre vode za 5 minuta, da pokusas da progutas dlaku, da izadjes na ulicu i urlas: "Ja sam magarac" (sto je obicno upadalo meni :dry:)..
nikad nismo igrali na skidanje.. eventualno ponekad na poljupce :beyond:
...zanimljivija mi je...tajvanska kanasta...:lazy:
yige_gui
22.04.2008, 22:53
xmmmm :ces: ja ne znam koja je to igra :jokjok: ili mi tu igru nismo tako zvali :huh: de nek' neko objasni pravila :osmeh:
strong_coffee
22.04.2008, 23:21
mi smo uvek igrali u zezanja, tipa moras da popijes dve litre vode za 5 minuta, da pokusas da progutas dlaku, da izadjes na ulicu i urlas: "Ja sam magarac" (sto je obicno upadalo meni :dry:)..
To su fote, a masne fote su malo drukčije:stid2:
To su fote, a masne fote su malo drukčije:stid2:
значи, признајеш да си то радила? е, па срами се, и треба да се срамиш. :uredu:
strong_coffee
22.04.2008, 23:29
значи, признајеш да си то радила? е, па срами се, и треба да се срамиш. :uredu:
Nisam, nisam.... Pričali mi stariji:uredu:
Ali, to je valjda ta razlika između fota i masnih fota
а ови страији у које спадам и ја, се праве луди, шатро се не сећају шта се све ту одигравало.
срамота и њих, валда. :roll:
alokin74
22.04.2008, 23:55
Nisam igrao nikada i jako mi je žao zbog toga.
Ali sam bio meta jedne igre.
U osnovnoj, starije devojčice su igrale i zadale zadatak da mene poljubi ona koju izvuku.
Bežao sam ceo veliki odmor. :uredu:
I pobegao :stid2:
starsica
23.04.2008, 00:21
xmmmm :ces: ja ne znam koja je to igra :jokjok: ili mi tu igru nismo tako zvali :huh: de nek' neko objasni pravila :osmeh:
potrebni sastojci:
jedna flasa, bilo koja :osmeh:
dosta ucesnika :osmeh:
i mastoviti zadaci :osmeh:
poredjate se i sednete u krug, fota kod koje je flasa zada zadatak i na koga stane grlic flase, mora da odradi zadato :osmeh:
a sto se tice "masne".. pa mi svaku fotu zovemo "masna" :beyond:
...mnogo dobra igra...
sjećanje na prve prave poljupce, a sve je kao slučajno...
:uredu: a sve tako providno namešteno... :stid: :smeh: ...
miloradv
24.04.2008, 16:00
Одрастање без масних фота је као пливанје у базену без воде.
Igrali smo se masnih fota :uredu: ,najmasnija je bila kada moraš nekoga da poljubiš u obraz. :smeh:
biterlemon
27.04.2008, 14:44
U osnovnoj da, ali tada je najjace bilo ljubljenje sa jezikom...:roll:
A kasnije... pa igrao sam samo u dvoje...
...da nije bilo masnih fota nikad se ne bih poljubila s jezikom u usta...:uzbud:
nattydread
18.05.2008, 17:07
igrali smo masnih fota, ali mislimda se to nekako drugacije kod nas dole zvalo, i svodilo se uglavnom na pipkanja i ljubakanja. elem, nego prije par mjeseci na jednom kucnom hepeningu odlucimo da se igramo masnih fota, uglavnom, sve se svelo na jedenje cvijeca, pijenje sirovih jaja, piva na eks i trcanje bez gornjeg dijela majice kroz bastu (da priznam, taj zadatak je mene zapao). mora biti da nas je vrijeme pregazilo.
Ja sam, izgleda, uvek igrao te fote sredom, petkom (nikada u vreme trapavih sedmica) i za vreme posta. Nikada nisu bile masne. Verujte.
Dabome da smo igrali, kakve su to nameštaljke bile!
Stariji brat je bio samnom u društvu tako da ovu igru nisam nikad igrala :neznam:
Masne fote? Bruka i sramota sta sam sve prezivela zbog te igre.
Mi nismo okretali flasu, nego smo pisali imena na papirice i onda onaj koji zadaje, izvlaci "srecnog" dobitnika iz loto cinije. :kez:
Bilo je tu i lizanja noseva i usiju, pa guranje glave u wc solju, secam se da nijedna fota nije zavrsavala bez 'ova fota neka uhvati Mariju za sisu' i tada su svi muski odjednom naginjali glave nad onu gomilu papira zeljno iscekujuci da cuju svoje ime :molitva: :smeh:
Najgore je kad zadas neki brutalno odvratan zadatak, pa izvuces svoje ime. :dry:
Kao recimo ja u zadatku 'sledeci pacenik neka pojede kasiku svinjske masti'. :pegla:
Sta znam, bilo je zanimljivo.
Kod nas su bili neshto umjereniji u toj igri, mada smo to igrali bash kao klinci, nedje do chetvrtog osnovne. Najstrashnije shto je moglo da te zadesi je da poljubish nekog u lice, ili mu sjednesh u krilo. :smeh:
starsica
31.05.2008, 18:51
_chupe_ kaze:
Najgore je kad zadas neki brutalno odvratan zadatak, pa izvuces svoje ime. :dry:
:dry:
secam se kad sam zadala jednom da fota skine majcu u sred bela dana i ide ulicom i vice "besplatno".. naravno.. pa ko ce nego ja.. :dry: curka :dry:
ali meni je to ostalo u veoma lepom secanju, kao klinci smo igrali samo u cokanje u obraz i obavezno crvenjenje, a kad smo malo porasli, vec smo krenuli i da se jezicamo :lol:
poslednji put sam igrala pre nekih godinu i po.. i to vec ostaje sikret ko, sta, sa kim i kako :hahaha:
djavolcic
11.09.2008, 20:22
hehehehe masne fotee kad se setim samo
prvo malo žešće vaćarenje pa.....
ali što sam ja zadavao zadatke hihihihihhhi
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.