Puna verzija : Reputacija
gogothegreat
10.05.2006, 16:56
Lično smatram da bi bilo jako lepo i korisno kada bih u svom profilu mogao da vidim ko mi je dodao poene u "reputaciju".
Missim, dojadilo mi je više da imam samo tajne obožavateljke i poštovaoce! 8)
Ime (ili barem nick) na sunce! :osmeh:
Necromancer
10.05.2006, 22:15
Znaš kako Gogo, padalo mi je to na pamet, ali... Zamisli ovu situaciju: dva sujetna člana pišu na politici i nikako se ne slažu. I počnu da se gađaju negativnom reputacijom. Gde će se to završiti? ;) Vrlo rado bih omogućio tu opciju, ali nekako imam predosećaj da bi to vrlo brzo bilo zloupotrebljeno. Bolje da imaš tajne obožavaoce. :)
Zar ne mozes samo jednom da ocenis nekog clana, dok navodno ne zaradis jos reputacije okolo za sebe. Bar je tako sa pozitivnim ocjenjivanjem, nisam jos nikoga negirao :fijuk:
Necromancer
11.05.2006, 13:15
Reputacija funkcioniše ispravno. Dnevno je moguće dati najviše 5 reputacija (bilo pozitivnih ili negativnih). Generalno, u slučaju da želite nekom članu ponovo da date (ili oduzmete) reputaciju, morate je prethodno dati različitim članovima. Broj različitih članova iznosi 10.
Ja jel'te da pitam :smeh:
Ja dobih reputaciju od jedne vrlo simpaticne muske osobe :fijuk: al videh i ko je..sad mi nije jasno kako ja vidim kad jee gosin administrator objasnio da je ta opcija onemogucena :smeh:
Ja jel'te da pitam :smeh:
Ja dobih reputaciju od jedne vrlo simpaticne muske osobe :fijuk: al videh i ko je..sad mi nije jasno kako ja vidim kad jee gosin administrator objasnio da je ta opcija onemogucena :smeh:
ako ti kojim slucajem neko napise poruku uz reputaciju i uz to se i potpise onda znas ko ti je dao... u suprotnom razbacis pasulj i vidis ko ti je dao ili skinuo reputaciju ;)
A pa da...tako sam i mislila..sas potpis :fijuk: fala ex sampionu ;)
Pcela ubica
04.06.2006, 04:34
What a hell you're talking about? :wacko: Ja imam jedan zeleni kvadratić kod "reputacija", mi to neko dao ili šta? :)
Detaljnije o reputaciji možete pročitati u uputstvu (http://www.vojvodinacafe.com/forum/faq.php?faq=vb_user_maintain#faq_new_faq_item)
Pcela ubica
05.06.2006, 05:05
Da, da, skapirao sam otprilike, a primećujem i nagli rast moje reputacije u poslednja 24 časa. :)
gogothegreat
05.06.2006, 23:12
Evo još jednog pitanja za mlogopoštovane admine i moderatore.
DakleM, koja je (i postoji li uopšte) gornja granica u broju bodova, odnosno broju zelenih kvadratića koji označavaju reputaciju? Ako postoji, interesuje me od kog materijala će biti aura koja će tada ukrašavati moju pametnu glavicu (rubin, smaragd, ili nešto treće)? :andjeo:
Pitam čisto da bih znao dokle da pišem ingeniozne postove, a kada da počnem sa srozavanjem svoje reputacije, da bih opet mogao da krenem ispočetka...i tako u beskraj! :fijuk:
Prvih 5 kvadratića su tamno zelene boje, a nakon toga će se boja kvadratića drastično posvetliti. Prvi prag reputacije je na 10 poena, nakon toga na 50, 250, 350, 550, 650, 750, 850, 1000, 1500 i kao poslednji prag 2000. Kada osvojite svih maksimum poena, pored vaše reputacije pisaće "član je dostigao maksimum". :)
Extra ste to smislili,sve pohvale!!! :)
A sta ce da pise sa 6 kockica,posto je sa 5 dijamant? :uzbud:
Kao da cu ja to dostici :( ,al' cisto me zanima :uzbud:
gogothegreat
06.06.2006, 17:58
Prvih 5 kvadratića su tamno zelene boje, a nakon toga će se boja kvadratića drastično posvetliti. Prvi prag reputacije je na 10 poena, nakon toga na 50, 250, 350, 550, 650, 750, 850, 1000, 1500 i kao poslednji prag 2000. Kada osvojite svih 11 kvadratića, pored vaše reputacije pisaće "član je dostigao maksimum". :)
:cesces: Zovite me cepidlakom, ali meni se ova računica nikako ne uklapa :huh:
Prema ovome što je gospođica Lejdi ovde iznela, trebalo je da četvrti kvadratić dobijem tek kada pređem 350 poena, a ja sam ga dobio već na 336. :)
Nadalje, tekst koji se prikazuje u screen tip-ovima nije baš najbolje usklađen sa brojem kvadratića, tako da, na primer, u ovom trenutku imam isti broj kvadratića kao i izvesna Meggy, ali zato kada svog miša stavim na Meggy, odnosno kada hoverujem iznad njenog nicka, sa zaprepašćenjem ustanovljavam da narečena Meggy ima status dijamanta, dok ja, sa istim brojem kvadratića, imam tek spektakularnu auru oko sebe. :huh:
Da li razlog za to možda leži u činjenici da pomenuta persona ima funkciju moderatora, ili je ipak u pitanju nepotizam? :ljutko:
Da li razlog za to možda leži u činjenici da pomenuta persona ima funkciju moderatora, ili je ipak u pitanju nepotizam?
Moderatori i supermoderatori imaju potpuno isti tretman kao i svi ostali članovi!
Prvi prag reputacije je na 10 poena, nakon toga na 50, 250, 350, 550, 650, 750, 850, 1000, 1500 i kao poslednji prag 2000.
Zovite me cepidlakom, ali meni se ova računica nikako ne uklapa :huh:
Prema ovome što je gospođica Lejdi ovde iznela, trebalo je da četvrti kvadratić dobijem tek kada pređem 350 poena, a ja sam ga dobio već na 336.
Reputacija se ne izražava brojem kvadratića, već brojem poena koje ste zaradili i natpisima koji pišu kada mišem predjete preko tih istih kvadratića! Dakle, vaša reputacija se povećava prema gore navedenim pragovima, a shodno broju poena koje ste zaradili, i nakon svakog praga menja se i natpis koji će stajati kraj vašeg imena.
Dalje, što se tiče priče o reputaciji, Meggy je trenutno dijamant, a i kod tebe je potpuno isti slučaj.
http://img325.imageshack.us/img325/7674/gogo3eh.jpg
Kada su kvadratići u pitanju, broj će se povećavati prema sledećim pragovima broja poena:
10 - 1
100 - 2
200 - 3
300 - 4
400 - 5
500 - 6
700 - 7
900 - 8
1100 - 9
1300 - 10
1500 - 11
Natpisi su sledeći:
- član je na početku
- član je na dobrom putu
- član će uskoro postati poznat član
- član ima spektakularnu auru oko sebe
- član je dijamant
- član je miljenik mnogih članova
- član obasjava toplim zrakom Sunca
- član je nadaleko poznat član
- član je naprosto sjajan član
- član je uzor za ostale
- član je savršen član
- član je dostigao maksimum!
Da rezimiramo, gogothegreat trenutno ima 379 poena, što znači da ima 4 kvadratića a reputacija mu glasi: član je dijamant!
Iskreno se nadam da smo sada sve razjasnili!
gogothegreat
06.06.2006, 21:05
Iskreno se nadam da smo sada sve razjasnili!
It's crystal clear now even to me, my dear LadyS! :ok:
Thank you, and forgive me for being a stupido :blink: and such a pain in the ass! :stid2:
gogothegreat
18.06.2006, 14:10
Khhm..khhmm.. Nećete verovati, kad ono - opet ja!:stid2:
Elem, štovani admini i adminke, nešto debelo ne fercera u vezi saS ove reputacije! :ljutko:
DakleM, maločas htedoh da pozitivno utičem na reputaciju jednog plavokosog dŽindijanca (k'o da ona i bez mene nema već i previše obožavalaca?! :hmm: ), kad ono - međutim! :ljutko: Tupava mašina mi kaže da, kao, ne mogu da utičem na reputaciju dotičnog člana, ukoliko prethodno na sličan način ne utičem na nekog drugog Druga Člana! A pouzdano znam (jer to inače veoma retko činim :smeh: ) da sam prethodno po'valio jednu pčelicu, a ni slučajno nikakve dŽindijance! :ljutko:
Prema tome, dame i gospođe administratori, ili popravljajte taj PHP engine (šta li je već?), ili lepo ukinite sva ograničenja po pitanju davanja reputacije i kontra-reputacije, pa - kom opanci, kom obojci!
btw: Možda ja voljem samo dŽindijance, lebove, jaja, pčelice i poneku sonjicu, al' zato kog voljem ja voljem da mu dam reputaciju, a kog ne voljem...
Reputacija funkcioniše ispravno. Dnevno je moguće dati najviše 5 reputacija (bilo pozitivnih ili negativnih). Generalno, u slučaju da želite nekom članu ponovo da date (ili oduzmete) reputaciju, morate je prethodno dati različitim članovima. Broj različitih članova iznosi 10.
Gogothegreat, šta nije razumljivo u citiranoj poruci? Ti si do sada ukupno dao 6 (slovima: šest) reputacija za sve vreme provedeno na forumu! Prema tome, pročitaj pažljivo ponovo citiranu poruku i zaključi gde grešiš.
Prema tome, dame i gospođe administratori, ili popravljajte taj PHP engine (šta li je već?), ili lepo ukinite sva ograničenja po pitanju davanja reputacije i kontra-reputacije, pa - kom opanci, kom obojci! Prema tome gogothegreat, ili ubuduće pažljivije čitaj poruke objašnjenja, ili se mani davanja reputacije. Na forumu sve radi 100% ispravno!
-Aj' pustite i opciju ko je kome i kad dao reputaciju ? Ne !
Već je bilo reči o tome i odgovor je NE!
-Razumem i nije mi tesko!
gogothegreat
18.06.2006, 17:57
Gogothegreat, šta nije razumljivo u citiranoj poruci? Ti si do sada ukupno dao 6 (slovima: šest) reputacija za sve vreme provedeno na forumu! Prema tome, pročitaj pažljivo ponovo citiranu poruku i zaključi gde grešiš.
Mnogopoštovana, ulažem žestok protest zbog povrede poslovnika! :ljutko:
Kao prvo, uočavam ogromno nesuglasje u tonu kojim Vi i ja razmenjujemo poruke. Moje su dobronamerne i blago duhovite (dobro, priznajem, ponekad i malko priglupe :stid2: ), dok su Vaše blago inkvizitorske, što me čini neuroznim! :uzbud:
Drugo, prilično me zabolela (just like a pain in the ass) ova povreda moje privatnosti, izražena brojem (i slovima, boldovanim, eeej!) reputacija koje sam do sada dao. Pa ja sam i sam u prethodnoj poruci naglasio da veoma retko dajem reputacije:
A pouzdano znam (jer to inače veoma retko činim ) da sam prethodno po'valio jednu pčelicu, a ni slučajno nikakve dŽindijance!Šta ja tu mogu, kad me je teško oduševiti? :stid2:
Prema tome gogothegreat, ili ubuduće pažljivije čitaj poruke objašnjenja, ili se mani davanja reputacije.
Daklem, ako sam pravilno protumačio Necromancerovo objašnjenje (u šta, iskreno, veooma sumnjam :smeh: ), potrebno je da reputaciju dam destorici različitih članova, e da bih ponovo mogao da je dam meni dragom dŽindijancu?! :wacko: Ako je tako, ne preostaje mi ništa drugo do da poslušam drugi deo saveta meni nešto manje drage administratorke, to jest da se potpuno manem davanja reputacije. Ujedno obaveštavam ostale forumaše da se neću ljutiti ako prema meni primene princip reciprociteta!
Na forumu sve radi 100% ispravno!
Technically speaking, maybe...but...Bilo bi mi drago kada bi admini pokazivali malkice više ljubaznosti i poštovanja prema forumašima. Zovite me picajzlom, ali ja ipak smatram da smo mi njima potrebniji nego oni nama! 8)
Daklem, ako sam pravilno protumačio Necromancerovo objašnjenje (u šta, iskreno, veooma sumnjam :smeh: ), potrebno je da reputaciju dam destorici različitih članova, e da bih ponovo mogao da je dam meni dragom dŽindijancu?!
Upravo tako! Za ovakvu odluku postoje razumni razlozi i mogu ti ih natenane objasniti na private, a verujem i da ćes se složiti sa mnom. Ograničenja naprosto moraju da postoje!
Kada nastupiš sa stavom:
Elem, štovani admini i adminke, nešto debelo ne fercera u vezi saS ove reputacije! :ljutko:
a prethodno je već detaljno objašnjena potpuno ista stvar, i pri tom ni u kom trenutku ne ostavljaš prostora za mogućnost da je sa reputacijom sve u redu i da ti eventualno nešto nisi skontao kako treba, šta drugo čovek da odgovori?
Tupava mašina mi kaže da, kao, ne mogu da utičem na reputaciju dotičnog člana, ukoliko prethodno na sličan način ne utičem na nekog drugog Druga Člana!
Ta "tupava mašina" je koštala jako mnogo novca, a i vremena, i vrlo dobro se konta sama sa sobom!
Kao prvo, uočavam ogromno nesuglasje u tonu kojim Vi i ja razmenjujemo poruke. Moje su dobronamerne i blago duhovite (dobro, priznajem, ponekad i malko priglupe :stid2: ), dok su Vaše blago inkvizitorske, što me čini neuroznim! :uzbud:
Vidiš, kao što se za lepotu kaže da se nalazi u očima posmatrača, tako i ovde sve zavisi od ugla iz kog se posmatra. ;)
Poslednji put ću ponoviti da se nadam da smo sada razjasnili sve o reputaciji, te se ovde priča o tome završava. Napisano je apsolutno sve, do najsitnijih detalja, a ponavljati nešto iznova i iznova je zaista besmisleno.
little fairy
20.08.2007, 06:57
Nemam prijedlog... Samo pitanje a nisam baš se nešto potrudila da pogledam gdje da ga uputim pa eto.. :fijuk: Možda mogu i tu.. :cesces:
Počnimo :)
I'm new.. I vidim da mi je netko 'dao' malenu reputaciju. Kako nemam prijatelje tu, pa s time niti nemrem saznati tko je bio tako ljubazan :ok: , zanima me dal' se negdje to može vidjeti?
Pleaseeeeeeeeeeeeeeeee..
Ukoliko se član koji dodeli reputaciju sam ne potpiše - ne postoji mogućnost da se sazna od koga je reputacija stigla. Reputacije su u osnovi anonimne, kako pozitivne, tako i negativne, osim ukoliko sam član ne odluči drugačije. :)
Arthur Dent
20.08.2007, 13:05
Ukoliko se član koji dodeli reputaciju sam ne potpiše - ne postoji mogućnost da se sazna od koga je reputacija stigla. Reputacije su u osnovi anonimne, kako pozitivne, tako i negativne, osim ukoliko sam član ne odluči drugačije. :) :cesces: ne znam, al' meni se to čini kao favorizovanje:
Nekulture
mislim na one koji uz negativni reput još postave i pitanje :roll:,
osvetoljubivosti
čest slučaj na politici, kako sam primetio, po nekim postovima
i kukavičluka
Ne vidim razlog zašto ne dodati pri registraciji, mogućnost automatskog potpisa reputacije. ko baš ne želi da se potpisuje, neka ga jednostavno isključi
U koloni tema,uglavnom uvek ostaje dovoljno slobodnog prostora za potpis.
Bilo bi od velike pomoći novopridošlim članovima,
a mislim da bi se i većina starijih (po stažu na VC) složila sa tim.
I'm new.. I vidim da mi je netko 'dao' malenu reputaciju. Kako nemam prijatelje tu, pa s time niti nemrem saznati tko je bio tako ljubazan :ok: , zanima me dal' se negdje to može vidjeti?
Ma sve se može uz malo logike i dobre volje
... dalje preko PP-a
Slazem se s Arthur Dentom!
Slazem se i ja.
Hm, :cesces: samo da se ovo ne shvati kao pobuna pa da bude :sutoguz::toljaga::uglavu:
Salim se, :lol:
Ja mislim, da bi glasanje resilo dilemu :ok:
Necromancer
20.08.2007, 14:45
Sve u vezi reputacije ostaje kao i do sada.
Nema potrebe za nastavljanjem međusobnog slaganja, neke stvari se ne menjaju.
little fairy
20.08.2007, 15:12
Nešto mi je spora veza na netu pa da sad sama ne prčkam i ne tražim satima..
Postoji i negativna reputacija? Smanjuje li ona 'reputaciju'?
Imam ja još pitanja.. Djetinjastih, naivnih i drugih. Slobodno se smijte. Recite mi na što pa da vam se pridružim :):hahaha:
Necromancer
20.08.2007, 15:20
Postoji i Uputstvo u kome je sve detaljno objašnjeno.
Ako mene nije mrzelo da ga pišem, ne treba ni vas da mrzi da ga pogledate.
Link do reputacije (http://www.vojvodinacafe.com/forum/faq.php?faq=vb_user_maintain#faq_new_faq_item)
starsica
10.09.2007, 04:25
interesuje me jedno..
koliko bodova se dobija ili skida kad ti neko da pozitivnu odn. negaitnu reputaciju i od cega zavisi broj dobijenih poena?
P.S. Procitah Uputstvo, tamo ne pise :jok:
Broj poena koji možete dati nekome proporcionalno zavisi od broja poena koje ste sami "zaradili". :uredu:
:uredu:
Jel to znaçi ako je meni velika ona çe dobiti veçi
broj poena nego ako joj da neki poçetnik ?:blink:
love hunter
10.09.2007, 19:01
Ja bih zamolio da se,ako je moguce,smanji broj ljudi koje moram pozitivno da ocenim da bih nekima od onih za koje mislim da zasluzuju mogao da opet povecam reputaciju. 10 je,po mom misljenju,previse i stvarno ne mogu da budem iskren ako ih sve budem ocenjivao. Negativne poene ne dajem,jer ne znam kolika bi kolicina nevaspitanja i bezobrazluka morala da bude prisutna u nekom postu da bih njegovom vlasniku oduzimao vec stecene poene. A i ako to nekada budem uradio,potpisacu se,sigurno. Eto,unapred zahvalan...
Neuhvatljiva_
10.09.2007, 19:07
Auuuuu sad će ti verovatno po hiljaditi put reći da se o tome diskutovalo i da se ne menja ništa :fijuk: :smeh:
Necromancer
10.09.2007, 19:17
Ja bih zamolio da se,ako je moguce,smanji broj ljudi koje moram pozitivno da ocenim da bih nekima od onih za koje mislim da zasluzuju mogao da opet povecam reputaciju. 10 je,po mom misljenju,previse i stvarno ne mogu da budem iskren ako ih sve budem ocenjivao.
Kao što Neuhvatljiva reče, nije moguće, iz prostog razloga - zloupotreba. Bilo da je u pitanju delenje pozitivne, bilo negativne reputacije.
Osnovna namena reputacije je da se oceni kvalitetna, odnosno nekvalitetna poruka, a ne da jedni drugima žele dobro jutro, dobar dan, laku noć, da čestitaju na promeni avatara i da koriste reputaciju na slične gluposti. Dokle god se većina ne bude pridržavala toga, sve u vezi reputacije ostaje nepromenjeno.
Invisibleman
07.11.2007, 11:25
Htedoh jednom članu da dodam reptaciju.
Nemam pojma kada sam to poslednji put uradio.
Kaže da moram još nekom dodati reputacio kako bi mu ponovo dao istu. Koliko reputacija drugima treba da dam da bi istom članu dodam još jednu?
@ Invisibleman
Verujem da ćeš u ovoj temi pronaći sve informacije, jer smo o tome pričali nadugačko i naširoko, a ukoliko još nešto nije jasno - pitaj.
Invisibleman
07.11.2007, 20:23
Jel to znaçi ako je meni velika ona çe dobiti veçi
broj poena nego ako joj da neki poçetnik ?:blink:
Nekada mi se repuacija popne za 1 a uglavnom se penje oko 8.
Mora da je to. :cesces:
...uvek sam imao reputaciju baboona u teranju...tako da mi je svejedno...plus ili minus...imacu kao i svaki baboon 5-6 zenki na noc...:uzbud:
Invisibleman
08.11.2007, 22:27
What a hell you're talking about? :wacko: Ja imam jedan zeleni kvadratić kod "reputacija", mi to neko dao ili šta? :)
Zeleni?!
Jesam li ja daltonista?
Ja vidim samo plave kvadratiće i zelene zvezdice.
Nekako sam skontao zelen... ovaj plave kvadratiće ali one zelene zvezdice... čemu to?
:blink:
i kakvo značenje ima odnos svetlo plavih i tamno plavih kvadratića? :kez:
Promeni pozadinu pa ćeš videti zelene i crvene kvadratiće. Na urban light recimo vidiš svetle i tamne (jedni su pozitivna drugi negativna reputacija, nadam se da umeš sam da zaključiš koji su koji :)).
i kakvo značenje ima odnos svetlo plavih i tamno plavih kvadratića? :kez:
Nikakvo značenje nema, samo ti govori o tvojoj reputaciji, kad prisloniš miš tu. Zvezdice ti govore o tvom statusu na forumu, tj tituli. Kad budeš imao više postova, imaćeš i više zvezdica, jer će ti se i titula promeniti.
Andjelika
08.11.2007, 23:00
Bilo bi fer da se oni koju daju reputacije potpishu.
J to uradim uvek, bilo da je pozitivna bilo da je negativna reputacija.
A ne kurv@njski i funjarski
Invisibleman
08.11.2007, 23:05
Promeni pozadinu pa ćeš videti zelene i crvene kvadratiće. Na urban light recimo vidiš svetle i tamne (jedni su pozitivna drugi negativna reputacija, nadam se da umeš sam da zaključiš koji su koji :)).
Nikakvo značenje nema, samo ti govori o tvojoj reputaciji, kad prisloniš miš tu. Zvezdice ti govore o tvom statusu na forumu, tj tituli. Kad budeš imao više postova, imaćeš i više zvezdica, jer će ti se i titula promeniti.
Bilo bi fer da se oni koju daju reputacije potpishu.
J to uradim uvek, bilo da je pozitivna bilo da je negativna reputacija.
A ne kurv@njski i funjarski
To šta je fer odlučuju oni koji reputaciju dodele. Njihova stvar. I ja se uvek potpišem. I o ovome smo već pričali, pa nećemo sad u nedogled.
Ako sam dobro razumeo, jedan član može u roku od 24 sata da da pet reputacije, šta se meni dešava; Često dam dva komentara i onda izađe da sam ispunio bonus, sutradan, ne prođe 24 sata , ja pokušam i onda ide opet dva ili tri, ili to ja nemam dobru evidenciju?
Arthur Dent
10.12.2007, 22:10
Ako sam dobro razumeo, jedan član može u roku od 24 sata da da pet reputacije, šta se meni dešava; Često dam dva komentara i onda izađe da sam ispunio bonus, sutradan, ne prođe 24 sata , ja pokušam i onda ide opet dva ili tri, ili to ja nemam dobru evidenciju? Ili nemaš dobru evidenciju, ili imaš gremline u kući, pa dele reputacije kad se ti skloniš od kompa :smeh:
Pokušaj da da dva, tri dana vodiš evidenciju u notepadu ili baci na papir ako ti je tako lakše, pa ćeš videti da je sve u redu.
:cesces: ako se i dalje ne slaže, preporučujem da pozoveš http://i185.photobucket.com/albums/x214/arturdent/forumi/GHOSTBUSTERS.gif,
ili proveriš sa ukućanima ;)
ps. možeš da proveriš i lozinku za pristup VCafe, mada je najverovatnije da si se zabrojao
Tako će senilni čiča i da uradi, hvala lepo!
Ovo da ponovimo, nije loše:
Ako sam dobro razumeo, jedan član može u roku od 24 sata da da pet reputacije, šta se meni dešava; Često dam dva komentara i onda izađe da sam ispunio bonus, sutradan, ne prođe 24 sata , ja pokušam i onda ide opet dva ili tri, ili to ja nemam dobru evidenciju?
Dobro si razumeo. Tebi se dešava da kada daš te dve ili tri reputacije koje možeš da daš, vučeš one dve (ili koliko već do pet) koje si dao sporadično, kako si na postove nailazio i čitao, jer su one još uvek ostale u onih 24h koji nisu prošli. Uradi ovo što je Artur rekao, ne moraš čak ni zapisivati osim ako te baš ne mrzi, već je dovoljno da napraviš pauzu od dva dana u davanju reputacija i opet ćeš moći da daš svih pet odjedared :)
Ako tu prvu daš u 00:01 a petu u 23:45, za 20 minuta naravno da nećeš moći da daš opet pet, nego samo jednu :)
Ja se nadam da sam uspela objasniti :cesces:
Sve je jasno, razumeo sam, tu je sve ok. Šator je tu, prerija mirna, lula zapaljena, a Skvo je miroljubiva!
Sve je jasno, razumeo sam, tu je sve ok. Šator je tu, prerija mirna, lula zapaljena, a Skvo je miroljubiva!
Dabome. Dok god neko ne počne da mi ređa put za vatrenog konja po preriji :uredu: E onda nadrljaju i sedla i uzengije i amovi i šine i šrafovi :kez:
Andjelika
11.12.2007, 13:51
evo, yosarin je poznat po tome da ne potpisuje negativne reputacije, ali nije dovoljno pametan da bar sakrije tragove.
evo, yosarin je poznat po tome da ne potpisuje negativne reputacije, ali nije dovoljno pametan da bar sakrije tragove.
yossa ne potpisuje ni pozitivne :smeh:
kakve to veze ima? :ces:
Arthur Dent
11.12.2007, 14:18
yossa ne potpisuje ni pozitivne :smeh:
kakve to veze ima? :ces: Troši se vreme, da bi se otkrilo ko je poslao repp
Normalno, to važi samo za one koji uopšte i gledaju u repp panel
a svega toga ne bi bilo kada bi reputi automatski bili potpisivani.
PS post nije predlog, već je rečeno da se ništa ne menja po pitanju reputacija
(mada je nešto ipak promenjeno ;))
post je samo odgovor na pitanje @_baba_: "kakve to veze ima? :ces:"
Andjelika
11.12.2007, 21:25
ma meni samo muka od tih jajara koje se ne potpisuju.
Misliš ne možeš da mu vratiš istom merom ako ne znaš ko je? :hmm:
A koja je razlika izmedju jajara koje se potpišu i onih koji se ne potpišu? :cesces:...a tek onih što uopšte ne daju reputacije? a? :hmm:
HLEBmaster
12.12.2007, 00:41
..a tek onih što uopšte ne daju reputacije? a? :hmm:
A tek oni shto uopshte ne daju MENI reputacije?! Misim, strashno...:fijuk:
Misliš ne možeš da mu vratiš istom merom ako ne znaš ko je? :hmm:
A koja je razlika izmedju jajara koje se potpišu i onih koji se ne potpišu? :cesces:...a tek onih što uopšte ne daju reputacije? a? :hmm:
...oni koji se potpisu...nisu jajare...vec mudonje...imaju svoj stav i ne boje se da ga iznesu...:lazy:
Hajde dosta više o tim testisima. Sve u vezi reputacija i potpisivanja je rečeno. Ko hoće da se potpiše - potpisivaće se, ko neće - neće, a vi ako ste uvređeni što se neko ne slaže sa vama, žao mi je, tako je. I ostavite tu muku za neke druge teme, ili već vzemite neki klometol, ako je konstantna.
yossarian
12.12.2007, 01:59
Што се тиче потписивања репутација, ту сам изузетно доследан. Кад се сетим и кад ми се оће, потпишем се, кад ми се неће, кад се не сетим, кад мислим да не би стало јер се ћирилични коментари уз репуте скраћују, или кад желим да некоме анонимно дам негативан репут, тад се не потишем. Моје репуте ћете углавном препознати по ћирилици, још ако се ради о расправи у којој учествујем, ако нисте потпуни болид, препознаћете да се ради о мојим репутима. Ако вас баш интересује, можете и да ме питате. Ако одлучим да дам тајни репут латиницом, а неког баш жарко интересује да ли сам то ја, а ја нећу да му кажем, може да цркне.
Јел може да се уведе неки негативни репут троструке снаге, за криминално глупе краве? Графички би био приказан у виду комбинације полицијских лисица (криминално) и нарамка сена (краве)?
И још један петоструке снаге, графички приказан као омча, који би поручивао "да сам ја толико глуп колико си ти, обесио бих се на месту"?
Hajde dosta više o tim testisima. Sve u vezi reputacija i potpisivanja je rečeno. Ko hoće da se potpiše - potpisivaće se, ko neće - neće, a vi ako ste uvređeni što se neko ne slaže sa vama, žao mi je, tako je. I ostavite tu muku za neke druge teme, ili već vzemite neki klometol, ako je konstantna.
...ako je vec dosta...zasto ova tema stoji i dalje?...:cesces:
...sve ovo nema veze sa uvredjenoscu sto se neko ne slaze sa nekim tvojim misljenjem...vec je rec o karakteru...:lazy:
Јел може да се уведе неки негативни репут троструке снаге, за криминално глупе краве?
Ne može i smiri doživljaje.
...ako je vec dosta...zasto ova tema stoji i dalje?...:cesces:
Tema postoji i dalje da bi oni kojima nešto nije jasno mogli na njoj nešto i da pročitaju, pa da im tako i bude jasno to nešto. Tema nije zaključana zato što imam strpljenja nanovo da pišem (i ne samo ja) iste stvari onima koji nemaju strpljenja da listaju i čitaju već napisano, i za eventualno neke stvari koje nisu jasne, a nisu rečene.
Žao mi je što niste razumni i što temu zloupotrebljavate za ovakve stvari, pa će možda i morati da bude zaključana.
I nema više rasprave, ona je govorila.
muchomachoR
14.03.2008, 07:16
Sada obratim pažnju, vidim nema mi nekih poruka u tom delu - reputacije.
A bile su mi najdraže.
Zapravo, prve dve a možda i tri su mi odlepršale ko zna gde..:fijuk: ko zna kad..:fijuk: i ko zna s kim :fijuk:
Ko ih je uzeo odma da ih vraća na njihovo staro mesto http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/e110.gif
Niko ih nije uzeo već je broj reputacija koje si primio premašio broj koji se tebi u profilu prikazuje :) A uvek vidiš petnaestak svežih. Uhvatio si zalet, pa će tih nestalih biti više ;)
muchomachoR
14.03.2008, 08:36
Gracias por todo.
Ucapiro!
Hteo poco da se hvalim - poco da se žalim.
a mucho da se šalim
http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/a81.gif
Šalu na stranu, kasno sam se setio da ih usnimim, bile su mi prve i samim tim najdraže.
U tom grmu leži zec sa mojom "tugom" u zubima. Umesto šargarepe.
http://i267.photobucket.com/albums/ii285/muchomachor/Sm/sochildish.gif
alokin74
11.05.2008, 12:57
Koliko poena ja dajem nekome prilikom reputacije, a koliko mu oduzimam kod negativne?
Kako da znam i izračunam koliko ću poena kome dati?
Da li ja mogu to da kontrolišem ili je to automatski podešeno?
Na kome nivou koliko poena dajem?
... i slična pitanja.
Arthur Dent
11.05.2008, 13:28
...Da li ja mogu to da kontrolišem ili je to automatski podešeno?... Sve je automatski podešeno
Ne možeš odredjivati koliko ćeš kome poena dati
što je viša tvoja reputacija, veći je broj poena koji daješ
negativna reputacija je manja od pozitivne... koliko? -Nemamo pojma
u nekoj srazmeri jeste, lično nije mi nešto ni bitno
daklem ništa tu ne odlučuješ sam, osim: kome ćeš dati; da li će repp biti +/-; koji će komentar biti u njoj
Ne lupaj glavu bezveze... to je samo statistika ;)
"Statistika naša dika
što poželiš, to naslika"
Nisam jos nikad naisla na nekom forumu na reputaciju i zvuci mi komplikovano jedino kapiram da moze da se da i oduzme.
izabelitta
24.08.2008, 19:26
Ja sam do sad radila samo na RL reputaciji :roll:, ova me je moram da priznam malo zbunila. :hmm: Jedno vreme sam trazila dugme kako da kazem "Hvala"...:):) Nisam ga nasla, pa mi malo neprijatno, sta cu kad sam fina... http://img182.imageshack.us/img182/101/devalt9.gif (http://imageshack.us)
No, ne bih lenja, procitala sam ovu temu, pa mi je sad jasno. "Hvala" bi moralo da ide preko pp, zar ne? No, ako se predomislite, pa postavite neku precicu, bas bi mi se to svidelo. :)
Arthur Dent
24.08.2008, 20:23
[Ja sam do sad radila samo na RL reputaciji :roll:, ova me je moram da priznam malo zbunila. :hmm: Jedno vreme sam trazila dugme kako da kazem "Hvala"...:):) Nisam ga nasla, pa mi malo neprijatno, sta cu kad sam fina... http://img182.imageshack.us/img182/101/devalt9.gif (http://imageshack.us)
No, ne bih lenja, procitala sam ovu temu, pa mi je sad jasno. "Hvala" bi moralo da ide preko pp, zar ne? No, ako se predomislite, pa postavite neku precicu, bas bi mi se to svidelo. :)ustvari nema potrebe za PP
u svakom postu imaš prečicu za dodavanje reputacije
klik na sliku da bi bila prikazana u punoj veličini:
http://img258.imageshack.us/img258/3811/20080825121559iz8.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=20080825121559iz8.jpg)
tu će ti se otvoriti novi prozor u koji možeš upisati tekst (znači i hvala)
član kome pošalješ reputaciju će je videti u profilu KLIK za profil (http://www.vojvodinacafe.com/forum/usercp.php)
isto tako i ti možeš videti dobijene reputacije u svom profilu (link za njega ti se nalazi u gornjem levom uglu) gde imaš panell "Poslednja dodata reputacija"
nadam se da sam bio jasan i od pomoći
:sesir: /42/
izabelitta
25.08.2008, 13:04
Shvatila kako slati "hvala" uz potpis. :) Daklem, hvala. :)
Ali sam u stvari prvo mislila na to kako direktno iz profila mogu uzvratiti na poruku, jer nisu svi oni koji se jave upisani na toj temi o kojoj je rec, pa bi trebalo da ih trazim negde po forumu. No, jasno mi je sve, tako da ova poruka ne zahteva odgovor. :)
Ljubimce
08.10.2008, 19:16
Ja sam htela da Članu BLUESKY Dam reputaciju zato što se slažem sa njegovim odgovorom ali to nije moglo jel nije bilo znaka za reputaciju.
Dali mi to može neko objasniti zašto je to tako? Hvala lepo.
Ne mogu da nađem tog člana. Našla sam člana blusky i on nema nijedan post pa nije ni čudo što ne može da dobije reputaciju od tebe :)
Arthur Dent
09.10.2008, 14:40
Ajd' jedno pitanje, mislim da ima još njih koje zanima odgovor
Koji je maxmimalni broj karaktera koji se može upisati kod davanja reputacije?
Pitam zato što sam već dobijao poruke ceo text reputacije nije upisan.
Moja predpostavka je bila da je to 250 karaktera
Zatim, da li ima veze sa maximalnim brojem karaktera, to da li član koristi latinicu ili ćirilicu, kao i da li se karakteri kod ubacivanja smajlija u repp komentar računaju isto kao i slovni karakteri?
Dakle da li je ;) = 2 karaktera i :roll: = 6 karaktera ili se kodovi za smajlije računaju na drugi način - ne znam zašto bi se računali drugačije, al' ajd' da pitam za svaki slučaj... tek da ne moram više da ostavljam toleranciju od 5 karaktera za svaki znak smajlija kod slanja reputacije, i da bih bio siguran da će i potpis stati u komentar
http://img152.imageshack.us/img152/1715/hidegu8.gif
Ko me ter'o da kliknem.
Pretpostavljam, pošto si ti u pitanju, da si izlistao ovu temu (i FAQ) u potrazi za odgovorom pa nema potrebe da je pretražim ja, jer ga verovatno tu neću naći. I šta ti je sadE s tim karakterima, aj' da igramo nešto, žmurke, lastiš, šah, basket, slažemo puzzle :osmeh:
Ali imam rešenje! Možemo da izmerimo :uredu: Evo ja ću da ti prekopiram u pp dokle mi je stigao onaj tvoj sastav od reputacije, pa ćemo da uporedimo i onda ćeš ti znati odgovor, a javiti meni krišom da ti ja ovde odgovorim kako bi drugi mislili da sam ja neki administrator koji to zna http://img152.imageshack.us/img152/3536/medalzj1.gif Am I smart or am I smart? :uzbud:
A Necro kad dođe sa svog duuugooog duuuugooog putovanja http://www.gay-serbia.com/forum/images/smilies/pegla.gif (http://www.gay-serbia.com/forum/moresmilies.php?str=3#) on će lepo da da odgovor na to tehničko pitanje ili će da napiše bravo Arthure i SQUAW, pogodili ste!
Ono što znam sigurno je da ima veze da li je latinicom ili ćirilicom, tačnije ćirilicom staje manje karaktera... a zašto... pa imala sam spreman odgovor na to pitanje, pravi hakerski, ali mi je otišao u Moraču sa starim hardom.
Ne bih vas ja više zadržav'o.
Arthur Dent
09.10.2008, 19:06
:lol: ne samo temu, ceo ovaj podforum (tek da se džaba ne mučiš)
ćirilicu ne koristim kod davanja reputacija, tako da time ja nisam pogodjen, a odgovor na pitanje znam, al' ga ni ja ne bi objašnjavao svojim rečima - zabuniću naše, vaše, i njihove :lol:
kratko rečeno: za ćirilicu se koristi unicode, koji nosi 20-ak posto veću težinu nego standardni ANSI ili šta se već koristi kod "vBulletin" foruma
sličan problem je i kod uvodjenja ćirilice (i srpske latinice) kod mobilnih telefona
Painkiller
19.10.2008, 20:36
Imam jedno pitanje...koliko ja dobijem reputacije kad mi neko posalje?Da li uvek isto,ili zavisi.......
starsica
19.10.2008, 20:42
zavisi od clana koji ti je dao reputaciju, odnosno, zavisi od njegove velicine njegove reputacije :)
ili.. pogledaj Uputstvo.. :)
http://www.vojvodinacafe.com/forum/faq.php?faq=vb_user_maintain#faq_new_faq_item
Arthur Dent
19.10.2008, 20:43
Zavisi
već je postavljano to pitanje, i dat odgovor za njega u ovom topicu ;)
A može li meni draga mi SQUAW da odgovori,zašto ja ne mogu da dam nekoj koleginici... mada ima krš postova...:roll:
Mešaj, malo, imperatore. Ne možeš uvek istoj davati. Svaka deseta kombinacija ti može biti dobitna.
Uostalom, to ti već piše u Upustvu (gore je dat link).
Jbg nisam tol'ko promuskuitetan...:crkoh:neka ne moram onda ni davati...:vez:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.