Puna verzija : Imati gumu na umu
Nije ovo tema o tome da li je lepše sa ili bez kondoma. Svi znamo da je lepše bez :roll:
Ono što želim da pitam je da li vam sam čin stavljanja kondoma (koji je nekima čak i sramotan :blink: ) odvlači pažnju, gasi vatru u telu jer prekidate nešto što je najzanimljivije, ili vas možda raspali?
Da li vas ubija u pojam to što morate misliti o tome u datom trenutku?
Da li se potrudite da vam kondom uvek bude pri ruci, a ne da ga iskopavate po 20 minuta iz kojekakvih štekova?
Ja se trudim da učestvujem u tom ritualu, te tako možda atmosferu malko i podgrejem, na partnerovo opšte zadovoljstvo. Tako taj "neprijatni" momenat učinim itekako prijatnim. :osmeh:
gogothegreat
08.05.2006, 19:06
:smeh: Verovala ili ne, ja se naložim čak i dok ga sam sebi stavljam (mislim na kondom, vi sa pokvarenom maštom) :horny: :smeh:
A još više se napalim kad ga, usred koitusa, skinem, jer mi je dokurčio! :smeh: :smeh: :smeh:
Ahh.. meraka! K'o kad izuješ tesnu cipelu! :uzbud:
Ono što želim da pitam je da li vam sam čin stavljanja kondoma (koji je nekima čak i sramotan :blink: ) odvlači pažnju, gasi vatru u telu jer prekidate nešto što je najzanimljivije, ili vas možda raspali?
Da li vas ubija u pojam to što morate misliti o tome u datom trenutku?
Sa' cu ti ja kazem: Sve od nabrojanog, sem ovog sa raspaljivanjem :lol:
Dakle, jeste im i mucan i sramotan i odvlaci im paznju i previse se uzdaju u sebe i... ali, ne moz' im zameriti, ipak u tim trenucima razmisljaju donjom glavom :roll:
TROPRSTI
14.06.2006, 07:41
Nisam redovni korisnik gnjuračkog odela za vršnjaka, ali ima situacija kada je obavezna upotreba. Nije mi nikakva frka da ga zauzdam štramplicama onako propetog jer iako rže na partnerku dovoljno je kultivisan da otrpi montiranje zaštitne opreme. Desi se da ga zapadne neki kondom za vitkije primerke pa bude malo rvanja, ali rastegljiv je materijal pa nekako uspeva da se odene.
Inače redovna upotreba kondoma sa stalnom partnerkom bi mi delovala kao neka vrsta otuđivanja, više psihički nego fizički. Tako da ga tretiram samo kao zaštitu od infekcija.
TROPRSTI
18.08.2006, 12:30
Ja se trudim da učestvujem u tom ritualu, te tako možda atmosferu malko i podgrejem, na partnerovo opšte zadovoljstvo. Tako taj "neprijatni" momenat učinim itekako prijatnim. :osmeh:
Svaka čast!:ok:
Naplaćuješ li štogod za ruke?:uredu: :jok: :roll:
:smeh: Po dogovoru. :smeh:
TROPRSTI
21.08.2006, 19:20
Imaš li kakav poseban ritual? Da posavetuješ ostale dame sklone brizi o dečku.
Setih se da mi je jedna dama prepričala svoj slučaj sa nekim tipom koji iz više pokušaja nikad nije mogao da obavi što se od njega očekivalo baš zbog kondoma.
Kaže, dok je golišav sve deluje kako treba. Čim ga odene nema šanse da udene!
I tako ostala fata nejebata. Napušila se badava.
Imal´ takvih slučajeva da su učestali?
SansRomantic
23.08.2006, 11:34
Dragi kolega sa TRI prsta, moram reći da sam čula za nekoliko takvih slučajeva.
Skoro se dobra prijateljica sobalila sa likom sa kojim se proganja već mesecima..
I šta se dogodilo...gajbica njegova, nema mame nema tate...komocija potpuna...
Padne vrlo buran uvod, vaćarenje u sve šesnajest...i dečko ga pripremi za gostovanje...međutim, moja draga, prema svom zdravlju odgovorna prijateljica kaže držeći dobrodošlog gosta u ruci: Imaš li?
Istog trenutka od vrlo solidnog primerka dobi samo mlitavu masu u svojoj ručici...
Kaže...u sekundi se to dogodilo...nije lik ni pokušao da ga stavi,
mislim na šta da ga stavlja kad od same pomisli na prezervativ dalje angažovanje postaje besmisleno :stid2:
Ima sigurno takvih slučajeva, no meni se srećom nije desio omanulić zbog radi gnjuračkog. Sva sreća pa postoje oni ultra thin i te raznorazne vrste, pa mu to dođe k'o one viršle što ne treba da se ljušte :smeh: :fijuk:
Master_Yoda
17.10.2006, 10:26
Dragi kolega sa TRI prsta, moram reći da sam čula za nekoliko takvih slučajeva.
Skoro se dobra prijateljica sobalila sa likom sa kojim se proganja već mesecima..
I šta se dogodilo...gajbica njegova, nema mame nema tate...komocija potpuna...
Padne vrlo buran uvod, vaćarenje u sve šesnajest...i dečko ga pripremi za gostovanje...međutim, moja draga, prema svom zdravlju odgovorna prijateljica kaže držeći dobrodošlog gosta u ruci: Imaš li?
Istog trenutka od vrlo solidnog primerka dobi samo mlitavu masu u svojoj ručici...
Kaže...u sekundi se to dogodilo...nije lik ni pokušao da ga stavi,
mislim na šta da ga stavlja kad od same pomisli na prezervativ dalje angažovanje postaje besmisleno :stid2:
Eeee, zato ga ja stavim još pre nego što mi dodje takva poseta.
Inquisitor
17.10.2006, 10:30
Ne ne i ne... Jako retko sam koristio kondom... Grozan je... On je moj neprijatelj... Ali zato ne menjam partnere cesto... :)
SansRomantic
17.10.2006, 11:08
Ne ne i ne... Jako retko sam koristio kondom... Grozan je... On je moj neprijatelj... Ali zato ne menjam partnere cesto... :)
A šta ako tvoji partneri menjaju partnere često? :jok: :jok: :ljutko:
Ulica je malo dvosmerna...
Inquisitor
17.10.2006, 11:12
Ne menjaju... pa uvek mi daju casnu pionirsku bwe... nece valjda s time da se zezaju :)
SansRomantic
17.10.2006, 11:23
Traži ti njima i da daju i crvenu knjižicu ne stariju od 6 meseci, i papirče sa AIDS testom starosti 6 meseci.
:cesces:
Pa opet nema garancije.. :uredu: :uredu:
Inquisitor
17.10.2006, 11:28
A i to primenjujemo naravno... Ma pazi u principu ni kondom nije 100% siguran ne? :)
A i to primenjujemo naravno... Ma pazi u principu ni kondom nije 100% siguran ne? :)
S ovim bih se ipak slozila mada se covek sa kondomom oseca sigurnije;)
Inquisitor
17.10.2006, 11:36
Oseca se sigurnije? Ali nije u pitanju transport novca... u pitanju je sex... tu treba da vise uziva a ne da se zakljucava u sef. :)
Oseca se sigurnije? Ali nije u pitanju transport novca... u pitanju je sex... tu treba da vise uziva a ne da se zakljucava u sef. :)
Pa lakse se opustiti i uzivati kad se osecas sigurno ne samo kad je u pitanju spolna bolest vec i nezeljena trudnoca nego stalno misliti da se ne omakne isl..
Inquisitor
17.10.2006, 11:55
ja nisam imao takvih problema do sada a imam vise od deset godina iskustva :)
i ne bih ga menjao za neko kondomsko dvadesetogodisnje recimo iskustvo nikada :)
A ja ne bi opet da rizikujem sa desetogodisnjim iskustvom i ne samo da dobijem nezeljenu bebu vec i jos poneku bolest pride...
Ne hvala:jok:
TROPRSTI
18.10.2006, 09:18
A zamisli da ti PARTNER prenese hemoroide!?:(
;) Svaka cast Troprsti - iscepo sam se ko sifonske na tvoj komentar.Nisam redovni korisnik gnjuračkog odela za vršnjaka, ali ima situacija kada je obavezna upotreba. Nije mi nikakva frka da ga zauzdam štramplicama onako propetog jer iako rže na partnerku dovoljno je kultivisan da otrpi montiranje zaštitne opreme. Desi se da ga zapadne neki kondom za vitkije primerke pa bude malo rvanja, ali rastegljiv je materijal pa nekako uspeva da se odene.
Inače redovna upotreba kondoma sa stalnom partnerkom bi mi delovala kao neka vrsta otuđivanja, više psihički nego fizički. Tako da ga tretiram samo kao zaštitu od infekcija.
Kondom sa stalnom partnerkom u koju imam poverenja mi deluje maksimalno bez veze.No ako postoji neka varijanta sa strane ili samo nagoveštaj,uvek spremno odelo za vršnjaka............:uzbud:
Kondom sa stalnom partnerkom u koju imam poverenja mi deluje maksimalno bez veze.No ako postoji neka varijanta sa strane ili samo nagoveštaj,uvek spremno odelo za vršnjaka............:uzbud:
Pretpostavljam da i ona u tebe ima maksimalno poverenja :smeh:
Poverenje je relativna stvar,ali mi se čini da nije tema ove rasprave.Ne možeš reći ni da ste vi žene devojke od poverenja.Ono traje dok se neko ne upeca,zar ne.O tome možemo u nedogled i ko je u pravu,a ko ne...........
Ja i pričam o kondomima, nisi me razumeo. Naravno da je poverenje relativna stvar, zato je i bolje koristiti kondom :) hoću reći, nikako ne deluje maksimalno bezveze... specijalno ako u dve rečenice pomeneš i poverenje i varijantu sa strane (to valjda podrazumeva da imaš stalnu partnerku).
Ja sam govorio o mom poverenju u stalnu partnerku.Ako smo kod dela sa strane i ako se i ona zaštiti u tom slučaju ne bi trebalo biti problema,zar ne.:ok:
Naravno. AKO se i ona zaštiti. Znaš, o delima sa strane baš i ne ćaskaš sa partnerom, pa i ne znaš da li se zaštitio ili ne. Onda, navučeš gnjuračko, pa tek onda nema problema :ok:
I da, nemoj shvatati lično. :)
Po ovome kako pišeš,dobijam dojam da si osoba sa iskustvima sa strane pored konstantne veze.Da shvatam lično poslao bih ti ličnu poruku što možda i nije tako loša ideja samo ne znam da li ćeš odgovoriti...............:fijuk:
E vidiš, sad se meni čini, tj gotovo sam sigurna da to nije tema ove rasprave :smeh: I totalno je nebitno koliko i kakvog iskustva ja imam. Stvar je samo u tome da se trudim da sve sagledam iz više uglova. :) A van teme stvarno nema smisla više ovde ćaskati, kosi se sa pravilnikom :) doći će nam Sans pa će da stavi ona njena crna udebljana slova, pa smo ga nadrljali http://www.gay-serbia.com/forum/images/smilies/scared.gif (http://www.gay-serbia.com/forum/moresmilies.php?str=2#)
Dakle, tema... :)
SansRomantic
09.11.2006, 10:28
Došla...
I upravo tako..."to nije tema ove rasprave"
Ajde da otvorimo temu o iskustvima sa stane i poverenju pa da se ovako lepo ispričamo..
Neumoljiva žena,nema šta.
Imati takvu personu za stalnog partnera,siguran sam da nema ništa od muvanja sa strane.Takva ne veruje ni samoj sebi,a kamoli muškarcu:uzbud: :ok:
bruletitel
13.12.2006, 15:59
nego sta!:ok:
PropelerZviz
19.02.2007, 14:40
Mnogi ljudi su protivnici kondoma i predstavljaju ih kao veliku neprijatnost. Možda je u pitanju loš izbor ili upotreba...
Dali koristite/ne koristiti kondome?
Sa kojim partnerkama ih ne koristite i zašto?
Dali više uživate u sex-u bez kondoma? Isto pitanje se može postaviti i devojkama!
SansRomantic
19.02.2007, 14:52
Dali koristite/ne koristiti kondome?
Koristim, koristim...svake nove godine tako lepo okitimo naš mali stančić :uzbud:
Ma šalim se...
Moram da budem iskrena i da kažem da sam ja samo jednom :sex: bez kondoma..onaj čuveni prvi put!
:uredu:
Ne bih mogla da uživam u sexu bez kondoma, ali nema teorije.. :jok: :jok:
sve do momenta, naravno, kada budem želela da imam decu...
Sada više nisu u pitanju sve one bakterijice, virusi..i slično, jer posle šest godina veze... :cesces: ..valjda se ne varamo i verujemo jedno drugom...
u višemesečnom raskidu tokom prošle godine sam praktikovala najbolju preventivu - apstinenciju ;)
Ukoliko bih promenila Njega...onda tek ne bih mogla da uživam u sexu bez kondoma...
Na sreću..sve se zadesim sa onim muškarcima koji razmišljaju kao i ja (ili se samo dobro prave :cesces: :huh: ) pa ne moram mnogo da se cimam i natežem oko upotrebe kondoma...8)
:jok: :jok: :jok: ...nema teorije...:jok: :jok:...da koristim kondom...:stid2:
Naravno da koristim kondom pri svakom odnosu, kondom se stavi pre početka odnosa a ne samo pred kraj... jer može doći do neželjene trudnoće i pre ejakulacije, spermatozoidi su prisutni u semenoj tečnosti i pre same ejakulacije. (ovo sam napomenuo jer mnogi i mladi i stariji kad su sa "stalnim" partnerom stavljaju kondom samo pred kraj odnosa da bi izbegli neželjenu trudnoću, a pri tom nepomišljaju da je "verni partner" možda šarao...)
Prilikom kupovine treba obratiti pažnju gde kupujete kondome, obavezno proveriti rok trajanja, nesmeju biti izloženi sunčevim zracima, trudite se da kupujete original pakovanje (od 3 komada koji imaju zaštitni celofan), a ne na komad...
Koristim Durex extra safe ili classic... isprobao sam i Nemačke kondome marke "Condomi" - tako se zovu, bio sam zadovoljniji njima nego Durex-om, ali ih već par godina nema na tržištu...
Moram da budem iskrena i da kažem da sam ja samo jednom :sex: bez kondoma..onaj čuveni prvi put!
:uredu:
Ja čak ni tada.
Ne bih mogla da uživam u sexu bez kondoma, ali nema teorije.. :jok: :jok:
sve do momenta, naravno, kada budem želela da imam decu...
Potpuno se slažem. Kad dođe momenat da oboje želimo da se bacimo na potomstvo, skinućemo i odelce.
Sada više nisu u pitanju sve one bakterijice, virusi..i slično, jer posle šest godina veze... :cesces: ..valjda se ne varamo i verujemo jedno drugom...
Hm, nije to stvar poverenja, možda pre poštovanja i neke zrelosti. Najpre, ako nemamo nameru da pravimo decu stvar međusobnog poštovanja je ne dozvoliti da se iko nađe u nemiloj situaciji.
Na sreću..sve se zadesim sa onim muškarcima koji razmišljaju kao i ja (ili se samo dobro prave :cesces: :huh: ) pa ne moram mnogo da se cimam i natežem oko upotrebe kondoma...8)
Tačno. I pre prvog puta kažem svoje uslove, pa kome se ne sviđa - :mahanje:
гумица је из раја изашла :beyond:
Svaka čast na stepenu svesti i brizi o sopstvenom zdravlju, ali
isto kao što neki ne mogu da uživaju BEZ ja ne mogu SA kondomom..
Još jedan dokaz da je sex proces koji se najpre odvija u mozgu..
I slažem se da osim HIVa i trudnoće postoji veliki broj virusa koji se prenose polnim putem ali do te mere biti opsesivno usmeren ka sopstvenoj čistoći čak i u dugoj vezi, nužno iziskuje pitanje koliko jedni drugima verujemo i koliko želimo drugima da dopustimo da bude deo nas..
Verovali ili ne, to mnogo govori o nama..:cesces:
Koji će mi uopšte sex sa nekim ko ne ostavlja utisak i tolikog barem poverenja da ne moram da mislim o durex-u istovremeno kada i o njoj... ???
Ne upoznate dovoljno osobu,pa je gumica iz raja izašla ? Pa jeste ako je prostitutka ili i/venozni zavisnik od heroina,s tim se slažem...:dry:
Na šta liči taj sex ako dođem u situaciju da mislim o tome? Ili upotrebicu jednom,drugi i treći put,a šta dalje... steći ću poverenje,pa ću nastaviti bez...apsurd...tako i zaglave bolest...
Ili veruj ili ne jedi 'ovna uopšte... ako omaneš jbg omanuo si... ja nisam ni triper nikada preležao... Nije me intuicija izdala nikada... što menjati tim koji pobeđuje...
...do sada sam imao srece...:roll:
...do sada sam imao srece...:roll:
Sreća prati hrabre... ko zna gde i kad đavo čeka... da znamo,pa da legnemo ;) sa budalama naravno... Inkubacija toliko traje da sad mogu 'ladno i da dobijem nesto... na poklon :wacko:
Ili veruj ili ne jedi 'ovna uopšte... ako omaneš jbg omanuo si... ja nisam ni triper nikada preležao... Nije me intuicija izdala nikada... što menjati tim koji pobeđuje...
...samo ti redovno peri desanku, i ne treba ti durex...:jok: :roll: :roll:
kulturni_jelen
15.04.2008, 23:14
Ne znam zašto ali ja ne volim "kaputiće". Imam valjda neku blokadu. Kada se sexam sa "navlakom" stalno mi na um pada da je tanak, tanak sloj gume između mene i najslađeg ploda. Jako mi smanjuje užitak!
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.