Puna verzija : Privesci za ključeve
http://www.ocanadagear.com/graphics/stuffed-moose-keychain.jpg
Pre neki dan mi keva traži ključeve da otključa poštansko sanduče, jer kad je prolazila videla da nešto ima. Ja zaronim u tašnu i izvadim moj svežanj ključeva i privezaka (koji je malo manji od tašne :lol:) i zabezeknem je. Kaže, 'tela sam da ti očistim sanduče od papirića, ne da bildujem :lol:
Uvek sam imala svašta nakačeno na ključeve, pa mi se nije desilo da ih izgubim. Trenutno imam jednog plišanog medveda koji uopšte nije mali :lol: sa mašnicom i na njemu piše "good luck", pored toga jedan komad zida (kao) u nekom staklu i na njemu grafit "MARRIED NOT DEAD", heineken privezak, pločicu na kojoj je ugravirano "Certified crazy person" i jednu praseću glavu koju mi poklonio jedan veterinar. I sve to nakačeno na moje ključeve. A bila je i pištaljka al' sam je izgubila, otpala negde, moram kupim novu :uredu:
http://www.fearlessliving.org/files/merchandise/gift_keychain.jpg
Šta vi imate obešeno o vaš ključ? :fijuk: Volite li interesantne priveske ili vam to uopšte nije bitno? :)
nattydread
24.05.2006, 14:41
moj privjezak je jedan prastari, ali eto vec ga godinama ne mjenjam, neki plavi macor sa ribom u ustima, a na privjesku imam tocno 7 kljuceva, dva od kuce, pa jos jedan od kuce koji je zardjao, pa dva kljuca od babine kuce, pa jedan od bicikla i jedan od ormarica na fakultetu koji dan danas nisam razduzila, niti mi je to tko trazio. polako se pretvaram u hrcka ;) ;) ;)
yige_gui
24.05.2006, 17:18
heineken privezak
pa dal' je moguce da i ovo imamo isto? :uzbud: :uzbud:
volEEEm bre priveske :skok: imam otvarach za flashe.. cudan malo, ne moze se skuzi odma da je otvarach.. taj je otvorio sve i svasta do sad :lol: imam stari token za podzemnu, koji je u sredini probushen.. imam i norveskih 5 kruna.. takodjer probusheni u sredini.. imam onaj logo iz Atene, kupila mi ga drugarica letos kad je bila.. i uz to onaj dugi narandzasti shpag ne kom sve to skupa visi :lol: tako nema shanse da izgubim kljuceve.. imam privesak 'студентски центар Београд' dao mi ga drug.. imam dve cucle, one male.. imam otvarac sa limenke hajnikena :skok: kao i sam privesak.. imam i ensto slicno tom tvom medvedu.. samo ja imam patku :skok: i imam jednu ribicu :skok: dala mi ju sestra :skok:
:cesces: xmm, more bit' da imadem jos ponesto.. ali sad ne mogu da se setim :lol:
E nikad mi to nije bilo jasno - 1 ključ i 101 privezak. :wacko:
Imam samo dva - Svetog Đorđa i člansku kartu od CD kluba kada su se igre za PC iznajmljivale. Uspomena na stara dobra vremena. :) Naravno, na ključevima od kola visi znak rendžera. :smeh:
:lol: Pa ovo je dakle postalo simptomatično i zabrinjavajuće :lol: :skok:
Samo da izjavim za televiziju da sam i ja imala cuclu al' se raspala :smeh:
Onaj koji stalno dobije tiganj:
E nikad mi to nije bilo jasno - 1 ključ i 101 privezak. :wacko:
A što bi ključić bio sam, ovako ima neko da mu pravi društvo :skok:
yige_gui
24.05.2006, 17:50
da sam i ja imala cuclu al' se raspala
cu ti ja posaljem jednu svoju :skok:
A što bi ključić bio sam, ovako ima neko da mu pravi društvo :skok:
pa i jaaa kazem :skok: za sbaki kljuc bar po dva priveska... najmanje :fijuk:
:lol: :lol: :lol:
Tema kao stvorena za mene,megalomana.Ja sam Sonja i imam problem sa nekontrolisanim kacenjem privezaka za kljuceve :smeh: :uzbud: :jeee: :help:
Kao mladja uvek sam volela neke pufnasre ogromne zivuljke-dugo sam imala belog mecu Coca Cola kog sam donela iz Pariz',ali nije bio praktican,kako su se kljucevi non stop noshali (tad je bilo popularno nositi ih u ruci ulicom 8) )..brzo se prljao.Posle je na red dosla patka od po' metra :lol: ,koju je brzo smenila Milka kravica...i tako dalje i tako blize.
Sada,sa svakog putovanja donesem neko privesce sa natpisom grada/zemlje is koje je i to mi je bas nesto mnogo zanimljivo.Tako da uvek mogu da se pravim vazna 'di sam sve bila :sunce: :plaz2: :kez: :plaz3: :bigplaz:
Imam,...dva kljuca a sigurno nekih 8,9 privezaka...sto je s jedne strane dobro,snalazim se super u brlogu svoje torbe,nikad ih nisam zaturila...a s druge strane sto neko rece,tezina je to..tako da se u stvari cesto bavim s bodibilding :teg: :lol:
Od igrackica,kao uspomena na nekadasnje navike,ostala mi je samo jedna NICI riba-djavo...obozavam je. :krava:
I ovo je zakačeno od danas na moje ključeve :uzbud: stigla mi Sova i donela ga :uzbud:
http://homepage2.nifty.com/hipomi/heart/image/hp01678b.jpg
Isti je ovakav samo ima srce na goozi a ne na stomaku :skok:
:kiss: Vešticeeeeeeeeeee :uzbud:
od otkaza smanjih broj kljuceva ..sad ih je desetak ..hehe..a od privezaka imam onu manualovu cizmu/martinu... polovinu medveda "best friend" (druga polovina je kod najbolje drugarice) i to je to :osmeh:
yige_gui
03.06.2006, 21:10
DZindijanac, vidju mog chupavca :skok:
http://img96.imageshack.us/img96/7238/chupavac1qh.th.jpg (http://img96.imageshack.us/my.php?image=chupavac1qh.jpg)
Captain Jack
04.06.2006, 05:50
Na kjucevima od auta i stana ne stavljam nista:jok: Smeta mi po dzepovima,uvek sam u letnjoj garderobi pa ne mogu brate da trpam svasta po dzepovima,izgledam ko kengur:hmm:
Na jednom setu imam starku,kormilo sa Nijagare i malu Coronu.Kormilo jer volim da kormilarim:plaz2: starka mi je omiljena patika:uredu: a ovo zadnje...e to necu da vam kazem:roll:
Gledam kako da smanjim broj kljuceva (mislio sam da kljuc od ulaza i od stana ubacujem u sanduce od poste, dva manje bre) a kamo li jos da kacim kojekakve privjeske.
Al imam ja privjesaka masu koji vise kojekuda po sobi, i nedavno dobih jedno pace :smeh:
heineken privezak,
Isti slučaj:uzbud: Imala sam jedan heineken, i taman kada se ofucao - zaradim novi! Divota! A sad imam još jedan novi privezak :kiss:
Mind_reset
18.08.2006, 15:51
Ranije sam bio osednut privescima, u jednom trenutku je bilo bas besmisleno...
Sada imam neki natripovani koji omogucava da se prstenovi skidaju sa sve kljucevima tako sto se povuce neka rucica i bla bla bla, u svakom slucaju korisno posto cesto moram da skidam neke od 8 kljuceva.
I imam jedan pravi privezak, dobih ga na poklon, sa seoske slave, od mog :andja::kiss2: , taj mi je omiljeni, parce drveta na kome pise "Bogu Fala Sto Sam Lala. :ok: :uredu:
Ranije sam bio osednut privescima, u jednom trenutku je bilo bas besmisleno...
Sada imam neki natripovani koji omogucava da se prstenovi skidaju sa sve kljucevima tako sto se povuce neka rucica i bla bla bla, u svakom slucaju korisno posto cesto moram da skidam neke od 8 kljuceva.
I imam jedan pravi privezak, dobih ga na poklon, sa seoske slave, od mog :andja::kiss2: , taj mi je omiljeni, parce drveta na kome pise "Bogu Fala Sto Sam Lala. :ok: :uredu:
Same situation here, s' tim što nemam više potrebu da kačim kojekakve stvari na ključeve, tu je sada samo privezak sa mojim logoom :osmeh:
Lady in red
18.08.2006, 18:00
Obozavam priveske, ali nemam ih mnogo, svega dva. Jedan set kljuceva sam izgubila, na njenu je bio kozni privezak, kao knjizica, kad otvoris mogu da se stave dve slike. Njega mi je jako zao jer sam ga dobila od moje :srce: i Hello privezak. Sada na kljucevima imam AVON privezak (cvetic), i zabca kojeg kad stisnes svetli, cuje se poljubac i I LOVE YOU. Njega sam dobila od mamine prijateljice koja je pocela da cita feng sui, i kaze da zaba donosi srecu.
i jednu praseću glavu koju mi poklonio jedan veterinar.
Nadam se da ta glava nije nekad bila deo nekog živog praseta ;) :osmeh: :osmeh:
Šta vi imate obešeno o vaš ključ? :fijuk: Volite li interesantne priveske ili vam to uopšte nije bitno? :)
Ja imam rednu stezaljku nakačenu na ključeve, ko je električar shvatiće.:)
Trenutno imam jedan kljuc i jedan privezak :smeh: . Privezak je ustvari, mala bela pudlica sa roze ogrlicom:fijuk: . Nekada sam imala pregrst privezaka ali me je to smorilo...:)
blueella
29.10.2006, 20:59
imam 4 sveznja sa kljucevima..i 4 priveska...
plisanog medu
metalnog medu na kom pise friends forever..drugu polovinu ima moja najbolja drugarica
plisano srce
i plocica od jedne austrijske firme motornog ulja:blink:
pre neki dan sam dobio na pokloncic jednog :) od meni drade osobe...
inace se vezujem za takve stveri ... i ne menjam ih dok same ne otpadnu (ili ih ne ukradu)
:) :) :)
Savannah
29.10.2006, 23:07
puno,puno kljuceva i tri priveska :potkova, kocka od malih cirkoncica i ruza od metala. sve pokloni.
Cudno ali sad bas razmisljam, svaki momak kada mi kupuje prvi poklon u vezi uvek izabere da to bude neki privezak. :roll: I onda ja taj privezak volim i nosim. I kada raskinemo ja i dalje nosim taj privezak jer sam navikla na njega i postane mi drag, ali onda kada upoznam novog decka i onda mi on opet kupi privezak ja automatski sa deckom promenim i privezak na kljucevima. :smeh: Eto zakljucka 'decko ti dodje kao privezak, kad ti dosadi promenis ga' :smeh::smeh::smeh:
imam dva sveznja kljuceva...
na jednom su 4 kljuca u raznim bojama a na drugom ih ima 8 takodjer u raznim bojama...
ne nosim priveske jer su mi nekako viska ;)
Metalna,poluokrugla plocica,sa ugraviranim "NIV" NS...,od jedne osobe,koja radi u tom institutu...Da ne objasnjavam puno...:roll:
Lady in red
27.11.2006, 00:17
Sada na kljucevima imam AVON privezak (cvetic)
i...
http://img486.imageshack.us/img486/4893/dsc00021nz3.jpg
(ko li razvali ovog muchenika,gore:fijuk: )
Imam jos 1 sa Pink panterom!:stid2:
Lady in red
28.11.2006, 01:04
(ko li razvali ovog muchenika,gore )
Nije razvaljen!!! :ljutko: Slikala sam ga u nekoliko poza, ovo je jedna od njih, i bas je sladak :plaz:
Nije razvaljen!!! :ljutko: Slikala sam ga u nekoliko poza, ovo je jedna od njih, i bas je sladak :plaz:
Nisam rekao na nije lep!Da li je sladak-ne znam:jok:
Samo mi je pomalo tuzno...u ovoj pozi...:fijuk:
blueella
08.12.2006, 23:15
Potreban mi je novi...moj medo se malo ofuco!!!onaj plisani...a metalni je ok..ali sam navikla da ima i plishko...moracu nesto da nadjem...
evo ga metalni...:uzbud:
http://img70.imageshack.us/img70/497/1bg0.jpg
vaki ja imam..a moj best friend drugu polovinu!!!!:uredu:
Ranije sam imala samo dva priveska metalnu(kao zlatnu) Ajfelovu kulukoja me podseca na Pariz u koji nisam mogla da odem :( i neki veci kozni privezak(V&G:blink: :blink: ),jer sam s onim prvim vrlo lako zaturila kljuceve:osmeh: Pre par meseci dobila sam jedno plisano slonce pa sam i njega nakacila - tako da sad imam 4 kljuca i 3 priveska-mogla bi bas onaj kozni i da skinem:cesces:
Moj privezak za ključeve ima još jednu funkciju - ujedno je i otvarač za flaše. Za ovaj privezak sam zdravo vezana, pa kada sam dobila privezak u obliku Vojvodine nisam mogla da se odreknem ni jednog, tako da sam na stari (otvarač za flaše) nakačila i malu Vojvodinu.
Eto
blueella
10.12.2006, 23:24
moj medvedić je malo centrifugiran :wacko: ..ali nema veze..ipak mi je najdraži i do daljnjeg ostaje glavni među privescima :ok:
Imam već dve godine kožni braon privesak sa utisnutim grbom Novog Sada... (Poklon od bivše devojke... dopada mi se pa neću da ga bacim- mislim na privesak :roll: )
blueella
22.01.2007, 08:12
dragi mi je poklonio novog medvedica koji se plazi :smeh:
http://img211.imageshack.us/img211/1820/658183128as.jpg
trenutno ga drzim na stolu...neshto mi se ne miche onaj stari :stid2:
zvucnjak
24.01.2007, 16:05
Ja imam jedan, sa likom Kleopatre, donet iz Egipta :)
blueella
30.01.2007, 08:13
josh jedan http://img168.imageshack.us/img168/1467/14105255pz6.jpg..to me kolega zeza zbog mojih najnovijih klizachkih egzibicija!:uzbud:
samo moj ima pink suknjicu!;)
Neuhvatljiva_
20.02.2007, 22:35
Trenutno imam plišano magare...uspomena sa Palica od dragog...:stid2:
A inače tata mi je u mladosti skupljao priveske, tako da ima jako puno neobičnih privezaka...
yige_gui
31.01.2008, 01:50
kad smo kod privjesaaka.. neki dan su svi ukucani Velikog Tavana dobili od Deda Mraza male privjeske u obliku lampica.. ne zato shto se Deda Mraz mozhda kasno setio da nam donese poklon.. no shto su pocrkavale sve sijalice u haustoru.. i ne, nismo nespobni da ih promenimo :roll: nego koji kurac vec dve nedelje zivkamo kretena (chitaj: gazdu) kad on ignorishe nash zahtjev.. sad udaramo u inat gazdi kuce shto ih vec dve nedelje nije promenio :dry: e pa sad lepo umesto da se spotichemo i padamo ujutro po stepenishtu (neki dan umalo se ne polomih:smeh:) kad izlazimo mi lepo sad osvetlimo charobnim malim lampicama :kul: (mada u tu svrhu osvetljivanja dobro su sluzhili svrsi i mobilni aparati :lol:)
... moj privezak je kormilo, lep, neobican i ne bas lagan (koristim ga u razne svrhe):hahaha: :hahaha: :hahaha: ...
Pre par godina sam na promociji Weifert piva dobila njihov privezak-traku sa malim kompasom....Od tada ga stalno nosim, kao da se ne izgubim.....Kompas se davno pokvario.....:)
Dok sam čitala postove na ovoj temi ubih se razmišljajući kakve sam priveske nosila i jedini koga se sećam je bio neki ovalni kožni koji sam dobila od teče,on je radio u JAT-u tako da je privezaka(čitaj:olovaka,blokova,kišobrana,...) bilo na pretek i naravno da sam i ja posedovala jedan.Trenutno imam privezak tj. futrolu za ključeve a istu sam nasledila od mame kada sam počela da radim.Naime,kupila je privezak kada je počela da radi i nosila ga je do penzije što znači punih 38 godina.Kod mene je 2 tako da moj privezak ima tačno 40 godina :blink: Suvišno je spominjati koliko mi je drag i koliku sentimentalnu vrednost ima pa iako je već pohaban,izlizan i krpljen meni je najlepši i najvredniji.
CHichaGlisha
28.08.2008, 01:12
Volim kljucheve.
U rukama uvek imam
svezzanj kljucheva
I svi su mi podjednako vazzni
jBT pomislim tako
ponekad
da nisam u prethodnom zzivotu bio :blink:Kvazimodo:blink:
mislim kljuchar
Bogorodichine Crkve
Samim tim jasno je da taj privezak
kao "konac" koji celo delo krasi
mora biti poseban
jak
i lep
meni.
Gvozdeni obruch
nalik lisicama
nosam vec godinama.
Teret:
cirka po kila ;)
Trenutno nosim ključeve na privesku okruglog oblika gde je na jednom kraju izrezbaren mesec a na drugom iscrtane zvezdice.Drag poklon od drage osobe.
paparazzo
30.08.2008, 21:37
Ja imam minijaturnu odzacarsku cetku. Dobila za srecu.
zdenkavuk
02.09.2008, 23:11
na mom sveznju kljuceva visi jedan mali plisani spic
Moj privezak je krst izradjen od strane svestenika sa planina Meteori u Grckoj (suvenir, naravno). Imam gomilu kljuceva, ali on sve to stoicki podnosi...
**princess**
06.09.2008, 12:22
ja imam malu rozla starku za privezak.... to mi dechko poklonio i jako je slatka i jako je volim i nikad je necu izgubiti :uredu:
a pored toga imam privezak iz caletovog bivsheg kluba sa sve njegovom slikom :smeh:
dakle, na kljuchevima mi se nalaze dva najvaznija mushkaraca u mom zivotu :smeh: :smeh: :smeh:
http://img353.imageshack.us/my.php?image=slika572lk1.jpg
Ovo su miji privesci, Manual cipelica iz 1990. i drveno srce iz 2004.
http://img395.imageshack.us/my.php?image=slika575xn6.jpg
Ovo je jedan simpatican privezak ali nije moj.
(nekome ko ce razumeti)
Trenutno imam žirafu.
Zgodno mi to nekako,mekana i plišana, i odmah je napipam pa ne moram pola sata da kopam po tašni u potrazi za istim...jelte :smeh:
veverica
29.09.2008, 10:06
http://img523.imageshack.us/img523/6799/29092008ek3.jpg
Moj novi privezak... ;)
imam plisanu roza:krava:koju mnogo volim
http://img91.imageshack.us/img91/6410/chromejaguarkeychain1kz0.jpg (http://imageshack.us)
Ovo nije moj privezak, niti ću ga ikada imati!:roll:
prewrnuta_torta
30.09.2008, 00:17
ranije sam imala privezak ovce i neke medJede, traku sa natpisom Honda 8) ... al' sada imam na kljucevima samo traku sa natpisom Maturantska parada 2008.
Zvonchica
01.10.2008, 13:14
Ja uz kljuceve imam onaj privezak sto stavis slike unutra.. sa jedne strane mi je moj pLdonja :srce: uslikan dok spava sa cuclom u ustima i osmehuje se, a sa druge strane je jedan medeni kusa koji isto tako neodoljivo
drema. :) Taj mi najdrazi privezak. :uredu:
Imam neki koji sam pokupila u nekoj sportskoj radnji dok je brat kupovao patike (pitam sta je to sto visi iza nje, a prodavacica kaze da obicno to dele deci :roll: i da mi privezak).
Imam jedan mali kljuchic, crveni, ukras samo, nije pravi kljuc..
I nakacila sam pre koji dan pLdonjinu brojanicu koju on ne moze da nosi jer se rastegla.
Sad sam primetila da mi nema jedne ribice, tj kao kostur ribice je bio privezak.. i bash sam se skenjala.. :dry: i taj mi je bio jako drag..
_______
preturila sam torbu i pronasla ribicu :skok: ali ne moze da se nakachi ponovo.. :plakanje:
smislicu ja nesto vec, kako da je vrnem nazad.. :osmeh:
robert ns
29.11.2008, 00:37
http://www.ocanadagear.com/graphics/stuffed-moose-keychain.jpg
na privesku imam automobilsku gumu kao otvarac za pivo:smeh:
NSdjanka
29.11.2008, 00:53
Jedna minijaturna venecijanska maska... I tri ključa :)
:uzbud:
rozle figuricu na kojoj piše Julia, na plavoj piše Romeo, a ima i malo crveno srculence...a na privesku dva ključića :)
diktatorka
02.12.2008, 02:34
Veceras dobila gdina Frojda,ali malog,slatkog...
zezali me prijatelji...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.