Puna verzija : ljubav ili ...
Upoznas nekog,nesto te privuce u njegovim ocima...pocinju pogledi ....tresne te nesto...goris od strasti...zaljubis se...ne mozes bez njega...
sve to obostrano...oboje smrsali ocigledno nije li to LJUBAV?
Ako polno opstite dok tako propadate onda je verovatno nesto nalik ljubavi,ako bas nije ljubav...;)
A bolje se ne pitati sta vam je,jer bice vam zao kada prodje...:wacko:
:)
...tek na kraju znash dal' to bJeshe ljubav....
biterlemon
25.12.2007, 22:28
Da, definitivno je jedna manifestacija ljubavi, a ljubavi ima raznih...
Ova vrsta zna bas da bude prelep ako se realizuje ali moze biti i previse bolan ako se prekine. Zato pazi na korake, da to i potraje! :uredu:
bolna jeste jer imamo prepreke...
...to je zaljubljenost..a jos i prepreke...da li su nepremostive te prepreke...ili nisu...:jok:zavisi od vasih zelja,tj.petlje:uredu:
prepreke nazalost velike,nepremostive...ali nas boli...odrzavamo tu ljubav platonski ...kad ne moze drugacije...i boli i zao mi da prekinem ...i ponekad ne znam sta cu...i borim se protiv toga ali me kida ...jednostavno ne znam sta da radim
infatuation (http://en.wikipedia.org/wiki/Infatuation)
slepa zaljubljenost...
proce...
znaci ipak je bolje ovako platonski...kad ne moze drugacije...
...sine,prosvetli nas jos malo,zasto ne moze drugacije?
...uvek postoji nacin...;)
samo tjeraj do kraja maksimalno i kad vidis sta si dao i sta si dobio znat ces na cemu si!
od platonskog ces dobiti cir na zeludcu, dekoncentrisanost, nezainteresovanost za sve ostalo, depresiju, sumnju, ocaj i jos ces navuci kakvu bolescugu, ne daj boze, i mozes ga jebat onda neces uzivat ni u platonskom a kad tjeras do kraja jako brzo saznas na cemu si i tu je jedino steta sto sve brzo prodje, tj. brzo spadnu maske i spustis se na zemlju
zasto ne moze drugacije zato sto je 13 godina mladji od mene,zato sto mi je sef,zato sto smo oboje u braku ...jel vam dosta razloga...
a eto zaljubili smo se jedno u drugo ..desilo se ...ni sama ne znam kako...
...dosta,previse...godinice nisu problem:jok:ako je ljubav prava,to sto ti je sef,pada u drugi plan,ako je ljubav prava,a ovo ostalo zavisi od vas dvoje...zavisi od tvog licnog morala...ne od sveta...oboje ste u braku...sama moras da doneses neke odluke i razgranicis neke stvari...svako dobro sta god da ti se desi:)
Savannah
27.12.2007, 19:44
zasto ne moze drugacije zato sto je 13 godina mladji od mene,zato sto mi je sef, zato sto smo oboje u braku ...
Ljubav ha? :roll: On je trinaest godina mladji i sef ( kalkulacija +-30) ti na pragu ili u cetrdesetima, godinama u braku, muz te malo zapostavio, imponira ti da ti se sef upucava, on ti trubi da ga zena ne razumije...bla,bla...
To ti se ne zove ljubav vec je u pitanju vlaga. U odredjenom dijelu tijela.
Nemoj riskirati brak, posao i respekt radi malo namigivanja.
biterlemon
28.12.2007, 10:01
U svakom slucaju vas dvoje morate pronaci resenje. Tu vam niko ne moze pomoci.
Povlacenje i nasilan prekid moze i tebi i njemu doneti ogroman bol, i nije sigurno da je najbolje resenje. Ti znas da previse boli ubija dusu!
Jedini savet koji ti mogu dati, budi TI!
Ne slusaj druge, prati svoje zelje i osecanja. Na taj nacin ces najmanje povredjivati i sebe i druge oko sebe.
Ne fali nista ostati vernom,
ne fali nista imati platonsku ljubav,
ne fali nista imati avanturu,
ne fali nista sve to vremenom pretvoriti u prijateljstvo,
ne fali nista imati trajnu vezu,
cak ne fali nista prekinuti brakove...
...jedino, ako si ti, TI!
Jedino tada se neces kajati, jedino tada ces na kraju, pred spustanje zavese mirno krociti na onaj drugi svet!
Ti, i samo TI!
Raduj se sto znas voleti! To je veliki dar!
Too Much Love Will Kill You
I'm just the pieces of the man I used to be
Too many bitter tears are raining down on me
I'm far away from home
And I've been facing this alone
For much too long
I feel like no-one ever told the truth to me
About growing up and what a struggle it would be
In my tangled state of mind
I've been looking back to find
Where I went wrong
Too much love will kill you
If you can't make up your mind
Torn between the lover
And the love you leave behind
You're headed for disaster
'cos you never read the signs
Every time
I'm just the shadow of the man I used to be
And it seems like there's no way out of this for me
I used to bring you sunshine
Now all I ever do is bring you down
How would it be if you were standing in my shoes
Can't you see that it's impossible to choose
No there's no making sense of it
Every way I go I have to lose !!!! I have !!!!
Just as sure as none at all
It'll drain the power that's in you
Make you plead and scream and crawl
And the pain will make you crazy
You're the victim of your crime
Every time
It'll make your life a lie
Yes, too much love will kill you
And you won't understand why
You'd give your life, you'd sell your soul
But here it comes again
In the end...
In the end
biterlemon@
to i radim pratim svoja osecanja...boli i ovako
alokin74
28.12.2007, 22:37
Ljubav ha? :roll: On je trinaest godina mladji i sef ( kalkulacija +-30) ti na pragu ili u cetrdesetima, godinama u braku, muz te malo zapostavio, imponira ti da ti se sef upucava, on ti trubi da ga zena ne razumije...bla,bla...
to nije ljubav. to je budalaština.
kako neko može sebi da dozvoli takve stvari.
prvo i osnovno, sa kolegama na poslu nema intimnosti, a kamoli sa šefom.
još kada je oženjen.
sramota. :stid2:
biterlemon@
to i radim pratim svoja osecanja...boli i ovako
Uporedi to sa zuboboljom: boli malo, pa više, pa jedva da se istrpi, i onda ne preostaje ništa drugo nego izvaditi zub. Na kraju ostaješ bez bola, ali i bez zuba. Vadi to što pre, dok nije puklo, ako pukne nikad više nećeš biti srećna, ovako ostaće lepe uspomene zavejane duboko u duši, pa kad ostariš izbledeće, a dotle će biti lepo i sećanje uveče pred spavanje kad nemožeš da zaspiš, ali imaćeš MIR.
kome treba mir kad ima uzbudjenje....de bre da se odrekne dopa koji dobija svakodnevno....
Kroćenje osećanja je isto što i kroćenje zmija, kad tad te ujedu i tad si gotov. Da se to nebi desilo nemojte dozvoliti da vam se otmu, jer posle toga kroćenje je Ruski rulet.
Jashta. :ok: Nemam sta ni da dodam na ovo.
" Ne, nemoj mi prici! Na sta to i cemu?
Iz daleka samo sve ko zvezda sja
iz daleka samo divimo se svemu.
Ne, nek mi ne pridju oka tvoja dva!" :uzbud:
........razmislila...hocu da se borim za tu ljubav......
Savannah
02.01.2008, 23:36
........razmislila...hocu da se borim za tu ljubav......
Volela bih da ostanes ovde kao clan koji ce redovito pisati i da nas sve razuvjeris i da nam pises kako si srecna i kako ste zajedno. Nema veceg blagoslova od istinske ljubavi i moze biti da sam ja samo namcor, no imam neki osecaj sto se ove storije tice da nece imati neki srecan kraj.:cesces:
:hahaha: ....al che se u medjuvremenu desiti dva-tri divlja seHa :uzbud: ... i to je neshto ;)
Volela bih da ostanes ovde kao clan koji ce redovito pisati i da nas sve razuvjeris i da nam pises kako si srecna i kako ste zajedno. Nema veceg blagoslova od istinske ljubavi i moze biti da sam ja samo namcor, no imam neki osecaj sto se ove storije tice da nece imati neki srecan kraj.:cesces:
Zasto imas takav osecaj bas me interesuje?
Oznojite se jos koji put i bezi dok te noge nose...
Neke ljude spoji situacija ili nemanje izbora,a da nije tako nikada se ne bi priblizili jedno drugom,a tu istinu ne shvati zlonamerno ispisanu,uglavnom nas vecinu u drugoj polovini zivota snalazi upravo to...
Da se oboje resite tih problema koji su kao izmedju vas verovatno jedno drugom ne bi bili zanimljivi uopste...
Ne kvari sopstveni brak... covek se lako i iz guzve i u guzvi nadje potpuno sam,pa ti nece biti lako ukoliko to dozivis... Ne gledaj grozdje koje ne mozes da dohvatis.. budi poput lisice koja za sve sto ne moze da dohvati kaze da je kiselo...
mislim da su problemi vec poceli....dobila sam samar od muza...prvi put ...nije me bolelo...nisam osetila nista ...nisam ga prevarila sto se tice seksa...imam samo platonsku ljubav od drugog...to ne mogu da kontrolisem emocije su jake..ne mogu da ih prekinem...a muz ..muz se bio napio i zbog nekih gluposti me udario nije bio u pravu...sto se tice samara....nema pravo da me udari...
znam reci ce te da sam zasluzila...nema veze ..vise mi nije vazno ..
mislim da su problemi vec poceli....dobila sam samar od muza...prvi put ...nije me bolelo...nisam osetila nista ...nisam ga prevarila sto se tice seksa...imam samo platonsku ljubav od drugog...to ne mogu da kontrolisem emocije su jake..ne mogu da ih prekinem...a muz ..muz se bio napio i zbog nekih gluposti me udario nije bio u pravu...sto se tice samara....nema pravo da me udari...
znam reci ce te da sam zasluzila...nema veze ..vise mi nije vazno ..
Sama mu ruka krenula,k'o da je znala...
Salim se koleginice,ali odakle to vec nije preraslo u vise od platonske ljubavi ako je intenzivno obostrano ?!?!
Misli su prevara veca i cesca od samog fizickog odnosa tj. sexa...prevari ,pa kad dobijas samare bas znas zasto...:wacko: nisam nikada udario zenu,gurnuo jesam u samoodbrani,ali samar ne secam se da je iko od mene dobio,a da je suprotnog pola...:huh:
Neron
Salim se koleginice,ali odakle to vec nije preraslo u vise od platonske ljubavi ako je intenzivno obostrano ?!?!
verovatno zato sto smo budale i mislimo na porodicu inace bi seks odavno pao...verovatno zato sto mislimo na decu...pa se suzdzavamo...i opet su emocije jace dok je svima sve sumnjivo...i ako ih sakrivamo na poslu...inace bih dobila otkaz posto i on ima sefa...svima je sumnjivo..
Neron
verovatno zato sto smo budale i mislimo na porodicu inace bi seks odavno pao...verovatno zato sto mislimo na decu...pa se suzdzavamo...i opet su emocije jace dok je svima sve sumnjivo...i ako ih sakrivamo na poslu...inace bih dobila otkaz posto i on ima sefa...svima je sumnjivo..
Nemoj samo da budete anatemisani bez sexa,pa da se kajete oboje,a usput upropastite i porodice...
Bolje se kajati za ono sto si uradila nego za nesto sto nisi...
Ako ste sumnjivi,ne verujem da ce vam poverovati iko da nije sexa bilo...
Savannah
24.01.2008, 16:32
Neron
da zaista mislis na porodicu i decu nebi doslo ni do te "platonske" ljubavi, kako je ti nazivas. a posto se rado sluzis frazama nemoj zameriti ako ti kazem da nisam za nasilje u obitelji jer sam se toga ko' dete nagledala, ali da mogu birat izmedju samarcine i noza u ledja mislim da znam sta bih izabrala. noz u ledja je ono sto oboje cinite vasim partnerima.
ma on mene ne pusta od sebe ...tacno zna dokle da ide i kako da me slomi ...i slomice me ...bicu njegova ....ma koliko se opirala...mislim da i ne mogu i ne zelim da prekinem sve ovo...
probali da prekinemo i ne ide ...zaljubljena i dalje ...volim ga ...a znam da i on voli mene...
zasto ne moze drugacije zato sto je 13 godina mladji od mene,zato sto mi je sef,zato sto smo oboje u braku ...jel vam dosta razloga...
a eto zaljubili smo se jedno u drugo ..desilo se ...ni sama ne znam kako...
Ovo me podseca, na neki nacin, na matricu vec vidjenu u kultnom filmu Liliane Kavani, Nocni portir, u kojem su Maks (Dirk Bogard) i Lucija (Sarlota Rempling) spojili u neocekivanoj ljubavi i neverovatnoj strasti nesto sto se cinilo potpuno nemoguce...
Ovakve veze su po pravilu neodrzive i, sto je jos vaznije, krajnje razaraujuce...
Ne to nije ljubav, ljubav je nešto sasvim drugo...to su opisala zaljubljenost
Zaljubljenost prodje i to brže što se prije probaju sve djakonije koje ona pruža..Jednostavno se jednog jutra probudimo i nismo zaljubljeni.Poslije tu osobu mozemo ili da volimo ili da nam je muka kad je vidimo. Uvijek poslije ovakvih silovitih zaljubljivanja ostaje onaj mučan osjećaj u stomaku i želja da se ništa nije ni dogodilo, da je ostalo samo na "očijukanju".
DUKI_INDJIJA
15.07.2008, 15:50
Pouka je NEMA LEBA BEZ MOTIKE!!!Sto znaci da morate sve da zrtvujete zbog ljubavi
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.