PDA

Puna verzija : Bez starca nema...

maqa
19.05.2006, 15:04
Nemam nista protiv mladjih od sebe, ali opet..iskustvo govori/uradi svoje..:smeh:

Ima li istine u tome da "bez starca nema udarca"?
Da li se od "matore koke kuvaju najbolje supe" i "sindrom uciteljice"?
Sta vi mislite o tome?

HLEBmaster
19.05.2006, 15:26
Dzaba starija koka kad prvo mora da se kuva 6 sati da bi bila upotrebljiva ;)

Shalim se

Mene nikad nisu privlachile starije ili barem znachajno starije ;)

valter
19.05.2006, 15:37
-Ima tu necega ! Mislim da je zbog toga sto nema cimanja, tj. odmah znas moze-nemoze ! Izvol'te - hvala, dovidjenja-prijatno !

nattydread
19.05.2006, 17:06
pa sve zavisi koliko stariji, ne bih bas da igram sah i gadjam se nitroglicerinom po gerontoloskom.
5 - 10 godina razlike moze u korist starijeg, ali da izgleda mladje, a do 5 godina mladji ako je mlado meso u pitanju. znam da komplikujem,ali kad tako volem...

SQUAW
19.05.2006, 17:34
Hehehe uvek se setim Slavka Štimca kako krši Nedu Arnerić u "Ko to tamo peva", pa mi se nešto ne dopadaju ekstremno mlađi mužjaci (iako on u filmu nije extremno mlađi). Sve mi se nekako čini da bre ti znaju samo da gnječe. Opet, extremno stariji (oni što ih nata spomenu) ne da ne mogu da udaraju nego to nije za priču. Iako je verovatno najjača moguća kombinacija "on može a ona ume", ja nešto ne volem da budem tičer (sem kad se toga igramo :lol:) i da jedem decu za doručak. Iskustvo rulzzzzz, a 5-10 godina gore dole je sasvim fajn :too:

maqa
19.05.2006, 21:02
Iskustvo rulzzzzz, a 5-10 godina gore dole je sasvim fajn :too:

ma zadnjih dana, ovo nam je tema numero uno.. sastalo se i staro i mlado u ekipi, pa nikako da izglasamo sta je bolje.. :cesces:
ali sve nesto mislim da ce nam varijanta 5-10 godina starije biti zakljucak :jeee:
verovatno ce za deceniju prica biti malo drugacija...hehehehe

Meggy
19.05.2006, 21:04
Cekaj, a sta se podrazumeva pod starcem, prvo to da raskrstimo :lol:

Nisam za neku varijantu onih-tek-izašlih-iz-puberteta, a opet ni za puno starije od sebe - ni jedna krajnost ne valja :osmeh:
Sto rece skvovatis, iskustvo rulez, i tu negde 5-10 godina gore dole (dobro, dole ne vise od pet :lol: ) je quite OK ;)

maqa
19.05.2006, 21:12
Cekaj, a sta se podrazumeva pod starcem, prvo to da raskrstimo :lol:

dok moze bez beli bubrezi od svinju, nije starac :kez2:

kati
19.05.2006, 22:15
kao sesnaestogodisnjakinja imala sam vezu sa muskarcem na pragu tridesete.
sve sto mogu reci je predivno,nezaboravno...
sada me takve veze vise ne interesuju a mladji muskarci me ne privlace.:jok:

TROPRSTI
14.06.2006, 07:56
Pitanje je koje su to godine za koje važi epitet STARAC!?

Ali nešto kontam da mnogi muškarci u nekim zrelim godinama zamene partnerku upola mlađom da bi ostali u fazonu naslova teme.

Definitivno sam došao do spoznaje da zdrav muškarac može poprilično kvalitetan sex da odradi u zrelim godinama ali mu je problem inspiracija.

Inspiraciju mu održava partnerka bez obzira na njenu starost i formu svojim prihvatljivim ponašanjem. Jerbo ako se mršti i gunđa, starac mora da u glavi sebi montira rezervnu opciju koja eliminiše negodovanja partnerke kako bi dama dobila sledovanje kao da je opčinjen njom.

Lady in red
10.07.2006, 14:31
Ako je starac Branislav Lecic ja nemam nista protiv udarca (odvratna sam, znam!!!). Ne mogu da kazem da me ne privlace stariji, ali nisam nikada imala iskustva sa starijim od 24 godine i verovatno ne bih ni mogla da budem Lolita. Ne mislim da je za dobar sex neophodan "starac", uvek sam za varijantu do pet godina stariji i do dve godine mladji (bar u mojim godinama, sa starenjem se granice pomeraju). Od bliskih drugarica znam da se "piletina za prste lepi" ali moje iskustvo bas i nije raznovrsno :( , tako da mogu samo da teoretisem...

Perica37
28.07.2006, 21:57
Kroz ucenje,prave se greske. sve na brzinu kao da nestaje svet,tako je kod mladih. on uci dok ne postane MAJSTOR.a kad postane Majstor, onda je M A J S T O R nazalost i ja sam bio M L A D

Zlatni mis
08.08.2006, 16:21
Vidite, gospodo moja, u Latinskoj Americi nije nikakvo cudo ni izuzetak da se muskarci od recimo 60 godina zene sa zenama od 25!
Naravno, u takvim brakovima ne radi se samo o osecanjima, ima i drugih interesa...
Ali, kotrlja se to nekako...

Sto rekao cuveni pisac Artur Miler, kada se sa svojih 80 godina ozenio sa jednom gospodjicom od 30:

"VISE VOLIM DA POJEDEM PILETINU U DRUSTVU, NEGO STARU KOKU DA GLODJEM SAM!"

Velika filozofija!

TROPRSTI
15.08.2006, 19:52
"VISE VOLIM DA POJEDEM PILETINU U DRUSTVU, NEGO STARU KOKU DA GLODJEM SAM!"

Velika filozofija!

Samo ako ima zube, inače ima da deluje kao riba koja nam nešto priča iz akvarijuma!

Drugi grizu a on samo guta.

boki2006
15.09.2006, 01:42
Starac kada kresne daleko se cuje..

SansRomantic
15.09.2006, 11:45
Heh...postavljeno pitanje Kako definisati "starca"?
Malo više individualno...svako za sebe postavlja neku gornju/pa i donju/ granicu preko iliti ispod koje neće ići...

Da ne filozofiram..
Godine nose svoju težinu..."breme" iskustva i ozbiljnosti u pogledu poimanja sveta i muško-ženskih odnosa...
Može biti i ne mora da znači...upoznavala sam i muškarce potpuno neozbiljne i sa mnogo manje životnog iskustva od svojih desetak godina mlađih pripadnika istog pola...

Kada negde podvučem crtu...
čini mi se da godine nisu siguran garant uspeha/neuspeha odnosa između dvoje ljudi...
čini mi se da mnogo veću ulogu igra njihova spremnost i rešenost da taj odnos uspe i zaživi u svom najboljem izdanju...
čini mi se da je neophodan sastojak i preduslov emocija koja se rađa i narasta između njih...

čini mi se...

694450
27.09.2006, 22:48
slazem se sa tobom!

a nema ni greske!

Uriel
28.09.2006, 03:25
čini mi se da su upravo starci najčešći autori "Mudrih narodnih poslovica":cesces:
Malo reklame nikada ne škodi zar ne?
A što se tiče "Stara koka, dobra supa....."
Pa dobro koji ozbiljan muškarac može da se najede samo od supe?:uzbud:

Mish
28.09.2006, 19:16
Pa dobro koji ozbiljan muškarac može da se najede samo od supe?:uzbud:

Kada pogubi zube, najede se i klot supice (bez rezanaca, flekica ili knedli), zar ne?:uredu:

Meni ovakve izjave stvarno deluju kao objava da je započeo klimaks (kažu i da ga muškarci imaju u nekom obliku). I da me ne shvatite pogrešno, jednako me nerviraju izjave "starica" tipa: Ja umem, on može.

A6quattro
28.09.2006, 19:42
To ti je kao sa vinom.
Sto starije,al' dobro pazeno,
to bolje.

Master_Yoda
17.10.2006, 10:03
...Ima li istine u tome da "bez starca nema udarca"?...

Isto kao što je istina da bez babe nema džabe.

Andjelika
29.09.2007, 21:54
pa... ja se slazem sa naslovom teme :)

svakog neshto privlachi vishe a neshto manje....

a mene ni malo ne privlache klinci koma sve moram da objashnjavam , da im crtam i da ih vodim k'o majka.

kad budem htela da se zabavljam sa decom, roditju ih.

Duh
03.10.2007, 20:41
...

To je incest, i moz da zaglavis u tjuzu... :P

Sve je to kao i u mnogo drugih slucajeva iskljucivo individualno...

TVO.JA_
04.10.2007, 00:16

Ima :uredu: samo ako nije ova priča :smeh:
"...Bez starca nema udarca-poručuje faca sa likom mrtvaca" :roll:

ibro
04.10.2007, 12:45

svakog neshto privlachi vishe a neshto manje....

a mene ni malo ne privlache klinci koma sve moram da objashnjavam , da im crtam i da ih vodim k'o majka.

bravo andjele moj,takve obožavam pošto se slažem sa temom ali da dodam
da bez starije koke nema ni masne supe ali to opet i poslije malada piletina:smeh::stid2:

Neuhvatljiva_
05.10.2007, 12:26
Iz iskustva uvek sam se boje slagala sa starijim muškarcima...i nikad ne bih mogla da budem sa muškarcem koji nije makar 6 godina stariji od mene...:fijuk:
Jednostavno ponašanje kod mladjih mi je bilo iritantno a o nerezumevanju i različitim pogledima da ne diskutujem...

private_zg
05.10.2007, 14:13
Iz iskustva uvek sam se boje slagala sa starijim muškarcima...i nikad ne bih mogla da budem sa muškarcem koji nije makar 6 godina stariji od mene...:fijuk:
Jednostavno ponašanje kod mladjih mi je bilo iritantno a o nerezumevanju i različitim pogledima da ne diskutujem...

znaci ja sam TAMAN

Neuhvatljiva_
07.10.2007, 17:43
znaci ja sam TAMAN

Ne znam nisam te premerila :fijuk:

Savannah
07.10.2007, 18:05
Kako je rekla Ivana Trump: " Vise volim biti babysitter nego njegovateljica starih i nemocnih." :uredu:

Angus
29.01.2008, 20:01
Kako je rekla Ivana Trump: " Vise volim biti babysitter nego njegovateljica starih i nemocnih." :uredu:

...e ako kaze Ivana Tramp,onda je to vrh brate...sto bi rekao Djani...:lazy:
...btw...razumem te...ipak,blize se te godine...:lazy:

maski
29.01.2008, 20:08
...paaaa, teta ana je pokazala da morash mLoooogo da se drogirash da bi podneo negovanje starih...a to nije dobro za zdravlje.... :smeh:

orhidejaorhidej
29.01.2008, 21:14
60 u 20ne moze ni jednom,a 20 u 60 moze 3 puta...pa ko je u prednosti!?:uzbud:

Neron
29.01.2008, 21:17

Teši se samo koleginice... Manje znaš manje patiš ili nemoj da trpate u isti koš zanemoćale muškarce koji okilave u 27 već sa delom populacije koja umeće gaji do smrti... A kad se setim kako sam u 20 sramota me tih nesrećnica...:smeh:

A ne čudi što si sklona toj tvrdnji u tvom dobu...

Angus
29.01.2008, 21:18

...verujem da cu u 60 da podelim jedno 3 po 20...:lazy:

believer
29.01.2008, 21:31
volim matore.....zavrsili su sa eksperimentisanjem....znaju gde su....znaju ko su...nemaju onu mladjanu potrebu za dokazivanjem na svaki nacin.....s njima mozete da budete ono sto jeste,nesavrseni,a ne da glumatate....

Isahara
30.01.2008, 00:40
Naravno.
Preferiram vremešne otkad znam za sebe.
I ne bi da menjam 8)

Neron
30.01.2008, 00:48
Naravno.
Preferiram vremešne otkad znam za sebe.
I ne bi da menjam 8)

:kiss2: nema skoka bez riboka... taman posla kada bi sve znale sta valja do sada bih bio HIV pozitivan samo tako...

orhidejaorhidej
30.01.2008, 15:50
Teši se samo koleginice... Manje znaš manje patiš ili nemoj da trpate u isti koš zanemoćale muškarce koji okilave u 27 već sa delom populacije koja umeće gaji do smrti... A kad se setim kako sam u 20 sramota me tih nesrećnica...:smeh:

A ne čudi što si sklona toj tvrdnji u tvom dobu...

toje samo vic o babi i dedi a ne trpam u isti kos sve muskarce naravno.Godine nisu nikakvo pravilo a starci cak znaju da budu pravo iznenadjenje kolega...

Neron
30.01.2008, 16:47
toje samo vic o babi i dedi a ne trpam u isti kos sve muskarce naravno.Godine nisu nikakvo pravilo a starci cak znaju da budu pravo iznenadjenje kolega...

Već sam ti oprostio koleginice i shvatio da nije moguće da ne znaš ni za jedan vanredno dobar i lekoviti udarac od bar jednog starca koji to nije,a cifre služe za statistiku,a ne za prosuđivanje u kakvom je ko stanju...;) znao sam da pališ samo... :hahaha:

BoginjaMarija
19.10.2008, 16:57
pa ne bih bas rekla da je starac,nego samo stariji od mene...zna,moze,ima mastu dovoljno bezobraznu za moj ukus....savrsen je i njegove godine ne uticu nepovoljno,nego bas naprotiv....ne smem dalje ni da kuckam,nije mi dobro

Lilith_021
19.10.2008, 17:18
Hehehe uvek se setim Slavka Štimca kako krši Nedu Arnerić u "Ko to tamo peva", pa mi se nešto ne dopadaju ekstremno mlađi mužjaci (iako on u filmu nije extremno mlađi). Sve mi se nekako čini da bre ti znaju samo da gnječe. Opet, extremno stariji (oni što ih nata spomenu) ne da ne mogu da udaraju nego to nije za priču. Iako je verovatno najjača moguća kombinacija "on može a ona ume", ja nešto ne volem da budem tičer (sem kad se toga igramo :lol:) i da jedem decu za doručak. Iskustvo rulzzzzz, a 5-10 godina gore dole je sasvim fajn :too:

"Mladji momci ne znaju sta rade ali rade to celu noc" :smeh:

Slazem se 5 do 10 godina gore dole je ok.

biterlemon
19.10.2008, 17:21
zivot je pokazao da s obzirom da sam pun energije, elana, ambicije, potrebna mi je mladja, otvorena, kretivna, mastovita i romanticna partnerka sa ogromnom zeljom da voli i potrebom da je vole...
Moja generacija je cesto previse zatvorena, istraumirana, previse brizna, nedovoljno fleksibilna, ne zeli ili ne moze da poleti...

Shvatio sm da razlika u godinama od nekih 12 godina ne smeta, naprotiv, moj duh vraca otprilike za toliko a njoj pruza maksimalni osecaj trajanja...
Divan je osecaj leteti do zvezda, i ako ikada koju uhvatim, nikada je necu pustiti!

ognjen56
19.10.2008, 17:23
Nikad me nisu privlačili mlađi muškarci. :beyond: Jednostavno ne bih mogla da budem sa nekim svojih godina,a dolazi u obzir razlika u godinama od 7 do 15. Stvarno ne volim da nekom crtam neke stvari-što se odnosi na ove mlađe,a sa starijim takvih problema nema :jok: samo mogu da naučim nešto novo od njih...

memento
19.10.2008, 19:14
Bez starca nema udarca, zatim, Što je jarac stariji, rog je sve tvrđi, su sintagme kojih sam se naslušao u mladosti i koje su me jako nervirale.
Međutim, verujte sada mi uošte ne smeta da to čujem, jer je suštinski istinito.:roll:

A što se tiče teme. Nema pravila i pored nekog statističkog proseka. Važno je da su ljubavnici u sinergiji i da im je oboma lepo...

egzotic
19.10.2008, 19:33
bez starca nema udarca,ali mladje sladje..ocu da kazem da sam presladak:hahaha:

lado
19.10.2008, 23:03
nisam ljubitelj staraca:) mislim da je to stvar ukusa:cesces:

Kal_el
19.10.2008, 23:06
nisam ljubitelj staraca:) mislim da je to stvar ukusa:cesces:

od mene i tebe ovde je samo joş Zoe starija :hahaha:

ZOE
19.10.2008, 23:12
Ja svojim godinama nisam opsednuta, jer da jesam ne bi bile ni prikazane u profilu... dapače...:plaz2:

Kal_el
19.10.2008, 23:14
ja sam ih napisao zbog ove teme :smeh:

memento
19.10.2008, 23:32
Da je ova tvrdnja doslovno tačna, pred gerijatrama bi bili redovi žena, ali ne zbog humanosti i brige za starim i nemoćnim čičicama...:roll:

lado
19.10.2008, 23:51
od mene i tebe ovde je samo joş Zoe starija :hahaha:

hej zar mislis da sm htela da sakrivam godine zar bih napisala.:)mislim na starce ne samo po godinama vec i na one koji sa 20 se ponasaju kao neke dede od 89god.znas ono sve im smeta,te nesto ih boli.....i da ne nabrajam.:cesces:

izabelitta
21.10.2008, 14:37
Pretpostavljam da ima i mladih talentovanih, kao i starih beznadežnih... Najbolja sam posla imala s uzrastom od 65. do 71. godišta... Posle 25-te su se odlicno snalazili, i delovali su mi perspektivno... :hahaha: Mada mi je i to iskustvo zastarelo, rastrčali mi se uzorci na sve strane, pa mi ni statistika možda nije više relevantna...:cesces:
Samo za jednog mogu da garantujem da je kao vino, tako da sam optimista u vezi sa temom...:)

Angus
22.10.2008, 00:53
...u pocetku sam se nervirao kada mi kazu...jebes kao mator...posle sam shvatio...:roll:

garava
04.11.2008, 01:54
Ruku na...vaginu,shto jes'...jes':ok:

robert ns
04.11.2008, 19:45
Nemam nista protiv mladjih od sebe, ali opet..iskustvo govori/uradi svoje..:smeh:

Da li se od "matore koke kuvaju najbolje supe" i "sindrom uciteljice"?
Sta vi mislite o tome?

kazu mladi pa brzi,.a stari polako pa natenane:ok:

a treba probati:fijuk: