Puna verzija : Naj poruka
Necromancer
24.05.2006, 13:45
Pročitali ste neku smešnu poruku na forumu? Ili zanimljivu? Ili možda glupu?
Prekopirajte je ovde, navedite autora i temu, možda je neko nije video, pa da se zajedno smejemo. :)
Pa dobro... I za avatar i za potpis dobijas 5, svi znamo koliko si zaludjen marsovcima, itd, itd... :kiss:
Dakle, sada sam pao stolice. Ovo je Kisi napisala za Vladu na temi ocenite avatare i potpise. :hahaha: :lol:
Mala, za ovo dobijaš reputaciju. :ok:
Mind_reset
07.09.2006, 02:54
Na shta si pecao? Na kremenadle il na malog od komshije?!
Lebacov odgovor Zlatnom misu na "Moji ulovi", di je prikazan ulov malo veci od njega :lol:, ovo ispricam bar jednom dnevno, pa makar i slucajnom prolazniku, i obavezno se pokidam od smeha :smeh: :uzbud: :uzbud: :lol:
Lady in red
07.09.2006, 17:43
Od Goge na temi "Sta ste sinoc radili"
Pokusavala da smirim Kikija, koji je toliko uzivao sto je u centru paznje (kao i uvek), da se na kraju zaleteo i pokusao da prodje kroz zatvorena vrata Smirio se sam Ljubi ga majka
kissigirl
07.09.2006, 18:18
Dakle, sada sam pao stolice. Ovo je Kisi napisala za Vladu na temi ocenite avatare i potpise. :hahaha: :lol:
Mala, za ovo dobijaš reputaciju. :ok:
:lol: :lol: :lol:
Jao, pa bas ti hvala! Puuuuno kissica od Kissi! :usne2:
nattydread
08.09.2006, 16:28
sve dok nisi pocela da lajes na mene, uspenusano kao pogana gladna kera.
moze da konkurise za glupost godine
sad se vidi sad se zna, tko se kome dopada :srce: :srce: :srce: ...:uzbud: :uzbud: :uzbud:
Valter the King :klanj: na najlepšoj ljubavnoj pesmi ikada:
Milance Radosavljevic
-Dao bih ovo malo zivota-
Zadjem ja u kafanu, a ono Milance... ( tacke su zato sto se nicega nesecam )
+
svaki njegov post na temi "Izbaci uljeza" i "Igramo se skraćenica" :smeh:
+
ima ih još 8)
"Trazim pesmu ide od prilike ovako
vara vara para ima mika para za pesmu i drugara
cuo sam pesmu na radiju i pevao je djani sa jednom zenom u duetu, moze neko da mi pomogne!":fijuk: :jok:
CiKaZiKa:ok:
kissigirl
13.09.2006, 18:35
Ma dobro nama, nego smo glAAAAAAAAAAAniiiiii, nema ko da mesi 'leba :plakanje:
Mora da su ga monstruozno zakopala neka deca češke nacionalnosti, od kad su ga promatrala u net cafeu gubi mu se svaki trag :smeh:
Squaw - direktno iz 'Lebove pizzerije :lol:
LET IZNAD ZECHEVICHIJEG GNEZDA
Negde, u gradu NS-u, zzive zec i zzena mu zechica. Kakav zec? Pa ne bash chudan zec,al jes jedini na svetu i nije od onih shto ih se izvlachi iz sheshira il shto im shapice donose srecu, ako ih turish ko privezak za kljucheve..Nema shapica..
E, sad shta sa njima? ..Samo polako.. Pochinjem od pochetka, od jednog drugog grada i nje..
Neverovatno, ali istinito, naci se sa njom* tachno na vreme i nije jako teshko. Iako to gotovo nikada nije onda kada ste planirali. No, svaki vremenski pomeraj susreta, anulira chinjenica da ste isti po tem pitanju, pa kad god da se nadjete dobro je. E, a kad se to lepo poklopi i sa autobuskim voznim redom vrlo humanog karaktera, ne moze se kasniti .. sve ide na vreme i po planu..
Autobus do ovi perifernih delova civlizacije (:plaz2: ) ide nevjerojatnom brzinom! .. Jedva da stignete da napishete chestitku sa, mozzda, stotinak rechi.. posvetu na koverti ..i posvetu na sportsko pekarskom multi praktik rekvizitu u koji ste poneli za poklon u vidu palice za bejzbol..
Situacija.
Svaki dovoljno osetljiv stomak u odredjenim meteoroloshko klimatskim prilikama dovodi svog vlasnika u situaciju u najpogreshnijem mogucem momentu.
Shri Brahmahprutiyah Shuppatutptuprapaseusra
situacija 1.
Hladan znoj sliva se niz chelo. Ledjni ogranak iste fabrike znoja natapa majicu
i vetar vas dovodi u situaciju br. 1. Grch. Alien je unutra. I hoce da izadje. Chast i bele pantalone ovog putnika, spasene su samo zahvaljujuci prisebnosti istog putnika i chinjenici da smo brzo dosli do zadnje stanice.
Levo od perona na NS BUS stanici je ultra moderna cenifa. Poseti ovoj poslednjoj rechi spacy cloaset prostorija prethodi prva rech babasere. Kulturni nivo NS zzivlja je podignut dotle da su i babasere shalterski sluzzbenici. A uz sve to, na ovom shalteru, mozete podici toalet papir u propisanim kolichinama za svega 20 dindzi. Azzurnost je podignuta do maksimuma i ovde vam nece biti potrebna 2 obrasca, uverenje o drzzavljanstvu ,zdravstveno uverenje i slichno.. a mislim da je nedostatak dvonedeljnog chekanja na rezultate prava stvar .. Jedino shto cete dobijeni dokument morati sami da pechatirate.
Kabine su prostrane i udobne i uz pritisak vrata nogom, obezbedice vam mir i sranje u intimi.
Za to vreme ona chuva strazzu. Gleda (da tako kazzem) u nebo. Kao da nam je najveca frka od meteora ili ptica. A ja se usrah od promaje. Strashno.
Pogleda na levo otkriva mi postojanje glorry hole u zidu kabine hehe. Da li to sluzzi da se sapatniku u nevolji doda vishak toalet papira ili neshto drugo.. Pa ukucajte u pretrazzivash i rechi che vam se.
OK. Obavismo i to. Bilo je blizu.
Idemo ..da sachekamo nju..
Ona koja nema problema sa ochima prolazi ladno pored nas. Ja imam skoro dva metra, a moja saputnica koju shumsku jagodu manje ... Nije ni chudo shto nas ne vidi. Shumske jagode su jako sitne.
Ali procesor je obradio maglovitu sliku i eto vec koju sekundu kasnije ona je sfatila da nas je videla :) Cmok cmok i potraga za zechevskom jazbinom je otvorena.
Zecheve nadjosmo brzo i lako. Tako saznasmo i gde zeka pije vode.. Kad udjesh pa desno, na chesmi.
Zechija jazbina nije prevelika, al je lepo sredjena. U svakom sluchaju dovoljna je da pored njih stane jedno jaje, leb od dva metra, jedan slichne duzzine indijanac, jedna palica - oklagija i set sholjica za kafu.
Dovoljno da se raspadnete po krevetima, na kojima se shiri zechica u situaciji 2. ( btw. da li je mamurluk posledica pijanstva, tj da li se moze bit pijan od litre vina i kojechega?) E tu ce vam domacini rado prochitati sudbinu iz chinije -danas cete jesti chips :uzbud: ..a iz chinijica sladoled.. a i pivo iz kojechega.
Neki koji mi palamude zbog jednog :joint: zduvanice jedno dva ektara duvana.. Posle ce da lezzu na krevetu sas Situacijom 3 u stomaku...Josh ce da vas prozivaju shto necete da se kupate. Ko da je Subota boK te mazo!
Shetnja. Idealna prilika da se snabdesh dinjama. Daj chachi dinju. Idealna prilika da snimish sopstveni funny video. Tv panonija drop dead! Mi to umemo bolje!!
Povratak u bazu. Satri dinju. Satri kikiriki. Satri pivo. Jebote Dzoe Satrijani ako te ponovo zaboli stomak. No srecom nije.
Eto i dvanaest sati. EVO FANTOMSKOG PONOCNOG AUTOBUSA. Fenomen. Ima ga samo Nedeljom uveche. Ako ga trazite Subotom gledace vas na stanici ko dileju. Ako u opshte ima ko da vas gleda, jer svi spavaju.
Ulazimo u bus. Mi iz BG za BG. Oni iz NS ostaju i odlaze ne bi li nas ispratili sa raskrsnice. Fotografishem. Na slici su jedno tjelo a tri dushe, ne vidi se ich.
Mashu :) Mi ih slikamo, smejemo se i svashta im pokazujemo.
Oni misle da im mashemo.
;)
njom* - rech dovoljno chudna da se na nju stavi zvezdica..
Kao sto vec negde rekoh, 'lebac the best ever :uzbud: :uzbud:
Znaci plakao sam dok sam citao ovo :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Tek posle ovoga sam skontao pravi znacaj dzindijankine paparazzo fotke na istoimenoj temi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:new: Kad se sad nisam šlogir'o
Tema: skvovatis minicitis, kad je squaw videla anketu
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Uriel :klanj:
Ma koja tezga...
Došli mi oko 20:05 neki drugari iz rumunije i doveli još neke drugare iz ukraine:blink:
sve neko fino društvo...
Što je za svaku pohvalu doneli su sa sobom dve litre nekakve
biohazard rakije, balon domaćeg vina, tuce piva i nekakav čudno začinjeni, pečeni genetski otpad (test je pokazao da se radi o pilićima iz Černobila - nema veze, prednje noge su bile fine)
Uleteli mi kuću i obavestili me da su olučili, heloven party slaviti kod mene...:blink:
Nakon što su mi dozvolili da i ja slavim sa njima, seli smo u dnevnu sobu, zapalili nekoliko sveća za mrtve i stukli sve ono što su doneli sa sobom
:pivo: :pijani: :pivo: :pijani: :zurka: :pivo: :pijani:
Do 12:15 sve je bilo gotovo....nastupila je klinička smrt.
Probudio sam se malo pre na trosedu. Najbolja žena na svetu me je pokrila nekakvim ćebetom (najverovatnije da joj nebih kvario enterijer) a moj verni pas Macho, sa svojih 30 kg. mišićne mase i 2 gr. mozga mi se izvalio na noge, savršeno onemogućavajući alkoholom zagađenoj krvi, da cirkuliše od kolena naniže.
Gosti su nestali i sem nekoliko izvaljenih okvira od vrata, nikakve značajnije štete nisu ostavili za sobom.
Tako da, dragi moji, došao sam ovog prohladnog jutra u -Najt Šift- samo da javim da sam na bolovanju. Bez brige, danas malo turšije, dve tri table čokolade, hektolitar kafe i večeras eto mene opet sa vama.
sve vas :kiss:
http://img243.imageshack.us/img243/7799/laughyd3.gif
Savannah na temi "Grupni orgazam za mir u svetu"
svaka cast na nauci i umjetnosti :ok: ako moram dati pic*e da spasim svijet onda je svjetska politika odavno u kur*u!
:smeh: :ok:
A gde treba da se dodje po taj orgazam? :uzbud: Obecajem da cu pozitivno da mislim o miru u svetu, mmmmajke mi :uredu:
:smeh: :smeh: :smeh:
kissigirl
11.11.2006, 20:52
Sta ce ljudi sve da smisle, kenjanje protiv nuklearki,...
:hahaha: :too: :hahaha: :too: :hahaha: :too:
kissigirl
11.11.2006, 21:59
naidjoh na jos jednu... :smeh:
a sad idem da spopadnem prvo muško na koje naletim na putu do kuće :lol: :lol:
:lol:
Pa neznam kako da počnem...
Neki dan sam bio u cvećari jer sam hteo da presadim nekoliko muškatli
i zato mi je bio potreban džak zemlje od 50 kila. Pregolem džak u svakom slučaju. Ljubazno sam se obratio cvećarki i izrazio svoju želju da u zamenu za
odgovarajuću svotu važeće valute, prisvojim jedan takav džak zemlje koji se tamo baškario po patosu. Prodavačica me je samo hladno odmerila i kratko odgovorila " Nemamo zemlje na prodaju" . Blago zbunjen pokušao sam da joj
usmerenim pogledima i nedvosmislenim pokretima ruku stavim do znanja da sam primetio ogroman džak zemlje na podu cvećare od 5 kvadratnih metara.
Mahao sam joj ispred nosa svežnjem novca da bi nadošla na filing prodavca...
ali uzalud... ostala je tvrda i neumoljiva. "Ova zemlja nije na prodaju"
Molio sam, preklinjao sam, pokazivao joj fotografije sirotih muškatli, sve je bilo bezuspešno. Udaljio sam se poražen iz cvećare i u svojoj pregolemoj tuzi došao do zaključka da je tuđa zemlja - tuđa zemlja i kvit.
:hahaha::hahaha::hahaha: tema: Nostalgija
Kad god moja draga supruga prošeta onako slučajno iza mojih leđa i kao slučajno pogleda šta mi je na monitoru, odatle uvek sevaju nekakvi slatki avatarčići sa nekakvim plavušicama, zelenookim crnkama, fatalnim ženama u crvenom sa napućenim usnama...itd. Pošto u prolazu može samo da pročita krupna boldovana slova, kojima su ispisani provokativni nickovi a ne i sitan tekst (gde možda upravo piše kako treba promeniti filter za ulje u stojadinu),
Recite vi meni "šta ta žena u stvari može da misli o tome šta ja zapravo radim na netu?":huh:
Često i ja razmišljam o tome dok se dopisujem sa nekom poštenom gospođom po nekoliko sati, šta li njen muž misli o svemu tome što se mi ovde sada ovako lepo zabavljamo". Ne skrivam da sam već imao nekoliko zategnutih rasprava sa svojom najdražom u vezi ove teme ali sve je to mlaćenje prazne slame jer ona nije taj tip da može da se uživi u ovakav vid apstraktne komunikacije gde je polnost ustvari fikcija. Ko od vas može da garantuje da ja u stvari nisam žensko....:osmeh: Naravno niko! Sve je prepušteno mašti.
...
PS: Dragim devojkama, ženama koje vole da se dopisuju sa oženjenim muškarcima, u službi zaštite telesnog zdravlja istih, postavljam apel da promene nickove u " Masni automehaničar" , "Debeli pivopija" , "Gromki prdež" ili " Čobanov šogor" a da za avatare postave slike na kojima su bradate drvoseče ili krivonogi fudbaleri.
(konstruktivno, nema šta)
nattydread
26.11.2006, 19:03
cijeli skvojkin post na temu sta je radila sinoc...ali ovaj dio me posebno odusevio
shatorchic says: bile smo deep into vadžajna thing
Kill Bill
05.12.2006, 00:30
eeee....ovako
posle oooovoga svega.....
ja mislim da novosadjani treba da su ponosni na svoj grad ....Novi Sad, Újvidék,Noesatz,Neoplantu ....a oni iz Okleen Sity -ja....hm trebalo bi da su zahvalni Novom Sadu ,Újvidéknek, Für Noesatz, Et Neoplanta.....sto im je dala dom kada im je bio potreban....
...miszlim ja....
...Novi Sad je grad u kome sam studirao....zsivim od nyega na otprlke40km.....i ponosim se nyim ....
I kad Dogyem na Đavu i pogledom se raširim Po Novom Sadu....tu vidim i oszećam Neoplantu.....Noesatz....i Újvidék szve u isto vreme i na istom mestu....
a ko to ne oseča ....taj i ne razume....nije njegova greška....on se verovatno ponosi nekim drugim gradom i ponosan je zbog nekog drugog grada....i to je sasvim u redu ....i sasvim prirodno...
...izvinte me molem vas ...ako szam bio malo doszadan...
:cesces: ....na kom je ovo pismu pisano...? :lol:
:cesces: ....na kom je ovo pismu pisano...? :lol:
Definitivno na Mađarskom
Ali verujem da je to namerna zezancija i ja se ponekad sprdam, pa onima koji poznaju oba jezika pišem mađarski ćirilicom
Ali vérujem da jé tó námerna zezancija i ja sze pónékad szprdam, pa ónima koji
poznáju oba jézika pisem magyarski tyirilicom. kész agyhalál bzmeg :uzbud:
Čisto rekreativno :roll: , idu praznici, kojekavi alkoholi :roll: :osmeh: , pa se ''spremamo'' za ''sačekuše'' a la tiganj, a la pegla, a la varjača (u blažem slučaju), a la dasksa za ucanje mesa sa t, a la oklagija 8) i slični priručni rekviziti:uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:
:astasad: 'ste videli kakve su to pripreme za sačekuše u Dej šiftu
Zvonchica
26.01.2007, 23:53
http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/5/5e/250px-Polar_Bear.jpg
O bozze, ako te ima, ne dozvoli da se ostvari ona kletva shto mi je bacila ciganka koju oterah kad mi trazzishe neki dinar.. ne dozvoli da postanem pingvin!
:uzbud: :ok:
Smejem se vec pola sata!!:smeh:
Kill Bill
27.01.2007, 00:27
:uzbud: :ok:
Smejem se vec pola sata!!:smeh:
Svaka mu je zlatna... :klanj:
nattydread
27.01.2007, 17:43
5 stvari bez kojih ne zatvara kofer
mariposa kaže:
pet kutije cigare
:uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Mariposa na temi o poslednjem nastavku Rokija:
Hej,pa meni se bas svidja,jedva cekam da imam malo vremena pa da odem u bioskop :lol: nemojte mi dirati Rambo8)
:smeh: :ok:
A naslov?
"Opali me na nevidjeno" :hahaha:
VIP drug član:
Imao sam prilike jednom tako da sedim sa muzicarima, rec ne razumem. Svi vezbaju po 8h neki instrument i opsednuti su. I ja rec nisam progovorio. Sedim slusam, pijem pivo...i nakraju iz dosade huknem u flasu! I ovi pocnu da muziciraju na pivske flase! E onda sam popizdeo i otisao kuci. Si cuo ovo, si slusao ono, a sve neki skolski primeri gde se poznati muzicar izdrndava na jednom instrumentu zarad svoje volje i probe! E garant to slusam. Smor! :pegla:
Dakle itekako biram teme. Ne volim da lupetam na nezanimljive!
Na temi: '' Da li učestvujete u razgovorima... '':smeh: :smeh: :smeh:
Na temi: Zabava/Druženje forumaša/Želje, čestitke i pozdravi/jega
31.01.2007, 23:56 #48
PropelerZviz
Ili ne volis cvece ili ti je gadno pa to je umetnicki.... paznja....
A ovo?
http://img367.imageshack.us/img367/8513/23591103uc6.jpg
Dark, necu se cuditi ako mi iskocis iz solje kad odem da serem
I, ondak... kad se malom upalila lampica...
Odgovor: jega
Isuse Jega je musko, 'bem te u nadimak!
Ju ju....
hahhaha, umro sam od smeha..al' sebi!
A ja patos... :skok: :hahaha: :too:
SQUAW na temi Kako ste znali?(rec je o supruzniku,kako ste znali da ej onaj pravi)
Kako sam znala? Paaaaa kupila sam gramem test za trudnoću :lol:
Kod mene je malo drugačije sa tim sjajevima u očima etc... ja nosim ljubav u sebi pa sam sjajila i kad sam imala partnera i kad nisam, a ugasim se na neki drugi način...
Nisam razmišljala, slušala sam srce i ispostavilo se da sam bila u pravu. Ko ne riskira taj i ne profitira :osmeh: Svakim svojim postupkom mi to i dalje pokazuje. Nisam ga dobila sa garancijom i uputstvom za upotrebu. Nije ni on mene. Opustila sam se i upustila u to što je srce slutilo. Ja sam bila (i ostala :lol:) povetarac, sad sam tu a sutra nisam, "malo" specifična, ne postavljam nikakve zahteve, ne tražim, dobro sam raspoložena, imam neki svoj tok misli, svoj krug prijatelja, svoj život, svoj svet. Nikada nije pokušao da mi ga naruši, niti mi je natovario nekakve okove, bilo koje vrste. A takvih muškaraca nisam sretala puno. Često se oni plaše ovakvih kao što sam ja. :beyond: Tu se još uklopio i sex i još svašta nešto i evo nas, guramo :osmeh:
U jedno sam bila 100% sigurna. Da je ljudina i da me nikada ne bi prodao. Da je drugarčina. I znala sam da ću moći da ga volim duuuugoooo i jako. I da ne moram da spavam kraj njega ceo život da bih ga više volela. Hrče do bola. 8)
Ej, treba BITI sa mnom. A on me skontao, skroz. :osmeh:
Odavno nisam procitala nesto ovako lepo:ok:
nattydread
25.02.2007, 17:54
mariposin post na temu: najbolji provod
http://www.cinemacafri.com/img/cena/pequeno/Piratas-do-Caribe-2.jpg
:uzbud: i i ovaj ..pirata...e...e..jel mogu...e...e??'...jel...??':uzbud:
aaaaaaj...boze ...pogresila sam stranicu...:stid2: :hahaha: :hahaha:
al bi bilo lep provod...:fijuk:
ali stvarno bi bio lijep provod :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Tema : 10 stvari... ;)
the _baba_
9. u svakoj svadbi narucim pesmu Kreni prema meni, pa teram ljude da skacu samnom
:uzbud: :uzbud:
reče ona i rasplaka me do suza... :hahaha: :uzbud: :uzbud:
Roditeljski kutak
Tema: ''ah ta trudnoća...''
the _baba_ 8) opet
Kad je bila vizita posle porodjaja pitao me doktor da li cu jos radjati. Rekla sam mu :"Ne'š mi više ni šliku vidjet!" :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Završetak posta je predivan...:ok:
babanah:
Sad jopet malo zemske :osmeh:
Najgora - 5
Kal-el - 4
Kill Bill - 3
Zoe- 2
Natty - 1
Kal el :hmm: :cesces: ma dobro babanah... :smeh: :lol: :LOL:
menja dioptriju :lol:
Tema ''član meseca''
Bravo žeMske.. :lol:
(uočila Najgora, samo sam kopirala :lol: )
nattydread
19.04.2007, 20:46
Tema: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
... pričala sa Kikijem ... rekao je da će sledeći put da traži nonu :fijuk: ... kao i svako jutro... :kez:
ajooooj, kikach opet omašio nonu :hahaha: :hahaha: :hahaha:
NajoribusUnicatus kaže:
Uspela sam sama sebi da pošaljem PP :fijuk: :smeh:
...i obradujem se...jaooo :uzbud: :uzbud: vidi neko se mene setio :smeh:
Tema - ''To samo meni može da se desi''
:lol: :lol: :lol: :LOL: :lol:
Kad sam pocela da vozim, desilo se da sam na Kackom putu stala "nekoj devojcici" i pitala je: "Dokle ides?" :celepenka: a ona ce meni: " Sa zenama nigde" :blink:
Ovi moji popadali od smeha kad sam im ispricala. :hahaha:
I ova njena je popadala od smeha kada je ovo pročitala.
Necromancer
21.04.2007, 22:40
bolje bi bilo i toj deci i nama fenserima kad kupujemo zvakice i pljugice za izlaz... :beyond:
Tema o prosjacima na Društvu! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Kill Bill kaže
komshijine gace... kako ih je samo skaradno okacio... :dry:
Tema:Kad gledam kroz prozor prvo sto vidim je...?
:cesces: :uzbud: :uzbud:
:hahaha: :hahaha:
HLEB :respect:, tema: NS: Imena ulica po braniocima svog naroda
NE bi me chudilo i da si zgazio Bambija, pa se vratio josh par puta da dobro utabash. Onda mu ochitao politichki korektan govor o tome kako nije trebao da bude tu.
:klanj:
Najsrecniji trenutak...odgovara ledzend 8)
Secam se jednom kad smo se igrali kod neke jamure...
to je toliko smrdilo da su nam se trepavice na ocima ukovrdzale...
jedva sam cekala da dodjem kuci i pomolim se Bogu sto se nisam slucajno negde popiknula i upala u tu jamu...
u jednom trenutku malo je falilo da upadnem,sreca upao ovaj pored mene...
Hvala ti Boze jos jednom i ako ti nekad nesto u zivotu bude trebalo..tu sam..
:smeh: :smeh:
HLEBmaster
19.05.2007, 00:19
Uriel (http://www.vojvodinacafe.com/forum/member.php?u=1998)
Odgovor: Sre?u naj?eš?e stvaramo sami...
Dok sam bio dete nailazio sam svakog dana na puno malih srechica.
Nisam ih namerno tražio jednostavno su bile tu i pošto nisam imao pametnijeg
posla, skupljao sam ih i uživao u njima onako usput.
Neminovno, kako to biva sa nama ljudima, jednog dana postao sam halav............................................. ........................................... Dan je još dug i budno motrim na svaki sumnjiv pokret.
Ako budem imao sreche - ulovichu još par srechica -
ALAL TI ROAD RUNNER!
HLEBmaster:
Zdravo, ovde Jovan. Ako ste iz PTT-a, ja sam vam platio racun. Ako ste moji roditelji, molim vas pošaljite mi novac. Ako ste moj sponzor, niste u mene uložili dovoljno novca. Ako ste moji prijatelji, dugujete mi novac. Ako si devojka, ne brini, imam gomilu para.
tema: Poruke za telefonsku sekretaricu
kissigirl
20.05.2007, 20:18
ajde kad ste navrli, evo jednog mog kiksa, of kors, ja to tako ne bih nazvala :osmeh: :osmeh: :osmeh:
ovo je bila neka veza na daljinu, pa smo se gutali još od željezničke stanice, a svlačili na stepeništu. ono što sam zaboravila da kažem da sam ja to jutro imala neki ispit, pa u bliskoj proslosti nisam ni spavala, a noć pred ispit pogotovo. e onda njemu padne na pamet da se mi prvo tušnemo, pa da nastavimo u krevetu. i tako, uglavnom da ne gnjavim sa detaljima, ja sam zaspala sa njegovim *** u mojoj ruci. što je najbolje od svega, on se do jutra nije pomjerao, pa kad sam se probudila, dočekala me štafeta. ali, na kraju je sve dobro prošlo, mi naspavani, novo jutro, i tako to.
Tema: Najgori seks - greske u krevetu:cesces: tako nesto
:lol: :lol: :too:
Gerbes:
Odgovor: Najveci blam koji vam se desio u skoli
Koleginica i ja se zaradili u kadrovskoj, ispravljamo neke silne "pukotine" po bazi podataka. Krajičkom oka hvatam kako ulaze poznati med. tehničar i sestrica, jako lepa, krecava, onako malo buckastija, a i dodala je koju kilicu od kad sam je zadnji put video. Traže potvrde o zaposlenosti zbog putovanja u inostranstvo.
Ja se uključujem (iz samo svevišnjem poznatih razloga): "...oooo, pa vi se i falite...a, a...čestitam, medeni mesec, vidim i radili ste (pokazujem na svoj stomak), kad je dan D?"
Oni me belo gledaju, a koleginica mi urniše stopalo svojom štiklom.
"...šta vi niste muž i žena?" Klimaju glavom za NE "...ti nisi otac?" Klima on glavom za ne.
"...čekaj malo, ti si trudna?" ONA KLIMA GLAVOM ZA NE (!?)
Šta onda da kažem, osim: "...šta su rekli danas za vreme?"
Ja i moja VELIKA USTA!!!
22.05.2007, 10:40
A najnovije... ulazim u wc u jednom kaficu, zatvaram vrata vidim nema kljuca. Ajd rek'o nema veze, desavalo se i ranije, drzacu rukom kvaku dok obavim pish pish, da mi neko ne upadne.
Cujem ja ulazi neko, stisnem ja cvrsce kvaku...medjutim vrata se ipak otvaraju, meni ona kvaka ostaje u ruci, pishkim ja i dalje, covek me zabezeknuto gleda i jos govori:"Daj da popravim to."
Ma zatvaraj vrata covece jes' ti normalan?! baba- tema: to samo meni može da se desi :hahaha: :hahaha: :hahaha: :ok:
Doktorz (http://www.vojvodinacafe.com/forum/member.php?u=11842)
Novi član
http://www.vojvodinacafe.com/forum/images/ranks/zeleno.gif
(http://www.vojvodinacafe.com/forum/member.php?u=11842)Odgovor: Dogging
Lady S kaze:
Dogging je seks na javnom mestu sa učešćem trećeg lica, posmatrača (drugim rečima, voajera - neke ljude uzbuđuje ako ih neko posmatra dok vode ljubav, a neke ljude uzbuđuje da posmatraju druge dok vode ljubav).
Doktorz kaze:
Ne znam spadajuli u istu kategoriju i oni ljude koji:
1. gledaju-privatne-kucne- porno filmove,
2. same sebe snimaju ,salju svoje snimke na.pr. Home video, gde muz snima zenu ili sebe dok mu pusi ili postave kameru sa strane da se sto bolje vidi kako to " ONI RADE ", a sve u cilju licnog egzebiocizma.:cesces: ( ne govorim o prof.pornicima).
Ima li to strucno ime? Sem vec vidjenog/:cesces:
Inace vodio sam ljubav na javnom mestu :plaz2: ali nisam razmisljao da ce neko da nas posmatra, :fijuk: jednostavno poneo me zar prema toj osobi a prepostavljam i nju prema meni u pravo vreme na pravom mestu.:uredu:
Poruku je izmenio Doktorz, danas u 11:42. Razlog: umesto Ledy treba Lady
(http://www.vojvodinacafe.com/forum/member.php?u=11842)
Boldovano by me :smeh:
Odgovor: Ko ili šta vam je pokvarilo dan?
Juce u Sup,"nemozemo vam izdati novu licnu kartu,jer nemate drzavljanstvo :blink: ,moooolim??pa evo komjuter nece da prihvati ni yu,ni sr,ni nista,idite sutra na drugo mesto,pa mozda tamoce vam upisati neko drzavljanstvo :huh: "
eto,spanija ,ovo da posandrcam.....sad cu na aerodrom,kao Tom Hanks,dok me neko ne usvoji :uzbud: :lol:
ovo je bio odgovor Mariposse:uzbud:
kissigirl
19.06.2007, 21:54
Pričam kad je neka dosadna scena ili ako je film smor. Al mrzim kad neko uleti u sobu na pola filma i pita me: o čemu se radi? E tad baš popizdim... A bioskop mrzim. Nažuljam se na onom sedištu, šuškaju sa čipsovima i kokicama, mobilni telefoni, ljudi pričaju, a zadnji put kad sam bio neka klinka je plakala dok su ubijali King Konga na vrhu zgrade. Od tada ni ne pomišljam na bioskop, mučim se i još platim za to.
Tema: Da li cutite dok gledate filmove?
Moj bold:hahaha::hahaha::hahaha:
:ok::uzbud: :srce:
tema: Pravo vreme za ljubav, brak i porodicu?
pero_M
Sto se ljubavi tice to je lako. Neka osoba ti se svidi, srce zaigra i to je to. Lep osecaj, mozak na pasi i niko ti nije ravan.
No ima jedna izreka:
Ako toliko volite neku osobu, da ne mozete da zivite bez nje, vencajte se. ;)
Za brak kazu da je ubica ljubavi.
Sve ovo moze da bude istina (i to bolna) ali...
Od ljubavi do braka je potrebno da prodje jedan period. Taj period je razlicite duzine kod razlicitih ljudi, ali bi trebalo da se u tom periodu desi "stvarni zivot" tj. da nastupi ljubavna kriza. Nacin prevazilazenja te krize je slika buduceg zivota. Npr. decko vas prevari sa "tamo nekom", vi mu oprostite jer ga volite. Sta ce onda biti u braku? Ovo je samo banalan primer, treba obratiti paznju i na sitnice, jer u ljubavnoj vezi, dve osobe ne provode 24 sata dnevno 7 dana u nedelji zajedno i to zajednicko vreme pokusavaju da udovolje jedno drugom. Sta ce se desiti u braku, kad u to malo provedenog zajednickog vremena, jedno od njih pravi probleme drugom? Najcesce, osobe koje se "toliko vole" i imaju toliko burnu i neizmernu ljubav, kad se uzmu i nastanu prvi problemi tek tada progledaju, ugledaju onu drugu stranu medalje i kraj...
Ja sam se "jako rano" ozenio sa 23 godine, a supriga mi je imala 18. Evo, u braku smo vec nesto vise od 24 godine. Sin ima 22 godine. Ja znam njene, a ona moje mane. Svako od nas pokusava da svoje mane ublazi, a u isto vreme da tolerise tudje. Bez toga, sigurno bi se razisli, odavno. Razgovor o problemima (manama) je potreban i neizbezan, a ne treba da se svodi na svadju nego na ukazivanje, a isto tako i na pravljenje ustupaka.
Kad ce se desiti, da sretnete takvu osobu, tu nema pravila. Vazno je da u toj osobi prepoznate one dobre i one lose strane. Ukoliko neka osobina, koja je po vama veoma vazna, njemu nije pozitivna nego blago negativna (a ipak negativna) razmislite. Ironija zivota je da se negativne osobine vremenom intenziviraju (pozitivne vrlo retko).
Uf, mozda sam bio preozbiljan (takav je i zivot).
Moj vam je savet da se volite, zivot je kratak, problemi resivi, a deca, njihova ljubav, vracaju svaki atom ulozene energije visestruko.Šta reći? :)
Kill Bill
03.09.2007, 13:32
Zato je bolje detetu sve omogutjiti i nauchiti ga da normalno gleda na sve, a ne praviti od njega sponzorusu!
fuckin' true :ok:
Krećemo od jedinice, pa dokle stignemo :) Treba naći sliku sa brojem koji ide posle posta pre vašeg ili sliku na kojoj nečega ima u broju koji je sledeći ili sliku koja bilo kako asocira na broj koji treba da odigrate. Jednostavno ;)
Jednostavno? Jednostavno? Jednostavno!!!????? :wtf:
Nije moglo jednostavnije :hahaha:
Jednostavno? Jednostavno? Jednostavno!!!????? :wtf:
Nije moglo jednostavnije :hahaha:
Papak, razbiću te! :toljaga: :smeh: Vi'š da sam se upetljala, što si pokvaren :plakanje:
Vi'š da sam se upetljala, što si pokvaren :plakanje:
:raspolozise: :kiss: Eto sad ga preterah :smeh:
Tema: Da li ste izbirljivi pri izboru partnera
Danas sam sa drugaricom konstatovala da nam muskarci mnogo lepse izgledaju kada imaju racunar pored sebe. 8) I kad jos i znaju nesto da rade na njemu, onda je to pogodak. :smeh: Tako da eto jesam izbirljiva. Sada mogu da dodju u obzir muskarci sa cetvorojezgarnim procesorom, bar 2 GB rama, TFT bar 21", graficka mi nije bitna jer ako ima jaku graficku onda vise voli ove virtuelne ribe iz igara nego prirodne ko ja. Tako da to ne mogu da dozvolim. :hahaha: I naravno, jako bitan momenat u odabiru muskaraca je da imaju link ka netu minimum 256k 24/7. Tako da otvaram oglas, javljajte se.... (Ja sam dobra, lepa i pametna. :fijuk: sifra: cyber sponzorusa )
:hahaha:
Preteče me Mishica :hahaha:
veverica
04.09.2007, 17:48
Kal_el u "Imam predlog!" tumači
ja: :uzbud:
ti: :stid2:
ja: 8)
ti: :ok:
ja: :uzbud:
ti: :hahaha:
prevod smajlija :
ja: uzbudio sam se
ti: joj kolko si se uzbudio , stidim se !
ja: doçu po mraku
ti: super , çekam !
ja: raste mi uzbudjenje
ti: al çe biti veselja !
ti = ona
:fijuk:
prevod s Turskog
:hahaha::hahaha::hahaha:
Petar II na temi "Srbi, narod najstariji".
Naziv(ime) za narod ,,Srbi,, nastao je na sljedeći način:
Ljudska rasa potiče iz oblasti Sirijusa-B, po tome je dobila ime,
Sir-Bi, (Sirbi), Ser-Bi (Serbi), Srbi, nazivi koji su korišteni
Sirbi, Serbi, su na kraju dobili oblik, radi lakšeg izgovora, Srbi.
Određene zajednice i danas čuvaju, u obliku predanja, podatke
o svom porijeklu, oni pokažu u pravcu Sirijusa-B, i kažu naše
pretke su bogovi donijeli odande.
Ima još svjedočanstava koja ukazuju na to da ovozemaljska
ljudska vrsta ima veze sa Sirijusom-B.
Takođe Sirijus-B ima sistem planeta koji je jako sličan našem,
i pretpostavka je da bi tu najprije mogao da se razvije život.
Ja lično mislim da već postoji i da je puno stariji od zasnivanja
prvog čovjeka na našoj planeti...
:roll:
Uriel :) naravno
tema: Nekulturni prodavci
Uđem ti ja tako neki dan u radnju gde prodaju Apple kompjutere i ostale džidžabidže za kompjuterske snobove. Bio sam sa jednim kolegom i pošto smo upravo išli sa posla (postavljali smo i polirali mermerne ploče u jednom kupatilu),
bili smo prljavi, prašnjavi i poderani ko poslednji klošari :hahaha:
Radnja je sva blistava, extravagantna i u njoj se šepure mladi arogantni trgovci sa svojim elegantnim naočarima, excentričnim bradicama i tankim mlitavim prstićima.
Kada su nas ugledali tako skrnave mogao im se očitati užas na očima. Kao tinedžerka kad stane u govno na prvom sastanku.
Cunjali smo malo okolo i divili se novim Appleovim monitorima koji su zaista fenomenalni ali koštaju preko dva soma evra i razgovarali o tome kako je aluminijumsko kućište od Mackintošovog G5 modela, super da se u njemu nosi
keramičarski alat. ima lepu ručku i prepuno je rupica tako da se može lepo oprati baštenskim crevom i ribaćom četkom.
Sve vreme trgovci su napeto pratili svaki naš pokret, tako da sam iskoristio trenutak i počešao sebi malo jaja. Moj ortak koji je malo višlji od mene, ali isto toliko opičen, počeo je sebi vaditi masnoću iz ušiju malim prstom i brisati u pantalone.
Na jednoj polici sam ugledao nešto što me je interesovalo...
Jednu slatku malu MIDI klavijaturu sa 8 oktava i tri pitch modulatora. Nije bila ispisana cena tako da sam se okrenuo jednom od onih istripovanih balavaca i pozvao ga mahanjem ruke ko konobara u kafani.
- Pošto vam je OVO?
Dečko je malo razmišljao pa onda odgovorio...
- Na tome se ne može svirati bez kompjutera :hmm:
-Znam derane, nego reci ti meni koliko košta ta klavijatura :dry:
- Morate imati poseban program da biste koristili...blablabla
-:ljutko:
e sada ćeš me sinko zapamtiti :fijuk:
-Dali je to dinamička klavijatura ?
-:blink:
- Pitam, koliko stepen dinamičke senzitivnosti ima ta klavijatura?
-:blink::blink::blink: paaaa to zavisi od softvera...mislim :blink:
- Gluposti :ljutko: Dinamička senzitivnost je čisto stvar konstrukcije...Jel ima foto senzore pod tipkama ili vazdušne jastučiće...? :ljutko:
-:huh: Paaaa neznam moram da pogledam uputstvo....
Dečko zbunjen odlazi do kompa na pultu a moj kolega se cereka iza mojih leđa.
- Ovde ne piše ništa o tome... ali sigurno da ima:hmm:
-Šta ima sigurno?:ljutko:
-Pa tu dinamiku...
-:blink: kako da kupim nešto ako ni ti nisi siguran ? :fijuk:
- Moram se prvo raspitati kod našeg dobavljača ako ćete sačekati malo...
-Dobro dečko raspitaj se, a mi idemo dotle da popijemo jednu rakijicu tu pored u bircuzu...vraćamo se za petnaest minuta.
Izlazimo iz prodavnice praćeni mržnjom i odlazimo da popijemo Wiener Melange u cafeu iza ćoška... naravno valjamo se od smeha :hahaha:
Dečko je još mlad treba tek da nauči šta je to biti trgovac i kakvih sve budala ima na svetu:fijuk:
:fijuk::hahaha::hahaha::hahaha:
Senka81Serbia
Odgovor: Najljigaviji film ikada...
Za Mene Najbolji Je -hrabro Srce-
I tako... :kez:
Veljkova dilema sa filoyofije:
Šta je starije koka ili jaje?
koliko puta sam cuo tu dilemu ali nikako da se opredjelim jer nema logike
(pa stranica diskusije by razni članovi)
Odgovor: Sta je starije, koka ili jaje?
robi kaže: http://www.vojvodinacafe.com/forum/vc_urban_dark/buttons/viewpost.gif (http://www.vojvodinacafe.com/forum/filozofija/4657-sta-je-starije-koka-ili-jaje-post164366.html#post164366)
...........:cesces:hm.....bas ste usli u polemiku ali mislim da je ovo pitanje na koje je tesko dati odgovor......jer kako je nastalo jaje ako ga niko nije snelo,a i onaj koji bi trebalo da ga snese treba prvo da se izlegne iz jajeta.....bljah....:hahaha::hahaha::hahaha::hahah a:
ja mislim da to i jeste pojenta ove teme ali oni napravise od muve slona:zid:i razbijaju glavu zbog bezpotrebnih stvari:celepenka:
:smeh: Love ya, man :pehar:
Vezivanje kravate - Nightmare or piece of cake?
Pera Mitic
Majka mi je vezivala sve do nedavno, sad moram sam.
:smeh::hahaha::hahaha:
legenda :smeh:
yige_gui
24.09.2007, 22:20
"igrate li igre na srecu?"
"Igrao sam loto 35 godina, sisteme razradjivao, dobio dve sestice, 12 cetvorki i hronicne bolove u vratu i ledjima od tog razradjivanja. Sad kupujem novosti zbog greb greba i dobio sam dvd plejer ali ne znam da ga pustim. Ubijam vreme, zabavljam se.
josh jedna by chika Pera :uredu: kakav car je taj chika Pera :too:
Ma, sta ce ti msn na mobilnom... :kez:
:hahaha: Duh resava Najgorin problem oko msna na mobu :smeh:
Invisibleman
27.09.2007, 23:10
Još jedan nepobitni dokaz o drevnost Srpskog naroda je i činjenica da su
mamuti dobili ime od prvih srba.
Naime u davna vremena kada su su ti veliki dlakavi slonovi hodili zemljom,
ponekad bi se desilo, da poneki zaluta nekom srbinu u baštu i izgazi mu rotkvice. Srbin bi mu tada psovao mater ... Mamu-ti jbm!
Ostali narodi koji tada još nisu ni znali govoriti a kamoli psovati zapamtili su samo početak... Mamuti. i tako su srbi postali kumovi mamutima. 5O.OOO godina pre rođenja Cece.
Na temi Ljubav, na pitanje Da li ste izbirljivi pri izboru partnera?, Lav odgovara:
...jok...:jok: :stid2: :smeh:
http://img230.imageshack.us/img230/291/femaleplumbertr1.jpg
Tregeri ... tetovaza :cesces:
ZNAM ! :uzbud:
To si ti Yoso ?
Odma sam ga prepoznao :smeh:
...:deda: je moj idol...:uzbud::uzbud::uzbud:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Moj prvi zubar je bio prijatelj mojih roditelja i nikad se nisam plashila da odem kod njega. Jesu mu se malo vishe tresle ruke, ali to samo dok ne popije koju rakicu :)
Poshto sam ja fenomen umesto 32 zuba, imala sam ih 40, onda sam morala da nosim protezu, ali i da mi rade operaciju vilice..... proteza kod neke stroge gospodje, a operacija kod nekog primarijusa.... vadio mi tri zuba a dva vratio unutra, poshto ih "raspreo"... Naravno, ja sam 2,5 sata opushteno sedela u onoj stolici i brinula da mi sva ona krv ne ode na odetju!
...
Prezivela sam i jedno trovanje zbog zuba i gangrenu.......
ma zubi su mi katastrofa!
zato moj deda ima 68 godina i celu jednu blombu! gvozd moze da pregrize......
:blink: , :) , :neznam:
Ovo je jedan od prvih postova koje sam procitala na forumu. Toliko sam se smejala da je mama mislila da mi nije dobro.
Hvala Baba!!!
By _baba_ na temu Da li ste ikad udarili muskarca:
Odakle da pocnem?
*U osnovnoj skoli mi jedan klipan zapalio kosu.
I pobegao. Medjutim sreli smo se na stepenistu, ja sam silazila, on se penjao, pa je leteci i on silazio...
Mislim, ide po skoli i nosi sprej i upaljac i ni manje ni vise nego improvizovanim brenerom meni po kosi. Posle mi bilo zao sto sam ga zveknula.
*Napao me manijak u sred bela dana!
Prvo sam ga sutnula tamo gde najvise boli, a onda pocela da se derem po ulici, pa je pobegao.
*Komsija dolazi s pecanja i ja mu trcim u susret i vicem :"jesi upecao nestooo?!"
Na ovo ooo zbog prebrzog trcanja i lose procene rastojanja, meni je vrh pecaljke rasparao nepce i krajnike. Refleksno sam zbog bola, zafrljacila reket za stoni tenis prema njemu i razbila mu glavu.
*Muzu sam slucajno razbila arkadu lego kockicom.
*Bratu takodje, samo klompom.
Nekako im najcesce strada glava.
Eto, bila sam malo divlja kad sam bila mladja.
Sad ne volim nasilje i ne volim fizicke obracune.
"Udaram" recima, samo u slucaju provokacije i to onako na fin nacin.
A to zaboli nekad vise nego deset samara.
originalan post sadrzi i emoticone koji se ovde ne znam zasto nisu pojavili
Tema: Ćirilica ili latinica
:uredu:
Biću iskrena... većina nas latiničara smo prikriveni ćiriličari u strahu od onih regularnih latiničara i latiničara sakrivanih iza ćirilice. Evo, ja sam ćiriličar po definiciji. Moj otac je ćiriličar, moj deda je bio ćiriličar, pradeda, čukundeda, navrndeda, kurđel, askurđel, kurđup, kurlebalo, sukurdov, surdepac, omzikur i kurajber. Mene je prosto strah da pišem ćirilicom od kad postoje ovi forumi i ova čuda. Osećam da ti latiničari vrebaju sa svih strana i da me ugrožavaju. Ja zato kucam latinicom. Da bih se osećala više srpkinjom ipak ponekad nazujem opanke dok kucam. I jelek ogrnem, kad je hladno. Pravi ćiriličari danas žive u konstantnom strahu od toga da ih latiničari gurnu u isti koš sa tamo nekim ćirililčarima.
Lažu latiničari da "ćiriličar" nije oznaka za nekog ko piše ćirilicom... te da je to samo za jedan pravac razmišljanja koji između ostalog karakteriše ćirilica ... lažu! Ćiriličar je posprdni naziv za sve što ne koristi qwxy. E zato ja kucam latinicom, s mukom :plakanje:
:hahaha: :smeh: :hahaha: :smeh:
Nadam se da će je u ovom izdanju ukebati i Paparazzo.
Tema : Ja ne gledam Velikog Brata
Ne ja nikako ne gledam Velikog brata. Ja gledam samo probrane emisije, intelektualno umetnichkog tipa, shto che rechi gledam tv jednom nedeljno. Ne volim da gledam zzivote drugih po scenariju, tako da i od filmova biram samo one sa neizvesnim zavrshetkom koji iznenadi i one koji se predstave kao njegovi scenaristi...
Nemam predrasuda, chuo sam o ovakvim emisijama, stekao stav josh pre dve godine, pre nego shte ste svi vi i znali shta je to VB. .Ma, shta dve ... Prishao sam probnom gledanju sa minimalnim predubedjenjem od kojeg mi se kenjalo, znachi potpuno bez predrasuda, gledao tri minuta, vidim oni neshto seru (a niko nikog da ubije po dubokoumno smishljenoj zaveri kakve se inache chesto srechu u zivotu) ugasio tv i gledao u plafon da odmorim mozak... vishe mi se nije kenjalo, plafon je majka...
Jednom sam chak neshvatajuchi shta je na programu, slushao onog Bureka pola sata ... posle toga sam proveo dve nedelje u bolnici… za dlaku sam se izvukao...
Treba tog Bureka pochupati sa tva kao onu ambroziju... Shto nam truje decu, a sve boli kurac shto svaki dan gaze kroz shumarke od iste biljke. Ne stizze niko tim realnim problemima da se bavi jer svi gledaju Velikog brata. Osim mene. Pochupachu ja to sve samo josh malo da popizdim.
Zapravo, u zavadi sam sa velikim bratom od 76… od novembra... kad mi je ot'o medu... Od tad imam potrebu da se istaknem kad god se pomene neko takav...
Ono shto me najvishe nervira je shto sad svi kao kenjaju da to gledaju. Pa, da budem iskren mozda bi i proshlo da sam ja prvi otkrio velikog brata. Mislim, na svetu. Tuzzno je to. Zaludjen narod. To mu se potura umesto bechkih torti i muchenja...
Bio sam pasionirani gledalac svakog Pavichevskog shita, ovo nije ni blizu takvih autohtonih dostignucha tipa Boljeg zzivota (epohalno), Srechni ljudi (senzacioanalno).. To su bili dani televizije...:(
Ovo je doshlo sa strane... bre... poshast kojom kvare decu!...
Ne znam da l sam bi dovoljno glasan? Ne pitam dal sam bio jasan.......
Naravno da vas zajebavam :uzbud::gone:
Tema Udata-tabu ili izazov na Muskom kutku
Pa ovako, posto tvoja skromna glavica ne moze neke stvari da shvati:
1. Mljackas u postovima drugih, pokusavas se uvuci u tudje zivote, znaci obicna si prosta tracara. Od mene sada imas potpuni prezir. Ljigavac si najgore vrste.
Btw. koja normalna i postena zena bi se kunila u moral i vernost a uzela sebi nick Lilith?
2. Ocito je da si prilicno povredjena, verovatno mrzis celi muski rod i rana ti verovatno nikada nece zarasti. Tvoj problem, posto u meni nisi izazvala ni iskricu pozitivnih emocija, ja ti ni trunku necu pomoci.
3. Ja svoju zenu nisam prevario i nigde nisam napisao da jesam.
Mogao bi se kladiti da ja i moja zena ukupno nismo imali toliko seksualnih partnera, koliko si ti imala u svom kratkom zivotu!
4. A koji si ti ``organ`` ovde da sudis o mojim odlascima sa nekih sajtova? Sta te briga, da li sam ja bio na nekim sajtovima i na kojima sam bio?
Moj zvanican odlazak sa datog sajta je bilo zbog tolerisanja sajta vredjanje predsednika ove republike i velicanja nekih okorelih crnih likova nase proslosti.
Privatni razlozi ti nisu poznati, niti te se ticu, tracaro!!!
5. Ako sam ti se ucinio, kao lak plen, to je zbog molje prilicne tolerancije i ljubopitljivosti. Posto si me zagrizla, sada ces osetiti da sam prilicno zilav!
I ako ti smetaju moji postovi, moje iskrenosti, ili shale, trebala si i procitati da sam lik sa 100 lica! Neki su na ovom sajtu vec pronasli moje pravo lice. Ti nikada neces, jer od ovog trenutka si objekat prezira, i kao anonimni nick, i kao osoba koja se krije iza tog lika.
Ja sam dosao na ovaj forum i ostajem! Dopadalo se to tebi ili ne!
:pegla::pegla::pegla:
P.S. Sto se crvenih kartona tice, bas me briga, ali ne volem povredjene b...e koji svrsavaju tako sto nekom lupe crveni.
Kao clan foruma uzimam sebi pravo da uticem na javno mnjenje i delujem protiv crvenih kartona i citiranja recenicu po recenicu jer smatram da je to glupo.
Same ove tvoje tri recenice o crvenom kartonu pokazuju koliko plitko dozivljavas druge osobe.
Naravno svako krece od samog sebe...
Pa iskreno da ti kazem i nisam psiholog, ne nasedaj na sve sto napisem!
A da budem jos iskreniji, dobar sam ``psiholog``, cak toliko da to mogu ovde i da napisem.
Ostalo sto si napisala, nisam procitao, post ti je nepregledan, a i skace iz teme u temu, a potpuno je offtopic.
:tiganj::tiganj::tiganj:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
JTFR Lillith ima astrolosko simbolicko znacenje a ne religijsko :osmeh:
:cica:
Tema: Naj smajli
:girlpink:
kad sam ga prvi put video, uopšte mi nije bilo jasno:
koja je poenta staviti roze brus na glavu :blink:
kad ono nije brus, nego cvike :hahaha::hahaha::hahaha:
Tema "U kom periodu biste voleli da živite" na Istoriji.
Toliko sam adaptiran na ovo vreme danasnjice I na ove prostore , da jednostavno ne zamisljam sebe ni u jednom drugom vremenu sem u ovom koje tece upravo sad, a dokle ce tici, to ni nema veze-kukavica nisam, I uzivam dok traje. Jednostavno, imam prilike da vidim kako je izgledao zivot tokom citave ere covekovog razvoja. Cesto vidim primitivce koji se ponasaju kao divljaci, tako da mi vreme neandertalaca i praistorije ne nedostaje. Vreme robovlasnickog drustva mi nije interesantno, jer me svi poznanci udavise sa objasnjenjima kako se njihov robovlasnik odnosi ka njima i kako ih tera da rade po 16h dnevno u preduzecima, a za novcanu nadoknadu dobiju supalj nos do ociju i psiholosku torturu. Kulturnu zaostalost, silovanja, tiraniju i ostalo karakteristicno za srednji vek i Osmanlijsko carstvo takodje svakodnevno imam prilike da gledam na TV-u, citam u novinama,...,tako da mi ni to ne nedostaje. Vreme istrebljivanja Indijanaca i drugih naroda od strane amerike mi ne nedostaje, jer zivim u vremenu u kome nas ameri sasvim uspesno unistavaju, pa to imam prilike i na sopstvenom narodu da vidim. Da vidim tehnicku razvijenost XIX veka imam svakodnevno priliku, jer se vozim autobusima koji nisu adekvatno prevozo sredstvo ni za to doba-prosto skroz su klimatizovani-odvaljena vrata, siberi,... Zato uraaa za danasnjicu koja obuhvata citavu hronologiju razvica primata.....:too:
Jedna od najboljih poruka koje sam poočitao.
tema~ setite li se nekog sa foruma
Svadba. Vesela, razigrana, puna mladih.
Ali, neki ujka Zoki je uzeo muziku pod svoje i sledi TurboPinkProductionKaznaZaUši.
Prilazim muzici sa buđelarom.
-Može jedna za tetku?
-Kaži, tetka
-Partibrejkersi, Kreni prema meni
- :hahaha: Tetka, jesi li ti ozbiljna?
- Jesam, najozbiljnija
- Jbg, nisam siguran da ćemo umeti. Može nešto drugo?
- Zenica bluz?
- Može. I bravo, tetka.
Počinju prvi taktovi. Klinci (i ne samo klinci) đipili. :uzbud:
Posle nekog vremena prilazi mi mladoženja i pita: "Ej, ma kako si se samo setila?"
E, nisam se setila ja. Setila se jedna Baba, a ja sam se setila nje.
Baba deluje kao ekstazi :hahaha:
tema: Poslednji SMS koji ste dobili
Veverica :smeh: zbori:
U 07:30 20.01.2007. Vam istice vreme parkiranja za vozilo NS***** u Novom Sadu u crvenoj zoni. Parkiranje mozete produziti jos 1h.
:lol: :lol: :lol:
veverice, da te nema... trebalo bi te izmisliti... :lol: ...
Tema Homoseksualnost...
Nova teza: Choporativna zaraza 8)
Squaw odgovara
Zaraza čopora? Jebote, neki nikako da se poistovete sa tim čoporom i da ne bacaju đubre sa terase. A čopor ide do kante svaki dan, nekad i više puta. To sve bolesno. Neki i seru van rupe! Zato sam ja normalna. Odem na neku svadbu koju ne mogu da izbegnem, čopor ustane da igra kolo, mašu mi onim maramicama i zovu li zovu, sve hoće da me zaraze, ja im mahnem srednjim prstom, i kažem im kako su bolesni i kako me nikada neće zaraziti koliko god se trudili, jer sam ja normalna. I uporno se borim da dokažem da je igranje uz “Mahi mahi mahinalno” bolest, al’ ne ide mi. Kako se leči? Koja je to određena terapija koja stopira dalji razvoj? Koja je to postojeća terapija?
znachi... kupim se po podu vec sat vremena :hahaha:
Religija- tema: Koliko vam je vera pomogla?
Odgovara Pra Mitic :pehar:
Vera mi je pomagala al me napustila. Sad mi je ostala Nada, moja druga zena.
;)
I jos jedan od istog clana...tema:Rad sa supruznikom u firmi
Taman posla. Pa ja sam u firmu isao da se malo odmorim.
:lol::lol::lol:
believer
10.12.2007, 11:11
samo dva posta gosn Pere Mitica?
ma,ja svaki njegov post obozavam!:too:
samo dva posta gosn Pere Mitica?
ma,ja svaki njegov post obozavam!:too:
:uredu: Zasad. :fijuk:
yige_gui
11.12.2007, 06:01
chika Pera:
Zasto uopste pisete na forumu?
Mogu da gundjam bezbedno. I o zeni i o deci i o komsijama. Sve kazem ovde naglas sto precutim kuci zbog mira u kuci.
Stop monopolu - bojkot mleka!
I mi cemo u bojkot. A komsija nece, bio na kafi juce pa sam hteo da ga izbacim iz stana kad rece. Ja mu pricam zasto to valja, on nece. A nema ni razlog, nego eto tek da nece ono sto svi hoce da bolje bude. Kazem ja, nemoj ti ni da razmisljas, decu slusaj, deca znaju. Ne moze izgleda da se sloze ljudi oko neceg valjanog, uvek ima nekih seljaka sto opstruiraju sta stignu pa hoce mleko da kupuju ili jos gore ko ovaj moj meni do vrata da kupi danas zalihe za pet dana. Kad zvoni da pije kafu sledeci put ima da mu zalepim vrata na nos i da kazem nema kafe! Bojkot!
:lol: :too:
Odgovor: Šta je za vas romantično? - Uriel
Romantični odlazak u pozorište...
Nabavka karata
17 oktobar 14:3O scena u agenciji za prodaju ulaznica.
Plavuša sa ogromnim cvikerima za koje misli da joj dobro stoje,
sedi iza TFT monitora i pokušava izgledati inteligentno (što joj zbog
ogromnih grudi, zarobljenih u belu bluzicu, jako teško polazi za rukom)
Ja neobrijane brade i obrijane glave stojim pred pultom i čekam da me
udostoji pažnje između dve partije pasijansa.
- Dobar dan! Želeo bih dve ulaznice za pozorište...
Odsutni par očiju me začuđeno promatra kroz +3 dioptriju.
- Za koju predstavu biste želeli?
- Ništa konkretno nisam odabrao. Bitno je da je predstava 19-tog
naveče i da počinje posle 2o:oo časova.
Poželjno bi bilo da je komad nešto klasično ili barem veselo.
Supruzi je rođendan i nebih da je iznenadim nekom predstavom
gde dva sata neprekidno, nekakav padavičar obučen u lila helanke,
vrišteći pokušava objasniti svom gumenom piletu zašto želi izvršiti
samoubistvo.
- Aha!
Plavuša me promatra kao da sam upravo izašao iz šahta u ronilačkoj
opremi.
- Za 19-ti ne verujem da će biti još slobodnih mesta bilo gde ali pogledaću...
Nesretnica je dohvatila optičkog miša i počela ga maltretirati svojim
dugim veštačkim noktima. Dok sam čekao, beskrajne trenutke sam prekratio
razmišljanjem, kako plavojka sa tim noktima može da uhvati ud svog partnera.
Verovatno mu kita izgleda kao zaseckana riba pre prženja.
- Nažalost za sve klasične predstave, ulaznice su već odavno rasprodate.
Morali ste mnogo ranije da mislite o nabavci karata.
- Pobogu koliko ranije? Pa 19-ti je tek prekosutra
- Gospodine, ulaznice za pozorišne predstave se rezervišu po dva meseca
ranije. Možete pokušati pred samu predstavu, ispred ulaza od nekoga otkupiti
ulaznicu. Dešava se da neko odustane...
- Dešava se naravno... evo ja sam već skoro odustao. A jel ima možda neka
moderna predstava koja još nije rasprodata?
- Samo trenutak...da proverim...
Nokti zaklepetaše opet po mišu ko sablje u nekom jevtinom kung-fu filmu.
- Imate sreće!
- Zaista? Gde! Gde!
- Ovde na Avangardnoj bini ima još 16 slobodnih mesta...
Kad čujem reč avangarda, već mi popuste anusni mišići i podignu mi se obrve.
- I o čemu se radi u toj predstavi?
- Paaa ... ovde u opisu stoji da je to grupa mladih talentovanih glumaca
koji su pokušali da kreiraju jednu vrstu ekspresionističkog izražaja koji se
zasniva na komunikaciji bojama i životinjskim kricima sa kojima ukazuju na
glavne aspekte egzistencije jedinke u sirotinjskoj četvrti bez normalne
infrastrukture.
- Aha!.................To su znači nekakvi ludaci!
- Žao mi je ali to je jedina predstava za koju još ima slobodnih mesta.
- Pa hvala vam na pomoći...razmisliću još.
Izašao sam na ulicu i nazvao svog kolegu čija žena radi kao glavni sudija
u jednom otmenom okrugu Budima.
Za petnaest minuta me je on pozvao i saopštio mi da dođem do njega
jer je nabavio časkom dve karte za Kraljicu čardaša 19- tog uveče u 21:OO.
Ne treba da platim, nego samo da mu popravim slavinu u tuš kabini - jer kaplje.
I u Budimpešti se najbolje prolazi ako se primenjuju srpski metodi.
Pripreme pred odlazak u pozorište.
19. Oktobar 19:3O
- Baš si mogao i ranije da kažeš da odlazimo u pozorište
Ništa nisam sada pripremila šta da obučem.
Najbolja supruga na svetu stoji ispred ogromnog ormana iz koga je u paničnom
napadu beznađa, izbacila pola stvari na patos. Orman je sada izgledao kao
neko ko se ispovraćao posle slave.
- Ali srećo moja...kakvo bi to rođendansko iznenađenje bilo da sam ti rekao
nedelju dana ranije?
Izbezumljeni pogled mi je nagoveštavao da se ogromna bitka vodi trenutno
u malom prostoru iza tih besnih smeđih okica. Najzad nastupi varljivo primirije.
- Baš si sladak...stvarno je lepo od tebe....ali šta da obučeeeem
Odlazim u dnevnu sobu da nađem malo mira među kerovima koji su se baš
nešto podžapali. Jedan je dovatio kraj stolnjaka i povukao tako da je
komad rođendanske torte pao na pločice. Drugi je iskoristio priliku i poćeo
da liže šlag koji se rasprskao naokolo.
Idiličan prizor kao na na uljima flamanskih
slikara sa kraja 18-tog veka.
2O:O5 Supruga ulazi u dnevnu sobu dopola obučena...
- Jel izgledam debelo u ovoj haljini? Šta misliš?
- Mislim da ćemo zakasniti. Traba još da stignemo tamo kroz gužvu i da
pronađemo parking. Haljina je odlična, fantastično izgledaš, samo požuri malo.
- Znam! znam da misliš da izgledam debelo u ovoj haljini ali nećeš
da mi kažeš. Poznajem taj pogled...
Nikad u životu nisam rekao najboljoj supruzi na svetu da izgleda debelo
čak ni kada je bila u osmom mesecu trudnoće. Tako da stvarno ne znam
koji je to pogled zbog kojeg se toliko uzbuđuje. Verovatno halucinira.
2O:35 Sedamo u auto, moja supruga namirisana, perfektno obučena,
sjajne frizure i izazovnih dugih čizama navodi me na misao da odložimo ovaj
odlazak u pozorište i da se momentalno upustimo u divlje raskalašne igre
na zadnjem sedištu... i ja imam ponekad halucinacije.
Vozim kao ludak glasno psujući svakoga ko poštuje saobraćajna pravila.
Izuzetno sam kreativan u pronalaženju novih i novih "psovnih konstrukcija"
dok se probijam kroz gužvu mekokitnih mongoloidnih penzionera koji su večeras
svi seli u svoje krntije od 15 konjskih snaga, da bi vozili u konvoju ispred mene.
2O:55
- Parkirao si tako da onaj sa golfom ne može da izađe...
- Ko mu jebe mater... što vozi golfa.
- A to je sada bitan faktor što je to golf... pomeri se malo da čovek može
da izađe.
- Kako da nije bitan faktor... da vozi bicikl mogao bi izaći ladno. Ko ga jebe
kad oće da vozi golfa neka se strpi do kraja predstave.
21:O3 Ulazimo u pompezno osvetljeni hal velikog narodnog pozorišta
velika većina ljudi je već zauzela mesto u sali, koju iz nekog neobjašnjivog
razloga normalan čovek ne može naći, bez tuđe pomoći.
Pred ulazom u salu nas ljubazno obaveste da je garderoba obavezna i da
moramo da se vratimo i odložimo kapute. Garderoba je takođe smeštena tako
da bi se i vijetnamski specijalci oduševili ovom umetnošću maskiranja.
Provukli smo se gazeći preko nožnih prstiju ostalih posetilaca do naših mesta.
Jedan se gizdavi pajac nešto kao bunio ali sam mu opsovao na ruskom...
Od toga se mađari uvek useru.
Predstava
21:1O Neka fukara se izšetala na jako osvetljenu binu i počela da arlauče...
Pozadina je bila naslikana kao nekakav socrealistički plakat samo sa puno
kičerskih detalja. Izlazili su tu i nekakvi drugi ljudi koji su pri pogledu na ovu
prvu, čudno obučenu kreaturu, takođe počeli da arlauču ko keruše polivene
vrelom vodom. Koliko sam ja shvatio neko je tu bio zaljubljen u nekoga a neko
drugi nije ali to ga nije sprečavalo da polaže prava na ovu zaljubljenu osobu
iz nekakvih maglovitih razloga. Svi su bili nešto jako uzbuđeni i to su iskazivali
sve žešćim pokretima i glasnim pevanjem. Do kraja su ipak uspeli nekako
da spoje onu zaljubljenu osobu sa onom osobom u koju je bila zaljubljena,
a ova nezaljubljena osoba je našla nekakvu drugu alternativu. Svi su tad bili
beskrajno razdragani i sretni zbog takvog razvoja situacije, što je naravno
dovelo do ponovnog kolektivnog arlaukanja.
Najzad kraj
23:O5
- Baš je bilo lepo... mogli bismo češće da dolazimo u pozorište.
- Aham... bilo je sjajno...drago mi je da ti se svidelo.
Vozač golfa je stajao vidno uzbuđen pored svog auta.
Po garderobi njega i njegove žene, zaključio sam da su i oni bili na predstavi
tako da nije mogao baš puno čekati. Prišao sam i taman kada htedoh primeniti ruski metod,
pogledao sam čoveku u oči. Video sam slomljenog čoveka. Prepoznao sam
letargičnu prepuštenost sudbini koju sam i ja upravo osećao nakon ove
predstave. Izvinuo sam mu se ljubazno i rekao da ću se odmah skloniti.
Samo je klimnuo glavom i seo u auto da upali motor. Razumeli smo jedno
drugoga, uprkos tome što on vozi golfa.
Usput mi je žena naslonila glavu na rame i rekla
- Baš je bilo romantično veče. Volim te!
Gledao sam isprekidanu liniju na putu i razmišljao o tome kako sam nekom
nepravdom života, osakaćen od romantike. Ali ako ona kaže da je to romantično...
Ja joj verujem
Sjajno :aaa: :ok:
HLEBmaster- Bog postoji- Religija
Ne secham se da je Isus bio nadmen, niti da se postavljao prema nevernicima i sumnjichavima kao prema nekome ko nije vredan njegove blizine chak je najveche greshnike imao u svom okruzzenju, i po prichi priblizzio ih svom putu... i nije ih smatrao svinjama... (podseti me u kom je delu novog zaveta to rekao ?) . Na protiv.
Pre che biti da su se tako ponashali fariseji.
Svako ima pravo da sumnja i kritichki razmishlja. Ako je neko to pravo odbacio radi vere, pa i to je njegovo pravo. Ali, kada javno iznosi svoje misljenje ono je podlozzno kritici i preispitivanju. U suprotonom, forum bi se zvao www.krshteni.com i pristup bi imali samo probrani.
Hrischanstvo kao i sve religije po definiciji tezze da se proshire, da ga prihvati shto vishe nevernika, ako bash hochesh - da prihvate rech bozziju. Izrichiti ateisti veruju onome shto napishe nauka. Nauka se bazira na postavljanju pitanja i teorija, experimentu, posmatranju, dokazivanju ili obaranju teorije.
Prema tome, ne vidim nishta nelogichno, ako neko od jednog hrischana trazzi odgovore, a opet vidim nelogichnost u tome da hrischanin ne tezzzi da proshiri rech bozziju chak i medju hard core ateistima.
Hrishchanin ne spashava samo svoju dushu, to je ono shto bi bilo licemerno u stvari, religioznost nije sebichnost. Da je Hrist bio sebichan, rekao bi ko vas ... sljivi...kad ste bandoglavi, ja verujem i bash me briga shto vi neverujete... ako se zzrtvujem, zzrtvovachu se za sebe jer ne vredi bacati biserje pred svinje...
Ne postoje dve istine. Postoji samo jedna istina, nikom znana, za kojom tragaju oni kojih se tiche.
Ne postoji jedna istina za Hrischane, druga za Muslimane, trecha za ateiste.
Zashto se nebi sucheljavala misljenja i uverenja u cilju pronalazzenja iste, pa makar doveka tragali?
Kao i uvek poenta je u traganju.
Ko misli da je sve spoznao, greshi. Mada mu je mozzda lepo u zabludi.
Ako prihvatamo zdravo za gotovo jednu dovoljno doslednu prichu, onda je sve jedno u shta verujemo, zar ne? U tom sluchaju nam religiju i uverenja odredjuje mesto rodjenja. Pravoslavci smo, samo zato shto smo rodjeni u zemlji u kojoj je pravoslavlje dominantno i zato shto su nam roditelji preneli tu veru.
Da smo se rodili negde drugde u svetu, a narochito u drugo vreme bogovi bi nam bili tigrovi lavovi zmajevi sunce mesec zvezde... Imali bi potpuno drugachiju istoriju sveta, sasvim drugachiju stvarnost...
Pa ako nam uverenja odredjuje jedna tako banalna stvar kao shto je geografska duzzina i shirina na kojoj smo rodjeni, brojnost istomishljenika oko nas, kako onda da ochekujemo da nas ozbiljno shvati neko sve to gleda sa strane?
Onda se vrachamo na simboliku, o tome kako sve religije i verovanja zapravo kroz razlichite simbole i mitove govore o istim stvarima. I opet dolazimo do legendi globalnog karaktera... A biblijske priche imaju univerzalni karakter i nipodashtavaju sve druge simbole i verovanja...
Ako prihvatam stvari bespogovorno i bez podpitanja iako tome uchim i svoje dete...pa onda ono mozze verovati u bilo shta. Pitanje je samo koje che se naizgled dovoljno dosledne priche prvo dotachi... Biche idealno tle za svaku dogmu ... bila ona marksizam , religija ili sektashtvo bilo koje vrste ...
NEke religije nude chak i dodatne beneficije za extra zzrtvovanja - neke silne device u raju samo ako aktivirash detonator. Da li su bezvredni za biserje i oni koji tamo postavljaju podpitanja?
Zashto u drugim religijama nema tog chuvenog velikog potopa ni u simbolima ali ima nekih drugih mitova kojih u hruschanstvu nema? Zato shto su su same teme nebitne, bitna je mozda sushtina, a to je globalna tezznja ka pravljanju boljeg i choveku blizzeg sveta makar i samo kroz - rekla kazala predanja. To opet, nije dokaz ni za shta.
Ima jedna stvar u vezi boga u koju nebih zadirao. Razumem da neko utehu pronalazi u verovanju. Tezzak je zivot da bi se svario onako kako to svet bez boga nudi. Muka i beznadje mogu od svakoga da naprave vernika.
Mogu da razumem i da kada izgubi nekog, vernik prihvata da je taj neko otishao na bolje mesto, to je misao koja zzivot i smrt chine manje hladnim i besmislenim... Iako je ta pricha o raju ... potpuno zasnovana na zzeljama i prichama... Teshko je o nekome koga vishe nema medju nama razmisljati kao nestalom, ugashenom....
Mogu da razumem i nekoga kome je to poslednja nada, kada svi drugi izgledi ischile da veruje na onaj nachin koji mu je dostupan. Ne mogu nikome da oduzimam nadu.
Nije to licemerno sa moje strane, jer sam vech vishe puta napisao, da nije nemoguche da iza svega ovoga shto predstavlja nauchni pogled na svet postoji razum koji je sve zapocheo.
:goodpost:
Pera Mitic
Sta je danas najlepse na vama?
Frizura. Licim na procelav maslacak.
Pihtije i ostale zafrkancije
Sve jedem razbijam! Te pihtije - to su sampite od svinje.
Na koji nacin doci do smirenja?
Ja popijem jedan bensedin i sa bogom besedim
Dragi Dedamraze!
Dedamraze, mene odnesi kod ove moje male Sofije nestasne devojcice sto je kucala ovde iznad mene :)
I komsiji odnesi auto da imam gde da se parkiram.
Planirate li vec di cete za novaka!?
Ko me pita da l' planiram, uvale mi unuke pa ti planiraj nesto ako mozes. Planiram da me jasu i teraju da galopiram oko jelke. Planiram i da jedem rusku salatu. To je ono sto znam da mi ne gine.
Čika Pero, plačem od smeha... :smeh: :uzbud:
:smeh: živ bio Pero :hahaha:
veci broj poruka moda zvanog _baba_.....:hahaha:....loodilo
najdrazze sam prekjuce stavila na forum..... ovaj mi je najbolji koji sam danas prochitala :
Ljubav ha? :roll: On je trinaest godina mladji i sef ( kalkulacija +-30) ti na pragu ili u cetrdesetima, godinama u braku, muz te malo zapostavio, imponira ti da ti se sef upucava, on ti trubi da ga zena ne razumije...bla,bla...
To ti se ne zove ljubav vec je u pitanju vlaga. U odredjenom dijelu tijela.
Nemoj riskirati brak, posao i respekt radi malo namigivanja.
:) :ok:
Arthur Dent
Najdrazi post
Najdraži post :cesces:
Ma sve su to moja deca.
Kako da izdvojim neki ?
Brisanje svakog doživljavam kao duboku duševnu patnju.
Još kad vidim da je nečiji duži od mog, sav se istraumiram :plakanje:
tešim se: ma nema veze, ako je nečiji veći... moj je bolji
ne zato što je moj... nego što je stvarno tako
Pa pogledajte ih kako su samo lepi
... i pametni
... i duhoviti,
ma puni energije,
a ujedno smireni...
a svaki je unikat...
lek za dušu...
melem na ranu
i kako sad neki od njih izdvojiti ? :(
:hahaha: :uzbud:
U, bre... :conf: Mislila sam da se znamo :( ... :hahaha:
To može samo Arthur Dent :kiss: :skok:
Pizzerija, sretna vremena :) HLEBmaster moj :zagrljaj: mada i cela ta zezancija sa zvezdicama crticama i morzeovom by ostali učesnici :smeh:
Poshtovani neposetioci (vidim da mi je promet otpao pa ni ne rachunam da ce neko doch da chita .. osim onih shto su ovde uzidani) pekare..daklem primetio sam da je na forumu sve vishe ruzznih rechi i neadekvatnog izrazzavnja te da sam i sam ja jedan od nosilaca nekulture i vulgarnosti ovde. Mislim da je krajnje vreme da se uchini ozbiljnije neshto po tom pitanju. Vidljivi su neki pomaci ali sve je to za sad skromno i pojedinachno. Na primer, vidljivo je da se pokrece jako mnogo shkakljivih tema, a poznato je da su ljudi lako shkakljivi. Od pokretacha takvih tema najvishe se istiche Squaw. Shta se onda deshava? Deshava se da prosechan posetilac sajta koji, na primer, umoran doshavshi kuci sa posla/fakulteja/shkole/obdanishta/shtale/pecanja ili sa grudvanja.. sevshi za svoj sto da, na primer, rucha, mora da se sablazznjava nad raznoraznim xxx rated pojmovima.. Treba li napomenuti da na ovaj forum dolazi i veliki broj dece? Na primer evo ja! Sve mi neprijatno. Ali, Squaw je jedna posebna lichnost i opet kad se sve sabere, to je i jedna velika hrabrost pricheti o nechemu shto mozda chak neko smatra da je normalno i svakodnevno ..
Da neduzzim sranje. .ovaj prichu, znachi ja predlazzem od sad pa nadalje cenzuru!
Postavice se nova vrsta moderatora, moderator za psovke, neka vrsta moralnog moderatora -MORALATOR ili modesrator ili tako neshto, koji bi chuchao na forumu i prepravljao neprikladne rechi..
Cenzurisace se svaka vulgarna i neprimerena rech kao na primer KURAC, PICHKA, JEBANJE itd.. (uff.) Ali i shkakljive teme..
Za cenzurisanje rechi za sad su se najbolje pokazale zvezdice tako da bi recimo skaredna rech: Pushi kurac! sada izgledala kao Pushi *urac, ili pushi **rac itd.. Radi raznovrsnosti mozemo upotrebiti i ")" jer lichi na mesec pa ce biti i skladno : Pushi *ura( ili pushi ***( . (nemam josh pokrice za cenzurisanje rechi Pushi ali smislicu i to uskoro) . I tako i najgrdje i najnizze vredjanje i nekultura moze da prodje na forumu kultura ili umetnost.. a mozda i na Astrologiji zbog svih tih zvezdica.
Tako bi recimo- kada vam neko kazze: (**em ti m*** u ***u vi to mogli da shvatite ka da vam je mesec ushao u shestu kucu i da vam dotichni chita natalnu kartu ..
Takodje trazim i dodatne fontove na forumu, jer su trenutni vrlo siromashni grafichkim simbolima .. ova zvezdica vishe lichi na pahulju, tako da kada mi neko iznerviran kazze ******* jedan ***** ti u **** ja se djelimichno smrznem a nema potrebe..
Da ne pominjemo koliku bi to kreativnu slobodu izrazzavanja dalo na recimo forumu umetnosti. Tako bi recimo chlanovi mogli da se napushavaju do mile volje na estetski i dopustiv nachin, a pri tome sve to sa strane izgleda kao cvetna i osunchana livada ili zvezdano romantichno nebo...
Uzmimo samo na primer cenzurisanje rechi pichka! Tako vulgarna rech brrrr i pegla (i ostali zgrozzeni smajliji) mogla bi bito promenjena u *ichka
ili *ichka shto je takodje veoma pogodno i zbog simbolike.. Podseca na zvezdu severnjachu koja je od davnina, kao i spomenuti zzenski organ, mnogima od nas glavni orjentir...
Znachi cenzuru i autocenzuru pod hitno!!
Svi koji se slazzu sa mnom neka kazu:*** * *** **** ** ** * //**0 )) *
'*eb **ster
PS: **r*vno d* *e zajebavam..
:kiss:
'lebac
Odgovor: Мали екрани наших ТВ пријемника...
Izgleda kao maskirani Predator. Shta joj je ono na glavi bilo verovatno ni ona nezna.Jossa i 'lebac komentarišu look Seke Aleksić :hahaha:
Ko ili sta vam trenutno nedostaje? -
Nedostaje mi poklopac od daljinskog...stalno ispadaju baterije :dry:
_baba_ 8)
Ko kaže da žene nisu romantične? :huh: :hahaha:
gerbes na "Prisustvovati porodjaju" :)
Eto, ja preživeo 2 puta, a nadam se i trećem ...
Moja supruga tvrdi da joj je tako mnogo lakše - mada ne znam kad je probala da se porodi bez mene (???), dok seša kaže da bi je njen muž, a moj zet samo nervirao ako bi prisustvovao.
:uzbud:
Prvi put mi je bio 02/11/2002 kada mi se u 19:28 rodila ćerka Teodora, i bio je super provod. Drugi put mi je bio 25/04/2005 kada mi se u 14:30 rodio sin Ognjen. Tog dana su svi na odeljenju bili kao posvađani, a Ogiju je pukla desna klavikula jer su ga bukvalno izvukli za glavicu. Sećam se da se neka sestra naljutila na mene jer sam se jedini javio kada je pitala porodilje na indukciji: "Jeeel tera nekog da kaki!?"
http://www.vojvodinacafe.com/forum/attachments/muska-kafana/292d1193086021t-prisustvovati-porodjaju-img_0016.jpg (http://www.vojvodinacafe.com/forum/attachments/muska-kafana/292d1172057456-prisustvovati-porodjaju-img_0016.jpg)
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba?
SQUAW kaže:
Odveli me moji malo na selo i ja fascinirana kokoskama, posvetim im svu svoju paznju. :astasad: Postojao je neki mali kokosinjac sklepan jedva, sa vratancima na koja sam taman ja mogla da udjem, napravili su ih da bi mogli da zavuku ruku i pokupe jaja. Elem, nisu sve koke volele da spavaju u kokosinjcu, a mene je to nerviralo. Sumrak. Poneka zaspi ispod terase, poneka na stepenicama i tako opste rasulo po dvoristu, krenem ja da ih premestam u njihovu kucicu. Ruke mi je mama lecila nedelju dana, skroz su me iskljucale ali nisam htela da prestanem dok ih sve ne stavim u kucicu da spavaju tamo gde se spava. Vrh je bio kada sam i ja usla za njima, :uzbud: scucurila se u da vam ne kazem cemu i posmatrala ih dok su one bile zabezeknute...
E sad se setih isto neceg u vezi krava, al' bila sam jos manja. Volela sam da jasem strasno, ali vecita opsesija mi je bila da uzjasem kravu. Konj je konj, ali kravu sam mogla da drzim za rogove i da je vozim (ne znam zasto mi je to uvek licilo na volan iz te perspektive :blink: ) i da ona skrece gde ja hocu kad joj te rogove okrecem... Pustili su me jednom da probam da vozim kravu, ali sam videla da nesto ne ide.... :fijuk:
yige_gui
07.02.2008, 01:05
Mali Od 'Ladnog Oruzhja :lol:
Prolazi čovek pored interfona i digne slušalicu iz čista mira i krene da đuska i peva i laje "who let the dogs out woof woof woof!" + to radi često, kad mu dune. Zabavlja se, kaže.
und
- Šta ti je to Grim? Jel si hteo Grom da napišeš?
- Grim.
- Pa, šta to znači?
- Pi džej.
- Pi džej?
- Prajvat džouk.
To valjda znači da ne smem da pitam dalje
Engleski kaladoNT i rešenje dileme :smeh:
Jedno pitanje za autora teme:
Kada je kraj ove igre? :blink:
Mislim, kako će doći do ispadanja, kada postoji reč za svako slovo? :huh:
Kraj je kad iskoristimo sve reci i ne znamo sta vise da kazemo... onda ispocetka... vezba se engleski i razmislja... sto se mene tice ne mora ni biti kraja...
Najgora hrana koju ste jeli!
by Uriel
Bilo je to davno, ali se sećam ko da je bilo juče.
Ja gladan ko ris...pojeo bih živog kera.
Tek sam se zabavljao sa svojom sadašnjom (večnom) ženicom :roll:
Nagovaram ja nju "ajmo na pljeskavice, ćevape, svinje, krave...bilo šta
samo brzo" A ona meni " Idemo kod mene, mama je pravila punjene paprike"
:cesces: Punjene paprike... nije loše ...:uzbud:
Kada smo stigli natovari ona meni pun tanjir - sve se preliva.
Probam ja i umalo ne dobih fras :blink:
U paradajz sosu i to Pošećereno :wacko:
Mislio sam da ću se onesvestiti.
takvo skrnavljenje punjene paprike je ravno bogohuljenju...
ma paprikohuljenje!
:huh: :hahaha:
Deo poruke sa teme o tetovazama...
Не могу рећи да ме није узбудила који пут тетоважа на месту где леђа губе своје часно име, али на том месту би ме узбудила и пуњена паприка... :cesces:
yossina posla :smeh::smeh:
Kada vam je stao "mozak"? -
Na sinovom krstenju.
Prisao nam prota, pozdravio nas i poceo da upisuje podatke.
Ime i prezime, datum rodjenja, da li smo se vencali u crkvi, koje smo krsteno ime odabrali itd...
I odjednom PUF! Pitao me koje mi je devojacko prezime.
A ja :blink:
Tisina nekoliko sekundi. Pokusavam da izgovorim, medjutim totalno sam blokirala. U pozadini cujem neke neartikulisane zvuke, okrenem se, a brat i snaja zavukli glave pod jakne i umiru od smeha. E tu ulece kevin lakat u moja rebra i nekoliko puta, sapatom izgovoreno moje devojacko prezime :smeh:
Tada je masa pocela da se zari i pali :smeh:
_baba_ :uzbud:
Odgovor: Veliki Brat VIP - druga sezona
...to ti mislis...:fijuk:
...pazi ja da sam VEP-ovac...cim bi usao u kucu...skinuo bih se u gace...prdnuo...i rekao...od sada sam ja glavni...a ovu crnu i plavu bih odveo u wc da ribaju sholju...posle felacija...:uzbud:...za to vreme...ima svi da nauce od Ere...rado,lepa Rado...i da naprave koncert...:uzbud:
...sreca pa nisam VEP-ovac...8)
Nisi Vep-ovac, ali si :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Angus (http://www.vojvodinacafe.com/forum/clanovi/angus/)
Molim da se notira :smeh:
Sta ste danas sve jeli...
burek sa sirom i jogurt, slatki kupus sa nekim mesom, tri parceta hleba sa margarinom i pekmezom od sljiva, cetiri pecena jaja sa puno sira preko i jogurt...i opet sam nesto gladna...:blink:
:ajde:
D seknd :uredu:
Odgovor: Kosmet - oteta zemlja
Šta fali njegovom razmišljanju.
Možda on nema argumente, ne tvrdim, možda za njegove tvrdnje, ali ja ih imam.
:kez:
Da sam u Kini proglasili bi me drugim Mao ce.., po tome koliko me citiraste. Pustio sam vas da se siti ispišete, mastilo se osušilo, pa sad je na mene red:
Od kako ja neodgovorih odmah, vi se uspavste u zadovoljstvu kako ste bili u pravu i prestadoste da pišete od silnog vam zadovoljstva.
Razočarenje za vas: niste u pravu!
-Ova zemlja nema jasno definisan nacionalni cilj i strategiju,
-Ova zemlja nema jasno definisane granice,
-Ova zemlja nema zakon o štampi i medijima,
-Ova zemlja nema Srpsku vladu
-Ova zemlja nema ljude koji će da nauče narod šta je to svoja zemlja, svoje rodoljublje..
I da nebi bilo sve nema:
-Ova zemlja ima hiljade hohštaplera koji je uništavaju,
-Ova zemlja ima medije koji nisu za ovu zemlju i ovaj narod, (za onu većinu naroda koji je vole)
- Ova zemlja ima na granicama hiljade lešinara koji čekaju da uđu i da je počiste do kraja!
Leonard Peltier (http://www.vojvodinacafe.com/forum/clanovi/leonard-peltier/)
Odgovor: Danas ste se smejali... - danas, 14:20
10:15h CET
Sedim za kompjuterom i "googlam"........ ulazi u učionicu jedna moja učenica koja je zaboravila pernicu.
Pita ona mene: "Teacher, šta radite?"
ja: " Tražim sliku od Vincenta Van Gogha - Suncokreti"
Ona: "Valjda pesmu?" :cesces:
Ja: " Ne pesmu, sliku od Vincenta Van Gogha" :jok:
Ona:" Mislite pesmu od Đuleta Van Gogha? " :blink:
Bad communication
Šta reći... :smoke: :hahaha: :huh:
....pa neko bi rekao utorak jos jedan glupavi dan u nedelji,a ja se prvo vracam godinu i sest meseci u nazad,kisni tmuran dan.U autu moj rodjeni brat i ja,idemo na aerodrom on putuje u Emirate (da radi).Toliko toga zelim da mu kazem ali ja cutim on cuti,prvi put se rastajemo da je ozbiljnije da je duze,strasno smo vezani.On odlazi ,ja se vracam imam vremena za razmisljanje i ljut sam na sebe,ljut sto mu nisam rekao koliko ce mi nedostajati,sto je time sto je otisao bukvalno otisao i deo mene,sto sam se od osecanja praznine paralisao i toliko toga zeleo da mu kazem a nisam.
Evo nas u danasnjem utorku,nestrpljivo cekam na dolascima imam tremu kao na ispitu u moru lica trazim njegovo i tu je dolazi pojavljuje se jeste da je moj brat ali lepsi nego ikada,pomalo ozbiljniji pomalo stariji.Ne mogu da pronadjem rec za ono sto sada osecam,vratio se onaj deo mene i naravno da sam mu rekao sve ono sto nisam pre godinu i po i znam da se vraca za 20-tak dan ali to cu za sada zaboraviti pustiti ga da se veceras odmori i naspava a vec sutra ...............................
I ono sto hocu sve vreme da kazem a sta me je danas snaslo bas ono sto zelim svima :neopisiva SRECA i ISPUNJENJE
Sjajno :)
Ne znam sta da vam kazem. Napisah vec da mi nije u karakteru da budem ozbiljna, a sad sve cesce razmisljam da je krajnje vreme da se uozbiljim. Ipak, blizi se 100ta, valjalo bi ovoj omladini i neke mudrosti preneti. Eto tako ja nesto razmisljam danas... da li je u pitanju pms, klimaks, nagle promene vremena ili negativan polozaj planeta, ochin ce ga znati...ali evo recimo, sta cu ja ostaviti u amanet ovim devojcurcima? Nista. Niti sam ih naucila kako se stirkaju stolnjaci, niti kako se peglaju muske kosulje, pa zatim kako se pravi pundja od dve upletene kike...kako da belo ostane belo, a crno da ne pusta boju, ili kako da osvoje svoje simpatije bacajuci kostice iz jabuke na njihov kucni prag...Jos jedna veoma bitna stvar je ta da od gledanja u solju moze dobro da se zaradi. I? Da li sam nekom prenela svoje umece gledanja u solju? Nisam.Mislim, stvarno se osecam beskorisno i kakva vajda od jedne babe na ovom forumu kad ne prenosi svoje znanje i godinama sticano iskustvo? Prvom prilikom cu zenskim osobama ovog foruma otkriti vecnu tajnu,zapisanu na platnu iz XVII veka, zivotima cuvanu u mracnim odajama Besenovackog prolaza ispod Fruske Gore do Prnjavorskih vinograda...na platnu je ispisano samo nekoliko jednostavnih, ali veoma bitnih saveta...kako da naplacujete upotrebu klonje tri puta skuplje od dozvoljene tarife. Ne mogu vise da cutim, ovo je decenija kad sve istine izlaze na videlo, a vreme je promena i prelaska iz gasovitog stanja neozbiljnosti u cvrsto stanje ozbiljnih namera.
_baba_ i ozbiljnost
joj baba al ga kenjas :hahaha:
Odgovor: Umecu da te nemam...? - danas, 22:42
Sve se ume kada se mora, verujte expertu za nemanje 8). Može drugi grad, može druga država, ne mora ništa od toga, ali se ume kada se nema na drugu stranu. Veoma jednostavno, samo se probudiš jedno jutro i shvatiš da lakše dišeš i ne plačeš više na svaku tužnu notu u rasteš opet veliki i lep za neka nova nemanja :uredu:
euridika (http://www.vojvodinacafe.com/forum/clanovi/euridika/)
Šta reći 8), sem - hoćeš dumrem? :srce:
starsica
31.03.2008, 21:09
e chupe najjacha si :lol:
Sta sam zaboravila bRe!
Opaljotka mi danas prica kako je njen drug pokupio devojcicu na Kackoj petlji i uz devojcicu je pokupio i pedikulis pubis, u narodu poznatije kao picajzle :smeh:
Razderao se koliko se chesao, otisao kod chika doce i dobio neku terapiju...
Medjutim, popizdeo zbog toga i sad ce on da ide da je nadje i *ebe joj sve po spisku :smeh:
I nadje je..."kurvetino! sto se ne lecis? picajzle sam dobio od tebe!" itd...:smeh:
A ona mrtva 'ladna:
"Pa sta 'oces bato za hiljadu dinari? Bubamare da ti dam?":hahaha:
:hahaha: kakva zemska eeej :too::hahaha:
:lol:
ovo ide u isti kos kao keeeen liiiii.. :lol:
Odgovor: Hajde da vidimo sta vas je danas snaslo... - danas, 19:26
Nije danas al' to ne menja stvar....
Pokrajinski sekretarijat za demografiju, porodicu i društvenu brigu o deci
Pozivamo Vas na otvaranje četvrte izložbe 250 nagradjenih likovnih radova,
na temu "Sestru i brata želim"
čiji su autori deca predškolskog uzrasta, iz predškloskih ustanova AP Vojvodine.
Otvaranje izložbe, uz prigodan program i dodelu nagrada, je u utorak 8. aprila 2008. godine
u holu zgrade Izvršnog veća AP Vojvodine, Novi Sad,......
Kažu da je moje dete dobilo prvu nagradu :beyond:
:jupi: za dete i :jupi: za mamu...
Najgora (http://www.vojvodinacafe.com/forum/clanovi/najgora/)
Painkiller :)
Sta Treba Budziti Herojima U Doti,mislim Onom Sto Treba Strenght,agility,intelligence. ? Kad Dobijem Heroja Sa Strenght Onda Je Lako Heart I Cao,ali Kad Dobijem Heroja Sa Inteligencijom Sta Onda?
Kad Igram Protiv Heroja Sto Ima Strenght Sta Da Radim,mislim Sta Da Mu Budzim?
Novosadski je kada sa tvrdjave u necijem zagrljaju gledas Dunav po kome suncevi zraci igraju valcer, i onda se najezis od tog bajkovitog prizora, neverovatan osecaj prostruji telom, od srece ti kane par suza i shvatis da nikada ne zelis da odes iz Novog Sada
lepo napisano...a i podsetilo me na bajkovit prizor,i taj osećaj...
Odgovor: Serija "LOST" -
još da nadjem titlove pa ću da odgledam epizode 9,10, i 11
:zlocko: to već #83 ako se ne računaju specijali :zid:
mislim da ću posle ovoga da napravim pauzu
ću odgledam preostale epizode kada i zadnja bude snimljena
... dugačko mi čekati po nedelju dana
načisto se pogubiš sa radnjom... :cesces: možda je zato i dobila naziv LOST (izgubljeni)
nisu oni izgubljeni, nego mi što gledamo :hahaha:
P' da... kakvo dvoumljenje - troumljenje... :hahaha: :ok:
Arthur Dent (http://www.vojvodinacafe.com/forum/clanovi/arthur-dent/)
Tema: Udaj se za mene - i sjajna euridika :ok:
Nisam bila sigurna gde da uglavim ovu priču, pa sam rešila da je stavim ovde kao unikat. Nadam se da niko od vas nije bio te sreće da uživa u ovakvoj prosidbi. Elem, došao ponosni gospodin u gluvo doba noći nenajavljen, pošto smo već razdvojeni oko godinu dana i pošto je saznao da odlazim iz obećane zemlje na neko vreme, ili možda na uvek, nazvao pošto je već bio ispred mog ulaza, kaže: "jel' možeš da izađeš na sekund". Ostavim ja sve nevažne stvari kojima sam se bavila tada, kao što su spremanje poslednjeg ispita na magistarskim studijama, i izađem na sekund. Odvezemo se u neku nedođiju, upali čovek neku tugaljivu muziku na radiju, gleda me kao da me nikada do tada video nije, gleda, pokušava da me uzme za ruku, ja se otimam... Izgledaš čudno, kaže gospodin. Izvini nisam imala vremena da se doteram za ovu izuzetnu priliku, kažem ja. Zašto si takva, pita on. Kakva, kažem ja.... Pa, takva... Tu se dešavaju kilometarske umetničke pauze, gleda me čovek, plače, govori da je kreten, ja potvrđujem, on govori kako mu uopšte ne pomažem, ja pitam zašto bih mu pomagala, prolazi treći, četvrti, peti sat našeg sekunda, ja zevam, mučim se, pitam šta, ustvari, hoće od mene, umorna sam, imam mnogo toga da završim, ostalo još 30-ak dana u srbiji i onda put u nepoznato... Kaže da je srećan zbog mene, kaže da je znao da ću uspeti. Zahvaljujem se. "Znaš, napravio sam sr**e", kaže. "Opet?", pitam. "Zaprosio sam je" (devojku sa kojom je od kada smo razdvojeni, ili još malo pre toga). Ja ga gledam i kažem da sam srećna zbog njega, i da bi i on, po logici stvari, treblao da bude srećan. "Sve je već sređeno, dogovroili smo se oko datuma venčanja". "Nisam sigrna šta ja sada treba da uradim, ako me pitaš da li sam ti oprostila, jesam, ako ti treba moj blagoslov imaš ga, želim ti svu sreću ovoga sveta, zapravo mislim da će njoj trebati više nego tebi. Jako sam umorna, i ako si završio jel' možeš, molim te da me vratiš kući?". "Ako mi ti kažeš da me voliš i da ćeš da mi se vratiš ja ću sve da obustavim." - kaže čovek! Meni se više ne spava, skroz sam sveža, kao da sam se probudila posle noći u kojoj sam se super odmorila, gledam ga, smejem se i kažem mu da ga ne volim, kažem mu i da ga ne mrzim, kažem mu da može mirno i bez starha da uživa u čarima novog života u koji ulazi i kažem mu da mi je jako žao njegove izabranice i da se nadam, da ako ja ikada budem zapravo zaprošena, da neka devojka neće sedeti u nekim kolima i slušati slične priče od čoveka koji je mene zaprosio, kažem mu da bih se ubila ako bih saznala da se nešto tako deslilo meni, kažem mu da ću zaboraviti naš razgovor, za svoje i njegovo dobro. Nisam ga zaboravila, nadam se da on jeste.
Tema:Nisam stigao da ti kažem....
...Bezanijsko groblje je ogromno...prosto,prvi put kada sam dosao,izgubih se...sada je kao lakse...mada...svi ti grobovi...teraju na jezu...a opet...mirno je...kao da vreme stoji...nista te ne dotice...
...dok gledam u krst sa tvojim imenom,prolaze mi slike...85' kada smo se posvadjali...kao odrasli muskraci...mada sam ja bio balavac...u pubertetu,inatdzija...seo sam na bus i vratio se kuci...nismo se culi 6 godina...a onda...odjedanput...kasarna...cistim oruzje...spremamo se za sutra...neko rece...dosao neko da te vidi...razmisljam...mora da keva opet vileni zbog sutrasnjeg odlaska u Hrvatsku...sta cu...moram da je smirim...
...krecem ka kapiji...vidim razne ljude i u jednom trenutku...nesto me iseklo u stomaku...pozdravljamo se najnormalnije...ljubimo...burazer vec veliki...:)
...to vece sam ti rekao sve...sto sam zeleo...naravno,bez alkohola to ne bih mogao...jer sam suvise velika kukavica da otvorim dusu tek tako...ili mi je trebao podsticaj?Nije ni bitno...naravno...nisi me razumeo...ili jesi,ali si isto bio tvrdoglav kao i ja...i svaki nas sledeci susret,a bili su retki,pretvarao se u totalno glupu pricu...kako si,sta radis...znas vec...:)
...i sada...dok stojim tako...gledam u krst sa tvojim imenom...shvatim...pa ti i ja nikada nismo igrali fudbal zajedno...nikada nismo razgovarali o ribama...nikada se nismo zajedno napili...na burazerovoj svadbi,nismo cak ni zajedno nazdravili...
...nismo stigli da budemo otac i sin...nismo stigli da budemo najbolji ortaci...nismo stigli ni da se upoznamo...o tebi znam samo ono sto su mi pricali...
...tvrdoglavost...obija se o glavu...
...ajde sto je groblje veliko...ali duva neki vetar...nosi prasinu u oci...
Već duže pokušavam da zaobiđem ovu temu, ali eto...Nekako uvek stignem ovamo... Moja drugarica iz vrtića... Uh, kada samo pokušam da prebrojim godine koje nas od tog perioda dele, zavrti mi se u glavi... Sećam se ogromnih dimenzija naše radne sobe, proslava rođendana, dana "dežurstava", vaspitačice Soke i njenih nezaboravnih toplih dlanova i uvek prisutnog osmeha... S. i ja smo se večito prepirale oko toga koju od nas dve je više puta pomazila ili pogledala u toku dana... Pa sve one dečje gluposti prilikom povratka iz vrtića, kada smo zaustavljale ljude na ulici da bi ih pitale da li je pravilnije da se kaže Indijac ili Indus ili gde se tačno nalazi ulica u kojoj smo obe živele...:blink: U osnovnoj školi smo se našle u istom razredu, čak i u istoj klupi... U osmom smo se podžavrljale oko gluposti (čitaj: dečka:)) i ćutaleeee... Celo leto... Onda se našle na prijemnom ispitu za srednju školu i bile srećne, presrećne što smo se ponovo našle... Možda sam je tek tada zaista dobro upoznala... Možda sam njeno biće tek tada uspela da shvatim... Svu njenu nežnost, ljudskost, veličinu njenog srca... Stigosmo i do fakulteta, opet zajedno, čvrsto ubeđene kako ćemo promeniti svet... O, te radosti kada se zaposlila... Morala sam da odem da vidim taj poseban razred koji je vodila, da mi predstavi svakog svog anđelka i o svakom da kažepo nešto lepo... Znam da sve ovo zvuči pomalo patetično, ali pišem bez preterivanja, zaista je bila takva... Svu sebe je dala toj deci jer svoju nije mogla da ima... Nije klonula duhom ni kada se razbolela... Valjda je tako nasmejana i puna optimizma i otišla... Moja S...
:ok:....pisano srcem.
Moracete da pogledate i babine odgovore pre hlebovog, da bi ste skontali ovu njegovu poruku:uzbud: Umal' nisam pala sa stolice:uzbud:
HLEBmaster:
Odgovor: Paparazzo fotografije - 18.05.2008, 23:07
http://img213.imageshack.us/img213/491/grannyandbouldertm5.jpg (http://imageshack.us/)
http://img213.imageshack.us/img213/491/grannyandbouldertm5.65578a98ad.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=213&i=grannyandbouldertm5.jpg)
_baba_in_furious_mood_ : sad chesh ti da dobijesh krut, mamu ti... dodji k baci
Uriel (http://www.vojvodinacafe.com/forum/clanovi/uriel/)
Odgovor: Da se ja pitam.. -
eh da se ja pitam...
-umesto čestitki bi se slale table slanine
-jelka bi se kitila šunkama
-u čekaonicama bi stajale oranije sa svežim čvarcima, kiso kupus i lebac vruć
-umesto mobilnim telefonima, mladež bi se u diskoteci hvalila kulenom i salamom
-Kad te murija zaustavi radi kontrole i sve je u redu, dobiješ na poklon kolut sira
-umesto kokošaka jaja bi nosili nojevi
-kada je nevreme umesto leda bi padale gomboce sa šljivama
- svako bi sa sobom nosio soda bikarbonu
sta skvojka ne vole :hahaha:
A baš ne volem kad mi dođe da se onako polako, sa merakom sređujem za neki izlazak koji uopšte ne mora da bude specijalan, nego mi samo dođe da se kupam satima, mažem od glave do pete, počupam svaku dlaku viška na koži, birkam boju laka, malam lice i uživam ispred ogledala, birkam šta ću da obučem, nabacim oblak parfema, konstatujem kako sam neviđeno zadovoljna, pa sa osmehom dođem do lifta gde shvatim da mi se kaki. Znači popizdim :bes4::bes::ticesmeni:
os d'umrem od prevelike doze smijeha :smeh:
Kakav sam rucak spremila danas...pa to se desava jednom u 3 meseca. Najela sam se kao prase.
Sednem posle rucka u fotelju, podignem noge na tabure, zapalim cigaru...Osecam slatkasti ukus u ustima. :blink::hmm: Reko'...baba gotova si. Odmah sam pomislila na _dedinog_ rodjaka koji je pre nego sto ce umreti svima govorio da oseca miris cveca i slatkasti ukus u ustima. Bog da mu dusu prosti, nedugo zatim je i mirisao cvece, al' odole.
Coknem ja tako jezikom o nepce nekoliko puta, ustanem da vidim da li mi se manta u glavi i tada primetim da indijanci chuche iza kreveta i cerekaju se.
-"Sta se vi kerebechite? "
-:hahaha:
-"Govori sta je smesno dok nisam pandrknula!"
Natezala sam se ja s njima pa sigurno 10 minuta, dok mali taster nije otkucao starijeg brata da mi je ovaj naprskao cigare parfemom. :dry:
Mislim, samo meni moze da se desi da se tako utripujem. :dry:
Ova babetina zaslužuje temu: "To može samo _baba_".
:ortak:
Odgovor: Hajde da vidimo sta vas je danas snaslo... - danas, 01:03
Prvo smo prešli Varadinsku Dugu zajedno peške, po prvi put.Onda smo se popeli na Tvrđavu stepenicama a on mi je pričao gde je i šta radio pre 30-tak godina po svim tim tunelima i prolazima,, gde su prečice i još štošta.Obišli smo je celu uzduž i popreko.
Seli smo i popili kafu gledajući zalazak sunca nad NS-om.
Počeo je koncert.
Oči su mu zasijale kao da ponovo ima 18 godina.
Pili smo pivo i skakali uz muziku njegove mladosti.
Sve je bilo idealno.Bilo je to neponovljivo putovanje kroz vreme.
I jedna rečenica na putu kući....."da mi je neko pre 25 godina rekao da ću u ovim godinama gledati 'Status Quo' sa ćerkom ne bih mu verovao"
shacky (http://www.vojvodinacafe.com/forum/clanovi/shacky/)
prelepo... :ok:
Captain Jack
08.07.2008, 07:52
Memento na Koliko vam nedostaje domovina?
Могу само да замислим колико недостаје домовина нашим људима који живе у туђини. Не знам да ли неко може схватити да и мени, иако живим у Србији, понекад недостаје домовина...
:respect:
Ja cu dumrem zbog njega :hahaha:
Tema:Koliko ste gay?
36% woohooo!!! :jupi:
Cao decki :lidersica:
Leonard Peltier
24.07.2008, 13:59
Dosta mi je tih treskavaca i drigerasa sto i moram slusati ovde,,,,,u Srbiji bi volela da cujem opet uzivo nasu kraljicu Lepu Lukic, Cecu, Savu Radusinovica, itd....sve sto je srpsko bre :)
:srpko:
Neprocenjivo 8)
Tema:
Dmx obozavam ga imam puno njegovih pesmica sta vi mislite o njemu da li ga gotivite? - juče, 23:31
i nije moglo vise da stane njegove omiljene pesme su vam? Pravi dobre balade... ROdjen je U Americi u Baltimoru... mator je dosta mada ne izgleda tako...ima zenu i decu... naravno...napisite bilo sta o njemu....
by PRELEPA19
Ali, nije moglo više da stane u naslov :hahaha::hahaha::hahaha: ima zenu i decu :hahaha:
Zvonchica
27.07.2008, 23:26
tema: kolike su vam uši
Levo mi je klempavo, a desno sam po velicini nasledila od mog deda Teodora...kao i palceve.
Kad zamahnem njime ukucani dobiju upalu pluca.:(
Zato i nosim stalno traku na glavi. :(
Jojjjj :hahaha:
Evo ovako gospodo:
-Gospodja Najgora.(ona mi je mama).5
-Gospodja Goga.(ona je odlicna mama).4
-Gospodin HlebMaster.(on je odlican komicar).3
-Gospodin DarkRed.(on mi je prvi pao napamet).2
-Gospodja Silvia.(e ona mi je druga pala napamet).1
Čija si ti? :hahaha:
Samo sam cekala kad ces :hahaha:
Brate Dabicu pi*do izdajnicka :hahaha::hahaha:
http://blog.b92.net/user_stuff/upload/230/mirka-devojka2.3230.jpg
:pst:Kad bi vi znali ko je u stvari _baba_:pst:
yossarian
05.08.2008, 20:28
Краљица, Сека Алексић међу супермодераторима, на теми http://www.vojvodinacafe.com/forum/vesti/7967-uhapsen-radovan-karadzi-2.html#post317615:
A šta ti radiš inače na forumima, bereš cveće i voziš bicikl? Ostavi narod neka piše i komentariše šta hoće, a ti odmaraj pošto si već tri posta naređao tamo gde ne želiš da učestvuješ. Večito ti bre smeta što se "toliko" o "nečemu" piše. Forumi inače tome i služe, već sam ti na nekoliko tema to napisala. Ne guši diskusiju i pusti druge da kažu šta imaju da kažu.
Мислим да ћу још бар двапут да је репутирам за ово кад окренем круг... какав диван пост о људима који "иду" по форумима и причају да је бесмислено писати на форумима :hahaha:
Idi bre Yosso uništi me sa tim komplimentima :hahaha:
Rohalj Baze
Odgovor: Sta ste dobili/poklonili poslednje? - 22.07.2008, 07:34
ja sam dobila kurac za rodjendan.
Kratko, jasno i pre svega misteriozno.
:smeh: