Puna verzija : A koji crtani su vam išli na živce?
Buba Erdeljan
14.01.2008, 20:22
O jedva sam čekala sedam i petnaest da crtać počne, a onda - Betty Boop :grr: ili bananamen. Užas!!
šta vi niste voleli da gledate?
Neuhvatljiva_
14.01.2008, 20:36
Betty Boop :grr:
:smeh: takodje..Nisam nešto preterano volela ni Vitez Koju :dry:
Leonard Peltier
14.01.2008, 22:11
Snorkijevci................... :smeh::roll:
Dalje :cesces:
Cipelići :pegla:, Bananamen :ljutko:, onaj crtani sa Miletom, Boletom i generalovom radnjom :blink: i "Đole proleće" (ne znam kako drugačije da ga opišem) :beyond:
Ima ih još, ali trenutno ne mogu da se setim :uredu:
Buba Erdeljan
15.01.2008, 11:56
ili onaj super miš :jok:
Nijedan mi nije išao na živce, volela sam sve. Znalo mi je ići na živce to što kratko traju ili ih nema više.
Meni su Mece Dobrići išli na živce. :ljutko: Sve devojčice su se palile na te male roze glupe medvede sa srcima. :roll: I sve devojčice su ih crtale i poistovećivale se sa njima. Meni su bili debilni.
coolgirl
15.01.2008, 18:44
Meni su Mece Dobrići išli na živce. :ljutko: Sve devojčice su se palile na te male roze glupe medvede sa srcima. :roll: I sve devojčice su ih crtale i poistovećivale se sa njima. Meni su bili debilni.
Aha...I meni su oni bili debili....Bas su me nervirali takvi moronski crtani...:huh:
Isto su me nervirali teletabisi :blink: Frikovi kakvih nema... :wacko:
yige_gui
09.02.2008, 03:52
Nijedan mi nije išao na živce, volela sam sve. Znalo mi je ići na živce to što kratko traju ili ih nema više.
upravo ovo :uredu:
mozhda su mi pojedini likovi bili manje simaptichni, ali ni jedan crtic mi nije ishao na zhivce.. i dan danas ih volEm :osmeh:
Mene je uvek strašno nervirao Pera kojot super genije
NSdjanka
30.03.2008, 01:48
Snorkijevci
starsica
30.03.2008, 04:31
nijedan mi nije isao na zivce.. one koje nisam volela nisam ih gledala.. u principu, jedino sto ne gledam su oni anime crtaci tipa Digimoni i Pokemoni jer to nije moja fora.. ali ovako, sve prolazi.. :roll:
Moj nedosanjani san je da vidim kako Pera Kojot (moj favorit) konacno hvata onu pedersku, nadmenu i iritirajuce superiornu pticu trkacicu i muci je najtezim mukama....
biterlemon
30.03.2008, 10:01
Ludi Dexter je bas freak i odvratan, a i pile i krava...
Uvek se posvadjam sa decom, da li to moramo da gledamo, ili ne....
A u odnosu na njih svi stari crtani su OK.
:hmm:
kad sam ja biJo mali mrz'o sam da gledam peru detlica....lale gatora....viteza koju....obozznjavao sam mikiJevu radiJonicu i baltazara....puffff:roll:
veverica
30.03.2008, 10:16
Moj nedosanjani san je da vidim kako Pera Kojot (moj favorit) konacno hvata onu pedersku, nadmenu i iritirajuce superiornu pticu trkacicu i muci je najtezim mukama....
Postoji tako nešto... :uredu:
http://img136.imageshack.us/img136/3624/img9582pe6.jpg
Negdje sam procitala da je autoru tog crtanog nuđena ogromna kolicina novca da uradi jednu epizodu u kojoj ptica biva uhvacena,al nije pristao.I mene ta ptica nervira...bas je iritirajuca...:uredu:
Captain Jack
31.03.2008, 07:15
Ona bela linija koju sam ja i moji ukucani zvali Barum Barum:ljutko:
Podsecao me je na jednu ujnu,tresoglavku,samo se drala i krestala,negativizam je izbijao iz svih njenih pora.
Kakve ja frustracije vucem iz detinjstva:(
Negdje sam procitala da je autoru tog crtanog nuđena ogromna kolicina novca da uradi jednu epizodu u kojoj ptica biva uhvacena,al nije pristao.I mene ta ptica nervira...bas je iritirajuca...:uredu:
Ja imam crtani kad Pera Kojot hvata pticu i super je fora!!! A mrzela sam crtani Tom i Jery a znam i da se mnogi nece sloziti samnom ali meni je isao na zivce!
Bad Company
02.04.2008, 12:22
Ona bela linija koju sam ja i moji ukucani zvali Barum Barum:ljutko:
Podsecao me je na jednu ujnu,tresoglavku,samo se drala i krestala,negativizam je izbijao iz svih njenih pora.
Kakve ja frustracije vucem iz detinjstva:(
U originali se zove La Linea
Ako se dobro slusa to je Talianski samo sto je glas ubrzan tako da je malo tesko skuziti
Lolek i Bolek,definitivno,kako sam samo mrzela kada iščekujem crtać na TV-u a oni puste njih,i sada kada ih ulovim na nekom kanalu popizdim,ne znam iz kog razloga su mi iritantni ali je činjenica da mi strašno idu na ganglije :dry:
Gore pomenuti Lolek i Bolek i one dve lutke koje su nešto popravljale po kući i uvek napravili haos sa onim smešnim kapicama (ne mogu da se setim naziva)...Smor su bili...:wacko:
Gore pomenuti Lolek i Bolek i one dve lutke koje su nešto popravljale po kući i uvek napravili haos sa onim smešnim kapicama (ne mogu da se setim naziva)...Smor su bili...:wacko:
Crtani se zove A je to. Pozdrav!
Duško Dugouško i Mickey Mouse su uvek bili smorovi neviđeni.:bljak:Ne stvarno,jedan zec stalno zeza patku i lovca sa puškom!:cesces:
Ptica trkačica,jadan kojot...joj šta bih joj ja radila da je uhvatim. :djavo:
Vitez Koja, patetični gubitnik.
Da, jos mi ide na nerve onaj skot Kraba iz Sundjer Boba. Uvek nahebe ona sipa, ili sta li je....
Profesor Baltazar, strašno me je nervirao.
robert ns
07.11.2008, 10:47
la linea:jok:
http://www.youtube.com/watch?v=8VWcqILJam4
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.