PDA

Puna verzija : Čujete neki trač o sebi-kako reagujete?

duga12
28.12.2007, 03:09
..ili ne reagujete?da li po svaku cenu treba dokazivati ili pokazivati da "ja nisam takva osoba" kakvom ste prikazani kroz trac?
...mene jedino iritira sto me ti ljudi uglavnom ne poznaju...a daju sebi za pravo da sude:jok...ja ne objasnjavam,samo se nasmejem:smeh:a vi?

maski
28.12.2007, 03:12
ma kako da ne... od toliko zanimljivih stvari koje mogu da radim treba da demantujem ili potvrdjujem tudje proJekcije....

Goga
28.12.2007, 08:37
Zavisi ko je rekao :smeh: , a ne šta je rekao...

Mada, kada bolje razmislim :ces: - neka se priča... :fijuk:

_baba_
28.12.2007, 10:05
da li po svaku cenu treba dokazivati ili pokazivati da "ja nisam takva osoba" kakvom ste prikazani kroz trac?

eee sta sam ja sve cula o sebi :smeh: A bilo je svega :smeh:
"Druzi se s onim pederom, garant ima sidu" :smeh:
Nekoliko puta su me udavali i razvodili...:plaz2:
"Oshishala se na celavo, sigurno je u sekti :hmm:" :smeh:
itd...
Ali ubedljivo vodi ovaj crnjak:
Sretnem druga iz osnovne skole i covek prebledeo kad me video :sokiran: I kaze:" Jbt, ja te oplakao i prezalio jos prosle godine!" :smeh: Reko:"Pda, vratila sam se da te proganjam uuUUuuuUUuu!" :smeh:
Njegova baba "cula" da sam poginula. :celepenka: :smeh:

A kako reagujem? Uglavnom ovako :hahaha::hahaha:

biterlemon
28.12.2007, 10:09
..ili ne reagujete?da li po svaku cenu treba dokazivati ili pokazivati da "ja nisam takva osoba" kakvom ste prikazani kroz trac?
...mene jedino iritira sto me ti ljudi uglavnom ne poznaju...a daju sebi za pravo da sude:jok...ja ne objasnjavam,samo se nasmejem:smeh:a vi?

Ima toga na svakom sajtu...
A uzivo da i ne govorim...

To im dolazi iz njihovog licnog kompleksa, svako krece od sebe...
Povredjeni, plitki....

Kada cujem nesto o sebi, samo kazem: ``Ma to su obicni debili!``

Za dobrim konjem se i prasina dize! ;)
A i za dobrom kobilom cak i ...

DrinChe
28.12.2007, 10:15
Oduševim se :uzbud: i odmah pomislim - iz njihovih usta u Božje uši ;)

zrnce
28.12.2007, 10:54
uvek se drzzim parole......

poshto nemash svoj.....ti slobodno vodi moJ....zivot.....:uzbud:

a da razmishljam i pricham o tome nemam kad....moram da zzivim.....:uredu:

sussi
28.12.2007, 11:43
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

"Jedini razlog zasto bi te neko mrzio je zato sto bi zelio biti bas kao i ti."

ako je nekom to dusevna hrana nek izvoli :roll: samo sto losom hranom samog sebe truje ;)

jooooj ta divno mi je :jeee: nemam problema oni vode moju brigu :jeee:

kamo srece da se sve ostvari :uzbud:

ta moraju ljudi nesto da rade :smeh:

mirka7
28.12.2007, 11:49
Prvo kažem sebi dok god pričaju,dobro je.Teško je kad te niko ne trača...a ljudima je uglavnom lakše pričati i komentarisati tuđe živote,tako lakše zaboravljaju svoj i svoje muke...
Važno je da znaš kakav si ti i da li to što radiš prija tebi...a u pravu su svi oni koji su rekli da se za dobrim konjima prašina diže.:uredu:

SQUAW
28.12.2007, 13:44
E, a zar ovakva tema nema već ovde negde? :hmm:

Cujete neki trac o sebi-kako reagujete?

Smastim nešto, još pola dodam i uozbiljim se. Kažem da imam traume iz detinjstva, manjka mi seksa, tata me tukao, ukrali mi patike na bazenu, izašla mi bubuljica na nosu, male mi sise i tako još nešto što ljudi vole da čuju i zatražim da me razumU. Al' ako je neko čuo nešto zanimljivo neviđeno, nek mi javi :)

lily66
28.12.2007, 15:34
zavisi sta se prica..
ako mi se ne sviDZa umlatim to po kratkom postupku..ako treba i vise puta sve dok ne pricaju ono sto mi se sviDZA...:uredu:

Mish
28.12.2007, 18:22
Rekacija broj 1: :hahaha:
Rekacija broj 2: :cesces: - Sigurno im je mnogo prazan život kad se bave mojim životom.
Reakcija broj 3: :cesces: - Ma, bolje da me ogovaraju nego da me žale. Kad postanem predmet žaljenja, ugasila sam ga.

mickom
28.12.2007, 19:06
Nije bitno sta kaze,vec ko kaze.Drzim se toga.

veverica
29.12.2007, 02:03
Retko mi se dešava da čujem neki trač o sebi, jer je poznata stvar da ću da ubijem glasnika... :ljutko: Šalu na stranu - pod tračem podrazumevamo ogovaranje, laž, klevetanje... dakle neistinite i/ili nedobronamerne priče. Ako mi neko od prijatelja prenese nešto što je čuo, onda očekujem da mi kaže od koga je to tačno čuo, kojom prilikom, ko je sve bio prisutan, kako je ko od prisutnih odreagovao... svaki detalj. To moji prijatelji dobro znaju. Ako neko iz ko zna kog razloga nije spreman da mi pruži sve informacije kojima raspolaže, onda je bolje da ćuti, jer ću inače jako da se naljutim... :aaa:
Znači kad bi mi neko rekao da je čuo "to i to", a neće da kaže npr. od koga - završio bi karijeru kod mene...

zmax
30.12.2007, 22:43
Kako kad,zavisi ko me je ogovarao...nekad sa :),a nekad :ljutko:.
Mada mi nikada neće biti jasni ljudi kojima je to duševna hrana.:nempojma:
A najbolje je što me većina tih ni ne poznaje ... :hahaha:

Leonard Peltier
31.12.2007, 04:55
E, a zar ovakva tema nema već ovde negde? :hmm:

Smastim nešto, još pola dodam i uozbiljim se. Kažem da imam traume iz detinjstva, manjka mi seksa, tata me tukao, ukrali mi patike na bazenu, izašla mi bubuljica na nosu, male mi sise i tako još nešto što ljudi vole da čuju i zatražim da me razumU. Al' ako je neko čuo nešto zanimljivo neviđeno, nek mi javi :)

Slično ovome, samo bez malih sisa i bubuljice na nosu :smeh:

Danka
31.12.2007, 09:28
Komsinica :"Pa ja nesto cula, o tebi...da li da ti kazem..." pa mi naravno kaze, sa izrazom lica koje se moze okarakterisati recima "Ha-ha"

Moja reakcija:"Pa naravno da je istina, ti to jos nisi cula :huh: ?" ...

Komsinica odlazi razocarana sto nije ona mogla da mi unisti jutarnju kaficu..:plaz2:

believer
31.12.2007, 09:41
zavisi sta se prica..
ako mi se ne sviDZa umlatim to po kratkom postupku..ako treba i vise puta sve dok ne pricaju ono sto mi se sviDZA...:uredu:

otprilike :ok:
samo ja ne mlatim,nego napujdam kera......
ista nam je kilaza,samo on jace ujeda....:fijuk:

Aca1983
31.12.2007, 10:10
Nasmejem se, jbga, takva mi je reakcija:beyond:,a posle vidim da li je to receno dobronamerno, ako jeste, onda nema veze-i tad sam srecan, ako nije dobronamerno-i tad sam srecan, jer tad znam da je potrebno s tim/tom biti dosta oprezniji, i njemu/njoj pricati samo o vremenskoj prognozi,i drugim glupostima koje same po sebi ne nose ama bas ni jednu informaciju o tome sta se desava u mom zivotu.;)

sussi
02.01.2008, 00:13
:hahaha::hahaha:
Bistri ljudi diskutuju o idejama;
Prosecni ljudi o onome sto se svakodnevno dogadja;
Neobrazovani ljudi diskutuju o drugim osobama.
:plaz2:

**princess**
03.01.2008, 21:59
nikad me nije pogadjalo shta ljudi prichaju o meni... ako nemaju nishta pametnije da rade neka im... mene to nimalo ne dotiche :jok:

NSdjanka
03.01.2008, 23:02
Dotiče me...Baš me dotiče...Samo se potudim da se to ne vidi...Baš da ne likuju :)

Neron
03.01.2008, 23:56
Nemam od koga da cujem...:ok:

Isahara
04.01.2008, 00:20
Zavisi od koga priča potiče.
Uglavnom se ne nerviram, ali reagujem. Makar na nivou da znam šta mi ko misli pa ga/je čekam kad se najmanje nada :fijuk:

sonja_ns.
06.01.2008, 04:51
Pa nije mi svejedno,ali se trudim da ostanem suzdržana,da neplanem.To bi im dalo mesta za nove tračeve. :cesces:

RaP_GirL
06.01.2008, 17:22
Tolliko sam traceva cula o sebi da bi bilo previse uzbudjivati se zbog svakog! Iskuliram.. :kul:

yige_gui
17.01.2008, 04:09
kad mi neko tako neshto kazhe, ne mogu danima da spavam.. vrtim se zbog toga.. pa kako mozhe tako neshto da kazhe, ne znam... kunem im se da nije istina, molim ih da ne prichaju dalje nikom.. i takooo, taman dodjem k sebi od shoka kad se pojavi neko drugi sa novim trachem i sve jovo nanovo :lol:
uglavnom loshe podnosim tracheve :uzbud: (:roll:)

Captain Jack
17.01.2008, 04:35
:pst:Ova odozgo:pst:da niko ne cuje:pst:bode se u venu:pst:sa ovolikom iglom:pst:

Ja sve traceve koje cujem o sebi su uglavnom istina tako da mogu da mi pljunu pod prozor:fijuk:

yige_gui
17.01.2008, 04:40
:pst:Ova odozgo:pst:da niko ne cuje:pst:bode se u venu:pst:sa ovolikom iglom:pst:

ma neeee.... neee.. ne bodem se.. ovaaaj.. ozbiljnooo.. nikako.. ne bi ja.. pogotov ne tooolikom iglom.. pa znate da ne bi.. stvarno... zaista.. lepooo vam kazhem... nije istina.. sve na svetu shto kazhu... to.... to nije istina... pogotovo ovaj.. lazhe chim zine :lol:

Najgora
17.01.2008, 23:26
Ja sve traceve koje cujem o sebi su uglavnom istina tako da mogu da mi pljunu pod prozor:fijuk:

I ja kažem isto :smeh:

lav71
18.01.2008, 14:37
...sta bi zene radile osim tracale? :roll: ...hvala bogu ja im uvek dam povoda za to... :stid2::roll:

Kalina
18.01.2008, 14:50
..pa zavisi od traca i odakle je potekao....
ako je nesto beznacajno (a uglavnom jeste) onda puknem od smeha.....i na tome se zavrsi...:hahaha::hahaha::hahaha:
Ako je vec nesto ozbiljnije onda imam potrebu da to rascistim...:djavo:
a i iznerviram se......:bes:

Neron
18.01.2008, 15:39
Nemam problem u realnom životu,pošto nemam od koga ni da čujem...

Znam da preuveličavaju sve u oba smera... Ništa novo...

Nego ima jedna nova stvar koja se pojavila kako sam se 'zapatio' na netu...
Iznervira me svako ko mi kaže: lažeš da si to što se predstavljaš da jesi,jer da jesi to ne bi bio na netu...

Šta reći , a ne zaplakati... A lepo objasnim i odakle se ja nadjoh i zašto i kako,ali nekima ne vredi... Ok je kada proveravaju,to su likovi... Obradujem se i ja...:roll: Ali ovi što vole da kažu bez jahanja o konju sve najgrđe...:ljutko: Uhvatim sebe da me nerviraju posle 5 razmenjenih rečenica ako između redova pročitam pomenuto,bez da napišu ili kažu,zavisi od oblika komunikacije...

TVO.JA_
18.01.2008, 15:45
Znate kako kažu " ne laje kera sela radi,već radi sebe..."....takoC,baš se potresem :hahaha:

mrvacha
18.01.2008, 16:48
Iskuliram :fijuk:

cicamaca
31.01.2008, 14:20
protrljam njuškicu, liznem šapicu jednom-dvaput zevnem ,
i nastavim da spavkam :fijuk:

little fairy
20.02.2008, 08:37
Drago mi je. Neka se priča. Bar se nasmijem :hahaha:

Tami80
20.02.2008, 11:56
Kazu,za dobrim konjem se prasina dize,tako da...:ok:

zdenkavuk
20.02.2008, 23:58
ne obazirem se ...znam sta je sta...tako da me se nedotice...

broj310
21.02.2008, 00:02
јееее :uzbud: волим трачеве о себи. за добрим коњем... прашина и те ствари, кул. уживим се у те приче, одмеравам их из угла оног ко шири гласине. а ако је нешто баш екстремно злонамерно или слично, онда се накашљем и... решим то по кратком поступку. :fijuk:

Sokica
21.02.2008, 00:15
Ma,bilo je dana kada me je to vređalo pa sam i plakala i dramila,ali onda sam lepo nakon dugog :zid: odlučila da ne reagujem,barem ne da vide...Sada samo :kul:

nattydread
21.02.2008, 10:24
trachaju me...opet :prdez::prdez::prdez:, znaci postojim :rasta2::rasta2::rasta2:

Daleka
23.02.2008, 18:02
Zavisi od koga potiche i kakve vrste je ako je dobra ok je a ako je losha a radi se o osobi meni bitnoj pokushavam naci neko reshenje:)

garava
28.02.2008, 01:25
Za dobrim se konjem prashina dizhe...

..i nastavim u galopu...:fijuk:

believer
28.02.2008, 01:31
nekoliko dana po varosi setam sa mastifom i nosim srafciger u desnom dzepu.....

triViALna
28.02.2008, 02:56
Nikako! Taj dok stigne do mene vec odavno nije up to date...

;)

yellena
28.02.2008, 16:16
heheehehe!
NE reagujem!

lav71
28.02.2008, 20:11
...nerviram se...:roll::roll:...mnogo...:roll::roll:

Al_Kohol
06.03.2008, 01:39
Дал се изнервирам или не зависи од типа трача. Али се увек запитам како други сазнају шта ми се десило пре мене :cesces: :hahaha:

shacky
08.03.2008, 23:04
obicno ne reagujem mada zna to ponekad da se odrazi na moje samopouzdanje:hmm:

Joanna
14.03.2008, 16:13
...neka pricaju...kad nemaju pametnijeg posla u zivotu bar neka pricaju...jadni...;)

Kal_el
14.03.2008, 16:18
pričaju ... pruzim im šansu da probaju :smeh:

lav71
14.03.2008, 19:59

...tračaju li i posle?...:roll: :fijuk: ...ili zovu taxi?...:smeh::smeh:

kozo
15.03.2008, 00:47
propustim ga pored uveta :plaz2:nek svako prica sta hoce:)vec sam naviko na takve stvari i stekao sam imunitet

starsica
15.03.2008, 05:55
nije dobro kad ne pricaju.. :hahaha:

lav71
15.03.2008, 11:10

...pričaju li i s punim ustima?...:hmm: :hmm: :roll:

Tami80
15.03.2008, 11:34
reagujem ovako :fijuk:

:smeh:

Pinky993
19.03.2008, 21:07
Zavisi kakav je to trac.Prvo sam zbunjena,ali kasnije i zaboravim.Ako je nesto vece u pitanju onda ne odgovaram za svoje postupke,jer mrzim kada neko lupa gluposti!

zdenkavuk
19.03.2008, 23:29
ne obazirem se na tudje gluposti :uredu:

Aca1983
20.03.2008, 00:06
Prvo padnem u nesvest, pa kad se povratim tako jos desetak puta, a onda se nagutam lekova, pa prerezem vene, i skocim sa mosta, jer me to toliko tangira.:flower:

morpheo
11.09.2008, 00:22
reagujem ovako :fijuk:

:smeh:

Interesantno, i ja tako reagujem 8) Sloboda izrazavanja je definisana Ustavom :fijuk:

koljega
11.09.2008, 11:07
bolje da nebude prisutnih u blizini :kalas::bes4::lovac:

bellissima
11.09.2008, 16:10
Ne reagujem,kazu - nije bitno sta se prica,bitno je ko prica.:roll:

Zasto bi se zamarala sa jadnicima koji ne znaju sta ce od sebe,pa kao frau

Gabrijele,gube vreme smisljajuci traceve da bi iskocile iz monotonije svog jadnog

zivota.:roll:

starsica
11.09.2008, 16:34
zavisi iz cijeg je uma trac potekao :roll: ali navikla sam.. znam ko me ogovara i zasto.. uglavnom ne reagujem.. cujem trac, po stilu :roll: znam od koga je i iskuliram.. mada, imaju povoda, dajem ga sama.. ponasanje mi je slobodno, reci su mi slobodne, imam mnogo prijatelja.. pa nadje se po neka zavidna glupaca kojoj cu da zasmetam.. :roll: pa neka prica, dok me ne ubode, dobra je.. :roll:
mada, kad sam bila mlada, pribegavala sam malcice ubojitim metodama, na recima naravno..
cuh kako me je neka devojka ogovarala.. i lepo joj pridjem i kazem: "Cujem li da si me jos jednom stavila u usta, izvrnucu ti picu naopacke" :roll: nije vise nikad, ili to nikad nije stiglo do mene.. :roll:
ali, sad sam iskuliram i pustam kere nek' laju.. :naklon:

duga12
11.09.2008, 16:40
Ne reagujem,kazu - nije bitno sta se prica,bitno je ko prica.:roll:

...jeeeeste samo se ja nekad ismejem do suza...:smeh:...baš sam čula neke ovih dana :hahaha: kreativan neki narod...

_baba_
11.09.2008, 19:18
Krenulo me ovih dana sa sexom, jebem kad i gde stignem sve redom, pa valjda zbog toga krenuo i trach da imam ljubavnika. Ne jednog, nego komada 2 :king:
Dolazi pre neko vece ovaj moj peder beogradski i kaze da se prica kako smo nas dvoje u emotivno-sexualnoj vezi i da se cepamo k'o zivotinje kad je _deda_ na putu. Reko', brate gospodjo, super, blago nama. Sto ti njima nisi lepo rekao da dolazis i kad je _deda_ kuci, posto sam ja nezasita, pohotna zena koja voli trojke? 8)
On: :blink::huh: :wtf:

Eee tako se to radi.

Papak
11.09.2008, 20:52
Eee tako se to radi.

Uxuuu..xuu... Eto mene baki kod tebe u goste :jupi:
Svi bi kod baki na kafu, Kao da im zena kuci ne kuva kafu
Svi bi kod baki na kafu, Mozda oni nisu samo dosli na kafu ...:lidersica:

_baba_
11.09.2008, 20:54
Uxuuu..xuu... Eto mene baki kod tebe u goste :jupi:
Svi bi kod baki na kafu, Kao da im zena kuci ne kuva kafu
Svi bi kod baki na kafu, Mozda oni nisu samo dosli na kafu ...:lidersica:

Tajchi te ispalila? :kez:

Bjankaa
11.09.2008, 21:15
Tajchi te ispalila? :kez:

Mislim da nije Tajchi u pitanju...pre ce biti Tap...tap...tap...tap...TAPIRI!!!:uredu:

volim da chujem trach o sebi...obichno se tu stvori i prashina a za "dobrim konjem...."....:fijuk:
ako bash preteraju u tracharenju u stanju sam da.........:kalas::lovac::bandit:

CHichaGlisha
11.09.2008, 21:41
Obafezno još malo dosolim. Da vide kako ih ne je. ni 2%. Ma ni 1.
Aj'te molim vas.
Pa ko se danas još (osim glupana, bolida i primitivaca) prima na tračeve.

egzotic
11.09.2008, 21:44
intrigantno uwjek....:uredu:

swe zawisi kakaw je trac,imaju razne wrste tracewa,i ti ista se zanimas sta se traca a i ne sumnjam da tracas:fijuk::smeh:

Angus
11.09.2008, 21:44
...izvadim majmuna i stavim na sto...i kazem...izvolite...igrachka je vasa...:lazy:

lav71
11.09.2008, 22:55
...nazovem kal_ela da vidim sta je ovaj put smislio...:roll:

lado
11.09.2008, 23:11
ako je nesto bezveze -bas me briga
ako je ruzno-ne bude mi prijarno al opet bas me briga
ako je lepo-eeeeeee onda sirim trac dalje

p.s. za ovo pod 3. lazemmmm:fijuk:

jeti
12.09.2008, 22:37
Ne reagujem, baš me briga, bez obzira da li se trač odnosi na istinitu stvar ili na izmišljenu situaciju.
Što više reagujete, situacija sa tračanjem se pogoršava. Najbolje je sve ignorisati, osim ako vam prija da se o vama šire raznorazne priče.
Mene to ne interesuje.

Tami80
12.09.2008, 23:48
reagujem:"Napokon,opet sam ziva!" :smeh:

memento
13.09.2008, 00:40
Svaki trač o meni je, u stvari, sjajan kompliment, jer sam puno gori i od najgoreg trača.:dry:

Rohalj Baze
13.09.2008, 11:34
skratim ih za glavu....:smeh:

valentina
24.09.2008, 14:24
Svaki trač o meni je, u stvari, sjajan kompliment, jer sam puno gori i od najgoreg trača.:dry:

Verujem ti:roll:

Ja kako kad-nekad iskuliram,a nekad ekskuliram:cesces:

little fairy
22.10.2008, 15:01
U zadnje vrijeme pitam..

Who me?? Neeeee, ma kaj god.

Aiko
22.10.2008, 17:58
uvek mi je zanimljivo i zabavno..:uredu:

lav71
22.10.2008, 19:09
...plačem...:(:(:(

egzotic
22.10.2008, 19:10
najludji prowod:uredu:

BoginjaMarija
22.10.2008, 21:00
ne reagujem,tracevi me ne doticu

Isahara
22.10.2008, 21:05
Pa ne bude mi bash svejedno..ne volim da se pricha ruzno o meni..
ovako finoj i punoj vrlina :wacko:

ondaK vrlo burno reagujem, sujeta je zajebaTa stvar...

Najgora
22.10.2008, 21:07
Od koga vi čujete te tračeve? :hmm: Kako meni niko to ne govori? :dry:

jovuk
22.10.2008, 21:59
Svaka nepravda me dovodi do ludila.Pitanje je samo koliko mogu da se kontrolisem u takvim situacijama.Dugo sam izgarala boreci se da dokazem ljudima da to nije tacno.Postizala sam samo kontra efekat,jer mnogo ljudi misli da je neko kriv kad se toliko brani.Trebalo mi je vremena da to shvatim.Mnogi su me verovatno pogresno protimacili,a ja sam se zatim nemocna povlacila .Danas imam drugaciju taktiku.Naravno,sve zavisi od osobe od koje je potekao trac ,a i od samog traca.Slatko se nasmejem,mada mi gorko bude u ustima.Ne volim da pokazujem drugima koliko sve to utice na mene.Ranjiva jesam ali isto tako sam i borac.:uredu:

duga12
23.10.2008, 09:41
Rekoh svom prijatelju neki dan...reci im sve je tako kako kažu,dušebrižnice...nek nahrane dušu malo i one :uredu:,učinićeš uslugu i meni i njima...:smeh:,nemam snege da se zamlaćujem s' glupostima :roll:

makilli
23.10.2008, 10:50
'ladna sam ko špricer,više zaista nemam snage da se bakćem takvim stvarima :jok:

CHichaGlisha
23.10.2008, 12:07
Naslućujem ih :astasad: ... a i čujem ponekad :astasad: ...

Zabavljaju me.
Ne tračevi, to mi je dosadni(ji) deo ... nego oni koji se koprcaju, uvijaju i dovijaju da smisle .
Odma' vidiš potpis autora - po delu.
Što gluplja žvaka ... veći glupak JOJ "tata" :smeh::hahaha:

Glupost lagano ubija sve redom :neznam:... pa i te ... "lepote" tračo"grafije" ;)

ZOE
23.10.2008, 12:12
eh, ajde zeMske, nije bas tako:roll: Svaka od vas daje priblizno isti odgovor: hladna, ne dotice te se, ne obracas paznju.
Bogami, najiskrenije, kad cujem trac o sebi, reagujem i to burno. Iznerviram se... nije bas da me nije briga. Sve sto je u vezi mene i oko mene, a ne dotice se istine, branim i suprotstavljam se, naravno:ljutko:

CHichaGlisha
23.10.2008, 12:19
Sigurno te nisu mnogo ogovarali ... pa još uvek tako reaguješ ... :roll:

Veruj mi ... vremenom počinju da se gube (tračar(OL)oši:smeh:) a tračevi da blede i da gube "čar" 8)

i stvarno ispada, da ti i bi - ali ...:neznam: ... nemaš na šta da reaguješ ...:uredu:

A opet, s' druge strane - shvatiš da je naj"zdravije" da se ne nerviraš.
Kao u onom vicu o silovanju.
Kada vidiš da je vrag već odneo šalu (i da te u najveće "siluje/ju" ... ti se bar opusti ... i koliko možeš "uživaj".;)

duga12
23.10.2008, 12:34
E žeMska :)...to prosto nisu osobe,do kojih je meni stalo,otud takva reakcija..

ZOE
23.10.2008, 12:39
Citaj izmedjui redova pa ces znati;)

ognjen56
23.10.2008, 23:28
...na jedno uđe a na drugo izađe... :fijuk: ...stvarno me ne dotiču priče tih mahaluša...8)

lav71
24.10.2008, 07:24
...tračarim povoljno...:roll: ...zainteresovane neka se jave na p....:roll:

...p....:fijuk::roll:

CHichaGlisha
24.10.2008, 14:53
... :sapat: ... prenesem dalje ... i još malo dokitim ... ;)

gaga73
24.10.2008, 17:50
..najjednostavnije-ne reagujem!

TVO.JA_
24.10.2008, 19:38
Ćutim i prenesem dalje....:roll:

Goga
24.10.2008, 19:45
Samo nek se priča... :uredu:

garava
25.10.2008, 00:50
Pas laje..karneval prolazi...:rasta2:

zrnce
25.10.2008, 00:52
zabiberim josh malo....dodam josh po koJu....i naravno zachin c....pa aj dalje....:roll:

shacky
25.10.2008, 10:36
...davno su trač-majstori digli ruke od mene, neće da imaju više posla sa budalom :beyond:

coolgirl
25.10.2008, 22:51
Haha..Joj k'o da niko nema pametnijeg posla nego da bas o meni traca.. xD
Al',inace,na traceve ne obracam paznju.Posebno ako je to laz,onda ti ljudi od kojih to polazi stvarno gube vrijeme na gluposti..Znate ono 'get a life' xD