PDA

Puna verzija : Postoji li Perlez, ako sam dobro napisao, i gde je tacno?

Neron
01.12.2007, 17:20
Neko meni blizak ima u nasledstvu napusteni salas,pa me interesuje ima li ih tamo,jer mozda sam zrtva obmane,a ako ih ima za koliko para se mogu kupiti ? Perlez kod Kikinde ili gde vec...mrzi me da vrtim geo karte...

A neka tema i budu salasi ili slicno sto nekome ili nama moze biti inspirativno mesto za zivot..

HLEBmaster
01.12.2007, 17:24
Perlez je kod Zrenjanina

Lady S
01.12.2007, 17:46
Tačno, Perlez je kod Zrenjanina, na putu ka Beogradu. :)

Neron
01.12.2007, 17:55
Pa ok,ako mozete 'prebacite me' u Zrenjanin,ako ne,'ajde da pricamo ima li salasa na prodaju i da li bi i kako neko ziveo na takvom ili slicnom mestu...Posto li su ??? Ima li ko predstavu ???:)

simke
01.12.2007, 18:54
LEPA KATA

Bila jednom jedna Kata
u Perlezu blizu Čente
lepa kao sa plakata
pa i lepša na momente

Imala je oči plave
original morska plavet
nosaše ih posred glave
tako da ti stane pamet

Imala je rusu kosu
nekad plavu nekad crnu
kao plast u senokosu
kao gnezdo al na trnu

Imala je lepa Kata
uz lepotu sto dukata
pa je bila tata-mata
za sve momke iz Banata

Jedan naš drugar zna svašta o Perlezu, blizu Čente ... drugar se zove Google i kada sam ga pitao za Perlez reče mi da oni tamo održavaju "Suncokretijadu" zamisli, pa potom da se na izlazu iz Perleza prema Titelu uvek može kupiti sveža riba ... ma, svašta on zna.

alokin74
05.12.2007, 14:57
"U Perlezu stao voz
zbog visokog snega,
srusila se lavina
s titelskoga brega."

Garavi Sokak

30-ak km juzno od Zrenjanina,
40-ak km jugo-istocno od Novog Sada i
50-ak km severo-istocno od Beograda.

Pa to ti je tu, odmah kod Sefkerina.
Kod Albukerkija skrenes levo.

yossarian
03.01.2008, 20:35
Pa ok,ako mozete 'prebacite me' u Zrenjanin,ako ne,'ajde da pricamo ima li salasa na prodaju i da li bi i kako neko ziveo na takvom ili slicnom mestu...Posto li su ??? Ima li ko predstavu ???:)

Ако тражиш јефтина имања, препоручујем део од Зрењанина према румунској граници, Тараш и сл. Пар хиљада евра и купиш целу главну улицу.

http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/mapPerformPage?ie=utf-8&strArrivalDate=&strDepartureDate=&strPersons=2&strCountry=EUR&strAddress=&strMerged=perlez&x=0&y=0

Kal_el
03.01.2008, 20:37
Ако тражиш јефтина имања, препоручујем део од Зрењанина према румунској граници, Тараш и сл. Пар хиљада евра и купиш целу главну улицу.

Kako jeftino prodajes severnu Srbiju :smeh:

yossarian
03.01.2008, 20:43
Kako jeftino prodajes severnu Srbiju :smeh:

Не питај ме пошто је земља око Куршумлије... :smeh:
На ове провокације нећу ни да се осврћем...

simke
03.01.2008, 21:11

http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/dyn/controller/mapPerformPage?ie=utf-8&strArrivalDate=&strDepartureDate=&strPersons=2&strCountry=EUR&strAddress=&strMerged=perlez&x=0&y=0

Pre sam imao utisak da se gospodin diskretno i vešto raspituje pošto bi tamo uvaljuško neko imanje koje poseduje ili koje bi mogao da poseduje, ne deluje mi najmanje kao kupac ... ne isključujem da se varama, možda ćemo čuti.
Ko još kupuje nešto i negde a da ne zna gde se to nalazi. Razmisli. ;)

Neron
03.01.2008, 21:28
Pre sam imao utisak da se gospodin diskretno i vešto raspituje pošto bi tamo uvaljuško neko imanje koje poseduje ili koje bi mogao da poseduje, ne deluje mi najmanje kao kupac ... ne isključujem da se varama, možda ćemo čuti.

Dobar si utisak stekao,a sada kada su mi predocene cene,shvatam sto se niko ne otima za to nasledstvo,pa cu i ja odustati od razmisljanja o istom...ili da sacekam da nekretnine dobiju na ceni u toj oblasti... da se ne nacekam samo:cesces:

yossarian
03.01.2008, 21:31

Па можда је чуо да има јефтиних и добрих салаша, а не зна где је тачно... ма, нисам муштерија (не зато што не бих волео :hahaha:), па се не упуштам пуно, само хтедох да помогнем...

Dobar si utisak stekao,a sada kada su mi predocene cene,shvatam sto se niko ne otima za to nasledstvo,pa cu i ja odustati od razmisljanja o istom...ili da sacekam da nekretnine dobiju na ceni u toj oblasti... da se ne nacekam samo:cesces:

Па пази, цене некретнина су толико пале да могу само да расту, само је питање колико ће им требати да порасту на таквим местима.
Куће у Ђурђеву (између НС и ЗР) су биле по 40.000 ондашњих марака, сад их купиш за 10.000 ојра... мора опет да расте, тако да као дугорочна инвестиција није лоше, још ако има земље около...
Ал да ће се начекаш, хоћеш...

Neron
03.01.2008, 21:45
Па пази, цене некретнина су толико пале да могу само да расту, само је питање колико ће им требати да порасту на таквим местима.
Куће у Ђурђеву (између НС и ЗР) су биле по 40.000 ондашњих марака, сад их купиш за 10.000 ојра... мора опет да расте, тако да као дугорочна инвестиција није лоше, још ако има земље около...
Ал да ће се начекаш, хоћеш...

Hvala kolega... uostalom ko mi daje... kad se nema ni 10 hiljada dinara nije malo,a kamoli evropejske valute :uredu:
Poklonu se u zube ne gleda... kad je dzabe i Bogu je milo...

Usput ko zna mozda mi to bude idealno mesto za opstanak i penziju...Nikada se ne zna,glupo je i potrositi cifru koja te ne vadi... bolje da stoji,neko vec doceka kada bude vredelo...

simke
04.01.2008, 01:31
Zemlja se ne prodaje.

Jednom prilikom okupili su se ujaci i tetke da uz babinu pomoć ubede dedu da proda neku zemlju, jer je jako star pa ne može više time da se bavi a novce bi stavili u banku pa neka njih dvoje to polagano krckaju do kraja života.
Deda je bio izuzetno ćutljiv i miran čovek, a oni su se dali u ubeđivanje letnji dan do podne, pa i posle ručka. Najlepše i najlogičnije je pričao ujak koji je doktor ekonomskih nauka, sve je lepo smislio i obrazložio.
Deda je svo vreme pažljivo slušao i ćutao, nije postavljao ni potpitanja.
Samo je u jednom momentu rekao: ''Neka je, samo iza đavola ništa ne ostaje.''
Deda i baka su doživeli duboku starost i davno su umrli ali je zemlja i dan danas u vlasništvu porodice.

Nikada više niko nije spomenuo prodaju zemlje, niti verujem da to ikome više pada na pamet.

Neron
04.01.2008, 01:34
Zemlja se ne prodaje.

Jednom prilikom okupili su se ujaci i tetke da uz babinu pomoć ubede dedu da proda neku zemlju, jer je jako star pa ne može više time da se bavi a novce bi stavili u banku pa neka njih dvoje to polagano krckaju do kraja života.
Deda je bio izuzetno ćutljiv i miran čovek, a oni su se dali u ubeđivanje letnji dan do podne, pa i posle ručka. Najlepše i najlogičnije je pričao ujak koji je doktor ekonomskih nauka, sve je lepo smislio i obrazložio.
Deda je svo vreme pažljivo slušai i ćutao, nije postavljao ni potpitanja.
Samo je u jednom momentu rekao: ''Neka je, samo iza đavola ništa ne ostaje.''
Deda i baka su doživeli duboku starost i davno su umrli ali je zemlja i dan danas u vlasništvu porodice.

Nikada više niko nije spomenuo prodaju zemlje, niti verujem da to ikome više pada na pamet.

Evidentno je da se nasledjuje,ponekad na zalost,a ponekad na srecu... znam i ja za to da se zemlja ne prodaje,ali nekada izmedju zemlje i sebe moras da izaberes...

simke
04.01.2008, 01:39
Evidentno je da se nasledjuje,ponekad na zalost,a ponekad na srecu... znam i ja za to da se zemlja ne prodaje,ali nekada izmedju zemlje i sebe moras da izaberes...

Izaberi oboje, hvala Bogu i jedno i drugo će ti valjati u budućnosti ... ;)

dmauka
19.09.2008, 14:55
49км од Београда, 23км од Зрењанина.
У осам увече, када падне мрак и када нема нека свадба у селу, одмори ти се и душа и тело.
За салаше не знам али куће продају редом. Веома јефтино.

itebejac
24.09.2008, 00:44
Pričadu da će se graditi "banatska magistrala" (pravac sever-jug, prako Zrenjanina, sa zaobilaznicom). Ako bude gotova, sve u okolini će poskupeti. Valjda...

A tu ti je i Tisa, blizu.. Možeš da računaš i na intenzivniji saobraćaj rekom u bližoj budućnosti.

Ova priča mi liči na onu o Barandi u filmu.. hehe..

Ko što neko reče, dobro je imati mesto za otići opustiti se. Pored mora i planina, ponekad prija i selo i slanina... ovaj stih je od mene.. hehe.. nije toliko skupo održavanje, a stvarno se isplati, ako imaš kupatilo.. a u Perlezu mislim da imaju vodovod.

Sunny
24.09.2008, 09:01
Pričadu da će se graditi "banatska magistrala" (pravac sever-jug, prako Zrenjanina, sa zaobilaznicom). Ako bude gotova, sve u okolini će poskupeti. Valjda...

A tu ti je i Tisa, blizu..

I Titelski breg. A cene su već prilično krenule gore, bar u Zrenjaninu.

A za Banatsku magistralu, pa baš bešto i nisam siguran da će skoro.