PDA

Puna verzija : Sta ne volite na forumu?

love hunter
03.03.2008, 20:46
Ima nekoliko stvari koje mi smetaju, ali bih posebno izdvojio jednu:

nespremnost da se razmislja. Mislim, razumem ja da se ljudi ovako opustaju, razumem zezanje, ali ne mogu da razumem da im nikad (ili skoro nikad) ne padne na pamet da zavire u sebe i pokusaju to da pretoce kao odgovor na temu...ovako, imam utisak da je nekima cilj da im se sto vise ljudi upise u profil, ili da imaju sto vise besmislenih postova, sto je sasvim legitimno, ali pitam se...chemu?

Goga
03.03.2008, 21:14
Poštujem što si otvorio ovu temu, i drago mi je što razumeš i shvataš šta je opuštanje i zezanje. Ovaj forum, chit - chat, kao i pričaonica, upravo za to i služe.
Naravno da na ovaj način nisam otkrila toplu vodu. :fijuk:

Šta je kome cilj... :cesces:
Mislim da je i to sloboda izbora, šta će, gde će i kako će da piše... :uredu:

Odgovore - delimične možeš da pronađeš na forumu Psihologija, tema:

http://www.vojvodinacafe.com/forum/psihologija/4429-vi-e-vredim-ako-imam-vi-e-poruka.html

lav71
03.03.2008, 21:16
...ne volim seratore koji sebe smatraju naj...naj...naj...od svih...:beyond:

...a u suštini...:roll: ...praznina... :roll:

ZOE
03.03.2008, 21:19
Ne volem kad nema babe i Goge na forumu;):roll:

love hunter
03.03.2008, 21:27
...ne volim seratore koji sebe smatraju naj...naj...naj...od svih...:beyond:

...a u suštini...:roll: ...praznina... :roll:

...vidi slucajnosti, ni ja ih ne volim...cak ih malko i prezirem...

...zaboravio sam: ne volim ni neprestane pokusaje da se bude duhovit, koji neizbezno prerastaju u kreveljenje... :)

Najgora
03.03.2008, 21:30
Ja ne volim kad neko plače za brisanim postovima :osmeh:

Ko me brisao?! :hmm: Zašto ste me brisali?! :plakanje:Ko sme mene da briše! :ljutko: ...jao šta ću sad...:(

ZOE
03.03.2008, 21:34
Ono sto ne volim, to i ne pratim, tj. ne citam... pa da!

Najgora
03.03.2008, 21:36
Ono sto ne volim, to i ne pratim, tj. ne citam... pa da!

Bravo! :ok:

Bjankaa
03.03.2008, 21:53
.......ne volim duuuuuge postove8)

TVO.JA_
03.03.2008, 22:03
Ma uopšte nisam tu da volim ili ne,kad mi se postuje- postujem,kad mi se čita-čitam...:roll:
tu sam da se opustim i zezam,ne obraćam ja pažnju baš na sve i svašta :jok:
tu sam dok mi prija :music:

lav71
03.03.2008, 22:06
...vidi slucajnosti, ni ja ih ne volim...cak ih malko i prezirem...

...zaboravio sam: ne volim ni neprestane pokusaje da se bude duhovit, koji neizbezno prerastaju u kreveljenje... :)

...a ti se osetio prozvan?...:cesces: ...pa lepo...:uredu: :roll:

ps...da ne zaboravim...preziri koliko ti god volja...:roll: ...od toga se diže... :uredu: ...ego...8)

Ja ne volim kad neko plače za brisanim postovima :osmeh:

Ko me brisao?! :hmm: Zašto ste me brisali?! :plakanje:Ko sme mene da briše! :ljutko: ...jao šta ću sad...:(

...zašto to radite čoveku, sram vas bilo...:roll:

zrnce
03.03.2008, 22:34
stvarno ima pun qrac tema....ako neka....elem....primetila sam da se otvaraJu teme na koJima pishe samo osnivach iste....i par puta bila svedok da se preko komentara ostalih chlanova predje kao da ne postoJe....brate...priJatelju...rodjache....imash temu sa svoJim imenom kad postanesh iskusan pa meCi u nju shta ocesh....
eto...to mi palo na pamet.....:)

nattydread
03.03.2008, 22:42
ima nekih tema na ovom forumu koje su meni licno dosadne, pa ih ni ne citam, a niti mi pada na pamet da ih pljujem jer znam da ima ljudi kojima se teme svidjaju i imaju sta pametno da kazu na njima. ali to je stvar mojih licnih afiniteta. mogu da kazem da na ovom forumu ne volim smarace koji ne razmisljaju svojom glavom, nego su negdje nesto ovlas procitali, pa se prave pametni. ali takvih je na svu srecu malo. ne volim kad se pljuje po forumu, bez nekog odredjenog razloga. u stvari, volim ovaj forum - odoh u off topic, sad cu bar da znam sto su me brisali :):):)

valter
03.03.2008, 22:54
:):):)

-Pa da!
Ce popimo nesto?

Najgora
03.03.2008, 23:01
ne volim kad se pljuje po forumu, bez nekog odredjenog razloga. u stvari, volim ovaj forum -

A tek to što ne volim :nadrndanko:

broj310
03.03.2008, 23:15
ма што да се замерамо људи? некоме се свиђа ово, некоме оно и- нема љутиш.
а ови препотентни што глуме неки ниво могу само да лају :mahanje:

отвореност и различитост у идејама, у схватањима, (...) је и оно што нашу војводину издваја од осталих... предела и чини је богатом.

волем шарено, па нек је и кич. нек је весело:uredu: нека бре, наши смо.

има ту свега и поклоници блашевића, рецимо, и они са "оном " темом који су противу истог. тако је то, не будимо искључиви.

свака тема ће наћи своју публику, је л тако? тако је, јасно да јесте.

_baba_
03.03.2008, 23:27
Mudro zboris hanteru...ovi neozbiljni su mi se popeli na vr' glave. Samo se kerebeche, smeju, zajebaju posten narod...juuu izvri mi pasulj! :sokiran:
-Pa da!
Ce popimo nesto?
E dobro da se neko setio.

HLEBmaster
04.03.2008, 02:57
Shabloneriju

Mish
04.03.2008, 03:09
Ne volem što više nema nekih dragih ljudi koji su ovde obitavali.
Ne volem kad se pojave oni što hoće da mislimo da oni misle, a mi znamo da nemaju čime.

:ljutko:Ne volem...nikog bato, tak'a mi je narav, kao odžak star i garav,....:ljutko:
:hahaha::hahaha::hahaha:

Angus
04.03.2008, 03:11
...ne volim samo ove ostrascene likove,kojima boles' ne dozvoljava da uzivaju u zivotu...ali se nadam da ce uskoro naci nesto da karaju...sta vise...navijam za njih...:ok:

nattydread
04.03.2008, 10:42
-Pa da!
Ce popimo nesto?

ah brate valtere, pa sto ne kazes. ne volem kad te nema na forumche :(
imam neke domache, uspjela sam na jedvite jade da je sacuvam...

shacky
04.03.2008, 21:33
ne volim one koji nemaju 'hrabrosti' da se potpisu kad daju negativan reput:dry:

Leonard Peltier
04.03.2008, 23:40
...ne volim samo ove ostrascene likove,kojima boles' ne dozvoljava da uzivaju u zivotu...ali se nadam da ce uskoro naci nesto da karaju...sta vise...navijam za njih...:ok:

:smeh: :hahaha:

Takođe :ok:

_baba_
13.03.2008, 11:55
ne volim one koji nemaju 'hrabrosti' da se potpisu kad daju negativan reput:dry:

Ja ih bas volim. :roll: Seticu ih se kad budem pisala testament. Ostavicu im muda, posto ih nemaju kad treba da se potpisu. :uredu:

Kal_el
13.03.2008, 12:38
Ja ih bas volim. :roll: Seticu ih se kad budem pisala testament. Ostavicu im muda, posto ih nemaju kad treba da se potpisu. :uredu:

Ja im mogu dati odma ako su ženski članovi :smeh:

Ca blues
16.03.2008, 00:07
:joint:....tupavo nekreativne mudrijaše...šo pitaš.....a??????????..........:kul:

love hunter
13.04.2008, 17:12
Preterano kopipejstovanje.

Kal_el
13.04.2008, 19:01
Ja volim sve :uzbud:
mada mi nekad jako brzo obrišu p...:fijuk:
ostove ali nema veze
:plaz2:

swba
21.04.2008, 09:08
Tu sam koliko i forum postoji, tako da sam se vremenom navikao na sve i svasta. Ko mi odgovara njega pratim, sa kim volim da polemisem njemu repliciram i tome slicno. Naravno tu je i druga strana medalje, no nista ne primam toliko licno. Nadobude kretene od kojih mi se malc'ce prevrce u zelucu, sto zbog duhovitosti sto zbog inspiracije koju dobijam da pisem posle njih, naveliko zaobilazim.

No veceras naidjoh na nesto sto mi nikako oku nije prijalo. Nekim cudom smo dobili jos jednu temu sa slikama. Ave autor :klanj:Tako sad imamo celi opus slikovitih tema. Jedna je za slike koje opisuju nase osecanje, druga za one koje nam opisuju emocije, treca za one koje bude komsijine emocije, dvadesetosma za one koje opisuju osjecanja malog Perice iz susjedne ulice :zid::zid::zid:
Dobro bre dokle vise. I jos pride tome gledam kako draga nam kolegica na forumu kaci sliku za svaku temu. 10 slika u 3 minute bokte :blink: jedina devijacija je boja cvijeca i eventulna macka na mjestu gdje je na prethodnoj bilo kuce.

Naravno da je slikama i fotografijama mjesto na podforumu umjetnosti. Naravno da mi svi dozivljavamo umjetnost na svoj nacin ali dajmo malo biti realniji. Ako je tema "Osmijeh umjesto hiljadu rijeci" bez imalo mozganja se moze zakljuciti na sta je autor iste ciljao. Prasici na motociklu i kojekakve macke ubice ce me prije uplasiti i izazvati zeludacne tegobe nego navuci osmeh na lice.

UH ovo bas nikkaakko ne volem.... a ni sebe u ovakvom stanju :ljutko:

a tek sto ne volem kad pojedinci ruinisu paparazza :kalas:

broj310
22.04.2008, 19:37
No veceras naidjoh na nesto sto mi nikako oku nije prijalo. Nekim cudom smo dobili jos jednu temu sa slikama. Ave autor :klanj:Tako sad imamo celi opus slikovitih tema. Jedna je za slike koje opisuju nase osecanje, druga za one koje nam opisuju emocije, treca za one koje bude komsijine emocije, dvadesetosma za one koje opisuju osjecanja malog Perice iz susjedne ulice :zid::zid::zid:
Dobro bre dokle vise. I jos pride tome gledam kako draga nam kolegica na forumu kaci sliku za svaku temu. 10 slika u 3 minute bokte :blink: jedina devijacija je boja cvijeca i eventulna macka na mjestu gdje je na prethodnoj bilo kuce.

Naravno da je slikama i fotografijama mjesto na podforumu umjetnosti. Naravno da mi svi dozivljavamo umjetnost na svoj nacin ali dajmo malo biti realniji. Ako je tema "Osmijeh umjesto hiljadu rijeci" bez imalo mozganja se moze zakljuciti na sta je autor iste ciljao. Prasici na motociklu i kojekakve macke ubice ce me prije uplasiti i izazvati zeludacne tegobe nego navuci osmeh na lice.

слажем се за тих сто тема са сликама & осећајима. довољна је и само једна... морало би се малко порадити на селекцији, мислим...

ZOE
22.04.2008, 20:15

Ne volim kada se na nekoga "cilja" izokola... Konkretno ne svidja mi se deo tvog posta, koji citiram. Ne mislim da se ovo odnosi na mene, ali ja sam jedna od onih koja voli da "kaci" slike i slicice u svojim postovima na temi umetnost ili temama slicnim toj! Volela bih da kacim slike i na forumu "Politika", ali prema istoj, kao i prema jos nekim forumima, nemam posebnih afiniteta. Neko voli da komentarise i ove teme, i ja to pozdravljam, i isto tako pozdravljam i sve one koji "neka" svoja razmisljanja prenose u svom postu slikovito.

swba
23.04.2008, 07:48
Ne volim kada se na nekoga "cilja" izokola... Konkretno ne svidja mi se deo tvog posta, koji citiram.

Pre svega izvuci deo posta iz cjeline je izvlacenje iz kontesta... nisam protiv kacenja slika vec sam protiv trenutnog stanja na tom djelu foruma.
Nisam ni na koga ciljao specificno. Ciljao sam na sabloniranje koje je na forumu umjetnosti prisutno.
Pre svega vojvodinacafe portal pored foruma ima i druge sekcije. Gle cuda jedna je i galerija. Da su Nekro, Lady, Squaw i drugi koji su ucestvovali u stvaranju ovog sajta imali namjeru da jedan dio foruma bude pretvoren u glaeriju slika sama galerija nebi postojala.
Dio foruma sa svim slikovitim temama se bavi umjetnoscu. Slici i fotografiji je svakako mjesto tamo i tu nema polemike. Ali ako ces okaciti sliku dana napisi i ko stoji iza tog umjetnickog djela. Ako smo svojevremeno napravili cistku svih nepodpisanih djela na poeziji i prozi ne vidim zasto to nebi bio slucaj i sa umjetnoscu. Rad jenog fotografa ili slikara je znacajan koliko i necije pjesnicko nadahnuce.
Kad vec kacimo slike i sakom i kapom dajmo razgraniciti sta je dostojno tog foruma a sta ne. Vec jednom napisah ako je tema "Osmeh umjesto hiljadu rijeci" i ako je autor dao smjernice za istu ne vidim sta iskebeljene macke, pijana kucad i svinje na motoru rade na istoj. Postoji masa adekvatnijih tema na humoru i zabavi, tamo pricamo o umjetnosti.
No i pored svog tog megalomanskog tapetiranja slikama najveca zamjerka je sto nema ni jedna tema u cast nekog fotografa, nekoga ko je stajao iza fotoaparata. No kako mi se cini najzahvalniji za sve one slike je svemoguci gugl, dajmo bar njima ukazati postovanje 8)
No ovo je samo moje misljenje koje svakako ne mora biti ono pravo al tu smo da polemisemo.

love hunter
01.05.2008, 23:44
Ne volim par smaracha na politichkim temama...u stvari, nije da ih ne volim, ali su mnooooooooogo providni i dosadni...i shto je najgore, mislim da ni sebe nisu ubedili u ono u shta pokushavaju sve ostale. :dry:

starsica
26.05.2008, 16:26
bas sam se dugo dvoumila da li da pisem na ovoj temi, posto ja ovo mesto obozavam, ovde dodjem da odmorim mozak, da vidim i procitam mnoge drage ljude.. ali ne volim ovo sto cu navesti i sto je mene inace veoma povredilo a ciljalo se okolo i na mene..

elem, iz ranijih postova, da ih ne citiram, provlacila se moja teme "Slika i osecaji".. e sad, ta tema je postavljena iz jednog jedinog razloga.. da tu lepo nakacis sliku koja te je asocirala na osecaj koji si davno zaboravio, ili na osecanje koje volis.. ne slika koji ti opisuje raspolozenje, ili slika koja ne navodi nista.. jednostavno, nesto slika probudi u tebi a ne opisuje kako se osecas tog momenta a imas bujicu feelinga..
ja sam lepo stavila sliku koja je mene podsetila u momentu cim je videh, na detinjstvo i neke kolacice i to sam i napisala.. isto sam i napomenula da se opise osecaj zbog kojeg je slika stavljena.. samo je jedan clan odavde postavio par slika u jednom postu i u kojem je detaljno opisano zasto je slika tu.. ostali su stavljali sve i svasta, bez reda i bez ikakve logike ili opisa..
nije moja krivica sto ljudi koji su tu stavljali slike ne znaju da citaju..
razumem zasto je obrisana tema, nemam zamerke, isto bih postupila da imam moc brisanja, jer shvatam da nismo svi ovde isti.. i shvatam da takve teme nekima sluze samo za pumpanje postova, sto isto ne razumem.. ali mi je zao sto je tema pogresno shvacena, moje predvidjanje iste nije cak ni bilo da ce zaziveti..
moja namera je pogresno shvacena, i ok, samo nemojte raspaljivati sav arsenal ako sa necim sasvim upoznati ;)

i u principu, meni ovde retko sta smeta..
cak sad ni ne mogu nicega da se setim.. :beyond:
eto koliko ovo mesto volim.. :roll:

love hunter
01.06.2008, 12:18
Ne volim shto mi se stranice uzasno sporo otvaraju, a sve zbog mog kretenskog diall up-a i tehnichke nemogucnosti da ga zamenim za bilo shta brze...

:dry:

Isahara
01.06.2008, 12:32
Ne volim učmalost..kad otvorim nove poruke a ono sve pršti od šta ste jeli, pili, kad ste se sexali i šta ćete raditi..

Takodje ne volim snishodljovost, kad se neko kao duri i daje sebi preterano na značaju pa se onda tu isceniraju konflikti pa izvinjenja na pp i slično..ali dobro, sujeta je zajebaTa stvar...ne volim kad smo shatro ljubazni i fini, normalno je da stupamo u konflikte usled razlike u razmišljanjima (bez pominjanja familije, naravno)...

Ne volim ode ljubavi, slanje cveća, pića, ´rane na teme o nekom članu..npr ja nemam naviku da posećujem teme posvećene napredovanju na forumu..čestitaš rodjendan, jubilej i to je to..:dry:

Ostalo sve volem...;)

biterlemon
01.06.2008, 12:33
Postoji samo jedna stvar koju ne podnosim, ne ovde vec na svim forumima:
netoleranciju i vredjanje!

Bilo da je blago u obliku citiranja i nadmudrovanja, bilo da je cinicno ismevanje medju redovima, bilo da je neprincipijelno davanje crvenih kartona ili direktan napad.

Kada mi neko okine prag reagovanja, uvek uzvratim, posteno!!!

_baba_
01.06.2008, 16:52
Plagijatore.

Najgora
01.06.2008, 17:04
Ma ovo mrtvilo :dry:

ZOE
01.06.2008, 17:48
Slazem se sa Najgorom... Dajte ljudi da se malo ukljucimo i sa drugim temama:)

starsica
01.06.2008, 19:47
nekako imam osecaj da se ljudi ne trude :beyond:
kontam ja da je po ovoj vrucini teze ukljuciti vijuge, znam po sebi, ali ima toliko tema ovde a mi ne pisemo :beyond:
kazem mi, jer ne pisem ni ja, a ne pisem jer nemam podstrek :dry:

jega
01.06.2008, 20:34
foliranje i skrivanje iza kritika prema drugom!!!!
prepotentno i nekompletno dobacivanje!!!
ignorisanje i preskakanje postova,tj,clanova,zbog nekih umisljenih stavova!!!

ima toga jos,al necu!!!

Najgora
01.06.2008, 20:36
Nema to veze sa vrućinom, i prošle godine je bila vrućina pa je bilo zanimljivo. Ljudi su se jednostavno zasitili :uredu:

Chihiro
02.06.2008, 12:26
Ovaj obrnut raspored postova. Potpuno nepotrebno.

_baba_
02.06.2008, 13:54
Ovaj obrnut raspored postova. Potpuno nepotrebno.

Mislim da to moze da se promeni u izmeni opcija kad udjes u svoj profil. A ja kad nesto mislim ili je to tako ili ces da banujes samog sebe ako mislim pogresno. :smeh:

yige_gui
02.06.2008, 22:02
ma ova baba.. tako je spoooora, da sporija ne mozhe bit' i ne mozhesh je zaobic' nikako.. :roll: te uvek neshto pametuje, shatro neki forumski mudrac.. jashta :crazy:
mozhesh da promenish tu opciju u profilu, njanjnjanjnja
ufff...

ae baba, muv it, muv it :lol:

NSdjanka
02.06.2008, 22:05
Ono što mi se ne sviđa (aj da ne kažem ne volim ) zaobiđem... A i ne moram baš svuda da guram nos... 8)

Goga
05.11.2008, 04:45
Ne volim...
Kada pišem o Vkafeu,
uvek naznačim da je to moja oaza.
Moja ili naša - tako je nebitno.
Sklona sam idealizovanju ljudi, događaja,
ali to je već moj ''problem''.
Ne dam svoje ružičaste naočare, ni za živu glavu...

No, ne volim prepucavanja, nadmudrivanja,
jer smo ovde da bismo se družili, delili dobro i manje dobro,
možda ono što imamo ili nemamo u RL..
i ko zna još zbog čega...

Ljudi smo ~ nadam se...
Kao što se i nadam, da više neću imati potrebu,
da pišem na ovoj temi...

:)

Aiko
05.11.2008, 14:30
jako sam kratko tu, ali dovoljno da osetim bezrazložnu mržnju ponekad..zaista nema razloga za to, ogromno je ovo internet nebo, ima mesta za sve..zar ne?:)

diktatorka
05.11.2008, 14:39
Nisam dugo tu,ali osetim nekada kod nekih clanova rivalstvo,mada mislim da je vise iz fazona jer svi smo ovde da bi se zabavili i iskulirali.

love hunter
09.11.2008, 13:20
Ne volim kad mi daju negativnu reputaciju, a ne potpishu se.

Postoji karakterna osobina koju poseduju ti anonimci koju necu imenovati iz pristojnosti.

Znachi drage kolege korisnici, slobodno se potpishite, ja vam necu uzvratiti istom merom i vashi dragoceni poJeni ce ostati sachuvani iz prostog razloga shto nisam dao josh nijednu negativnu reputaciju, niti cu.

Unapred hvala.

:)

believer
09.11.2008, 14:24
ne volim
kuco maco pile duso mrnjau franjau znam-te-od-juce-i-odma-te-volim,o kako si pametan a tek kakav smisao za humor imas! bombone cokolade razne vrste kafe i ostala virtuelana sranja,njanjav sam i tim se dicim,drcan sam i tim se dicim,infatilan sam i tim se dicim,i ostale foliraze...:dry:

jega
13.11.2008, 21:12
grupisanja i klanove,a pritom i ignorisanje ostalih clanova...koji se,slicajno ili namerno,ubacuju po temama,izmedju tih uzvisenih persona...ili kada se klanovi gube iz tema,ako se vise njih,obicnih clanova, nakace na istu!!!

broj310
13.11.2008, 23:22
понављање тема и испразни разговори...

alokin74
13.11.2008, 23:26
što neko može da čita sve privatne poruke, još dok se pišu ... pa moram uporedo da koristim još neke ...

lado
13.11.2008, 23:41
ovde sam da bi se zabavila a ne da vodim traceve:) da li ima nesto sto mi se ne svidja? pa ima ali to se trudim da zaobidjem:) jer su to sitnice:) sve u svemu ja mogu da kazem ....:ok:

Isahara
13.11.2008, 23:49
Uchmalost, mrtvilo, kao svi smo fini, kao sve nam je super :dry:
ma haj´te molim vas...:roll:

egzotic
13.11.2008, 23:53
da,slozio bi se sa isaharom..ja bi dodao..i dwostrukost..da...jer..mnogo se folira(pojedini narawno)..oni kao nesto kao neki ziwot moderan neko furanje,neka neistina,widno..pa jbt..smanjite malo DVD fore:roll::smeh:

egzotic
13.11.2008, 23:54
što neko može da čita sve privatne poruke, još dok se pišu ... pa moram uporedo da koristim još neke ...

:hmm::blink:

robert ns
13.11.2008, 23:58
sitna slova

nepreglednu pocetnu stranicu

hladnu kafu

nema konobarica u toplesu.....:stid2:

niko nije mladji od +50

lado
14.11.2008, 00:00
e lepo ja sad imam pitanje....neko jos cita p.poruke????:blink::cesces::wacko:

Sokica
14.11.2008, 00:01
Ne mogu da kažem da ovde nešto ne volim...Ovo mesto posećujem da bi se opustila i zabavila i usput razmenila neka mišljenja sa VC drugarima...:) One teme koje ne volim u RL ne posećujem ni ovde, tipa politika i sl. aktuelna dešavanja.
Sve ostalo mi se ovde vrlo sviđa, celokupna organizacija foruma, teme i ljudi koje sam na ovaj način upoznala...I ovde trošim moje vreme, koje imam samo za sebe dok anđeli spavaju...:)

robert ns
14.11.2008, 00:02
e lepo ja sad imam pitanje....neko jos cita p.poruke????:blink::cesces::wacko:

da ja ih citam,..al ih retko sve je moguce uvek neko vreba udba nikad ne spava,..ma sluzba drustvenog knjigovodstva i biro za izgubljene stvari tj utaju poreza cita poruke svakodnevno :smeh:

Najgora
14.11.2008, 00:03

Šta li to kriješ toliko? :cesces:

lado
14.11.2008, 00:04
pa ja sam mislila da nije lepo citati tudja pisma:blink:

Najgora
14.11.2008, 00:06
pa ja sam mislila da nije lepo citati tudja pisma:blink:

Nemoj da si paranoična :roll: Niko ne čita tudje pp ;)

lado
14.11.2008, 00:08
ja paranoicna? ja? alokin pustio pricu o citanju tudjih poruka:blink: bolje da nisam pitala.a lepo su mi rekli * mala pricas previse*;)

robert ns
14.11.2008, 00:11
ja paranoicna? ja? alokin pustio pricu o citanju tudjih poruka:blink: bolje da nisam pitala.a lepo su mi rekli * mala pricas previse*;)

a jos da moze i CIA da ima odmah prevod na engleski:smeh: sve se moze citati ali,..

robert ns
14.11.2008, 00:12

ko se pravda taj se voli:smeh: pa ne moze na nizem nivou da se pije kafa sa mlekom

egzotic
14.11.2008, 00:14

pa nije lado pocela to nego Alokin...:hmm:

Najgora
14.11.2008, 00:14

Rekla sam Nemoj da budeš paranoična što znači da ne nasedaš na to što je alokin napisao ;) jer si to i komentarisala...jel tako? :)

starsica
14.11.2008, 00:17
ne verujem da se tudji PP cita :beyond: pa i da se cita, pretpostavljam da bi tu opciju imao samo administrator ili eventulano pored super moderator, a ovde ima mnoooogo clanova i mnogo PPova prodje za dan.. pa i lud bi od toga poludeo :smeh:
alokine, sto bacas kosku :kez:

robert ns
14.11.2008, 00:18
guzvu kad je nesto kao IN:uzbud: a nikog na tracu

robert ns
14.11.2008, 00:19
ne verujem da se tudji PP cita :beyond: pa i da se cita, pretpostavljam da bi tu opciju imao samo administrator ili eventulano pored super moderator, a ovde ima mnoooogo clanova i mnogo PPova prodje za dan.. pa i lud bi od toga poludeo :smeh:

pa ne bi bilo uredu da se cita sve nego samo odredjeni pp8) isto kao i telefonski saobracaj tj sluzba za OI;) a to kao niko nije ranije znao pa bilo je u skupstini u prethodnom sazivu vlade

lado
14.11.2008, 00:21
Rekla sam Nemoj da budeš paranoična što znači da ne nasedaš na to što je alokin napisao ;) jer si to i komentarisala...jel tako? :)

draga moram nesto da komentarisem:) to mi se ucinilo bas zanimljivo:cesces::blink:

egzotic
14.11.2008, 00:23

pa kad se cita biraju se clanowi,reche kolega ne mora swe..pa narawno,izaberu se clanowi i cita se koji ga zanima u momentu..:roll:

robert ns
14.11.2008, 00:23
draga moram nesto da komentarisem:) to mi se ucinilo bas zanimljivo:cesces::blink:

kako nije zanimljivo mozes onda citati sve od partnera tj njegove pp:smeh:

pa kad se cita biraju se clanowi,reche kolega ne mora swe..pa narawno,izaberu se clanowi i cita se koji ga zanima u momentu..:roll:
ali onda moze i ljubomora da se rodi:stid2:

a ne volem na forumu kombinaciju plavo zutih slova,..ko da je sve ovde DS tj strani placenici i domaci izdajnici

lado
14.11.2008, 00:25
zanimljivo.sta me briga ko cita poruke svejedno nisu bezobrazne:) nego su kulturne:roll:

SQUAW
14.11.2008, 00:29
Niko ne čita tudje pp ;)

Nemoj lagat ljude ba! Ako si mislila da je to nemoguće, varaš se!
Sve čitam! Nekad ne stignem ni da piškim pa sam kupila pelene da ne moram da se odvajam od kompjutera bar kad je mala nužda u pitanju. Ne čupam obrve, ne perem kosu i zube, nemam vremena da spavam i jedem, sedim i čitam po celi dan i noć jer toliko me zanima šta članovi pišu jedni drugima da komšije misle da se u zgradu doselio Čubaka - glavom i bradom!
Jednom sam pokušala da se nateram da spavam ali sam se probudila u znoju, upalila komp i opuštala se uz tuđe privatne poruke do prekosutra u 12:00.
Ne mogu da opišem šta preživljavam kad server zabrdži... kad se desi da Vcafe ne radi i po DVA DANA! :plakanje: a ja npr tek spremila sendviče i krenula da uživam u tome šta je ko rekao... tuga je to moja... velika tuga.
Svakog dana moram da pregledam po 644 privatne poruke, jer je moja baka za koju sam bila vezana pisala dedi po 644 pisma na front. Taj opsesivno kompulzivni je nekakva uspomena na nju... kakva-takva... To samo naizgled nema veze, ali preci su preci.
Kupila sam dva monitora! U jednom gledam kako neko piše privatnu poruku a u drugom reply na istu.
Nekoliko članova čije sam privatne poruke volela da čitam je prestalo da se dopisuje, možda su sumnjali da još neko kopa! pa su prešli na mail i skajp... ne znaju da i tamo imam radarde!
Da, ja čitam sve privatne poruke koje napišete. Čak i one koje napišete pa se razmišljate da li da pošaljete. I one koje ne napišete.
Evo... obećavam... čvrsto obećavam da ću prestati to da vam radim... čim nađem način da vam prisluškujem telefone :plakanje:

robert ns
14.11.2008, 00:32
Nemoj lagat ljude ba! Ako si mislila da je to nemoguće, varaš se!
Sve čitam! Nekad ne stignem ni da piškim pa sam kupila pelene da ne moram da se odvajamm od kompjutera bar kad je mala nužda u pitanju. Ne čupam obrve, ne perem kosu i zube, nemam vremena da spavam i jedem, sedim i čitam po celi dan i noć jer toliko me zanima šta članovi pišu jedni drugima da komšije misle da se u zgradu doselio Čubaka - glavom i bradom!
Jednom sam pokušala da se nateram da spavam ali sam se probudila u znoju, upalila komp i opuštala se uz tuđe privatne poruke do prekosutra u 12:00.
Ne mogu da opišem šta preživljavam kad server zabrdži... kad se desi da Vcafe ne radi i po DVA DANA! :plakanje: a ja npr tek spremila sendviče i krenula da uživam u tome šta je ko rekao... tuga je to moja... velika tuga.
Svakog dana moram da pregledam po 644 privatne poruke, jer je moja baka za koju sam bila vezana pisala dedi po 644 pisma na front. Taj opsesivno kompulzivni je nekakva uspomena na nju... kakva-takva... To samo naizgled nema veze, ali preci su preci.
Kupila sam dva monitora! U jednom gledam kako neko piše privatnu poruku a u drugom reply na istu.
Nekoliko članova čije sam privatne poruke volela da čitam je prestalo da se dopisuje, možda su sumnjali da još neko kopa! pa su prešli na mail i skajp... ne znaju da i tamo imam radarde!
Da, ja čitam sve privatne poruke koje napišete. Čak i one koje napišete pa se razmišljate da li da pošaljete. I one koje ne napišete.
Evo... obećavam... čvrsto obećavam da ću prestati to da vam radim... čim nađem način da vam prisluškujem telefone :plakanje:

eto, oci joj ispale dioptrija svakog dana sve veca a od smeha od PP ne moze ni cigaru da zapali,..ah te PP sta li sve u njima pise kakvih li sve traceva ima??

Sta bi dao da mogu neke PP samo na minut da virnem:stid2:

a to znaci da nema vremena ni za sex,..ne mislim na mene nego na,...

starsica
14.11.2008, 00:39
pa ne bi bilo uredu da se cita sve nego samo odredjeni pp8) isto kao i telefonski saobracaj tj sluzba za OI;) a to kao niko nije ranije znao pa bilo je u skupstini u prethodnom sazivu vlade

a samo ovako, zasto bi se citao PP uopste? Prvo, ne vidim poJentu toga, sta nekoga ovde ima da interesuje sta je u privatnoj poruci, osim osobe kojoj je upucena :beyond: "teorija zavere" bilo je i bice je.. samo mi glupo sto se tolika fama digla oko toga, kao da Skvo sedi pred kompom i grize nokte od nervoze sta cu ja sad da napisem _babi_ npr.. pa u glavi konstruise svemogucu spansku seriju.. boli je uvo bas..

:roll:

Lilith_021
14.11.2008, 00:50
Da sam ja admin, ja bi' citala. Selektivno, razume se. A najomiljenije bi mi bile one tipa: 'evo, bas se zamisljam kako disem pod tobom poput zveri..' od tog viska znanja glava ne boli :smeh:

Podnesem i kad me obrisu, ne mislim da mi je svaka Njegosevska..

Ne volim kad mi uvrede ovo malo intelEgencije, to ne volim ni u zivoT.

_baba_
14.11.2008, 01:02
Al' se primate k'o saucesce :smeh:

sta cu ja sad da napisem _babi_ npr.

Da, da...molicu lepo, nista bez _babe:jokjok: Daro mogla bi stvarno poslati jedan pp :stid:

robert ns
14.11.2008, 01:07
[QUOTE=_baba_;402851]Al' se primate k'o saucesce :smeh:

QUOTE]

kao cestitam:smeh:

ne volim na forumu teme gde nema traca

_baba_
26.11.2008, 20:08
Ne volim...kada nekog lepo i uz osmeh :) zamolim da mi vise ne salje privatne poruke, iz prostog razloga jer ne volim da koristim opciju blokiraj clana. :)

Dakle, nemoj mi slati poruke...nemoj mi kvariti raspolozenje...nemoj uopste da obracas paznju na mene, kao sto i ja ne obracam paznju na tebe....ok? :uredu:

duga12
27.11.2008, 11:32
Ne volim jednoumlje, pod moranje,čepljenje,bilo kome ko da mi život zavisi od toga kako i šta ću napisati na nekoj temi.

Ne volim kada se umisli da se "mora misliti",kako mi neko kaže "mora"...ko da ljudi ne vide,ko misli svojom glavom,a ko tuđom...

Ne volim što mnoge teme prete da se pretvore u jednu:"ne volim te jer smo različiti"...

Ne volim što su mnogi članovi prestali da dolaze,a imali su šta da kažu.

Neron
27.11.2008, 13:23
Generalno kod svih foruma poput ovog,mada drugima nisam ni odan nešto osim onog koji je dating sajt,zameram što su prilika ljudima da budu sve ono što nisu rođenjem,dele neg. repute,jure gramatičke greške,a sami se istima frljnu baš kada ne treba...Sakrivanje i bežanje od sebe samih,patološki trud da se svima dopadneš i da te svi vole što jedino znači da sam sebe ne voliš dovoljno ili bar je nauka do toga došla,pa joj i verujem,jer je i logično...

Zamislite da nekom pored vas dok čekate bus u gužvi od 30 ljudi kažete,a ne poznajete čoveka: Zašto jedeš hamburger tako kako jedeš,hamburger se ne jede tako,ne guta se,žvaći to,nije dobro za zdravlje gutati...Ako ne bi čovek zvao Hitnu pomoć da te odvedu u Lazu...,interventnu da te pritvore,onda bi takvog koji je to pitao bacio pod prvi bus ili tramvaj koji naiđe...

Šta to tera ljude da samo ovde ili samo sakriveni govore drugima šta treba i kako,ako im isto to ne mogu i ne smeju reći i uživo...Ako nije bolesno onda ja ne znam šta je...Šta ikoga zaboli q'ac što se neko proserava,misli da je duhovit ili zna što već zna...Imaš daljinac,promeni temu i pasi sa ovcama koje su tvoje i čija vuna se slaže sa bojom tvojih očiju...prosto i jednostavno...Ovako ljudi pokazuju da ne mogu da prebole detinjstvo i ovde pronalaze učiteljice ili učitelje kako bi imali kome da se javljaju i dižu prste kada im se kaki i piški ili kada bi da ofiraju druga koji voli istu curicu iz odeljenja da prepisuje ili da nije doneo svesku adekvatnu času ONO i DSZ-a ili OTO-a...:stid2:

coolgirl
27.11.2008, 15:34
Generalno kod svih foruma poput ovog,mada drugima nisam ni odan nešto osim onog koji je dating sajt,zameram što su prilika ljudima da budu sve ono što nisu rođenjem,dele neg. repute,jure gramatičke greške,a sami se istima frljnu baš kada ne treba...Sakrivanje i bežanje od sebe samih,patološki trud da se svima dopadneš i da te svi vole što jedino znači da sam sebe ne voliš dovoljno ili bar je nauka do toga došla,pa joj i verujem,jer je i logično...

Šta to tera ljude da samo ovde ili samo sakriveni govore drugima šta treba i kako,ako im isto to ne mogu i ne smeju reći i uživo...Ako nije bolesno onda ja ne znam šta je...Šta ikoga zaboli q'ac što se neko proserava,misli da je duhovit ili zna što već zna...Imaš daljinac,promeni temu i pasi sa ovcama koje su tvoje i čija vuna se slaže sa bojom tvojih očiju...prosto i jednostavno...Ovako ljudi pokazuju da ne mogu da prebole detinjstvo i ovde pronalaze učiteljice ili učitelje kako bi imali kome da se javljaju i dižu prste kada im se kaki i piški ili kada bi da ofiraju druga koji voli istu curicu iz odeljenja da prepisuje ili da nije doneo svesku adekvatnu času ONO i DSZ-a ili OTO-a...
slazem se :uredu:

bellissima
29.11.2008, 00:29
Potpisala bih sve ovo sto je Neron napisao , a uz to bih dodala i prikrivenu sujetu ,koja jednostavno izbija iz pojedinih postova ...

Misljenja sam da ako nekog ne volis da citas,jednostavno preskocis taj post,to je bar lako, zavrtis tockicem na misu i resen problem ...

egzotic
01.12.2008, 17:59
ima dosta izwjestacenosti,mnogo toga se predstawlja kako zaprawo nije i da kazem, doimaju se kao perfekcionisti i swetice i sweci...jbt..budi ono sto jesi...

love hunter
01.12.2008, 18:00
Primitivizam. U bilo kom obliku. Najvishe ne volim one koji od primitivizma pokushavaju da naprave shirok pokret, a sve pod plashtom navodnog zezanja. Mislim da toga imamo dovoljno oko nas, samo mi fali na forumu.

Ne volim uzaludno troshenje rechi, ne volim pisanje radi pisanja, a kada pogledate gomilu postova odredjenih ljudi, u njima ne pishe nishta. Samo zbrda - zdola nabacane misli. Ne preterano inteligentne.

Ne volim razmishljanja tipa "znam da je ovde sve ono shto nije u privatnom zivotu". To je verovatno najveca glupost koja je u opticaju na forumu. Jer, kako ja mogu da znam da se neko u privatnom zivotu razlikuje od onoga kako se predstavio ovde? Istina je sasvim drugachija. Inteligentni su inteligentni i ovde i u RL-u, duhoviti su duhoviti, stidljivi su stidljivi, retardi retardi, a shljam je shljam. Naravno, uvek postoje izuzeci koji potvrdjuju pravilo. I profesionalni lazovi. E, tek njih ne volim.

starsica
01.12.2008, 18:12
Ne volim razmishljanja tipa "znam da je ovde sve ono shto nije u privatnom zivotu". To je verovatno najveca glupost koja je u opticaju na forumu. Istina je sasvim drugachija. Inteligentni su inteligentni i ovde i u RL-u, duhoviti su duhoviti, stidljivi su stidljivi, retardi retardi, a shljam je shljam. Naravno, uvek postoje izuzeci koji potvrdjuju pravilo.
evo, npr. ja sam zesce stidljiva u realu, a ovde sam opet zesce opustena :beyond: neki ce da me nazovu lazovom i folirantom samo zato sto mi je ovde lakse da se otvorim :roll: a samo pisem ono sto osecam.. jer je nekad neke stvari mnoooogo lakse napisati nego reci, jer za pisanje imas vremena malo vise, nego sto imas za govor, koliko god pisao ili govorio iz srca..
Jer, kako ja mogu da znam da se neko u privatnom zivotu razlikuje od onoga kako se predstavio ovde?
osim ako ti ne kazu, ne znam kako :) ali neke stvari je lako provaliti :beyond: samo treba pratiti pisanija.. naravno ako te ne mrzi.. lakse je verovati na netu, jer sreces nemali broj osoba svakodnevno sa kojima biras da li zelis da budes u kontaktu i mozes samo da im verujes na rec i da drzis tu rec kao gladan hleb :) ali, opet.. sve je od osobe do osobe.. lako je reci "Veruj" ako ti i sam verujes.. :)

love hunter
01.12.2008, 18:19
evo, npr. ja sam zesce stidljiva u realu, a ovde sam opet zesce opustena :beyond: neki ce da me nazovu lazovom i folirantom samo zato sto mi je ovde lakse da se otvorim :roll: a samo pisem ono sto osecam.. jer je nekad neke stvari mnoooogo lakse napisati nego reci, jer za pisanje imas vremena malo vise, nego sto imas za govor, koliko god pisao ili govorio iz srca..

osim ako ti ne kazu, ne znam kako :) ali neke stvari je lako provaliti :beyond: samo treba pratiti pisanija.. naravno ako te ne mrzi.. lakse je verovati na netu, jer sreces nemali broj osoba svakodnevno sa kojima biras da li zelis da budes u kontaktu i mozes samo da im verujes na rec i da drzis tu rec kao gladan hleb :) ali, opet.. sve je od osobe do osobe.. lako je reci "Veruj" ako ti i sam verujes.. :)

:)....ti si zeshce sitdljiva...ne znam, chitajuci neke tvoje dozivljaje iz privatnog zivota, nisam stekao takav utisak... :)

...naravno da ne trebash da me shvatish bukvalno, nisam ni mislio da je VC indigo stvarnog zivota jer je tako neshto nemoguce, ali i dalje stojim iza toga da su odstupanja (narochito ako chitash nekoga duzi vremenski period) jako mala... :)

...niko sa neta koga sam upoznao uzivo nije me iznenadio...ali niko, veruj mi...sumnjam da bi i ti uspela, mislim da mi je slika u glavi prilichno jasna (narochito kada sam je dopunio tvojom divnom slichicom iz profila)... :smeh:

memento
01.12.2008, 18:30
Na forumu ne volim one iste pojave, događaje i osbine ljudi koje ne volim i u realnom životu.

NSdjanka
01.12.2008, 22:33
Nadobudne postove koji su pri tom prepuni pravopisnih grešaka... Pa i da bi pisao najpre moraš da naučiš da pišeš...

lado
01.12.2008, 23:12
da ne bih sad kritikovala nekog a i zasto bih???:blink: pocecu od sebe....ne volim da napisem nesto sto nije istina,ne volim da glumim,ne volim sto sam ponekad uzdrzana....:stid2:

DzuPiter
01.12.2008, 23:23
Volim sve sto mi zivot servira. Forum je samo matrix zivota. Duhovno, sve sto se desava u zivotu desava se i na forumu, a sve sto se desava na forumu jeste zivot. Priroda je harmonija ljubavi, dokle god postoje ljudi koji ne vole ovo, ono,
ovu ili onu osobu, ljudi nece biti deo te harmonije.

jewpiter

ZOE
01.12.2008, 23:43
Spletkarenje:dry:
Zatim, ulizivanje i tome slicno, kao i presipanje iz supljeg u prazno:uredu: