PDA

Puna verzija : Koji ljubimac odgovara vasem znaku

sekula
10.05.2006, 06:46
Ovan
Svaka zivotinja pod uslovom da je puna energije!

Bik
Sporovozna kornjaca koja se nece takmiciti oko hrane sa sopstvenim gazdom.

Blizanci
Papagaj: da li treba da se objasnjava zasto?

Rak
Bilo koja zivotinja koja mora dobro da se hrani.

Lav
Velika, crna, ljuta macka, koja ce se grabiti oko mesta pod suncem sa svojim gazdom.

Devica
Da vidim: treba da ustanem u 7:30 da je nahranim, da je prosetam u 7:45. U 10:00 treba da odem do radnje da kupim hranu za nju, sto ce me kostati hm...

Vaga: Hm, dobro pitanje. S jedne strane, pas je aktivan i privrzen i druzeljubiv. S druge strane, ma;ka je sasvim nezavisna i ne trazi isuvise vremena za sebe. Ne znam sta da mislim. Sta bi ste vi odabrali?
Da li ste sigurni?

Skorpija: Macka. Tajnovita i nepredvidljiva. Kako da je ne volim!

Strelac: Konj, naravno! Dovoljno izdrzljiv da izdrzi mene.

Jarac: Da li treba da platim za nju?

Vodolija: Hrcak. Pod jedan, treba da stavim u kavez razne cevi i senzore. Sta, to se ne pravi? Nema veze, siguran sam da ja mogu to da napravim.

Ribe: Ribe. Ako im se vlasnici sete da ih nahrane za vikend, lako su zamenljive…

silvia
18.04.2007, 11:06
Strelac: Konj, naravno! Dovoljno izdrzljiv da izdrzi mene.

Hahahahhaha,bas tako :fijuk: :wacko:

DanijElla
18.04.2007, 11:16
Lav
Velika, crna, ljuta macka, koja ce se grabiti oko mesta pod suncem sa svojim gazdom.

:hmm: nešto baš i ne volim mačke, ali crna....:cesces: može da prodje, samo umereno ljuta :smeh:

mrvacha
18.04.2007, 11:22
Devica
Da vidim: treba da ustanem u 7:30 da je nahranim, da je prosetam u 7:45. U 10:00 treba da odem do radnje da kupim hranu za nju, sto ce me kostati hm...

:( Nije istina, ja obozavam zivotinje i ne bi mi bilo tesko da se brinem za neku.... :devil:

JasnaBGD
20.04.2007, 12:06
Vodolija: Hrcak. Pod jedan, treba da stavim u kavez razne cevi i senzore. Sta, to se ne pravi? Nema veze, siguran sam da ja mogu to da napravim.

Ni pod "razno"! :jok:
Podjednako volim pse i mačke, sa blagom tendencijom prema - mačkama!
Sve te pacovčiće i njima slične - ne mogu da smislim!!!:dry:

Crazy Angel
21.04.2007, 13:52
Lav
Velika, crna, ljuta macka, koja ce se grabiti oko mesta pod :sunce: sa svojim gazdom.

:lol: Ej Potpuno Se Slazem :ok:

scorpia
26.06.2007, 18:03
Skorpija: neverovatano, imam sijamca vec godinama

Sokica
13.08.2008, 22:15

:jok:
te male glodare baš ne volim u kući, a i inače...
:jok:
u obzir bi došao samo zlatni retriver i to baš ako momci budu insistirali da imaju nekog ljubimca... :)

Savannah
13.08.2008, 22:29
Rak-

:smeh::smeh::smeh: istina. :ok:

prewrnuta_torta
13.08.2008, 23:11
Ribe: Ribe. Ako im se vlasnici sete da ih nahrane za vikend, lako su zamenljive…
ribe... :blink: to sam i ocekivala... ma imala sam ogroman akvarijum... ali neke vece ribe su pojele one manje... :fijuk: i tako... jednog dana... prazan akvarijum... :huh: ma redovno sam ih hranila... :roll: i menjala vodu... :cesces:

TVO.JA_
15.08.2008, 00:35
Vaga: Hm, dobro pitanje. S jedne strane, pas je aktivan i privrzen i druzeljubiv. S druge strane, ma;ka je sasvim nezavisna i ne trazi isuvise vremena za sebe. Ne znam sta da mislim. Sta bi ste vi odabrali?
Da li ste sigurni?

Pas ti mačku....pas ti mačku...pas ti mačku :smeh:
Pa nisam baš sigurna :cesces:

shacky
25.09.2008, 11:00
Rak

...m'da, prase pa da ga od'ranim do 29. novembra :zlocko:

Painkiller
08.10.2008, 19:36
Zmija..otrovnica..........

starsica
09.10.2008, 01:22
Skorpija: Macka. Tajnovita i nepredvidljiva. Kako da je ne volim!

brrrrrrrate.. mislim da ne postoji osoba koja macke vise voli od mene :)

lav71
09.10.2008, 08:01
Lav

...što se mene tiče, može da bude i plava...i smeđa mačka...:fijuk: ...i ne mora da bude velika i ljuta...:roll::roll:

lado
09.10.2008, 08:42
he,he lav ne bira. sve moze...:smeh:

CHichaGlisha
09.10.2008, 10:04
mačka http://www.millan.net/minimations/smileys/walkcatsmiley.gif

minnie
11.10.2008, 12:04
Skorpija:macka. Tajnovita i nepredvidljiva. Kako da je ne volim!
Potpuno se slazem!