PDA

Puna verzija : Kozmetika koja vas je razočarala

Najgora
19.02.2008, 23:57
Da li ste razočarani nekom kozmetikom uprkos preporukama i reklamom?

lav71
19.02.2008, 23:59
...head & shoulders... :cica:

Isahara
20.02.2008, 00:51
Garnier kozmetika za lice definitivno je fatalna po mene jer posle svakog korišćenja u najmanju ruku izgledam kao leprozna. Valjda mi smetaju voćne kiseline :dry:

Neron
20.02.2008, 00:59
I mene Garnier.... ne mogu da skinem ovo sa kapaka ni sa razređivačem... lep mi avatar,ali delujem štrokavo... ispašće da ne vodim higijenu uopšte,a baš mi je blam da zbog šminke to pomislite... :wacko:

Isahara
20.02.2008, 01:03
I mene Garnier.... ne mogu da skinem ovo sa kapaka ni sa razređivačem... lep mi avatar,ali delujem štrokavo... ispašće da ne vodim higijenu uopšte,a baš mi je blam da zbog šminke to pomislite... :wacko:

Dragi Nerone, u VIM se još uvek uzdam jes´da spada u kućnu hemiju ali u extremnim slučajevima pomaže, naročito kod očnih kapaka :ok:

Neron
20.02.2008, 01:07
Dragi Nerone, u VIM se još uvek uzdam jes´da spada u kućnu hemiju ali u extremnim slučajevima pomaže, naročito kod očnih kapaka :ok:

Pa što ne kažeš,pogledaj na šta ličim ovako plav,pa još i klempav...

p.s. mogu VIM-om da vratim desno uVo u normalu???,'ajde što sam klempav,kengur sam jbg,ali nervira me očigledna asimetrija...:(

triViALna
20.02.2008, 01:08
Da li ste razočarani nekom kozmetikom uprkos preporukama i reklamom?

Pitaj me kojom nisam razocarana! :smeh:
Mada, prosto ne mogu da se odlucim da li me vise uzasavaju reklame na kalup "imamo koncept za prodaju produkta koji je nastao bez koncepta", ili moje tvrdoglavo ubedjenje da cisto matematicki narasta mogucnost da cu naci i produkt sa konceptom, ako samo dovoljno dugo trazim...

8)