PDA

Puna verzija : Torbice..

Sonja
24.05.2006, 15:39
Za sve one kojima je izlazak iz kuce nemoguc bez obaveznog aksesoara-Nj.V. Zenske Torbice.Kakve volite?Kakve dobijate,ako dobijate...Koliko ih imate?Slike?...:uzbud:

nattydread
24.05.2006, 15:55
ja kupujem klasicne torbice, u jednoj boji, sa dugackim remenom, i uglavnom imam uvijek jednu, jer ne patim od istih. bitno mi je da je jednostavna, da mi se slaze kad bauljam po gradilistu i kad idem u grad. medjutim, da se nadovezem na pricu "kakve dobijate". prosle godine za rodjendan, sjeti se moja mama da ja nemam torbicu, i sva sretna ode kod kineza da mi kupi jednu (to je bio jedan od rijetkih rodjendana kada sam ja bila kuci, tako da sam se odvikla od dobijanja poklona od mame za rodjendan). e ljudi moji, ja vam tu scenu i torbicu ne mogu opisati. dolazi mama sva sretna sto je kupila nesto lijepo i prakticno, a jos mi se poklopilo da mi je rodjendan. a ja kad sam vidjela torbicu, samo sto me slog nije opalio :velikapegla: :velikapegla: :velikapegla:
znaci, torbica u obliku polumjeseca, sljastece crvena, sa lakiranim crnim porubom na kojoj je velikim crnim slovima pisalo STAR 84. medjutim sta cu, mama onako sretna, ja uzimam torbicu sva ponosna i ljubim mamu i kazem da BAS NIJE TREBALA i tako sam je nosala mjesec dana, naravno, svi zivi su mi mast vadili zbog te torbice :uzbud: :uzbud: :uzbud: , pa sam se ja konacno sjetila da joj kazem da joj je crknuo rajfeslus, pa sam kupila neku po svom ukusu.

irnik
29.05.2006, 02:25
Torbice mnogo volim. Kad god udem u shoping moram da svratim da ogledam torbice. U poslednje pola god. sam dobila 2 Nine West torbe (jedna crna, a druga brown). Mnogo mi se svidjaju :ok:

Upravo mjerkam jednu od Dooney & Bourke i jos jednu od Michael Kors-a. :fijuk:

kissigirl
05.06.2006, 17:22
Pa dobro,nisam bas neki veliki fan torbica... jednostavno,mrsko mi je da je stalno vucaram sa sobom,ili da pazim gde sam je ostavila kada izlazim.par puta mi se desilo da sam zaboravila kada sam krenula kuci iz kluba :fijuk: Eto,toliko o mojoj privrzenosti torbicama :beyond: Imam valjda 4 ili 5 torbica :fijuk:

blueella
19.10.2006, 06:50
bio bi me blam da vam pokazem fotku..ali mozda se odvazim jednom...
torbice?ne znam koliko ih imam....u svakom slucaju,uz svake cipele,svaku jaknu,svaku mogucu kombinaciju koja bi mogla da ispadne u mom ormanu...imam ih raznih boja,materijala,dimenzija,oblika....torbice su bitan deo mene..bez njih ne idem nikud...

makilli
26.01.2007, 14:35
Nemam ih bas puno ali mi je svaka draga na svoj nacin.Najvise volim one velike "torbetine" u koje moze da stane sve ono sto treba(a cesto se nadje i ono sto ne treba;) ).Bitno je da su funkcionalne i sto unikatnije sto se izgleda i boje tice.

DanijElla
17.05.2007, 08:43
....imam ih dosta, u raznim oblicima i bojama, a najvise volim one velike, konforne, da bih potrpala sve i svasta u iste :uzbud:

cicka
17.05.2007, 11:30
Imam ih dovoljno za svaku priliku ali blam ne blam najvise volim ruksake koji se tesko mogu upariti sa stiklama ili tako necim ali one su mi najdraze, jer jednostavno ja nosim uglavnom pola kuce sa sobom, ma uzas...ima svega u torbicama i torbetinama, nije ni cudo sto muskarci ne vole da se motaju u zenskim torbama jer nema nikad kraja stvarima natrpanih u torbe....

kissigirl
03.06.2007, 22:30
ima svega u torbicama i torbetinama, nije ni cudo sto muskarci ne vole da se motaju u zenskim torbama jer nema nikad kraja stvarima natrpanih u torbe....

E, to me najvise cudi:huh: Zene toliko stvari stavljaju u torbice, a koje im kasnije tokom veceri i ne zatrebaju. Ne volim bas da vucem torbice sa sobom, kao sto rekoh, zaboravljam ih po klubovima:fijuk: ali kada konacno uzmem jednu, ja toliko stvari potrpam u nju da izgleda kao da sam stavila manju loptu unutra:wacko: Katastrofa. A smejala sam se kevi jednom kada je u sred kafica istresla svu sadrzinu torbe na sto trazeci telefon :hahaha: :blink:

Andjelika
29.09.2007, 22:48
uf.....
pa... ovaj......
imam ih toliko da odavno nema gde da ih stavljam pa ih kachim po zidovima....
ranci, torbe, torbice....... od svih mogutjih i nemogutjih materijala/dezena....

i u svaku moze da stane dovoljno stvari :)

mada se ja periodichno uhvatim za dve-tri i njuh nosam mesecima.....

pre neki dan sam kupila kozni ranchitj..... jooooj, divan je :)

starsica
18.10.2007, 00:46
nemam nijednu tasnu :beyond:
astalno kukam d agubim stvari, i iste trpam kod drugarica po njihovim tasnama..
ma kupicu je, od prvih para :lol:

lav71
18.10.2007, 08:50
...žena treba da ima što veću torbicu...da mogu da stavim svoj novčanik...ključeve...telefone...sve što ja ne volim da nosim kod sebe...:roll:

Kal_el
18.10.2007, 08:57
nemam nijednu tasnu :beyond:
astalno kukam d agubim stvari, i iste trpam kod drugarica po njihovim tasnama..
ma kupicu je, od prvih para :lol:

a gde tpaş sve te stvari ? :cesces:

little fairy
18.10.2007, 11:01
Dosad sam nosila najviše one sportske. Ja i fancy stvari?? Ma tko je to vidio!

Ali kako sazrijevam te sam sve više i više u uredu, te kako sam počela šoseve nositi i cipelice.. Tako su torbe zaostajale za mnom.

Pa, ne budi, fairy, lijena nego odi i počasti se s torbicom. Ipak postajem poslovna žena te se moram tako i oblačit. O ponašanju ćemo drugi put..

http://img152.imageshack.us/img152/1343/torba1uj8.png

Sviđa li vam se? Kupila sam jučer u Benetton-u za 400kn (~50 eura)..

p.s. Da nadodam.. Inače ne kupujem torbice, pogotovo ne bih ovako 'skupu' ali eto. Jednom mogu i ja nešto potropiti, ne? :)

starsica
21.10.2007, 02:39
kupila sam tasnu, kupila sam tasnu :uzbud::uzbud:

Annna
16.12.2007, 02:00
Po meni torbica nije samo modni detalj, vec i prakticno sredstvo koje ocrtava karakter osobe vec na prvi pogled.

Kalina
17.01.2008, 15:51
...pa imam ih podosta....mora se zbog cipela....:hahaha:
Inace najvise volim DJ torbice, nisu mnogo skupe a nisu ni one najjeftinije...a sasvim su lepog dizajna.....

Najgora
24.02.2008, 23:04
http://img187.imageshack.us/img187/5219/mx35020080204101549torbtl8.jpg

Torbe za proljeće i ljeto 2008

Torbe za sezonu proljeće/ljeto 2008. i dalje se smanjuju. Za večernje izlaske su jako male, a za dan veličinu torbe izaberite prema svojim potrebama i željama.

Što se tiče boja, skoro da nema pravila. In su crna, bijela, jarke boje, ali i šarene torbe. Pa čak i one sa životinjskim uzorcima. Ako su uz to s velikom kopčom bit ćete potpuno u trendu.
Ukoliko ste više za elegantan stil izaberite bijelu ili crnu, one se dobro slažu uz većinu odjeće. Međutim, osim što možete u njima izgledati klasično, ako ih kombinirate s cvjetnom haljinom dobit ćete potpuno novi look.

Ako bi radije neku drugu boju prijedlog su pink, narančasta, žuta i crvena. Za razliku od prošlih sezona kada je smeđa boja bila uglavnom rezervirana za zimsku sezone, ovog proljeća je također in.

COVERmagazin

Tami80
24.02.2008, 23:26
mmmmm....torbice..one su moja slabost.:roll:

Zvonchica
30.04.2008, 15:46
Jučerašnji razgovor sa mužem;

daje mi pare da kupim neke sitnice na buvljaku

On: Evo ti sve pare, svakako još i potkošulju treba da uzmeš.
Ja: Da, i torba mi treba. :roll:
On: Šta? :blink:
Ja: Kažem- da, i to mi treba! :fijuk:
On: Aaaa, ja razumeo da ti i torba treba!

:hahaha:

Kupila danas jednu slatku belu. Pa imam nove sandale, treba mi i torba uz njih zar ne? :)

SQUAW
30.04.2008, 21:32
Torbice? Torbica i ja - to je u najmanju ruku mnogo smešno na moju visinu. Ne podnosim torbice, već tašne, tašnetine i torbuljake. Mora da bude specifična, a ako naletim na neki pogodan običnjak, dodam ja šta fali, udarim nitne, perle, cveće, dugmad, izlakiram, šta mi dune. Ako se i odlučim za manju, ona obavezno mora da ima "hvala ti bako" look. Samo to dolazi u obzir. Ne volim fejk torbe, a često me DJ ubode (odem sa drugaricom u veleprodaju pa ronim :osmeh:), Guess kad naprave neku šmekersku i tešku... a i u Mamutu sam nalazila džakove koje volim da nosim. Stave po jedan primerak pa čekaju budalu koja će da se uhvati :beyond: Ne jurim određene dizajnere i uvek našunjam nešto što mi se dopadne.

http://img132.imageshack.us/img132/4739/5007687427dio6.jpg

To bi bila ja :)

starsica
01.05.2008, 01:26
valjda od svih stvari najmanje patim za tasnama, posto sve sto nosim mogu da potrpam u dzepove :beyond:
ionako vose volim kad mi je telefon for example u dzepu nego u tasni, sigurnija sam :roll:
mada ne kazem.. imam ih par, koje sam kupila, jednom nosila i vise ne.. samo jednu, veliku sarenu postarsku torbu sam iznosila i posle nje vise nijedna :beyond:
mada priznajem, ponekad bi mi jako dobro dosla a nemam je :dry:

Isahara
26.07.2008, 23:12
Torbe su jedna od mojih slabosti. Ne kupujem ih namenski, nego čekam da naletim na neku koja mi se dopadne i tu nalazim pare kako znam i umem ako nemam ali moram da je kupim.
Imam ih prilično, svih boja i veličina mada je pink dominantna, mada ne znam zašto. Volim i šarene, vežene svih boja i oblika. Vise mi po stolicama i radijatoru a zimi imam ozbiljan problem da ih smestim po sobi jer ih skoro svakodnevno menjam i nikada ne uskladjujem uz obuću :wacko:

shacky
30.07.2008, 08:42
...ne patim za torbicama, imam par komaTa ali uglavnom nosim samo jednu koja mi se slaže uz većinu cipelica i garderobe...

...ne volim ni suviše velike ni suviše male torbice, važno mi je da potrpam sve sitnice bez kojih ne izlazim iz kuće i to je to...

Praktičnost i funkcionalnost pre svega :beyond: