Puna verzija : Sex & stimulansi
Da li praktikujete sex uz alkohol, droge ili ostale stimulanse? Pri tom, ne mislim na to da li vam je stimulans potreban da bi ste mogli... jelte... vec samo da li vam nekada prijaju takvi stimulansi, da li vam pomazu ili odmazu i da li ih praktikujete?
Ja priznajem da mi nekada bas dobro dodje :sex2: uz:joint:
Hmmm. Svakako da neke stvari mogu podgrejati atmosferu, i dešavalo se naravno, zilion puta i prijalo je :ok: , ali kada se pretera, učinak je nikakav (više puta se uverila u isto). Odavno se ne stimuliram. Volim straight sex više nego 'leba da jedem, nit' mi šta treba da bih bila nevaljala :astasad:
DakleM, volim iznad svega kada se sve sijalice u mom telu popale iz čista mira :uzbud:
Ne volim kad sam neuracunljiva :jok: Doduse, treba ja dosta i da popijem da bih dosla u takvo stanje :roll: Ne smeta mi koja kap alkohola, ali mi je sasvim svejedno da li ga ima ili ne, to apsolutno ne menja stvar :osmeh:
paaaaa... kako god, samo da valja, :kez2:
a onda :smoke:
Betty Boop
18.05.2006, 10:46
Moram priznati da se jos nisam :sex2: uz :joint: . Mada, par puta uz koju casicu vina bilo je :too:
nattydread
18.05.2006, 18:45
uglavnom ne praktikujem stimulanse, ali ponekad ubacim pelinkovac, sto i nije losa kombinacija :uzbud: :uzbud: :uzbud:
Može po nekad :joint:, a alkohol samo do određene granice. :)
nije mi potreban alkohol da bi uzivala u seksu:uzbud:
Volim da menjam, nekad sa, nekad bez. :)
Schnappi
26.05.2006, 16:20
Ponekad... I bude mnogo dobro. :stid2:
SansRomantic
26.05.2006, 17:23
Kad sam bio mlad i lud, dogodilo se da sam se toliko nalila alkohola da me je tadašnji dečko nosio kući...
Beše to vreme kada sam još uvek živela u toplom roditeljskom domu, na devetom spratu solitera, a lift je išao do osmog...
i baš tu, negde na potezu između 5 i 15 stepenika, ja onako nalivena navalim na dragog...koji se za divno čudo nije bunio...
e baš je bilo dobro!
u poslednje vreme ne konzumiram alkohol uopće..
a i živim u kući..
tako da...ostadoše samo lepa sećanja...
:) ;)
Master_Yoda
18.10.2006, 08:51
Kad sam bio mlad i lud, dogodilo se da sam se toliko
...e baš je bilo dobro!
u poslednje vreme ne konzumiram alkohol uopće..
a i živim u kući..
tako da...ostadoše samo lepa sećanja...
:) ;)
Upravo zbog toga konstantno pijem kao životinja.
Alkohol i sex kod mene ne idu nikako zajedno ali sam zato na partyu zamalo zaglavila sa najboljim prijateljem bivseg decka:stid2:
SansRomantic
18.10.2006, 09:03
Zelenko...
Zato što je bilo baš dobro
ili zato što ja više ne konzumiram alkohol...
:lol: :lol:
...zamalo zaglavila sa najboljim prijateljem bivseg decka:stid2:
A posle onaj mučenik u kafiću popio šamar samo što je gledao..cccc :fijuk: :jok:
;)
Zboravih da kazem da je taj bivsi u tom trenutku bio tadasnji:osmeh: :fijuk: :stid2: :roll:
kisna glista
13.12.2007, 22:26
Ne volim alkohol uz sex.. kvari kvalitet dozivljaja. Stimulansi.. oh razni. Najcesce oni hranjivi. Sto u se`, na se` i poda se`.:)
Da nije alkohola ne bih se setio sex-a,a stimulansi mi jos ne trebaju ... ne jedem kada pijem ... ;)
...nekada sam cepao hash...:uzbud:
...sada sam straight...:fijuk:
Ca blues
16.12.2007, 00:12
.:joint:..ebeš sex bez vutre.....mame mi....:kul:
da ne ispadne samo da je to biJo sex bez sexa...cist trip:roll:
mada..ni to nije losO...:jok:
Ca blues
16.12.2007, 11:44
.:joint:...jaooo šo ja volem čist sex bez sexa.....injaaaooooo....:kul:
biterlemon
16.12.2007, 11:53
Posle vina vise prija ali nikad ne pijem sa namerom da cu posle imati seks.
Nikada ne koristim stimulanse, nekako mi se ne dopada ta ideja.
Kada mi se ne kopa basta, ja odem pa odspavam malo a ne uzimam stimulanse, zasto bi to radio u seksu. To mi je kao da varam samog sebe.
Najveci stimlans za mene je njen pogled i dodir njene koze.
Ako dosadi, bolje privremeno ili zauvek promeniti partnera nego uzimati stimulanse.
Ponekad može po koja čašica ili dim, tek toliko da me malo više opusti, nikako da izgubim moć rasuđivanja.
A on? Čaša dve zbog hrabrosti i/ili ludosti, sve preko toga zapravo uopšte nije stimulans, čak naprotiv.
starsica
16.07.2008, 00:57
desavalo se, dapace, ali mi nije potreban neki poseban stimulans, sem njega da bih mogla da budem in d mud za igranje :mig2:
nikad mi se nije desilo da se sexam naduvana.. ali npr. kod mene alkohol ima neverovatno stimulativno dejstvo :uzbud: ali mi je uz pice veoooooma tesko da dodjem do kraja puta :stid2: pa zato ni ne praktikujem toliko sexanje sa stimulansima.. volim ja kad se naheri svaka dlaka koja postoji na meni zbog njega.. prirodno :lol:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.