PDA

Puna verzija : Omiljena poza?

SQUAW
07.05.2006, 01:02
Iako je svaka na svoj način uzbuđujuća i posebna, koju biste izdvojili? ;)

Meggy
07.05.2006, 12:40
A tvoja? :astasad: (mislim, ja znam, al' zbog drugih :lol: )

Sto ti rece, svaka, al' najvolEm kad sam na stomaku, a malko podignute goooze ;) http://img231.imageshack.us/img231/362/mljac1su.gif

SQUAW
07.05.2006, 13:00
kad sam na stomaku, a malko podignute goooze ;) http://img231.imageshack.us/img231/362/mljac1su.gif

Pa da, i ne izjasnih se kao postavljač, šejm on mi :lol:

I ja volEm tu, al' najvolem me on top :uzbud:

Muckota
07.05.2006, 15:09
(mislim, ja znam, al' zbog drugih :lol: )

Jel? A kako znas? :astasad: :fijuk:

Ja nikako ne volem me on top, valjda se ne snalazim najbolje :hmm: , ali volim neke poze u kojima se slucajno nadjes u trenutku... pih, ne umem da objasnim. :wacko:Volim i sve varijacije na temu "ja na stomaku" i "ja na ledjima"... Volim i one bocne. U stvari, bice da volim sve sem one prvo navedene. :)

Meggy
07.05.2006, 15:43
Jel? A kako znas? :astasad: :fijuk:

Procitala negde :fijuk: :lol:

Ja nikako ne volem me on top, valjda se ne snalazim najbolje :hmm:
Praksa cuda cini :astasad:

goldie
07.05.2006, 16:14
Sto ti rece, svaka, al' najvolEm kad sam na stomaku, a malko podignute goooze ;) http://img231.imageshack.us/img231/362/mljac1su.gif

Ovu pozu bas volem. :kez:

HLEBmaster
07.05.2006, 17:34
More 'bem li vam sunce sve bi da zabušavate?:lupanje:

Revolverasica
07.05.2006, 19:03
Uf!
Najvise volem zidnu varijantu.Jedan moj kolega me je uvijek korio,ustvari vise je bilo tipa "ne znam sta vidis u tome".Onda je on probao,prepricao mi ,i ustanovili smo ..najbolje je kada se desi neplanirano,kada si ekstra napaljen,i trebas dozu rajske pilule na brzaka:smeh: Po mogucnosti da odjeca ostane ,tj.da se ne skida..jer daje car onoj divljoj strasti.:plaz2:
U,sustini volim sve sto je van kreveta..ponekad mi se desi, da hocu svijece,i onu klasicnu,ali to je zaista veoma rijetko:stid2:

goldie
07.05.2006, 19:36

Ta nismo mi blesave, znamo sta je dobro! :plaz2:

SQUAW
08.05.2006, 01:14

Ma ko bre zabušava :tiganj: ja se baš nafizikališem :lol:

HLEBmaster
08.05.2006, 12:45
Ma ko bre zabušava :tiganj: ja se baš nafizikališem :lol:

Da, treba lezati na stomaku i malo podici guzu ;)

Meggy
08.05.2006, 13:06
Da, treba lezati na stomaku i malo podici guzu ;)
Ne pratis pazljivo, nije joj to najomiljenija ;)

HLEBmaster
08.05.2006, 18:14
Ne pratis pazljivo, nije joj to najomiljenija ;)

:) Ajd sad ti pročitaj pažljivije, pa ako ti se učini da nju nisam ni spomenuo explicitno .. možda budesh u pravu :)

Rekao sam doslovce " More 'bem li VAM sunce sve bi da zabušavate?":lupanje:

A ona se podbunila ..

tc tc tctc :jok: tctc tc tc

SQUAW
08.05.2006, 18:53
Ja sam se pobunila u ime svih žena forumaških :lol: A i šta ti fali da dobiješ jedan :tiganj: nisi dugo ;)

Elem, ništa se spektakularno neće dogoditi ako jedan od učesnika leži kao klada. Nema tu nikakvog vatrometa. :jok:

Muckota
08.05.2006, 19:20
Elem, ništa se spektakularno neće dogoditi ako jedan od učesnika leži kao klada. Nema tu nikakvog vatrometa. :jok:

Of kors, ali to sto neko ne voli da preuzima inicijativu ne znaci da nije aktivan ;)
Ja na primer samo nemam "taj rad" inace ne zaostajem ni u cemu. :smeh:

Meggy
08.05.2006, 19:26
:) Ajd sad ti pročitaj pažljivije, pa ako ti se učini da nju nisam ni spomenuo explicitno .. možda budesh u pravu :)

Ona Koja Te Citirala je rekla da ona "bas fizikalise" (:lol: )... onda si ti citirao Onu Koja Je Tebe Citirala i rekao: "Da, treba lezati na stomaku i malo podici guzu"... ja to shvatam kao komentar na njeno "fizikalisanje" :fijuk: :plaz2:

HLEBmaster
08.05.2006, 19:36
Nenenenene dechko ovaj djevojchice rachun je jasan dva put nishta je nishta, crva nije ni bilo ;)

Ako sam ikoga prozvao to si bila ti sa podignutom guzom :astasad: ;)

A sve ostale su vikale " I ja I ja I ja I ja I ja I ja I ja I ja " .. manje vishe

And by the way nemam ja nishta protiv da ti lezzish na stomaku sa malo podignutom guzom.. ako za to vreme ne chitash novine .. e onak jebi ga

;)

Meggy
08.05.2006, 19:44
And by the way nemam ja nishta protiv da ti lezzish na stomaku sa malo podignutom guzom.. ako za to vreme ne chitash novine .. e onak jebi ga

;)
Novine ne citam ni kad ih sav ostali svet cita, a kamoli za vreme te tako plemenite radnje http://img289.imageshack.us/img289/4549/alexis0yt.gif

SQUAW
08.05.2006, 19:46
Of kors, ali to sto neko ne voli da preuzima inicijativu ne znaci da nije aktivan ;)

Nisam aludirala na nijednu od vas žena forumskih, nego na zabušavanje u globalu, totalnu pasivu ;)

Prozivač: Ako sam ikoga prozvao to si bila ti sa podignutom guzom :astasad: ;)

Onda si trebao Onu Koja Je Prva Rekla Da Drži Podignutu Goozoo i da citiraš :tiganj:

:lol:

Muckota
08.05.2006, 19:52
Nisam aludirala na nijednu od vas žena forumskih, nego na zabušavanje u globalu, totalnu pasivu ;)

Aman znam :osmeh: nego sam samo imala potrebu da razgranicim :liz:

HLEBmaster
08.05.2006, 19:55
Novine ne citam ni kad ih sav ostali svet cita, a kamoli za vreme te tako plemenite radnje

:) Ni one zzemske, di preporuchuju nove poze and crap? Pa kako uspevash da budesh IN? ...

A da .. ti ni ne treba da budesh in nego ja.. ovaj, hocu reci .. on

Onda si trebao Onu Koja Je Prva Rekla Da Drži Podignutu Goozoo i da citiraš :tiganj:

:lol:

Daj bre vishe sa tim tiganjOm, ochelavih ... Bolje nam ispeci neke pachalinke da jedemo ;)

Meggy
08.05.2006, 20:11
:) Ni one zzemske, di preporuchuju nove poze and crap? Pa kako uspevash da budesh IN? ...

Ma, nema tu preporuka, to je trenutak inspiracije :lol:

SQUAW
08.05.2006, 20:16
Daj bre vishe sa tim tiganjOm, ochelavih ... Bolje nam ispeci neke pachalinke da jedemo ;)

Palačinke ćemo na kulinarstvu i ishrani, može i u piceriji sa sve plazmom i euro kremom :astasad: odgovaraj na pitanje ovde bre :tiganj: nije ovo bilo samo za žene postavljeno :plaz2:

HLEBmaster
08.05.2006, 20:18
Aaa jel? Ok onda ..

volem sve poze i rado ih se secam :plakanje:

goldie
08.05.2006, 20:45

Pa sto ih se samo secas?

Aktiviraj se ti malo, nemoj samo pasivno da se secas. :smeh:

gogothegreat
08.05.2006, 20:49

:smeh: :smeh: :smeh:
Uze mi lebac citat iz usta! Uostalom, on je (citat) znatno primereniji meni, s obzirom na čitavu deceniju viška u odnosu na majstor-pekara! :(

Da se vratim na temu. VolEm one što imaju "onaj rad" koji Muckota nema, volEm doduše i uza zid :uzbud: , ali definitivno orgazam najlakše i najbrže doživljavam (čak i kada sam najpijaniji) kada dotičnu opletem, da prostite, zguza (ili straga, ako je nekima tako više IN :smeh: )

HLEBmaster
08.05.2006, 21:18
Pa sto ih se samo secas?

Aktiviraj se ti malo, nemoj samo pasivno da se secas. :smeh:

Pa znam shto cesh reci, al krenulo me losho u zzivotu shta cu :plakanje:

....kada dotičnu opletem, da prostite, zguza (ili straga, ako je nekima tako više IN )

PA slushaj, kako god da dotichnu opletesh trebalo bi da je njoj najvishe IN, koliko se ja razumem u materiju ;)

ribenzzi
10.05.2006, 10:35
Humm.. I ja najvolem kad sam na vrhu!!:uzbud:
Osjecam se bwee kao jahacica apokalipse nekad i kao da krotim pastuva... sve zavisi od "vrha" :smeh: :fijuk:
Onda.. volem i sa boka, volem misionarku sa svim mogucim varijacijama- od "crnogorke" do "ramenuse",... preferiram poze u kojima mi mogucnost pokreta nije ogranicena! Pizdim kad moram da budem pasivna ili kad je ON pasivan jer ne moze da mi prati ritam:ljutko: 'bes ti takvu "ljubav"!
I da.. ne znam da l' se racuna ali.. veliki sam poklonik "lingvistike":plaz2: :fijuk:

nattydread
12.05.2006, 19:48
ja se najvise palim na 69 :uzbud: :uzbud: :uzbud:

HLEBmaster
12.05.2006, 20:31

? i kako ti uspeva da se skoncentrishesh na dve stvari istovremeno?

greco
14.05.2006, 11:14
I da.. ne znam da l' se racuna ali.. veliki sam poklonik "lingvistike":plaz2: :fijuk:

Tooo kraljice! :smeh:
Volem sve poze! Kad smo oboje propisno napaljeni, poza je stvar instikta i prostora! :sex:
Ovim djevojkama, koje mnogo vole da su "na vrhu", samo da sugerisem da malo pripaze na pokrete, da ne pretjeraju, posto posljedice znaju biti strasne! Skoro sam negdje detaljnije citao o lomovima, pa sam se malo zaprepastio kakve su to muke! :wacko:

miqel
30.05.2006, 02:23
:cesces: samo mi lom jos fali :jok: Moja devojcica preferira to krocenje i jahanje ;) meni se isto dopada zena ON-top ali volim kad sam od nazad najvise a ona izdignute gooze na nekoj ravnoj povrsini koja nije krevet :ok: first class ticket to orgazam :too:

bobby
03.06.2006, 12:49
kukulele ,odo ja da vidim jel komsinica kuci ?

slatkis:)
02.08.2006, 18:04
nije bitna poza koliko je bitan partner.................
sa dobrim partnerom sve poze mogu biti extra!!!!

Lady in red
02.08.2006, 19:52
Ja sedim (lezim), on stoji... :uzbud: :uzbud: :uzbud:

Zlatni mis
08.08.2006, 00:27
Izvinjavam se na neslaganju, ali malo sumnjam u sve one koje tvrde da najvise vole da je muskarac nazad! Mislim da su jako mladi i puni entuzijazma, ali imaju malo zivotnog iskustva...

Ta poza "od nazad" je vrlo stimulativna za muskarca i "najkraca" od svih poza, sto zene bas i ne vole! (Muskarac dozivljava orgazam za 7, a zena za 15 minuta).
"S ledja" su i tih 7 minuta za muskarce jako dugacki...

Vise verujem u "jahacu pozu" koju u svetu upraznjava preko 80% parova!

Meggy
08.08.2006, 00:42
Ta poza "od nazad" je vrlo stimulativna za muskarca i "najkraca" od svih poza, sto zene bas i ne vole! (Muskarac dozivljava orgazam za 7, a zena za 15 minuta).
"S ledja" su i tih 7 minuta za muskarce jako dugacki...

Pa, ja bas ne bih rekla da se moze tako generalizovati :roll: Nekim muskarcima je 7 minuta najvise sto mogu da izdrze, a nekima je to tek zagrevanje :uredu: Ono, da ne volim tu pozu, ili da seks tada kratko traje, ne bih ni insistirala na njoj, ne? :osmeh:

Sto se tice orgazma kod zena... ja ih nekad za tih 15 minuta dozivim i malo vise od jednog ;)

Zlatni mis
08.08.2006, 16:09
Naravno draga Meggy da se nista ne moze generalisati. Uvek postoje izuzeci koji potvrdjuju pravila.

Ovo sto sam ja naveo je samo nekakav prosek.

Takodje sve mnogo zavisi od okolnosti pod kojima se "posao" obavlja.

I od osecanja prema partneru, naravno....:liz:

PS.

"Sto se tice orgazma kod zena... ja ih nekad za tih 15 minuta dozivim i malo vise od jednog"

Megice, iz tvog nicka i ovog sto si napisala, da li bih smeo da zakljucim koje si NACIONALNOSTI?:osmeh:

HLEBmaster
08.08.2006, 18:04
Znam ja ona je Jaje i to pirgavo.. ;)

Meggy
08.08.2006, 18:36
Megice, iz tvog nicka i ovog sto si napisala, da li bih smeo da zakljucim koje si NACIONALNOSTI?:osmeh:
http://img243.imageshack.us/img243/7799/laughyd3.gif http://img243.imageshack.us/img243/7799/laughyd3.gif http://img243.imageshack.us/img243/7799/laughyd3.gif

Joooj, sto je ovo dobro! http://img243.imageshack.us/img243/7799/laughyd3.gif

Je l', zivota ti, moz' biti da je do mene, al' kakve veze nacionalnost i nick imaju sa brojem orgazama? :lol:

valter
08.08.2006, 19:43
-Kad malo razmislim, da ne kazem s'kuza, mi dodje kao jagoda na slagu. Dakle, pre slatkog ide se redom: od supa, supa, rinflajz, sarma preko pecenja (ode jos neke sitne reputacije :plaz2: ). Poznato je da se uz takvu 'ranu izdrazavaju i maratonski napori, ondak dodje 8)

trovach
01.11.2006, 01:01
eh jako je zanimljiva tema!! svaka cast:uzbud: !!
Razmisljam dok citam vase postove i utvrdio sam da ona voli kada je gore a ja kad sam dole,gore, nazad, sa strane, stojeci i najvise cuceci kada se presavijem preko ledja i mogu da je obuhvatim celu :too: :too: :too:

Inquisitor
02.11.2006, 10:21
Misionar... ali ona treba da podigne noge a ne da ih opruzi po krevetu... :)

TROPRSTI
03.11.2006, 15:45

Na osnovu poze koju preferira tipična je tunguzijanka.
Izgleda da ima još sunarodnica ovdi.

Savannah
03.11.2006, 16:20
malo zadignes suknju, prekoracis ga i sjednes mu u krilo iliti ja gore.

eboye
03.11.2006, 20:29
zguz i 69
kratko glasno i jasno :osmeh:

Papak
04.11.2006, 00:16
Ja ne volim poze. Volim zhene (zhenu) :stid2:

eksimbanka
05.11.2006, 17:38
ma nema omiljenih poza...zavisi od datog trenutka...od partnera...u svakom slucaju ih treba menjati, eksperimentisati, osetiti sta onaj drugi zeli....i to je to...jednostavno, mnogo razmisljanja pri samom cinu nije dobro...treba se prepustiti....

deks
05.11.2006, 19:49
E svaka cast:ok: vama zenkama zelim sto vise krocenja ponija i ostalih zivotinja,da vam je gooza cesto podignuta,all najvaznije je da ga dobro primite kada to zelite a poza je manje vazna i ne opterecujte se sa tim"omiljena"!!!!!!:party:

Najgora
05.11.2006, 23:45
E svaka cast:ok: vama zenkama zelim sto vise krocenja ponija i ostalih zivotinja,da vam je gooza cesto podignuta,all najvaznije je da ga dobro primite kada to zelite a poza je manje vazna i ne opterecujte se sa tim"omiljena"!!!!!!:party:

Ne mogu da verujem :uzbud: i meni je ovo omiljena poza :uzbud: :uzbud:

Mish
05.11.2006, 23:50
ma nema omiljenih poza...zavisi od datog trenutka...od partnera...u svakom slucaju ih treba menjati, eksperimentisati, osetiti sta onaj drugi zeli....i to je to...jednostavno, mnogo razmisljanja pri samom cinu nije dobro...treba se prepustiti....

Upravo tako. Omiljena poza mi je ona koja nam obome u datom momentu najviše prija. Mada, kada je u u pitanju često menjanje poza, moram da priznam da ne volim baš preteranu gimnastiku koja mi ne dozvoli da od svake poze izvučem maksimum.

becej
07.11.2006, 17:31
Zar vama,pardon,velikoj većini krevet služi za gimnastiku.Pa nemojte o sebi davati nerealnu sliku ekstremno dobrih majstora u sexu i kako menjate poze
u toku jednog odnosa kao cigani konje.Sex i intimnost je trenutnog karktera i opustite se maksimalno,a nemojte ramišljati o Olimpijskim rekordima u krevetu.

banderas011
20.11.2006, 18:06
:sex: Volim sex i rado ga se sećam
Šala,najviše volim pozu u kojoj žena može maximalno da uživa jer mi strašno puno znači dali je ona zadovoljena a onda sam i ja

JasnaBGD
15.06.2007, 14:41
Upravo tako. Omiljena poza mi je ona koja nam obome u datom momentu najviše prija. Mada, kada je u u pitanju često menjanje poza, moram da priznam da ne volim baš preteranu gimnastiku koja mi ne dozvoli da od svake poze izvučem maksimum.

Ovako se i ja izjašnjavam.
Seks nije pitanje parterne gimnastike, pa da udara ko koliko može, zna i ume... U svakom slučaju, volim one poze u kojima, kada otvorim oči, mogu da vidim izraz lica mog voljenog bića. Znači mi to.

gregorije83
15.06.2007, 14:49
http://C:\Documents and Settings\User\Desktop\69jeproslost-dolazi96.jpg

lav71
16.06.2007, 01:23
Ovako se i ja izjašnjavam.
Seks nije pitanje parterne gimnastike, pa da udara ko koliko može, zna i ume... U svakom slučaju, volim one poze u kojima, kada otvorim oči, mogu da vidim izraz lica mog voljenog bića. Znači mi to.

...a kad spavaš sa mužem nisi opisala...:roll: :roll:

Crazy Angel
16.06.2007, 01:45
...poza uopste nije bitna...vazna je samo strast...

Kal_el
28.06.2007, 14:13
nemoj Radovane biçe zenska deca ! :hahaha: :smeh:
najpoza ... ona koja je tog trenutka najudobnija u strasti :uzbud:

kuta
30.06.2007, 14:40
Na osnovu poze koju preferira tipična je tunguzijanka.
Izgleda da ima još sunarodnica ovdi.

:hmm: insistiran da ja vodim predigru,a pozu prepustam parnerki!:ok:

Mina1809
01.07.2007, 13:35
Meni je najvaznije da mu vidim oci...sve jedno sta se radi :stid2: i izraz lica:roll:
A za sve druge variante postoji ogledalo i ljudska anatomija je tako stvorena da mozemo mi zene i da okrenemo nasu lepu glavicu da mu vidimo izraz lica :fijuk: :stid2: :ok:

*hehehehe*

tibor
01.07.2007, 13:45
vise volim zguza , onda se nevidimo i nemozemo da se svadjamo :hahaha: :hahaha: :hahaha: :uzbud: :uzbud: :uzbud: :ok: :cesces:

Gogi
01.07.2007, 23:07
Поза ''уморни косач'':kuler:

dndr
03.07.2007, 10:45
pupak na pupak

peca72
11.07.2007, 13:04
69 female-female

perop20
19.07.2007, 15:18
malo zadignes suknju, prekoracis ga i sjednes mu u krilo iliti ja gore.

To je pravo Savannah.:ok:

HLEBmaster
12.08.2007, 03:35
Svaka ona poza koja je natera da se kasnije nesecha kako je u tom trenutku zarila nokte u mene kao da che da mi otkine komad mishicha (ako pri tom u opshte mozze da me dohvati rukama )... Ili da pochnje da se nekontrolisano uvija tako da morash da se potrudish i da ostanesh u... pa.. sredishtu zbivanja :)

Volim da menjam, ne prechesto, ali volim da druzzbenicu okrenem ili podignem s vremena na vreme, povuchem do ivice kreveta ... i onda joj tamo radim svashta neshto . :plaz2:... i ako je ona i sama sasvim pokretna :uzbud: ..Onda joj malo prepustim kontrolu, chisto da je umorim hhehe :fijuk:

Ali mislim da che me najbrzze do kraja dovesti...ako joj pridjem s ledja 8) , ili ona na boku, a ja na kolenima (jednu nogicu mi nasloni na rame...tako da mogu rukama da je ....kahm.. privlachim)... Nije losha ni varijanta sa sklekovima iznad nje, ali iziskuje ponekad vishe napora jer se oslanjash od kolena na gore samo na ruke... Ne volim da se izvalim preko nje kao morzz, svesna je ona moje tezzine i bez toga :hahaha:...ali se spustim tako da mogu da osetnim celo njeno telo....celim svojim telom... (mljac) ...Ima josh tu gomila varijacija i podvarijacija na temu najcheschih poza :)..naravno, ne legnu ti sve uvek..

I naravno, volim i kad moram dotichnu jednom rukom da obuzdavam da ne budi komshije dok joj drugom i jezikom radim svashta neshto drugo i ne dozvoljavam joj da se sama obuzda :plaz2:

Pa kad se zacrveni od struka na gore, znam da nishta nisam zaboravio 8)

Liturgija
12.08.2007, 09:44
Имам неколико :

1. Мисионарска али са њеним ногама дигнутим скроз на моја рамена (углавном сваку боли услед великиче :)) тако да је улаз несметан, али и могуће лизати стопала, масирати и и мазити.

2. У колима да седи на мени, са ногама на седишту јер сама диктира дубину уласка као и брзину "јахања".

3. Мисионарска са СКРОЗ раширеним ногама, које ја држим рукама. Она је раскречена и оргазам је ужасно интезиван.

maxocoola
14.08.2007, 08:33
69

Kal_el
15.08.2007, 17:56
u kolicima :astasad:

biterlemon
16.08.2007, 08:21
Ja i hleb jedem svaki put na drugaciji nacin!
:smeh:

belimeda
17.08.2007, 04:17
Ma bre sve su dobre samo da se sexa.Mislim da muskarci naj vise vile odpozadi.mada mozda i gresim.:uzbud:

little fairy
18.08.2007, 11:09
Definitivno gore. Tada sam ja ta koja ima kontrolu i diktira tempo :ok:

Naime, obožavam brz i agresivan pristup i tu u ovoj pozi on nema pravo glasa. Ima samo da uživa u đokeju. Hahahahahaha ;)

Centurion
19.08.2007, 22:36
Te poze... to, to je čudo jedno.
Kod mene se to dosta menjalo vremenom, ali mi se čini da je dosta zavisilo i od devojke. Nije sa svakom bila ista poza ona najstimulativnija.

Sećam se, ona jedna je imala stvarno bajno telo koje je najbolje izgledalo upravo u njenoj omiljenoj pozi - doggy style... Al' ne lezi vraže, orgazam je mogla da dostigne samo u misionarskoj. A moj problem je bio u tome što je bila prilično pasivna i iz meni, sada nekog nepoznatog razloga u njenoj omiljenoj pozi meni nešto i nije polazilo za rukom da se dovučem do vrhunca. Biće da sam čudan.

Jedna druga je opet bila takva da sam najlakše dolazio do vrhunca kada bih bio na stolici a ona lepo sedne na mene okrenuta licem ka meni. Opet, sama jahaća poza nije bila ni blizu takvom efektu.

Zato kod jedne druge jeste. Njoj je jahaća poza bila omiljena. I bez obzira što mene samog nije nešto mnogo palila, ona bi u njoj najlakše dostizala orgazam. Onda bi to i mene povuklo, tako da smo takvim čudnim spletom okolnosti orgazam doživljavali istovremeno.

I ja sam se čudio tada da statistički momci najlakše dostižu orgazam u ovim "nazadnim" varijantama, tačnije doggy style. Ali onda dođe na red devojka kod koje je to za mene i zaista bio najbolji rad. Samo što je ona to najviše volela da je na boku... no, kod nje mi je to bilo svakako bolje od misionarke.

Sada... pa sada sam najviše naklonjen tim stilovima od pozadi, ako govorimo o penetraciji. Inače sve je to nekompletno bez oralnog seksa.

I to je jedan od bitnih faktora... Zapravo, meni partnerka postane prilično nezanimljiva posle nekog vremena, pa da su ne znam koje poze u pitanju ako ne voli oralni seks. Može biti da nisam normalan...

SQUAW
19.08.2007, 23:12
Inače sve je to nekompletno bez oralnog seksa.

I to je jedan od bitnih faktora... Zapravo, meni partnerka postane prilično nezanimljiva posle nekog vremena, pa da su ne znam koje poze u pitanju ako ne voli oralni seks. Može biti da nisam normalan...

Slažem se skroz. Ta lingvistika je i meni jako bitna. Ili i ja nisam normalna :beyond:

TVO.JA_
22.08.2007, 23:11
Licem u lice :fijuk:

lav71
23.08.2007, 00:59
...sam protiv svih...:roll: :roll:

Uriel
23.08.2007, 05:42
Ja od dole...ona od gore...a žena na poslu :fijuk:

Kal_el
05.09.2007, 17:13
Ja volim oralni sex :smeh:
i pozu 68 :hahaha:
Sosa mi je i guzata i sisata pa liçi na 8-cu umesto na 9-ku

alokin74
07.09.2007, 13:46
A tvoja? :astasad: (mislim, ja znam, al' zbog drugih :lol: )

bravo. Ja volim kada sam na kolenima, a ti u toj pozi, malko podignute goooze...:uzbud:

Revolverasica kaže: http://www.vojvodinacafe.com/forum/vc_urban_light/buttons/viewpost.gif (http://www.vojvodinacafe.com/forum/erotika-sex/612-omiljena-poza-post8484.html#post8484)
Uf!
Najvise volem zidnu varijantu.Jedan moj kolega me je uvijek korio,ustvari vise je bilo tipa "ne znam sta vidis u tome".Onda je on probao,prepricao mi ,i ustanovili smo ..najbolje je kada se desi neplanirano,kada si ekstra napaljen,i trebas dozu rajske pilule na brzaka:smeh: Po mogucnosti da odjeca ostane ,tj.da se ne skida..jer daje car onoj divljoj strasti.:plaz2:
U,sustini volim sve sto je van kreveta..ponekad mi se desi, da hocu svijece,i onu klasicnu,ali to je zaista veoma rijetko:stid2:

To je malo nezgodno za muske. Treba ga dobro polomiti i usmeriti na gore. A da je lepo, lepo je...:stid2:

nattydread kaže: http://www.vojvodinacafe.com/forum/vc_urban_light/buttons/viewpost.gif (http://www.vojvodinacafe.com/forum/erotika-sex/612-omiljena-poza-post9203.html#post9203)

neke kazu da ne mogu da se skoncetrisu i da rade svoj deo u toj pozi???

od "crnogorke" do "ramenuse", - kako li izgledaju te poze? malo sam neupucen, da li u poze ili samo u nazive.

Sto se tice orgazma kod zena... ja ih nekad za tih 15 minuta dozivim i malo vise od jednog ;)

pa ti si carica!!!

:dvapara: a kako se snalazite u grupi???

DrinChe
07.09.2007, 14:22
96 (o,da) ali samo za gledanje-muka je to,a zadovoljstva :jok:

Obrenovac
08.09.2007, 00:12
Ma od pozadi (:odpozadi:)je skroz ok.Tako vishe (dublje) udje! Samo sto pre toga treba, :P naravno i :cucla:.Mogu vam reci da posle svega toga :spermic: ode dok kazes keks!

Neron
26.12.2007, 21:11
Ceo zivot slusam predrasude i nekima kao da poza znaci sve...doduse ima devojaka koje se uhvate jedne k'o tele vimena u krave majke,pa stvarno preteruju...prelazi u naviku...

Mislim da je to pitanje za ove do 20-22 godine...mislim volim da ti sednem na grudi ili vrat ako cemo o pozama...jbt penjacu se po plafonu SVE je ok ako oboje u tom trenutku isto osecaju...Kad se setim kako sam kao klinac izbegavao misionarsku,a forsirao 'od pozadi' kako neko pomenu vec,k'o da sam terijer...

O 69 sam vec rekao da je FUJ,a sad da malo pojasnim...
Zar nije bolje da zena uziva 20-40 minuta u mom oralnog zadovoljavanju zarad njenog uzivanja i da NE RADI nista osim da ispusta tonove ili kako vec to radi,a da takodje ona mene iscima i da ja uz to mogu na miru da uzivam...Na stranu sto mnogi 69 ili 96 smatraju svojom najvecom perverzijom i time se dice jos...:blink:

Usput: pomerate li krevet prilikom snosaja bez obzira na pozu i koliko metara ??? :uzbud::wacko::plaz2:

Angus
27.12.2007, 09:22
Ceo zivot slusam predrasude i nekima kao da poza znaci sve...doduse ima devojaka koje se uhvate jedne k'o tele vimena u krave majke,pa stvarno preteruju...prelazi u naviku...

Mislim da je to pitanje za ove do 20-22 godine...mislim volim da ti sednem na grudi ili vrat ako cemo o pozama...jbt penjacu se po plafonu SVE je ok ako oboje u tom trenutku isto osecaju...Kad se setim kako sam kao klinac izbegavao misionarsku,a forsirao 'od pozadi' kako neko pomenu vec,k'o da sam terijer...

Zar nije bolje da zena uziva 20-40 minuta u mom oralnog zadovoljavanju zarad njenog uzivanja i da NE RADI nista osim da ispusta tonove ili kako vec to radi,a da takodje ona mene iscima i da ja uz to mogu na miru da uzivam...Na stranu sto mnogi 69 ili 96 smatraju svojom najvecom perverzijom i time se dice jos...:blink:

Usput: pomerate li krevet prilikom snosaja bez obzira na pozu i koliko metara ??? :uzbud::wacko::plaz2:

...vidi brate...vec odavno ne opstim na krevetu...obozavam stojeci uz orman...e sada,kada bi ti rekao da cesto zovem majstore da poprave orman,okrece i zagipsuju zid,ne bi mi verovao...:plaz2:
...salu na stranu...volim sve...sto vole mladi...bitno je da oboje uzivamo...ali sto kaze Nina...moramo biti besramni u sexu...:smeh:

Neron
28.12.2007, 04:13
Zadnjih nekoliko godina medj' omladinkama se narocito razvila sklonost kao klecanju na kolenima sa rukama na zidu,a onaj koji joj ispunjava karlicu iza nje...

ANALizirajuci to dodjem do zakljucka da je i to zbog vaspitavanja na sto porno produkciji,tako i zbog romansiranih erotskih trilera...

Nije lose... Kad voli ko da je odbije...

Vidim niko da pomene ili bar ja ne procitah,pa k'o velim da pomenem kad sam vec 'cuo' za tu pojavu...:roll:

Buba Erdeljan
16.01.2008, 21:40

Molim lepo.
Ne krijem da sam trenutno nezadovoljna jer u mnogo čemu se ne slažem sa sapAtnikom, pa izmedju ostalog i oko famozne 69.
Naravno da treba pružiti, ne odmah šeniti za svoju porciju.

I što ne volim kada krene sa izmišljanjem, pa nam se ruke i noge uvežu u čvor.
Daj, drž', ček,... ma idi...ko pokusni kunić, a draži nigde.

Spontanost pre svega.

Neron
16.01.2008, 22:12
Molim lepo.
Ne krijem da sam trenutno nezadovoljna jer u mnogo čemu se ne slažem sa sapAtnikom, pa izmedju ostalog i oko famozne 69.
Naravno da treba pružiti, ne odmah šeniti za svoju porciju.

I što ne volim kada krene sa izmišljanjem, pa nam se ruke i noge uvežu u čvor.
Daj, drž', ček,... ma idi...ko pokusni kunić, a draži nigde.

Spontanost pre svega.

Tako je to koleginice kada bez stila i spontanosti pođemo u džunglu da spašavamo izumrlu vrstu... Ljubavnik biti,sama si pomenula sinoć,nije lako... Što veći to svesniji pomenute istine... :ok:

Isahara
16.01.2008, 22:30
Nisajednim ljubavnikom nisam imala istu omiljenu pozu. Sve zavisi od senzibiliteta i bliskosti partnera.
A kada je u pitanju 69, nisam neki ljubitelj takvih akcija, radije sam za spontanost i to sinhrono zadovoljavanje mi je nekako bezveze.:dry:

zrnce
16.01.2008, 22:34
sinhronizovano zadovoljstvo u sexu.....reTko....u pozi 69 nikako....

znachi....drzzmo se one stare.....maloJamalotivisheJanegoti....http://i159.photobucket.com/albums/t137/pavladoljska/118.gif

Neron
16.01.2008, 22:58
Eto... posle neko pomisli da prepisujem...:uzbud:

Prvo ja insihronizujem tebe,a na kraju opet ja tebe samo se zove da ti mene...:wacko:

memento
17.01.2008, 01:32
Омиљена поза? Па, роза. Наравно. А зими, леђа у леђа.

Давно сам још чуо да је дијабетичарима забарањена поза `отпозади`. Много је бре слатко! Бар тако кажу.

Ca blues
18.01.2008, 00:08
.:joint:.....69.....šo pitaš...a???????......:kul:

believer
29.01.2008, 11:31
poze se menjaju....ipak...uzbudljiv je kontakt ocima za vreme seksa....

lav71
29.01.2008, 12:19
...malo bekhend, malo forhend...:roll:...zavisi od protivnice...:roll:

Kal_el
29.01.2008, 13:16
Na sisatoj splavuši :uzbud:

Fraga
29.01.2008, 13:42
Meni je omiljena poza (sa plavusom jer samo volim plavuse) Na njoj:stid2::stid2::stid2::ok:

Neron
31.01.2008, 01:27

A 'koji rad' ????:blink:

Ako ležiš ne znači da ga ne primaš,a to je već neki rad... važno je truditi se,a i kako da radiš kad se kompresuje u tebi,pa ne možeš da mrdneš...:hahaha::hahaha::hahaha:

duks
01.02.2008, 10:17
:sex2::odpozadi:

Buba Erdeljan
01.02.2008, 12:13
Pa dobro, može da se izjasnim, pa da :gone:

bok na kojem ležim - noga opružena.
druga blago povijena.
hoćeš vamo, hoćeš tamo, hoćeš pip pride...sve dostupno :stid2: :)

dosta za danas.

Neron
02.02.2008, 12:03
Pa dobro, može da se izjasnim, pa da :gone:

bok na kojem ležim - noga opružena.
druga blago povijena.
hoćeš vamo, hoćeš tamo, hoćeš pip pride...sve dostupno :stid2: :)

dosta za danas.

jedna od boljih... mogu da sedim na toj ispruženoj;ruke mi uvek na kuku i guzi;mogu da se uspravim malo,pa se igram trojki i zakucavanja iza linije.. može i vamo i tamo... :uzbud: a i mogu da gledam lepo kako napredujem... što volim inače...

kristina-cica
12.02.2008, 14:17
Joj, ona zivotinska, otpozadi... :uredu::uzbud: :pst:

Neron
12.02.2008, 16:13
Joj, ona zivotinska, otpozadi... :uredu::uzbud: :pst:

Dobijaš ga mnogo,a ne gledaš me...idealno:wacko:

Samo ne treba preterivati samo s njom,postaje dosadno...:dry: osim ako ti guza nije vanredno inspirativna,pa ima posla s te strane vazda...:roll:

novi
12.02.2008, 21:15
kad me uzjase:ok:

a kad stane i umori se na kraju lagano je uhvatim otpozadi a ona se strese od strasti mmmm...

:uzbud::uzbud::uzbud:

Neron
12.02.2008, 21:21
kad me uzjase:ok:

a kad stane i umori se na kraju lagano je uhvatim otpozadi a ona se strese od strasti mmmm...

:uzbud::uzbud::uzbud:

Kolega... pa mlad si da mi odmaraš dok ona jaše...;)

nightknight
12.02.2008, 21:23
misionarska sa jastukom pod njenim kukovima.......:uredu:

Neron
12.02.2008, 21:25
misionarska sa jastukom pod njenim kukovima.......:uredu:

:uredu: da znaš.... kada prođu godine i isprobaš ovo ono , izmedju tri omiljene misionarska je neizbežna... sve se vrati na svoje na kraju...

Buba Erdeljan
12.02.2008, 23:07
Misionarka, ali na samom kraju kreveta..... a da guza ne bi pala dole - noge oko vrata, ili savijene u kolenima, tako da on može da ih pridržava.......razlog isti kao i što pre navedoh......

Neron
12.02.2008, 23:15
Misionarka, ali na samom kraju kreveta..... a da guza ne bi pala dole - noge oko vrata, ili savijene u kolenima, tako da on može da ih pridržava.......razlog isti kao i što pre navedoh......

Jel' to ono kada ti ona ispadne napolje i viri između nogu i guze,a ja upravljam kolenima... :wacko:

novi
12.02.2008, 23:30
Kolega... pa mlad si da mi odmaraš dok ona jaše...;)

i ja se trudim, veruj mi

sto bi braca amerikanci rekli I do my best

al mi ovo najlepse:roll:

djura5
13.02.2008, 10:25
Grcko Rimski Stil

egzotic
01.10.2008, 21:04
ma sweee...samo kad je macka ludaa i superr sta god;) onda swakako samo me zagolica masta i ja sam kralj(zasto biti lazno skroman:))

ognjen56
11.10.2008, 00:31
kad sam na stomaku, a malko podignute goooze ;) http://img231.imageshack.us/img231/362/mljac1su.gif

Broj jedan definitivno mi je ova poza :stid2:

starsica
11.10.2008, 16:45
nije zgoreg pomenuti.. sedeca poza.. :stid2: onako lepo na krevetu, on sedi i ja mu se uvalim u krilo.. pa sedim.. :stid2: pa udri Mujo po tarabi.. :smeh:

Neron
11.10.2008, 16:54
nije zgoreg pomenuti.. sedeca poza.. :stid2: onako lepo na krevetu, on sedi i ja mu se uvalim u krilo.. pa sedim.. :stid2: pa udri Mujo po tarabi.. :smeh:

Zahvalno za ovakve poput mene...i ekser se od gore zakucava lakše,a i ne padam u nesvest,ne kupam se u goloj vodi,a i ne ostavljam ti modrice od prstiju kao koleginicama ispod što vole da im je guza malo uzvišena...:wacko:

p.s. usput možeš i da se okreneš kontra da mi skratiš nokte na nožnim prstima,baš me mrzi da vodim računa i o higijeni prstiju,osim ako ne znam da neko voli da ih sisa,pa moram...

exploited
15.10.2008, 17:27
s guza a noge na ramena....
treba mi neka sto vezba jogu :uzbud:

Becar
15.10.2008, 17:32
Bilo koja samo da je akrobatski izvodljiva.Tako to rade Svaleri ;)

zrnce
18.10.2008, 14:35
shto bi reko jedan....ja je jebem - a ona mi pushi....:smeh:

Neron
22.10.2008, 14:00
...pola pijem,pola tebi dajem...:roll:

garava
04.11.2008, 01:37
Ja najvishe volEm onu misionarsku-dok on tuca ja se pravim da kao mislim...:smeh:

Vronsky
13.11.2008, 11:12
Volim da vidim oke koje se cakle i cujem vreli sapat ...

http://www.futurescopes.com/files/imagecache/datingarticle_mainimage/files/storyimages/couple_making_love.jpg

Irena Bg
17.11.2008, 22:56
Misionarska i od pozadi...Ne znam zasto je vecina ne voli,ali meni je super....:blink:

egzotic
17.11.2008, 22:57
Misionarska i od pozadi...Ne znam zasto je vecina ne voli,ali meni je super....:blink:

to nikad i nije bilo diskutabilno:hahaha: ne gledaj to politicki:smeh: swe je to zlatno:):hahaha:

robert ns
17.11.2008, 23:01
kao ona za spavanje

maja bg
23.11.2008, 20:12
kuc kuc,69:uzbud::plaz2:

memento
23.11.2008, 20:18
Kažu da oni sa ne regulisanim šećerom u krvi ne smeju da praktikuju a tergo položaj. Odnosno od pozadi. Ni u jednoj varijanti. Jer je bre slatko. Tako kažu...

lav71
23.11.2008, 20:25
Kažu da oni sa ne regulisanim šećerom u krvi ne smeju da praktikuju a tergo položaj. Odnosno od pozadi. Ni u jednoj varijanti. Jer je bre slatko. Tako kažu...

...jest' slatko kad je onako čvrsto držiš za guzove...:stid2: :uzbud::uzbud::uzbud: