PDA

Puna verzija : Kasnite li?

SQUAW
06.05.2006, 21:15
Ovo je jedna od osobina koja ume najviše da iznervira ljude. Da li ste primetili da je onaj koji kasni uvek veseliji? ;) Koji su razlozi vašeg kašnjenja i šta mislite o tome? Da li ste češće onaj koji kasni ili onaj koji čeka? Kakve ste sve izgovore čuli do sad, ili, koji su vaši izgovori za nepojavljivanje u dogovoreno vreme? :astasad:

yige_gui
07.05.2006, 03:56
Ovo je jedna od osobina koja ume najviše da iznervira ljude.

ovo je i kod mene jedna od retkih osobina koje mogu da me iznerviraju, ali ono totalno :dry:
uvek sam ona koja nekog ceka, i ja ako kasnim znaci da imam dobrano dobar razlog za to.. a imam i visok prag toleranice, mada sta je previse je previse.. aj' u vrh glave 1o minuta od zakazanog.. ali sve preko toga, ja se okrecem i odlazim.. osim ako mi ne jave da su na putu ili nesto.. ali masu puta znam da odem, pa me onda pitaju gde sam ja.. pa su se vec naucili da meni mogu da kasne do 1o min. maksimum :smeh:

Kakve ste sve izgovore čuli do sad

cula sam valjda sve i svasta :roll: jedna drugarica mi kasnila jednom 45 jebenih minuta (to pre nego sam pocela odlazim nakon 1o a i mobiteli onda jos nijesu bili u opticaju) ne da sam izludila, nego sam zbilja bila u stanju da je zakucam kad je dosla.. a ona je rekla da je na autobusu pukla guma :dry: ma znala sam da nije.. a i ona mi posle rekla da nije, nego je imala samo tu manu kasnjenja..

druga stvar, kako sam ja bila medju prvima iz drustva imala vozachku, tako kad bi isli van, ja bi svih pokupila jer smo svi ziveli relativno blizu.. no imamo jednu drugaricu koja je slusaj za ispitivanje.. ona ima fobiju od cekanja, jer smatra da kad ona mora nekog cekati, da nju onda svi gledaju :roll: :roll: :roll: (a kad se nju OBAVEZNO ceka, onda nikom nista) i kad sam pocela vozim, naglasila sam svima da ja nikog necu cekam ako idemo s kolima.. znaci toliko mozes da izadjes minut dva ranije, jos ja uvek javljala kad krecem.. i ona bi imala obicaj da gleda sa prozora kad ja stizem, i onda bi tek izasla napolje.. znaci ona bi bila spremna, ali ni pod koju cenu ne bi stajala na ulici.. ali opet dok ona zakljuca vrata i sidje dole, prodju 2.39 minuta (ja jednom shtopala :smeh: ) a u toj ulici su svi parkirani u dve linije (jer je tamo par kafica, pa onda svi parkiraju ono 'samo na par minuta' i automatski xaos) i onda ja moram nju cekam da ona izadje iz stana.. i napravim odma kolonu, i onda svi pocnu trube i tako dalje.. mislimmmmm evo sam se sad iznervirala samo kad se toga setim.. :bes4:

ma ne volim kashnjenje :jok: :stap:

Pcela ubica
07.05.2006, 04:43
Uvek kasnim, to mi je zaštitni znak. :)

swba
07.05.2006, 07:15
Ne volim da cekam i ne zelim da drugi mene cekaju :ok:

Desilo mi se da su me jednom cekali, ali ne mojom krivicom :fijuk: pa skontao sma da se radi o drugom ulazu u robnu kucu :smeh: i tek posle pola sata cekanja odlucim da malo prosetam i naidjem na ulaz ispred kog su me cekali, kad ono prezivjeh sve cu... ja se malo zbun'o :roll:

A uvijek sam imao srecu da cekam nekoga. Jedan drug je uvijek cekao zadnjih 5 min da krene da se sprema. Ja redovno osijedim cekajuci ga i fino mu najavim da cu da ga ostavim jednom. Ja obecao, ja ispunio :smeh: Cekam ja tako, i cekam, i cekam, i cekam da pozlenis vise od cekanja. Vidim otvaraju se njegova ulazna vrata, on izlazi - ja palim kola, on prilazi a ja po gasu i odem :smeh: Ni to nije pomoglo da se promjeni, jos mi se cini da je posle i vise kasnio :zid:

irnik
07.05.2006, 08:12
Ja se trudim da dodjem na vrijeme i da me ljudi ne cekaju :roll: . Medjutim, i meni se nekad "omakne" - pa zakasnim, ali vrlo rijetko (ali ne duze od 5 min) :fijuk: .

HLEBmaster
07.05.2006, 10:39
Inače ne kasnim, ali mi u zadnje vreme ide od ruke zahvaljujuci ..pa..krugu ljudi sa chata ;)

Meggy
07.05.2006, 12:27
Uglavnom ne kasnim, osim ako imam dovoljno dobar razlog. Najvise od svega mrzim kada kasnim zbog nekog drugog. Tada znam da ne zavisi od mene kada cu stici na odredjeno mesto, vec od nekog drugog koga ja moram da cekam, a ko je, po nepisanom pravilu, nonshalancija teska :grrr:
Ne volim cak ni kad sedim kod kuce i cekam nekog da dodje kod mene :jok: Moja kuma ima obicaj da kaze da ce doci kod mene tad-i-tad, a dodje jedno sat-dva kasnije :roll:

Mater Vetru
07.05.2006, 14:11
Redovno. Taki mi karakter.:fijuk: I kad se ponekad desi da stignem na vreme, osećam se...nekako prazno.
To nam je porodična crta. Ozbiljno,moj pradeda Branko je zakasnio na sopstveno streljanje. Odazvao se čovek uredno pozivu,oprostio se sa familijom, ali je kasnio šinobus za Petrovgrad(formerly known as Bečkerek).Pedantnom Švabi nije ništa drugo ostalo nego da konstatuje da je izgubio red i da će sad morati malo da sačeka.E,a onda je moj pradeda postao konjušar nekom Folksdojčeru...ali to je već druga priča. Zato ja uvek kasnim, zlu ne trebalo.:smeh: :stid2:

Captain Jack
08.05.2006, 00:45
Nikada:roll: Stvarno nikada,volim da postujem svoje i tudje vreme,cekam samo kad moram.Bas za Uskrs,imali smo zakazanu sluzbu u grckoj crkvi u pola deset,niko se nije pojavio osim mene pa je pop odlozio sluzbu za pola sata,ja u jednom trenutku pomislio da sam poslednji Srbin u ovom delu sveta:huh:
Jednostavno izbegavam sastanke sa ljudima koje znam da su nemarni,ako moram da cekam,to radim ne vise od deset minuta,a kad sam u vezi jasno stavim do znanja da nema cekanja:jok:

pedja.gogic
14.05.2006, 12:40
Nisam navikao da kasnim, jer se cesto srecem sa ljudima koji su jako vremenski ograniceni.
Ali moram priznati da su me devojke i drugarice upropastile, jer stalno kasne, zato i ja kasnim kada trebam da se vidim sa njima...
Znaci: nikako ne spajati posao i uzivanje!:ok:

nattydread
15.05.2006, 13:45
Da li ste primetili da je onaj koji kasni uvek veseliji? ;)
e tek sto me ta veselost dodatno iznervira!!!:ljutko: :ljutko: :ljutko:
zato sto ja u 90% slucajeva dolazim na vrijeme (kasnim rijetko i to uvijek ako nesto nepredvidjeno iskrsne) i tako cekam i cekam, usput sretnem neke poznate face koje nisam vidjela godinama, pa se sita ispricam, i onda opet cekam, i onda faca koja kasni dolazi sretna, nasmijana i vesela kao cvjetna basta u proljece :ljutko: :ljutko: :ljutko:
i jos jedan detalj, ja kad zakasnim 5 minuta, obicno svi dodju na vrijeme, pa me za tih 5 minuta svi ti koji me cekaju, cimkaju, zovu, jer utripuju da mi se nesto desilo cim kasnim. e i na to sam alergicna. :ljutko: :ljutko: :ljutko:

Grmi
26.05.2006, 00:31
Kasnim...cesto.:) I onda budem onaj "veseli" sto kasni....;) .

I evo i ovim putem jedno veliko Soryyy svima sto su me cekali i svima koji ne vole kad neko kasni....:)
Ne bih da kasnim ali imam jako los "tajming",npr ako negde treba da se pojavim u 21.15h ja krenem u 21:15 h :wacko: ,potpuno zaboravim na vreme koje mi je potrebno da predjem razdaljinu od tacke A do tacke B....srecom mi je sve relativno blizu pa ne kasnim puno...:)

Sta kazete,dobar izgovor za kasnjenje ?:fijuk: :)

vlado
04.07.2006, 22:46
Ja sam gotovo uvek onaj koji ceka. To nije zbog toga sto neka osoba sa kojom treba da se vidim kasni, nego zato sto ja imam fobiju od kasnjenja:) tako da na sastanke dolazim uvek 10min. ranije od zakazanog termina. Ali mesto gde ja redovno kasnim jeste..... skola.... ;)

kissigirl
04.07.2006, 22:52
Kasnim... Uvek kasnim. Kod mene je ista situacija kao i kod Grme, tako da ne bih ponavljala, samo procitajte njegov post :smeh:

Bacvanin
05.07.2006, 02:02
Meni je kašnjenje urođeno, ja to ne mogu da objasnim. Jednostavno nema šanse da stignem na vreme. Nikad puno (5-10 min.), ali dovoljno da nervira druge, a što je najgore i mene. Davno sam još rešio da se odviknem od te "navike", ali ne ide. Mogu da počnem da se spremam 5 min. ili sat pre dogovorenog vremena isto mi se hvata, stižem sa zakašnjenjem! Imao sam sreće pa do sada, gde sam radio, tolerisali su tih 5-10 min. Na fakultetu, bukvalno na svaki ispit sam zakasnio, a o predavanjima da ne pričam.
Evo sad, kad sam video ovu temu, opet sam čvrsto rešio da to promenim pa ćemo videti. Nadam se da ću uspeti, pa da ne zakasnim na sopstvenu sahranu, kako me svi tovare.

HLEBmaster
05.07.2006, 10:53
Mene gazda juche natovario hehehe kaze od mesec dana ti kasnish 20 ..svaki put po 15 -20 minuta. .. Pa sam danas i morao na vreme..

euridika
29.08.2006, 18:45
Nisam kasnila do pre nekih godinu dve, bila sam, zapravo bolesno tacna, a onda se nesto desilo sa organizacijom, orijentacijom, ko zna cim i pocela sam malo da kasnim, ili, ako ne kasnim onda je to najpanicnije i najhaoticnije izletanje iz stana koje se moze zamislti.

Mish
29.08.2006, 18:56
Trudim se da ne kasnim, ali jednostavno pet minuta mi ništa ne znači u životu. Najveći problem mi je sa jutarnjim kašnjenjem (uvek mi se spava), tako da sam bila redovno prozivana kako u školi tako i sada na poslu. I nema te sankcije koja me može naterati da umesto pet minuta kasnije ustanem pet minuta ranije. (Zar nije san izvor zdravlja? A kome valjam bolesna?)
U svakom slučaju, uglavnom ne kasnim više od 5-7 minuta, niti kašnjenja veća od 15 minuta drugima tolerišem.

Lady in red
29.08.2006, 21:45
Meni je kašnjenje urođeno, ja to ne mogu da objasnim. Jednostavno nema šanse da stignem na vreme. Nikad puno (5-10 min.), ali dovoljno da nervira druge, a što je najgore i mene. Davno sam još rešio da se odviknem od te "navike", ali ne ide. Mogu da počnem da se spremam 5 min. ili sat pre dogovorenog vremena isto mi se hvata, stižem sa zakašnjenjem

Potpuno te razumem. Nema sanse da negde stignem na vreme, niti da se spremim na vreme. Pre neko vece smo se postovani drug moderator i ja nalazili sa drustvom i stigli dva minuta ranije. Cestitali smo jedno drugom :osmeh:

Mind_reset
29.08.2006, 22:30
Kasnim samo po par minuta, a i to je uglavnom krivica saobracaja i guzve na semaforima, da ne pominjem da na benziskoj uvek istacu gorivo pa moram do druge :bes:... Inace sam tacan :uredu:

maqa
02.09.2006, 21:09
Nikad!

nattydread
03.09.2006, 12:00
jucer sam bas zakasnila, sto mi i nije svojstveno, ali buduci da do jucer nisam cula nasu himnu, morala sam da sacekam pocetak utakmice, da cujem himnu, pa tek onda izletim napolje.

valter
03.09.2006, 12:19
-Sto se posla tice taj problem sam donekle resio tako sto sam sat pomerio za 3 min. napred, tako da sada kasnim samo 3 minuta :fijuk:

bebagm
03.09.2006, 19:05
:jok:

SansRomantic
19.09.2006, 12:17
Kasnim, o da...skoro da uvek kasnim :jok:

ne valja...znam...

neko mi je jednom objasnio da to ima veze sa nekim Merkurom u nekoj kući u aspektu sa....heh kada bih znala ;)

U svakom slučaju, nije lepo od tog Merkura i krajnje je nepravedno..
jer ja stalno krenem na vreme, ali se nekako uvek (ali baš uvek) potrefi da se nešto na putu dogodi
pa ja zakasnim...
čak i kada ubacim dodatno vreme za neplanirane situVacije...

cabb
26.11.2006, 22:20
Ne secam se kada sam poslednji put negde stigao na vreme...:(

A6quattro
27.11.2006, 16:59
Ne!Prema obavezama sam vrlo odgovoran.

blueella
03.12.2006, 23:31
ranije sam bila tacna kao svajcarac...ali kada sam uvidela da sam jedina koja je takva, opustila sam se i dodjem kad dodjem..naravno nije tako kada je nesto jako vazno,ali na posao ne dolazim vise prva..to je sigurno!8)

sladoledzija
03.12.2006, 23:41
Kasnim! Isključivo onda kad ne treba!

Kill Bill
04.12.2006, 16:26
uvek...:stid2:

cabb
04.12.2006, 17:03
Yutros "zakasnih" na posao,ali mi nije zao jer je uzrok tome bila jeda veoma prijatna prica ovde,na forumu...:uredu: (i sutra cu zakasniti;) :fijuk: )

brown eye girl
04.12.2006, 20:20
U principu, ne volim kada drugi kasne - zato, ni sama ne volim da kasnim. Obicno stizem na vreme, nekada i pre vremena!

Najgora
04.12.2006, 20:43
Trudim se da ne kasnim ali mi se u poslednje vreme često dešava :beyond:

makycica
27.12.2006, 15:57
Mrzim kad neko kasni i kad moram da čekam... :dry:

Ja skoro nikad ne kasnim i ako znam da ne mogu da stignem na vreme uvek se nekako snadjem ili pozovem i javim da ću kasniti... 8)

Nisam ni ja savršena, naravno da mi se desilo da sam kasnila ali kažem,trudim se da izbegavam...a tih nekih 5 minuta to već može toliko i da se progleda kroz prste... :osmeh:

blueella
13.02.2007, 07:48
ima 10 dana kako dolazim poslednja na posao :stid2:

silvia
13.02.2007, 10:56
uhhhh....moram da zakasnim bar 5 minuta......sta cu? to mi je u krvi :plaz2:

Tigerlily
13.02.2007, 15:06
Jako retko kasnim, i kad se desi uglavnom postoji dobar razlog. Kašnjenje od 5 minuta i ne smatram kašnjenjem, ali kad me neko natera da stojim 15, 20 ili više minuta, e tada umem da budem teška kao crna zemlja. U principu, i ne čekam toliko, osim - što neko reče - ako je osoba baš u putu i javlja mi da toliko kasni sa dobrim razlogom. Ne podnosim osobe koje kasne iz razloga što mi time govore da ne cene ni mene, ni moje vreme. Svako može da krene na vreme i stigne na vreme, ali neko jednostavno ima previše bitnijih stvari - da natenane stavi šminku, da se presvuče u zadnji čas tri puta i sl. To ne podnosim :ljutko: .

Zvonchica
13.02.2007, 15:33
da natenane stavi šminku, da se presvuče u zadnji čas tri puta i sl. To ne podnosim
Jao, ovo moja kuma radi. I mrzim to. Ako znas kad treba da budes negde zasto se ne potruditi pa poceti ranije spremanje, ili smisliti unapred sta ces obuci...

Ja ne kasnim i ne volim da me neko ceka. Zato i kad se nalazim sa nekim (pa i ako je to ova kuma sto stalno kasni) ja gledam da pozurim i stignem par minuta ranije, jer uvek mislim da ce taj neko stici ranije pa da ne ceka.
I svaki put kazem necu vise tako, al' ne mogu.

cabb
13.02.2007, 16:51
Kasnim...
Pa sta?

PropelerZviz
13.02.2007, 17:06
Ne kasnim! I kad zakasnim, javim se, ili to bude do 15min. retko je kad zakasnim više, a to je kad idem kod nekoga. Naj gore je kad cekate nekog u gradu, a ovaj se ne pojavljuje, a sami ste i cekate jednu osobu.

A vi sto kasnite, da vam odma kazem da ste seratori i da cete se kad tad kajati sto ste zakasnili. Ustani 20min ranije.... u ostalom to je totalno babski. Hronično kašnjenje je za psihologa, života mi... a kad kasnite barem da ćutite već počnete patološki da lažete i se**te zasto niste stigli na vreme. Čak ste toliko drski da nekad kažete ljudima koji zakasne 1-2 puta da i oni kasne. To je bolest i to zarazna...
Ok je biti spontan, ali ne uvek na tuđu štetu.

Lillith
13.02.2007, 17:10
Uuuuuuuuuuuu ja sam pre uvek kasnila,no u poslednje vreme nesto sma tacna,nemam pojma sto...
Ali na date uvek kasnim bar 5 min,prosto moram :lol:

Inace pre sma bila jako rigorozna,jednom sam cak decka ostavila jer je kasnio i jos nesto muljao kao zasto :roll:

mrvacha
13.02.2007, 17:12
Ni sama sebi nisam jasna!? Nekad bas zakasnim i po n15 minuta, a nekad dojem mnogo ranije pa se nerviram sto moram cekati!
Ma.... :)

Neuhvatljiva_
20.02.2007, 22:34
Ne kasnim nikad...Uvek krenem ranije i stignem obično ranije...
Užasno me nervira kad neko kasni tako da se trudim da ja to ne radim...Mislim da je to jako ružna navika pojedinih ljudi...:ljutko:

Doti
28.04.2007, 00:07
pa naravno ...uvek...:plaz2: :plaz2:

Crazy Angel
28.04.2007, 08:58
:jok: Ako Ovisi O Meni, Ali Ako Je Guzva Ili Nesto Slicno..Onda :neznam: Ponekad Valjda..

_baba_
29.04.2007, 08:41
Dok nisam polozila za afto, gde god sam isla- isla sam peske. I uvek sam stizala na vreme, pa cak i 10-15 min. ranije.
A kad sam pocela da vozim, redovno sam kasnila.
Guzva u saobracaju. :osmeh: :fijuk:
A sad...trudim se da ne kasnim, jer znam koliko meni ponekad zasmeta kada sam ja ona koja ceka.

DRAKCE
07.05.2007, 16:07
Nikad ne kasnim kad idem negde uvek dodjem pre vremena :)

kerfija
07.05.2007, 17:28
Nikad ne kasnim a ne zelim da cekam nekoga ,uvjek napomenujem da li prijateljica, seka ili muz da ne kasnat jer to strasno me zivcira.

Nennad
07.05.2007, 18:30
Imam fobiju od kašnjenja pa uvek pre vremena stižem...:roll:

Aca1983
16.05.2007, 23:37
Uvek dolazim oko 10minuta pre dogovorenog vremena, pa cak I pre. Ako imam neki problem, nadjem resenje da se nekako javim i obavestim tog ko me ceka . Nisam zakasnio (sem ako to namerno nisam ucinio) oj-haj-iha-haj koliko dugo vremena (ne secam se koje je to godine bilo). Znaci, jako sam tacan , jer znam kako bi bilo ljudima da ja kasnim. Medjutim, upravo zbog mog ranijeg dolaska jedan sam od onih koji cekaju i vilene cekajuci. Malo me vadi to sto gotovo svi od ljudi , koje neki put cekam , znaju da ja ne cekam dugo-sacekam 10tak minuta od ugovorenog vremena, ako si stigao-stigao si, ako ne, zalim lepo, drugi put vodi racuna pa dodji na vreme. :beyond:

LollyPop
16.05.2007, 23:45
juj...da...to mi je baš mana...
kasnim..ali srečom ne više od 3min...:roll:

Dejan B
17.05.2007, 11:01
Ne volim da kasnim i zbog toga uvek krenem ranije pa makar i čekao. Mislim da tuđe vreme treba poštovati, i isto tako zahtevati da neko poštuje vaše vreme. Inače ako neko kasni ja ga čekam oko 10 minuta a onda, ako sam u mogućnosti, zovem tu osobu da vidim razlog kašnjenja i još koliko imam da čekam. Ako je neko razumno vreme ja sačekam još malo, a ako ne otkazujem sve i idem svojim putem.

cicka
17.05.2007, 11:10
Iako sam zensko ne volim da kasnim, volim da stignem svugde 10-15 minuta ranije jer nikad ne znas sta te moze snaci....da li ce ti se probusiti guma na putu, spic, itd....tako da krenem malo ranije, slazem se sa Dejanom da treba tudje vreme postovati i iskreno jako se razbesnim kad mi prijateljice kasne i to bez ikakvih validnih razloga. :)

zdenkavuk
17.05.2007, 13:23
...jutros na posao...:uzbud::stid2:

dndr
17.05.2007, 14:08
Imam loša iskustva sa kašnjenjem iz mlađih dana, zato uvijek nastojim doći 5 min prije vremena.

la femme
17.05.2007, 14:21
Sad bi moje drugarice umrle od smeha da vide da odgovaram na ovu temu, jer znaju da jedina stvar koja me moze izbaciti iz takta jeste necije kasnjenje!

Ja, u principu, nikad ne kasnim, obicno dodjem i ranije jer se osecam jako neprijatno znajuci da tamo neko stoji k'o budala i ceka me!

A imam jednu drugaricu, veoma blisku, koja uvek, ali uvek kasni! I to nisu kasnjenja od 5-10 min (sto se tolerise), cesto je i duze. Medjutim, zanimljivo je da ona uvek kasni i uvek je vesela i nasmajana, ali kad vidi moju smrknutu facu :ljutko: , onda joj uglavnom vise i nije do smeha...:fijuk: To je jedina stvar zbog koje smo se svadjale... Ja, jednostavno, ne mogu da shvatim da neko moze da ima tako malo obzira prema osobi koja ceka.... A tek razlozi za kasnjenje... bas je neko dosao kad je ona krenula, bas je neko zamolio da uradi nesto, bas je neko nazvao na telefon, morala je da zavrsi sa sminkanjem, itd. :wacko: Retko kad nesto ubedljivo!

Dolazenje na vreme je, kao sto neko rece, postovanje druge osobe i njenog vremena. Naravno da niko nije savrsen i da se svakom moze desiti da zakasni ponekad, ali kad to neko stalno radi... ja tu ne mogu da nadjem opravdanje! Jednostavno, nije u redu! :jok:

remorker-bgd
17.05.2007, 14:33
Opet se slazem...:fijuk:

I ja sam se sa raznim ljudima godinama natezao oko kasnjenja...jer isto smatram da je u pitanju nepostovanje tudjeg vremena...a samim tim i osobe koja je stigla na vreme...

Dugo mi je trebalo da se odlucim da jednom odem, nakon 5 minuta cekanja (osobe koju sam mesecima molio da prestane da kasni), i od tada, gle cuda, ta osoba stize uvek na vreme...iako se ne druzimo vise toliko, pa su i vidjanja mnogo redja...

broj310
17.05.2007, 17:14
ретко,када нешто обећам,ту сам на време +- десетак минута...:)

piquer
26.05.2007, 16:00
Da

tibor
26.05.2007, 16:05
ako zakasnim nije zbog mene , saobracaj ili tome slicno , inace postujem tudju tacnost i vreme , a
sto se manje obavezujesh na sastanke manje ces kasniti ili cekati ....:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
svakako se shalim :ok:

DanijElla
26.05.2007, 16:22
Ne volim da kasnim, a isto tako ne podnosim necije kasnjenje.
Ako se sa nekim dogovorim da dodjem u to i to vreme, naravno to i ispostujem, sto i ocekujem od druge strane. Ok ako je neki zastoj, problem...ali tada ocekujem da mi se javi da ce kasniti :uredu: A ne da stojim kao lepa luda i iscekujem, to stvarno ne volim :jok:

Najduze sto bih cekala nekog je 5 min ma.... i to je previse :fijuk: :smeh:

tibor
26.05.2007, 16:24
ma ja bi dobru curu ceko maksimalno do -15 . e vala ni celzija visheeeeeeeeeeeeeeeeeeee.:hahaha: :hahaha: :hahaha: :ok:

little fairy
07.09.2007, 08:42
Joj meni joj.. To organski ne podnosim. Ako vidim da kasnim, postanem živčana. Isto poživčanim kad vidim da meni netko kasni. Ok 5 min ali da mi kasni 20 min???? :uzbud:

To je kultura i poštivanje onoga s kime se nalazite.

Neuhvatljiva_
07.09.2007, 09:21
To je kultura i poštivanje onoga s kime se nalazite.

Slažem se... :uredu:
Imala sam jednu drugaricu koja je konstantno računala da joj treba 5 minuta do grada, iako joj je provereno trebalo 20 minimum (ako ima sreće sa prevozom)...
Nikad mi nije bilo jasno tako ponašanje...:dry:

starsica
07.09.2007, 16:00
mrzim kad neko kasni, ako se dogovorimo u to i to vreme, onda budi tacan, a ne da procenjujes da cu i ja MOZDA kasniti.. pa da i ti krenes kasnije..
mrzim kad neko kasni..

cabb
07.09.2007, 16:03
Kasnim vise od 30 god.:uredu:

Sanjalica**
08.09.2007, 16:21
Kasnim vise od 30 god.:uredu:

hehehe
Nedaj Boze da moj cabb kasni 30 godina ...

U principu, ne kasnim, ali ... moze da se desi iz "raznoraznih" razloga ...:smeh:

cabb
08.09.2007, 17:20
pa,dobro...Ako moja sanjalica kaze da "nije kasno",onda to i nije..:jok::uredu:

DrinChe
08.09.2007, 17:28
Ne.Cak ni kada nesto deluje beznacajno,kao ova izmena linka za filmsku muziku(shvatila sam da sam pogresila).Uz malo kasnjenja,eno pravog.Postujem svoje vreme jer ga nema dovoljno ni bez kasnjenja.

psssst
16.09.2007, 20:04
Trudim se da ne, ali bih lagala kad bih rekla da se to ne desava nikad:hmm:
Postuj tudje vreme pa ce i taj neko postovati tvoje:ok:
Vezba cini cuda,ali ima tu udela ponekad i 'visa' sila :fijuk:

Sanjalica**
17.09.2007, 08:23
U zadnje vreme kasnim na poslu ... :wacko: :celepenka: :smeh:

lilika
29.09.2007, 12:55
Rijetko kad ali zna mi se i to desiti i to bas kad ne treba.

cabb
30.09.2007, 07:38
:jok:,kad god dos'o - dobro dos'o; tako da ne kasnim.;)

veverica
30.09.2007, 11:08
Trudim se da ne kasnim. To ponekad ide dotle da u autu, na semaforu, čekajući zeleno svetlo vezujem pertle na cipelama... :beyond:
Ako shvatim da ću ipak negde kasniti, obavezno se javim...

mickom
30.09.2007, 11:24
mrzim kad neko kasni, ako se dogovorimo u to i to vreme, onda budi tacan, a ne da procenjujes da cu i ja MOZDA kasniti.. pa da i ti krenes kasnije..
mrzim kad neko kasni..

Mrzim kad neko kasni i slazem se starsicom!!!!Nikada ne kasnim i uvek se trudim da ne zakasnim!!!!Mrzim kad neko kasni!!!

DrinChe
03.10.2007, 02:43
U ovom smislu ne :jok:

ali kaskam sve vise u mnogim stvarima,pa sebi nepismeno delujem.Citam cemu se ljudi smeju(PC svet) i shvatam da ne mogu da ukapiram vic i da cu biti sve veca plavusa8)
Koliko termina-wow!A samo sam htela da vidim nesto malo o slack-book-u (prevod).Kad ja tamo,a ono m....huh

:cesces:Vise bih volela da kasnim, a ne kaskam :hmm:

DRAKCE
09.10.2007, 16:43
Nikad ne kasnim uvek stizem pre vremena :)

Kitty
10.10.2007, 12:27
Ne kasnim. :jok: Poštujem tuđe vreme i smatram da ne preterujem što tražim isto za uzvrat.

Čak mi se često dešava isto što i Drakcetu, da dođem ranije. :)

anjich
15.10.2007, 17:45
Nikada. Ja ili dodjem ranije, ili na vrijeme. Mrzim kad neko kasni, pa zato se trudim da ja nikad ne kasnim.
Znas ono: sto ne zelis da tebi rade, ne radi ni ti njima...

NSBlueboy
15.10.2007, 18:08
Nikada ne kasnim, uvek dodjem ranije.

Angus
15.10.2007, 18:20
...nikada...kada nekoga chekam,to je najduze 5 minuta...pa chak i da mi Andjelina obeca blow job,ne bih je chekao...:lazy:

mcmix
18.10.2007, 15:48
ovako skoro nikad ne kasnim ali kad je u pitanju odlazak na posao e tu bogami stalno kasnim...:kez2:

mirka7
27.11.2007, 14:18
:jok:,kad god dos'o - dobro dos'o; tako da ne kasnim.;)
Na sve bitne stvari zakasnila... na posao kanism redovno. A treba poštovati tuđe vrijeme...

anjich
27.11.2007, 14:32
ne... ili dolazim na vrijeme ili cak malo ranije...:roll:

grobarka4ever
27.11.2007, 16:47
Samo na bus ili voz... inace uvek dodjem (mnogo) ranije...

Cherry
28.11.2007, 00:36
Zavisi.. Kad treba da se nadjem s nekim, jako se trudim se da stignem na vreme, ponekad cak i poranim ali, izes ga, svakome se ponekad desi.. a onda se trudim da bar posaljem poruku koliko cu otprilike zakasniti... Meni je recimo najveci problem skola. Ma koliko ranije krenula da se spremam i koliko god ranije da izadjem iz kuce, Uvek ce se nesto desiti da zakasnim u skolu. Za poludeti.. :blink:

zmax
28.11.2007, 00:38
Nikada i ne volim kad drugi kasne,izuzetno cenim tačnost.:uredu:

yige_gui
28.11.2007, 04:30
zavisno od toga ko me cheka :fijuk:

Kalina
04.12.2007, 01:24
...samo na posao...namerno :fijuk:
i ponekada negde...namerno... 8)
inace sam tacna.....

robi
17.12.2007, 01:09
redovno....

TVO.JA_
21.12.2007, 00:37
hm...kako kome :fijuk:

Leonard Peltier
21.12.2007, 02:32
Da ....................... :stid2:

Neron
21.12.2007, 02:33
NIKADA...ako zaglavim zbog saobracaja javim koliko cu kasniti...

papula
26.03.2008, 18:11
Nikada!
Uvek se trudim da ispoštujem vreme.
Nikad nisam voleo da čekam i budem čekan!

bubasvaba
27.03.2008, 23:44
uvek, iako mi svi satovi zure 10 min...:hmm:

Isahara
27.03.2008, 23:50
Ne.
Poštujem tačnost :ok:

Tami80
27.03.2008, 23:56
Nikada ne kasnim i ne volim da mi neko kasni.
Svi satovi mi zure 5minuta.:)

Goga
12.09.2008, 18:05
Ne volim da kasnim,
tako da sam u stanju da krenem mnogo ranije,
čak i da malo sačekam, samo da ne kasnim.
Tu osobinu, ili naviku sam pokupila od tate:) .

Kal_el
12.09.2008, 18:32
Nikad ...
a ne volim da kasni ni
mojoj curi :sokiran:

lado
12.09.2008, 19:24
desava mi se. uf kako to mrzim kod sebe:dry:

jovuk
12.09.2008, 20:03

Tako je i kod mene.Mislim da je jako neodgovorno,sebicno kad neko kasni.Zar svi treba samo njega da cekaju?To zaista mnogo govori i o tome kakva je neko osoba.

PersonaGrata
13.09.2008, 08:46
Tako je i kod mene.Mislim da je jako neodgovorno,sebicno kad neko kasni.Zar svi treba samo njega da cekaju?To zaista mnogo govori i o tome kakva je neko osoba.

Potpuno se slažem i zbog toga nikad ne kasnim. Mislim da je to jako ružna navika i extremno me nervira. :ljutko:
Ljudi koji kasne nepoštuju tuđe vreme a samim tim ni tu osobu koja ih čeka.
(a inače u stanju sam da čekam neobjašnjivo dugo samo da vidim da li će ta osoba uopšte doći, i potom odem, uglavnom bez reči)

izabelitta
13.09.2008, 09:13
Ne volim da kasnim, bar nikad nemam tu nameru, ali je moj problem sto uvek krecem iz kuce u poslednjem momentu. I onda "udaram nogama u guzicu" sto bi rekla moja mama, da bih negde stigla na vreme. Tacno znam koliko mi treba da stignem na posao, ali mi onda zauzet lift ili guzva ispred trafike, mogu pomrsiti racun, pa mi se tako najcesce desava da stignem na vreme, ali s dusom u nosu. :crkoh:
Inace, za sva ostala sastajanja postoji mobilni, i mogucnost da se neko javi ako ce kasniti. Ne fermam nepojavljivanja bez opravdanja koja bar telefonski mogu stici u tacno vreme...

Rohalj Baze
13.09.2008, 11:06
Uvek kasnim....i uvek sam zadnja gde god treba da se ide, zadnja sam definitovno....

Mrzim sebe zbog toga....al sta cu ne mogu se promeniti takvu me mama rodila...a posto sam lepa sve mi se oprasta hahaha

morpheo
13.09.2008, 20:49

Upravo tako. I ja mnogo vodim racuna o tome. Jako retko mi se desava da negde zakasnim, ako vec znam da cu zakasniti, obavezno se javim.

memento
13.09.2008, 20:51
U nekim stvarima nekoliko decenija pa i više. :fijuk:

_baba_
14.09.2008, 05:04
Ne volim da cekam, pa se trudim da ni ja ne budem ona koju cekaju. Ali, desava se. :beyond:
A razlozi za kasnjenje? Paaa...zaboravim gde sam parkirala auto... krenem iz stana i dobijem grceve u stomaku zbog kojih moram da se vratim caskom do klonje, guzva u saobracaju, lutanje...ma ima razloga kol'ko hoces.
Ja sam ustvari kao pravda. Spora, ali stignem kad tad :flower:
A stvarno sam nesto usporena u poslednje vreme...ne znam koji mi je :ces:
Ono sto ne volim je cekanje duze od 15 min. Cesto se desavalo da cekam k'o budala...pa iz dosade pocnem da cackam nos i vrljam sadrzaj prstima, pa kad najzad stignu i pitaju da li dugo cekam, kazem ma joook...a medj' dlanovima lopta velicine glave Sneska Belica.
Ko hoce da me ceka i ima vremena za to-neka me ceka. Ko nece i ne moze-ne mora. Ne zameram. Ni ja ne bih ceTkala. Ne dodjes za 15 min...ja odoh. 8)

Papak
14.09.2008, 06:00
Ne sjecam se kad sam zadnji put zakasnio, a da nisam imao "prikolicu" :crazy:
A s druge strane, ako neko kasni da se nadje sa mnom vise od cirka 15 min, taj ce slabo docekati da ga docekam (vat d hel did aj sej :blink:). Ja se lipo pokupim i odem :lidersica:

shacky
14.09.2008, 10:17
Ne volim da kasnim. Nikada nisam nameštala satove da idu unapred da bih ja stizala na vreme, čak šta više, koliko god satova da imam u kući svi pokazuju različito vreme ali ja uvek stižem na vreme.
Kasnim jedino ako je viša sila u pitanju, npr. pokvari se autobus i sl. ali obzirom da je 21. vek mogu iz bilo koje nedođije da se javim mob.tel.-om da kasnim i to onda već ima drugu dimenziju.
Ne volim da čekam ljude ukoliko ne znam zašto kasne (uvek može da se javi).
Ako čekićam to ne traje više od 10-15 minuta.

BoginjaMarija
15.10.2008, 23:26
nikad,mrzim da cekam i ne dozvoljavam da mi se desi da mene neko ceka

minnie
16.10.2008, 10:58
Ne, cak preferiram da stignem ranije! Mrzim kad neko kasni, to smatram neodgovornoscu!

ognjen56
16.10.2008, 11:52
Rijetke su situacije kad ja kasnim :uredu: ,i to je obično zbog neke više sile a ne mojom krivicom. A što mrzim da čekam nekoga... :grr: pa to je strašno. Ako već kasniš bar javi :dry:

papula
08.11.2008, 23:06
Retko kasnim.Nevolim da me čekaju, a ni ja da čekam.

Sanjallica
10.11.2008, 09:40
Uvek, ali stvarno nije namerno :stid2:

diktatorka
10.11.2008, 11:28
Pa uvek se probudim kasnije nego sto bi trebalo.To ne bude strasno ako ne treba
da stignem negde rano,ali ako je frka onda skratim kafu,sminkanje...budem nervozna.Posto radim privatno,sve uglavnom dogovorim unapred,tako da se nekako uklopim.Ali kad je rano jutro u pitanju skoro uvek kasnim.

Samuraj
20.11.2008, 20:51
Uglavnom ne. Uvek se trudim da preduzmem sve da ne kasnim ali kada se to desi onda je najcesce u pitanju faktor na koji ja ne mogu da uticem. Neprijatno se tada osecam, jako neprijatno :stid2:.

Sto se tice budjenja na posao desilo mi se samo jednom da sam se uspavao i to je bilo sigurno pre deset godina (tada sam bio jos uvek mlad :smeh:)....

tutifruti
20.11.2008, 20:55
Nikada ne kasnim. Postujem tudje vreme, bas kao i svoje. Ako se bas desi da kasnim, javim se telefonom i kazem da cu da kasnim i koliko.

Po meni je krajnje nevaspitano kasniti, a samim tim pokazujemo i nepostovanje osobe s kojom imamo dogovor za odredjeno vreme.

robert ns
20.11.2008, 21:14
Ovo je jedna od osobina koja ume najviše da iznervira ljude. Da li ste primetili da je onaj koji kasni uvek veseliji? ;) Koji su razlozi vašeg kašnjenja i šta mislite o tome? Da li ste češće onaj koji kasni ili onaj koji čeka? Kakve ste sve izgovore čuli do sad, ili, koji su vaši izgovori za nepojavljivanje u dogovoreno vreme? :astasad:

a jeste uvek sam raspolozen kad zakasnim tj veseliji ali takav sam nista namerno.

Krenem uvek na vreme ali i sretnem nekog usput ili se zagledam u neki izlog pa malo zakasnim ali samo malo do 10 minuta.

a nemam nikad izgovora...samo kazem: ajmo da ne zakasnimo:uredu: