Puna verzija : Volite li svoj posao?
kristina-cica
08.02.2008, 12:23
Radite li na mestu koje ste oduvek prizeljkivali?
Radite posao koji vas ne ispunjava ali "morate" da prezivite?
Ja trenutno ne radim, a znam mnoge kojima je posao svrha zivota, pa ne mogu da razumem. Ni jedan posao ne bih mogla toliko da volim, da bih dopustila da mi neko drugi odgaja dete, dok ja trcim za karijerom.
Ca blues
08.02.2008, 13:33
Ni jedan posao ne bih mogla toliko da volim, da bih dopustila da mi neko drugi odgaja dete, dok ja trcim za karijerom.
:joint:...budi riba pa šibaj i jedno i drugo.....
....kristina draga....tebe citiram samo onako, kao primer...ništa lično...ne zameri....:kul:
Volim..
Još kad bi bio stalan..:fijuk:
Volim inace ga ne bi radio.:hahaha:I sa "lepom" sumom mi zahvaljuju(to mi kaze sef) kreativnost.:hahaha:moj osecaj kada idem u posao:velikapegla: sta da se radi nema boljeg.
alokin74
11.02.2008, 00:32
sve manje i manje.
a nekada sam ga stvarno voleo...
Na zalost, ne volim svoj posao. Iako sam promenio niz zanimanja, ni jedno nisam veleo. Jedino sam voleo jedan period kada sam drzao kafanu mog prijatelja koji je otisao u zatvor zbog rigidnosti nasih socijalistickih organa gonjenja. Tada sam bio car. Svako vece sam pocinjao program madjionicarskim trikovima, pa onda temom veceri. To je bila promenljiva kategorija. Ponekad je bila tema leskovacka, a zatim banjalucki rostilj. Ponekad, pica ili ravijole ili lazanja. U svakom slucaju bilo je dinamicno. Posebnu draz je davala fantasticno atraktivna supruga jednog od "dadilja" nekadasnjeg gangstera Ranka Rubezica. Kafana je vrlo brzo postala kultnom, zahvaljujuci prvenstveno meni. I dan danas me zovu pojedinci da im osmislim rad kafana. Skoro sam bio zbog toga u Nisu. Mislim da ce sin mog velikog prijatelja uzeti u obzir neke moje natuknice. Videcemo ...
I da kazem na kraju, hleb zaradjujem kao radnik u jednoj ustanovi kulture u malom vojvodjanskom gradicu....
...ne...mislim...ko voli da bude sljaker?...:lazy:
Pa svako od nas prizeljkuje da ne radi a da ima lagodan zivot ali kad se mora .... ja sam zadovoljan svojim poslom ali radim na tome da idem ka vecem polozaju od trenutnog jer bi mi u suprotnom vrlo brzo dosadilo.
nije tako loš posao,al' daleko da ga volim...stalan je,blizu je,dozvoljava puno slobodnog vremena...ali,eh,da je malo više para! :sokiran:
NSdjanka
10.03.2008, 22:06
I volim i uživam u njemu...:)
volim, pogotovo kada ide bolje a ide...:uredu:
muchomachoR
12.03.2008, 06:11
Aha.. najviše ću ga voleti kada mi za pola sata vidi leđa i potiljak http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/reiter.gif
Volim,ali ne volim pojedine saradnike,ali to je za drugu temu. :beyond:
Imam sreću da me plaćaju da radim ono što volim :ok: (Nije neka velika para, ali ne može se imati sve!)
meseceva_kci
02.05.2008, 21:04
ne volim... nuzno zlo...
Leonard Peltier
03.05.2008, 01:27
:uredu:
Lep je i dinamičan ......... ako prestanem da uživam u poslu koji radim i vidim da sam počeo da ga "otaljavam" ............ daću otkaz i više ga nikada neću raditi :uredu:
mala sirena
22.05.2008, 16:51
iskreno, svoj posao ne volim.
Kada sam pocela raditi kao knjigovodja i nije mi bilo tako lose, sad me zadrzava samo siguran izvor prihoda i nista vise.
Monotono je a i stresno pogotovo u vreme godisnjih izvestaja, PDV, bla, bla....
Volela bih da promenim posao, ali prosto ne znam sta bih radila a da mogu od toga solidno da zivim, a opet tu je i odredjena doza straha da bi mi i to brzo dosadilo..
Imam najlepši posao na svetu :) pun je smeha,igre,muzike... Svaki dan je drugačiji i dokle god budem znala da se igram neću ga menjati.
:skokskok:
volim ga i ponosan sam na njega :fijuk:
Naravno da ga volim. Tako je interesantan i retko se dešava da vas zadesi monotonija :uredu:!
Bas je uzbudljivo :uzbud:!
mitar-faca
30.08.2008, 00:14
pa i ne volim nesto al se dobro placa pa ko te pita cuti iradi
_Mefisto_
07.09.2008, 10:56
Naravno da volim. Sam svoj gazda :smeh:
Dok sam radila, izuzetno sam volela svoj posao i maksimalno sam mu se posvećivala, čak do te mere da sam u jednom periodu malo zanemarila i kuću i porodicu. Uvek sam radila do krajnjih granica. Nažalost, zbog zdravlja sam morala da prekinem da radim, a zvanični posao mi još uvek mnogo nedostaje, iako već nekoliko godina ne radim. Ipak, da se ne bih potpuno otuđila od posla, dosta pišem za sebe, a i za druge. Imala sam sreću da sam radila posao koji volim, te mi rad nikada nije teško padao, a ni ljudi sa kojima sam, zbog posla, dolazila u kontakt.
CHichaGlisha
28.09.2008, 22:45
Volim je tako "mala" reč. OBOŽAVAM :srce:je prava reč !
believer
28.09.2008, 22:47
ne volim nista sto se zove posao...:dry:
posao nije da se voli nego da donese kintu....volim druge stvari u zivotu i ne zivim da bih radila,nego radim da bih zivela.....:dry:
wolim da watam muwe u letu:smeh:
...aaaa...jesi li nekada uspeo da u'vatis komarca za jaja u letu?...:cesces:
...to je majstorstvo...8)
ne volim nista sto se zove posao...:dry:
posao nije da se voli nego da donese kintu....volim druge stvari u zivotu i ne zivim da bih radila,nego radim da bih zivela.....:dry:
:ok:
Ne volim nikakav posao. Ništa što se mora i što ima savoj neki ritam i opetovanje. Volim dosadu. Smatram je krajnjim dometom blaženstva i savršenosti duha. Ali ne bilo kakvu dosadu. Ne onu dosadu tipa da nemam šta da radim, recimo, pola sata, ili danas popodne, već da znam da jako dugo u budućnosti nemam nikakvih obaveza, a posebno ne onih koje se zovu posao...:dry:
Radim dva posla - jedan volim, jedan ne volim, ali ovaj koji volim još uvek mi ne donosi dovoljno prihoda da ostavim ovaj koji ne volim, ali čim se to dogodi, ostaviću posao koji ne volim, i uživati u slobodi koju pruža posao koji volim.
Zakukuljeno...zamumuljeno :wacko:
Radim dva posla - jedan volim, jedan ne volim, ali ovaj koji volim još uvek mi ne donosi dovoljno prihoda da ostavim ovaj koji ne volim, ali čim se to dogodi, ostaviću posao koji ne volim, i uživati u slobodi koju pruža posao koji volim.
Potpuno je ista situacija i kod mene,
mada verovatno ne radimo iste poslove.:ok:
CHichaGlisha
29.09.2008, 11:56
I kod mene je bila ista priča.
Manje sam volela posao koji sam ostavila.
Samo ... u mom slučaju je baš taj posao, često "podržavao" ovaj koji mnogo više volim.
(još zakukuljenije :wacko: i zamumuljenije )
Ovaj sadašnji (ovde kod nas) ne spada u -redovna primanja. :jok:
Nekad nix, nekad malo, nekad "pristojno" ... a nekad :uzbud: ....
DOKAZ - da ljubav i kinta nisu nužno povezani. 8) ;)
...upravo sam svom rukovodiocu juce,objasnjavao koliko volim svoj posao...toliko ga volim da uskoro menjam radno mesto...:uzbud:
...moram i ja poceti da idem na utakmice Partizana i dizem tegice...:uzbud:
...moram i ja poceti da idem na utakmice Partizana i dizem tegice...:uzbud:
...c...okreni se knjigama...lakse je...i pametnije...:kiss:
NSdjanka
30.09.2008, 08:46
Pred ulazom u fabriku
Radnik se odjednom zaustavi
Lepo vreme beše ga cimnulo za rukav
I kako se okrenuo
Pogleda u sunce
Crveno I okruglo
Tek produdjeno iz neba dubokog
I namignu mu
Onako srdačno
Zbilja drugar Sunce
Zar ti se ne čini
Ipak malo glupo
Po ovakvom danu
Rintati za gazdu?
Žak Prever,IZGUBLJENO DOBA
Sorry ako sam u off-u... Nekako sam osetila potrebu da ovu pesmu tu ostavim :) ...
Obozavam taj posao i sve moje koleginice :uzbud:
believer
01.10.2008, 00:22
najvise sam volela kad sam mogla da zivim od rente koju mi donose na vrata.....al` jebi ga,ne donose oni koliko ja trebam a sramota me da svako malo dizem kiriju,,,....pa reko`,ajd da radimo i mi,pomalo.....da pridodamo toj renti....
ah da,da odgovorim
ne volim
nista sto nije citanje knjiga ,gledanje filmova,sedenje u bastama,promatranje morskih talasa,osluskivanje kise i ostale kojestarije,ne volim....
little fairy
01.10.2008, 14:26
Voljela sam ali su moji nadređeni učinili da ga sada, maltene, mrzim. :dry:
Obožavam svoj posao. I plata mi tu dodje nebitna, ionako ne živim od nje.
Ali mi je od koleginica muka najblaže rečeno.
Ne stoji u narodu džabe ona "prosvetari su najgori ljudi"
A kad bi znali ko nam sve vaspitava decu....:dry:
Obožavam svoj posao. I plata mi tu dodje nebitna, ionako ne živim od nje.
Ali mi je od koleginica muka najblaže rečeno.
Ne stoji u narodu džabe ona "prosvetari su najgori ljudi"
A kad bi znali ko nam sve vaspitava decu....:dry:
Ja mislim da i neke vaspitaçice trebalo prevaspitati
:roll:
U jednom periodu zivota i ja sam se bavio prsvetnimm radom ali neşto starije dece ... nije bilo lako :fijuk:
volim posao ali ne i ono sto uz posao ide
CHichaGlisha
18.10.2008, 23:26
Da.
Volim.
Stvarno.
Ali,
najviše ga volim kada se sa njim i ne sretnem kao recimo danas .
Očigledno i kod posla (kao i u svakom "voljenju") važi ono - " ... da se malo uželiš" :wacko:
:roll:
A ko ne bi voleo da ga plaćaju i zovu uvek samo zbog lepih stvari...8)slike govore više,a i pošto su linkovi ispali zabranjeni,taman da pokažem koliko volim to što radim kao i sve drage na slikama od kojih živim,a oni i više od mene...;)
http://i238.photobucket.com/albums/ff146/reklamerko/8-2.jpg
http://i238.photobucket.com/albums/ff146/reklamerko/n1089228435_30035390_3554.jpg
http://i238.photobucket.com/albums/ff146/reklamerko/n1276633499_153517_1471.jpg
http://i238.photobucket.com/albums/ff146/reklamerko/n1276633499_153506_849.jpg
Lilith_021
18.10.2008, 23:56
ah da,da odgovorim
ne volim
nista sto nije citanje knjiga ,gledanje filmova,sedenje u bastama,promatranje morskih talasa,osluskivanje kise i ostale kojestarije,ne volim....
Potpisala bih ove recenice iz keca :ok:
Hany Bany
07.11.2008, 00:33
Volim svoj posao,i mislim da sam dobar trgovac,iako mi nekad teško padne rad sa ljudima(neki su nemogući:uzbud:)
Naravno da ga volim ...
on me çini sreçnim jer je mnoge klijentkinje ispunio i uçinio zadovoljnim :uzbud:
CHichaGlisha
07.11.2008, 02:51
Nekad volim .... a nekad kao na primer SAD naprosto O B O Ž A V A M !!! :srce::srce::srce:
... jer sad imam par dana predahA ;):smeh:
moram priznati da volim svoj posao,mada mi se ponekada sve zgadi,ali sta da se radi?
Volim svoj posao skoro kao i hobi!!
neleprvi
04.12.2008, 17:27
Sve manje,nazalost....
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.