PDA

Puna verzija : Jelena Jankovic vs Ana ivanovic sta mislite?

BLue stAR
03.03.2008, 13:27
Meni su obe dobre, stoga Jelena Ivanovic.8)

Blossom
03.03.2008, 14:07
Mene je Jelena Jelena Jankovic.:uredu:

Pinky993
14.03.2008, 15:29
Jelena :ok:,ali volim i Anu!

irnik
12.06.2008, 16:43
Malo detalja iz jako uzbudljivog meca iz Los Andjelesa

Ana Ivanovic vs Jelena Jankovic wta Los Angeles semifinal

egzotic
04.11.2008, 01:18
jelena 100% ..bez dileme..:jok:

zrnce
04.11.2008, 01:20
izJasnila sam se vec negde o njima....
znachi...pored toga shto je lepa Ana trsla kao oblanda....Jelena mi je uvek bila vishe ''nasha''....
zato Jelena...uvek Jelena....i samo Jelena....:uredu:

Jerowen
06.11.2008, 13:23
Jelena definitivno! :ok: Igra lepsi tenis, i ne prenemaze se kao Ana ako pocne da gubi... Mada, naravno, uvek navijam za Anu kad igra protiv neke druge teniserke :)

irnik
07.11.2008, 02:21
Najava za mec izmedju JJ i AI za mec u Dohi na Tennis Chennal:
Jelena Jankovic Vs Ana Ivanovic

coolgirl
07.11.2008, 08:13
Jelena.
Za Anu navijam isto,ali kad ne igra protiv Jelene.Sad je nesto oslabila :blink:
Mislim,Jelena je stvarno zasluzila da bude 1. :ok:

Lilith_021
07.11.2008, 15:28
Obe su fenomenalne. Jes' Ana trenutno malo 'trsla', mislim da je Jelena imala takvu krizu prosle godine ili pretprosle. Ne mogu ni da zamislim kakav je to pritisak na psihu. Secam se kad je Jevticka, cini mi se, jednom izjavila kako je prilikom jednog maratona imala krizu na 35om kilometru, jbte ja u busu imam krizu na 35om kilometru.. stoga moj naklon obema :naklon:

lorena
16.11.2008, 15:00
WTA ranking sve govori!:uredu:

starsica
16.11.2008, 20:42
prvo jedno onako patriotski naklonjeno misljenje..
obe su nase i za obe navijam, jer iz drzave velicine Srbije, WTA ima dve teniserke u prvih 5 i ove godine su obe bile na poziciji broj 1 :uredu: smara me prica o klanovima Jelene i Ane, jer se time dele navijaci a ne bi trebalo.. ok je biti opredeljen za jednu, kao sto doduse i ja jesam, ali ipak navijati za onu drugu kad igra.. meni nije logicno da se ja opredelim bukvalno samo za jednu teniserku, posebno jer su obe iz Srbije, jer su obe nase i za obe navijam istim naletom kad igraju..
e sad, moje opredeljenje :kez:
vise volim Jelenu, iz razloga sto ima osobine koje ja kod coveka volim.. borac, hrabra, ne odustaje, smeje se i kad gubi i izvlaci se iz nemogucih situacija.. stavlja sebe na raspolaganje reprezentaciji unatoc svojim obavezama.. nasmejana je u svakom momentu i osmeh je njen zastitni znak..
ali ovo ne znaci da ne volim Anu, nikako :jok: samo mi tas sa Jelenom prevagne za malo.. :)
kad igraju jedna protiv druge, navijam u zavisnosti kojoj je pobeda potrebnija :beyond: kad su igrale npr. u polufinalu Rolan Garosa, navijala sam za Anu a kad su igrale sad u Dohi, navijala sam za Jelenu :)
ali Jelena ipak.. mislim da joj je sad ovaj momenat i sledeca godina zenit karijere..