Puna verzija : Da li postoje razlike u muskoj i zenskoj prevari?
uroshanja
27.11.2007, 16:38
Dali postoji razlika u prevari ako muskarac prevari zenu ili zena prevari muskarca.
Hm... Ne? Prevara je prevara, bar ja to tako vidim...
Mada, chuo sam da neki prave razliku, kao, zhena kad prevari, onda je to zato shto stvarno ima neka osetjanja, a kao mushkarac kad prevari to je onako, usput...
Shto se mene tiche, isti vrag da li vara mushkarac ili zhena...
uroshanja
27.11.2007, 17:11
tu se slazem sa tobom, jer sam ucesvovao u jednoj raspravi i cuo isto sto i ti,ali iskreno mislim da ima necega u tome.Naravno svako to drukcije dozivljava i ima sam pogled na to.
...mislim da nema...
...samo...jednom davno sam cuo recenicu...muskraci varaju qrcem,a zene srcem...:cesces:
nema tu nikakve razlike,prevara je prevara i uvek ce to biti bez obzira koje kriv!!!
Prevara. Teška riječ u bilo kom kontekstu.
Ne vidim razliku između muške i ženske prevare, jedino ako se uzme da je prevara imenica ženskog roda...
Prevara boli, u ljubavi, u životu... I onaj koji je oprosti ima veliko srce.
I sumnju da će opet jednom biti prevaren. Volite se bez prevare.:hmm:
**princess**
27.11.2007, 22:18
prevara je prevara.
ne postoje nikakve podvrste prevare.
ni mushka ni zenska.
ni namerna ni nenamerna.
ni ovakva ili onakva.
prevara je dakle samo prevara.
veverica
27.11.2007, 22:48
...postoje...:beyond:
Jeste... ako vara muškarac, onda je prevariO, a ako vara žena, onda je prevariLA. To si mislio?
Apsolutno ne postoji...
Ona je uvek to sto jeste....
U srzi ovog pitanja kao da se pita da li su muskarci i zene jednaki....mislila sam da je to vec reseno.... :(
Prevara je prevara i tu je jedna velika tačka,po meni .
Ili da crtam :)
muška prevara = zenska prevara
...evo ja stavih znak jednakosti i preziveh ,amin :aaa:
kissigirl
29.11.2007, 00:14
Ne postoji. Neki kazu da muskarac vara telom, a zena srcem. To je po meni glupost. Prevara je prevara, nikakvih razlika nema.
Pera Mitic
29.11.2007, 15:32
Isto je to.
Neki kazu da muskarac vara telom, a zena srcem.
To da postoje razlike kazu muskarci. I to oni koji varaju.
prevara je prevara, ma sa cije strane bila
Jeste... ako vara muškarac, onda je prevariO, a ako vara žena, onda je prevariLA. To si mislio?
:jok::jok: ...muškarac je*e drugu...a ženu je*e drugi...:uredu: ...e tu je razlika...:roll:...principijelna...8)
biterlemon
29.11.2007, 21:27
Ne postoji razlika.
Kao sto ne postoji ni razlika izmedju emotivno/ljubavne prevare i prevare zbog seksa.
:jok::jok: ...muškarac je*e drugu...a ženu je*e drugi...:uredu: ...e tu je razlika...:roll:...principijelna...8)
...eeeee, u kojoj bajci ti zivis....:jok:
btw.....nema razlike u prevari, bilo da je od strane muskarca ili od strane zene, emotivna ili sexualna, sa osobom istog ili razlicitog pola.....
sonja_ns.
02.12.2007, 01:15
Prevara je prevara, ma koja to strana učinila.
Pa zavisi.........dali varaš ili su te prevarili!!!!!:blink:
Kada si u braku kad tad dodjes u priliku da osetis sjaj i bedu prevare i uglavnom je ukus vecinom gorak...Ne znam kako zene gledaju na to,nisam bio zensko nikada,ali isto je cini mi se samo je ugao prosudjivanja i osudjivanja drugaciji...
Svesni smo svi da moze sex sa mnogima,a da samo jednu volis i stvarno volis..samo treba razmisliti zasto si ili ko te doveo u situaciju da prevaris ako vec volis...Vazi za oba pola napisano...Poput reklame WINSTON-MISLITE O TOME
Usput mnoge prevare su obogatile mnoge brakove ili ih i spasle,ali to je vise za temu SAVRSEN,A OZENJEN ili tako nekako,a tamo sam tu istinu zaboravio da pomenem dok sam apsolvirao na istoj...
Obrenovac
05.12.2007, 00:18
Nisam citao sve postove niti imam neku preteranu zelju, da postoje razlike POSTOJE i to OGromne,apsolutno nije bitno da li ste u vezi ili u braku obzirom da su prava bracnih drugova podjednaka.
Muskarac- kada vara, vara a da ni sam ne zna zasto.Da li je to zbog nekog usmerivanja iz mladosti ili samog zadovoljstva, ili muskog egoizma je relativna stvar, a postoji i onaj deo (vecinski) koji samo iz uzitka ili promene partnera (za mladje) zudi za tim (tkz recke)! Osudjivati bilo sta od ovoga je veoma glupo obzirom da je u bilo koju vrstu od ovih nacina prevara izuzeta emocija, koja je veoma bitna.U bezemotivnij vezi muskarac maksimalno pokusava i uspeva da prikrije istu, dok u emotivnoj u 99% slucajeva ulazi u novu vezu pa i brak.
Zena- kada vara, u vecini slucajmeva vara emotivno a u manje procentualnom delu zbog finansija.Ljubav se iz toga izuzima.
Emotivni deo prouzrokuje preokupacija jace polovine u poslu, dok je u finansijskom smislu izuzeta ljubav.
Tako da kada god izuzmemo sve obzire prema voljenoj osobi ili pruzimo sva finansijska srfedstava prema istoj, mogu samo usi da nam porastu i da kratko i jednostavno kazemo BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
I ko nas sta u opste i pita? Ili jeasi ili nisi? Musko!!!!! I dzabe prava i dzabe ljubav MAGARAC JE MAGARAC
Žena nije tako raspoložena, a ni spremna da legne sa muškarcem, a u toj meri koliko bi većina muškaraca hteli da zabodu, to je zapažanje na temu želje i ispunjenja. Kad se radi o prevari i kad je srce uključeno, tu nema razlike bolno je jednako. E sad što bi muškarac češće hteo, to je već drugi deo, zbog objektivnih i subjektivnih okolnosti i razlike u temperamentu muškarac više puta ostane uskraćen. Svako se snalazi kado ume i ima hrabrosti i mogućnosti da to reguliše. Neki nađu nešto s‚nogu, drugi ga svojeručno bace u nesvest, a treći istrpe. Pa sad neznam na ovom primeru dali je prevara ako mastrubira?
TROPRSTI
06.12.2007, 11:18
Pa sad neznam na ovom primeru dali je prevara ako mastrubira?
Jeste, jerbo tada vara svog vršnjaka kome je obećao da će redovno biti namiren ako se opredeli da bude samo sa jednom, odnosno oženi se.
Kad god se ne uklope njen i njegov ,,vozni red'' neko je prevaren ili će tek biti prevaren.
makica @-,-'-
28.01.2008, 20:16
ne postoji razlika, prevara je prevara, u svakom slucaju boli:ljutko::(
Boli ako saznaš,ako ne,nema šta da boli...
Čini mi se da žene moraju da osećaju više ako se odluče na prevaru,a da muškarci ne moraju... tako mislim da i ženske prevare imaju veće lomove za posledicu u vezi ili braku...
Naravno nisu svi isti...
I šta znači prevara? Hoću,ali pošto ću prevariti neću... Smešno,pa onda varamo sebe...
Ljudi nisu monogamna bića iako se trude da to budu. Monogamija je odabrana da se promoviše medju ljudima zbog dece i porodice.
Nema razlike u između muške i ženske prevare. I jedni i drugi imaju seksualne nagone i potrebe. Tako da žene ne moraju osećati više... E sad individualno je ko ima kolike apetite i šta želi.
Jedina razlika je što je društvo nametnulo da je strašnije kada žena vara nego kad muškarac vara, tako da su muškarci slobodniji u tom činu, jer ih ni ta društvena etika ne sputava. :)
Ljudi nisu monogamna bića iako se trude da to budu. Monogamija je odabrana da se promoviše medju ljudima zbog dece i porodice.
Nema razlike u između muške i ženske prevare. I jedni i drugi imaju seksualne nagone i potrebe. Tako da žene ne moraju osećati više... E sad individualno je ko ima kolike apetite i šta želi.
Jedina razlika je što je društvo nametnulo da je strašnije kada žena vara nego kad muškarac vara, tako da su muškarci slobodniji u tom činu, jer ih ni ta društvena etika ne sputava. :)
Ne možeš mi raspršiti ovo moje uzvišeno mišljenje o ženama :wacko: mada si u pravu,s tim da nije isto,jer ne koristimo iste delove mozga uopšte...
Kaže moja bivša na pitanje zajedničke prijateljice da li bi me prevarila,jer eto ja sigurno nju jesam ko zna koliko puta,a i posle toliko godina braka bio bi red....ova joj odgovorila: mislim da bi on znao ma kako se trudila da sakrijem,a i bi kada se za sve vreme prevare ne bih setila da Nikolu imam sa njim,a pošto je to nemoguće onda ne mogu niti hoću...
p.s. ovu izjavu nisam ja slušao,preneto mi je od osobe koja sa njom ne komunicira više kao nekad,tj. bolja je sa mnom nego sa njom...
Ca blues
29.01.2008, 00:04
:joint:....aha......njoj uđe....a on ga nabije....
.... princip je isti, sve ostalo su nijanse.......:kul:
makica @-,-'-
29.01.2008, 15:28
:joint:....aha......njoj uđe....a on ga nabije....
:kul:
au, svaka ti cast:huh::blink::ljutko:
au, svaka ti cast:huh::blink::ljutko:
Eto kako istina ako se prezentuje na surov način kakva i jeste pogađa gledaoce... pa koleginice ako može obrnuto baš sam rad da se uverim... najbolje da bežimo od stvarnosti ili ako si čula one reklamne slogane po vašarima,ako će te to utešiti... ko nabije taj dobije,navali narode... Nije kolega ništa ružno mislio...:wacko: mada priznajem da zvuči surovo,ali i prevara je surova za nekog ako se obelodani,pa mislim da je u tom kontekstu kolega našao adekvatni komentar...
makica @-,-'-
29.01.2008, 17:38
mada priznajem da zvuči surovo,ali i prevara je surova za nekog ako se obelodani,pa mislim da je u tom kontekstu kolega našao adekvatni komentar...
:primirje:slazem se da je prevara surova istina, ali ja bas mislim suprotno, mislim da je on odgovorio na nacin kao da se podsmeva:joint:, i ako ovo, bar po meni, nije nesto za podsmeh:neznam:
Ne postoje.
U jednom postu sam napisla da je i sama pomisao na prevaru - jedna vrsta prevare.
Znači da postoji neko nezadovoljstvo,
ili ne mora da bude taj razlog,
možda želja za promenom, samopotvrđivanjem... :beyond:
Kako je slatko '' zabranjeno voće ''... :fijuk:
Nije mi samo jedna stvar jasna, ko je u stvari prevaren...
Koga varamo, sebe ili '' bolju / lepšu '' polovinu?
... nema i to je kraj :beyond:
Naravno da postoje razlike. Prvenstveno u glagolskom obliku. U slučaju muške prevare on je aktivan, a kod ženeske pasivan!:roll:
Naravno da postoje razlike. Prvenstveno u glagolskom obliku. U slučaju muške prevare on je aktivan, a kod ženeske pasivan!:roll:
...tako je i kod pedera...:roll:
...tako je i kod pedera...:roll:
Da, zavisi ko je topdžija, a ko furundžija!8)
Mislim da će nas brisati.:cesces:
ne postoji razlika,prewara je prewara...mada jeste slatko probati zabranjeno woce,al prewara je prewara,nebitno je li on prewarant ili ona...
yossarian
17.09.2008, 13:56
Мислим да не постоји нужно, али може да постоји. Делим цењени утисак да, наравно ако говоримо о некој иоле озбиљнијој вези, кад жена превари то често значи пуно више него кад мушкарац превари. За мушкарца то често зна да буде само гимнастика, релаксација, лечење комплекса из младости (у моје време се нису овако облачиле!!), авантурица, ето указала се прилика... код жена су ти разлози пуно ређи, и превара често има пуно озбиљнију позадину.
Rohalj Baze
17.09.2008, 13:58
postoji....zene ne varaju :plaz2:
CHichaGlisha
17.09.2008, 14:21
Naravno da postoje.
Prva i osnovna razlika je :
Jednima dolazI i ulazI (prevara) ! ... dok drugi dolazE i ulazE (sa prevarom)!
Dakle, ako dobro pogledamo i malo bolje razmislimo,
dolazimo do zaključka da:
:zakletva:
I i E nisu ista slova.
Tako da : Nije i nikada ne može biti svejedno - I ili E !
http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/ban/smoke.gif
pa sad cu se ponavljati za mene je prevara -prevara:fijuk:
Мислим да не постоји нужно, али може да постоји. Делим цењени утисак да, наравно ако говоримо о некој иоле озбиљнијој вези, кад жена превари то често значи пуно више него кад мушкарац превари. За мушкарца то често зна да буде само гимнастика, релаксација, лечење комплекса из младости (у моје време се нису овако облачиле!!), авантурица, ето указала се прилика... код жена су ти разлози пуно ређи, и превара често има пуно озбиљнију позадину.
Slazem se sa yossarianom.Zene uglavnom varaju srcem,a muskarci ...:stid2:
Slazem se sa yossarianom.Zene uglavnom varaju srcem,a muskarci ...:stid2:
:roll: super,bas pametan zakljucak:roll::roll: znaci,nek se wara onda jer je to iz 'srca',waranje nije dozwoljeno prema nekom bozjem zakonu,tako da sama cinjenica PREWARITI znaci podmuklost...a to sto muskarci to rade iz hira,prowoda i slicno,a zene iz ''prawe ljubawi'' to je smijesno..prewara,alo prewara!
yossarian
17.09.2008, 19:55
:roll: super,bas pametan zakljucak:roll::roll: znaci,nek se wara onda jer je to iz 'srca',waranje nije dozwoljeno prema nekom bozjem zakonu,tako da sama cinjenica PREWARITI znaci podmuklost...a to sto muskarci to rade iz hira,prowoda i slicno,a zene iz ''prawe ljubawi'' to je smijesno..prewara,alo prewara!
Не бих ја потезао тако крупне ријечи... превара... то чак има неки негативан призвук... а ни подмуклост... још мање бих одмах потезао "неке божје законе". То се лепо каже... авантурица... излетчић...
Naravno da je prevara-prevara.Ono sto sam napisala ne opravdava ni jedne ni druge.Nema potrebe za to.Navela sam samo njihove moguce razloge.Tu je velika razlika.Opravdanje i razlog nije jedno te isto (za neupucene)
starsica
17.09.2008, 19:58
slozila bih se onima iznad mene koji su naveli da je zenska prevara uglavnom iz srca, dok je muska avantura.. :beyond: valjda tako funkcionisemo, jebem li ga :beyond:
to, naravno, ne znaci da je istu i opravdavam :jok:
Не бих ја потезао тако крупне ријечи... превара... то чак има неки негативан призвук... а ни подмуклост... још мање бих одмах потезао "неке божје законе". То се лепо каже... авантурица... излетчић...
:smeh: dobro,ako neko zeli izlet sa drugom,drugim,nema weze to je izlet,awanturica..ma daj..a bozji zakon ,to rekoh onako,jer nije ok warati,to je sustina,uostalom,u temi se kaze prewara i to je tacka...a to da ne bi potezao krupne rijeci PREWARA,pa cowjece to je i tema,prewara:roll:
Zene uglavnom varaju srcem,a muskarci ...:stid2:
...ali kao i u svemu drugom i u ovome ima izuzetaka, svakako da i muškarci umeju da varaju i srcem a žene s tim drugim organom...
...prevara može biti , što yossa reče, ili duža ozbiljnija veza sa drugom osobom mimo osobe sa kojom ste zvanično u vezi, u koju su upetljane emocije ili 'izletčić', opuštanje, kratkotrajna promena sexualnog partnera bez namere za emotivnim uplitanjem i bez planova za zajedničku budućnost...
...i ako mene pitate podjednako se tu nalaze i muškarci i žene, ne bih ja to generalizovala...
ja nisam pisala o razlozima prevare muskaraca i zena. a razlozi su raznovrsni dosada, gimnastika,malo promene,zaljubljenost, emotivna veza....zar je opravdanje tipa muskarci to rade onako bezveze a zene sa vezom???? kako god bilo za mene je prevara posledica...al opet nemam opravdanje za prevaru cija god:ljutko:
Za prevaru uvek postoji opravdanja. Da ne postoji razlog za prevaru, ona se ne bi ni deslia. Druga je stvar što nas opravdanja za prevaru, recimo, kao oštećenu stranu ne zadovoljavaju.
I ko je to licencirao propise o nemanju opravdanja za prevaru? I ko to može u potponosti sagledati šta se događa u glavama osoba koje čine prevaru? Da li se uošte može govoriti o odgovornosti prevarenog kao mogućeg uzroka da se prevara i desi?
Već mogu da zamislim tetke sa hladnim trajnama kako osuđuju sve i svakoga i kako njima slične osobe razglabaju o moralu i poštenju. A kada bi se samo moglo zaviriti u prošlost kritičara, verujem da bi se kod nekih svašta moglo otkriti...
Bilo, ili ne bilo sličnosti između ženske i muške prevare, nje će uvek biti i dobro je što je tako.
Ko shvati, neka shvati....
Po kalibru muškarčiNa sex sa drugom nista ne znači,oni to rade da se isprazne....jeLte...dosadi jedna te ista...piiiip...pa malo da promenimo,ali to ne znači da devojku svoju ne volimo...blablatruć:blink: pa onda sledi rečenica "a vi zene kada varate,varate od srca....u sex ulazite sa emocijama,tako da je vaša prevara teza"..ma ajde nemoj mi reći :smeh:
E sad...prevod :
Muškarci varaju i treba oprostiti,to je normalno :roll:...a vi žene kada prevarite,treba vas ostaviti ...na lomaču jbt :smeh:,ne sme se oprostiti...mi smemo,vi ne smete"
Zeludac mi se prevrne :wacko: pa jbt zar to nema istu težinu? :ljutko:
squirell
17.09.2008, 23:35
kad ti se u pogresno vreme na pogresnom mestu desi prava osoba...hm...pa je ta osoba jos i SAVRSENA...jednostavno se desi...pa nastavi da se desava...ali opravdanja NEMA...:andjeo:
starsica
17.09.2008, 23:37
Muškarci varaju i treba oprostiti,to je normalno :roll:...a vi žene kada prevarite,treba vas ostaviti ...na lomaču jbt :smeh:,ne sme se oprostiti...mi smemo,vi ne smete"
Zeludac mi se prevrne :wacko: pa jbt zar to nema istu težinu? :ljutko:
nikako :jok: prevara nosi i vaga istu tezinu i kod zene i kod muskarca :beyond: prevara je prevara, nema tu neke razlike u polovima.. ima, doduse, u emocijama, zato i kazem da vecina zena vara srcem a muskarci ne.. i naravno, opet kazem, to nije pravilo..
kazem da zene varaju srcem, posto su neznije, emocionalnije.. i lakse i pokazuju emocije od muskaraca.. a generalno gledano, ne mozes da budes sa nekim ako bas nista ne osecas prema njemu :roll: koliko god da si utucen ili pijan, nesto osecas :beyond:
smatram da ako vec do prevare dodje, onda ja tu nemam sta da trazim.. ali druga sansa je cudo.. svakom po zasluzi i svakom po stazu..
znaci.. prevara je prevara.. i ne bira pol..
a i zene ionako lakse prastaju od muskaraca..
nikako :jok: prevara nosi i vaga istu tezinu i kod zene i kod muskarca :beyond: ..
Psiholozi se baš i ne bi složili...
@Sunny kada si spomenuo psihologe - da li bi se složili ili ne, nisi argumentovao. Šta bi to, tj. na koji način bi psiholozi izanalizirali mušku i / žensku prevaru?
Uostalom, i oni su ljudi :beyond:
starsica
19.09.2008, 15:07
a zasto? Zato sto muskarci imaju pisu a zene ne?
Prevara je prevara, tu nema neke logike :beyond:
sunny,pa ako imas broj nekog psihologa,okreni ga ako imas kredita i widjeces sta ce ti reci,sustinski ce ti samo reci da sama rijec preewara znaci ustwari podmuklost i newjeru,cowjek koji poseze,ili zena,za prewarom automatski se karakterise kao nepouzdana licnost za bilo sta,i uwjek sa takwima treba bit oprezan,owo sam sad malo mozda nepotrebno generalizowao..ali ljudi koji su satkani da zele da preware su nepouzdani,nestabilni,negatiwni....
CHichaGlisha
19.09.2008, 16:50
:wacko: sad ispade ceo svet nepouzdan :huh: nestabilan :huh: i negativan :huh:
jBT...gde ja živim ... :dry:?!
http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/muS/dramaqueen.gif
Psiholoski ne,fizioloski da...
CHichaGlisha
19.09.2008, 17:04
...
... videh pre brisanja.:)
trudiću se da budem u skladu sa tvojim (obrisanim) komentarOm i bez prostakluka tj. bez reči reći : :ok:
a slično sam već i sama rekla u postu #40
... videh pre brisanja.:)
trudiću se da budem u skladu sa tvojim (obrisanim) komentarOm i bez prostakluka tj. bez reči reći : :ok:
a slično sam već i sama rekla u postu #40
eh....a mislio sam da sam brz;)
[QUOTE=CHichaGlisha;360752][CENTER]:wacko: sad ispade ceo svet nepouzdan :huh: nestabilan :huh: i negativan :huh:
jBT...gde ja živim ... :dry:?!
nisu swi,ali mnogo je takwih,u danasnjem swijetu smo okruzeni negatiwcima pretezno tj. ''cudowistima' nisu swi,ali..znas..samo pamet u glawu i swe super.
prewara je djubre...:uredu: nije tesko bit na mjestu i tako ziwjeti..:);)
CHichaGlisha
19.09.2008, 17:24
gde ti odeeeeeeeeeeeeeeeeeee .... http://i49.photobucket.com/albums/f294/CHichaGlisha/smiley/a461c.gif
Postoji... mi ga trpamo,a vi ga primate... Razmišljajući dođemo do zaključka da je veće zlo otvoriti vrata strancu nego zvoniti nekom na vrata ili uskočiti kroz prozor...
Prevara i ne postoji ako ste već došli u nedoumicu da li da se date ili ne...onda varate sami sebe,a uostalom ono što ne znaš ne može da te povredi,pa o čemu mi to diskutujemo uopšte... Prevara je isto kao kada malo zaboravljene javne ličnosti pozovu tel. paparaca da ih uslika dok piške kraj auta ili kada im šatro ispadne na javnom mestu dojka jedna,a nekad i obe...
Logicno da postoji.......zena kad vara radi to sa stilom,izabere muskarca koji zadovoljava njene kriterijume.Dok muskarci varaju s kojom stignu,samo zato jer im je bitan broj...a i to da imaju cime da se pohvale svojim drugovima......
Logicno da postoji.......zena kad vara radi to sa stilom,izabere muskarca koji zadovoljava njene kriterijume.Dok muskarci varaju s kojom stignu,samo zato jer im je bitan broj...a i to da imaju cime da se pohvale svojim drugovima......
A šta je sa ovima koji nemaju drugove i nemaju koga da prevare... Kad bi sve žene imale stila ne bi tražile q'ca k'o svinja vepra...
da,da...ruka koja prima je uvek ispod ruke koja daje...pitanje je da li tako, kao ti,razmislja taj muskarac koji "zadovoljava kriterijume",a najverovatnije da ne razmislja ,vec te smatra brojem,kao sto kazes...a kriterijumi su......
Da felix,ali se ostaje nada da ima muskaraca koji nisu tako izopaceni.....koji negledaju zenu kao stvar vec kao osobu..............
Da felix,ali se ostaje nada da ima muskaraca koji nisu tako izopaceni.....koji negledaju zenu kao stvar vec kao osobu..............
:):):)Da, postoje različiti muškarci isto kao i žene,ali slični se susreću,tako da oni muškarci koji posmatraju ženu kao robu ili stvar i sami budu tako viđeni,pa svako dobije ono što mu paše,a žene i muškarci koji su sposobni istinski voleti i prožimati se u ljubavi, takve ljude i sreću,jer sve je na "oko" u haosu ali je to savršeni spoj okolnosti za svako ljudsko biće po na osob.Neki love a neki vole ali svi se mi menjamo,učimo i postajemo "bolji".Pozz:):):)
Muškarac koji mora stalno da se "potvrđuje",je neko ko je nesiguran u sebe,ko nema dovoljno zrelosti i samopouzdanja da je dovoljno divan i vredan za sebe i za druge ljude,pa nastoji na tako prazan način ubeđivati druge kako je velik i moćan ali u stvari mali,jer samo onaj ko može dati i primiti, voleti i razumeti je onaj ko je "velik"ali svi smo mi u nekom trenutku našeg razvoja i učenja životnih lekcija,zato treba razumeti različita viđenja.
Prevara je izdaja a izdaja boli,bilo da si muškarac ili žena!!!!Pozz:):):)
kakwa greska joksi,u shwatanju preware na taj nacin...shwati,da sama pomisao prewariti znaci biti djubre i samim tim si osoba koja nema karakter i tu neku finesu ziwljenja,,ako zelis promijeniti swoj ziwot,nije jedini nacin prewariti,nego to ima mozda neku drugu sadrzinu,mnogo sazetiju i originalniju...nema razlike u waranju,prrewara je gnusnost..za tim ce posegnuti samo prostacine koje ne zele puno kalkulisati i prawiti razliku sta je ok a sta ne..instaliraj sebi recimo(uopsteno goworim) neku mnogo gracioniju prewaru,zajebi ziwot prewari ti njega ako ti on namece da posegnes za prewarom;)skockaj tu prewaru na graciozniji nacin,a ne prostackom prewarom,jer je prewariti najlakse...a razlike nema...:jok:
kakwa greska joksi,u shwatanju preware na taj nacin...shwati,da sama pomisao prewariti znaci biti djubre i samim tim si osoba koja nema karakter i tu neku finesu ziwljenja,,ako zelis promijeniti swoj ziwot,nije jedini nacin prewariti,nego to ima mozda neku drugu sadrzinu,mnogo sazetiju i originalniju...nema razlike u waranju,prrewara je gnusnost..za tim ce posegnuti samo prostacine koje ne zele puno kalkulisati i prawiti razliku sta je ok a sta ne..instaliraj sebi recimo(uopsteno goworim) neku mnogo gracioniju prewaru,zajebi ziwot prewari ti njega ako ti on namece da posegnes za prewarom;)skockaj tu prewaru na graciozniji nacin,a ne prostackom prewarom,jer je prewariti najlakse...a razlike nema...:jok:
.............upravu si ,ali mozda neznas kako je biti prevaren...ja nikad nisam prevarila njega,al zato on mene jeste vise puta......
.............upravu si ,ali mozda neznas kako je biti prevaren...ja nikad nisam prevarila njega,al zato on mene jeste vise puta......
joksi,onda ga samo posaljes u picku materinu i pocnes new life;) a ne biti i dalje s takwim tipom u wezi,i warati ga,a ustwari si i dalje s njim,malo bzw,a?
joksi,onda ga samo posaljes u picku materinu i pocnes new life;) a ne biti i dalje s takwim tipom u wezi,i warati ga,a ustwari si i dalje s njim,malo bzw,a?
da,jos uvek........a najgore je to sto on sve porekne,ja iako znam da me vara,nemogu da ga prevarim..........a nisam jos nasla nekog ko bi mogao njega da mi zameni,najbitnije je da sam resila da ga ostavim pa kad odem na fakultet naci cu valjda nekog kvalitetnog
da,jos uvek........a najgore je to sto on sve porekne,ja iako znam da me vara,nemogu da ga prevarim..........a nisam jos nasla nekog ko bi mogao njega da mi zameni,najbitnije je da sam resila da ga ostavim pa kad odem na fakultet naci cu valjda nekog kvalitetnog
najvece bogatstvo je rezerva,uvek pomogne,ako i izneveri ,ne bude vazno.....ali u avanturu (ili vezu )bez rezervne varijante ,nije preporucljivo srljati...
najvece bogatstvo je rezerva,uvek pomogne,ako i izneveri ,ne bude vazno.....ali u avanturu (ili vezu )bez rezervne varijante ,nije preporucljivo srljati...
.....meni je to srezervom bezveze......ako sam snekim,samo sam snjim i to je to........
naravno da postoje..devojke najcesce varaju zato sto im se taj drugi vise dopada ili im vise odgovara od partnera sa kojim su..dok muskarci cesto prevare iz dosade ili kako oni kazu'bio sam pijan'..:cekic:
naravno da postoje..devojke najcesce varaju zato sto im se taj drugi vise dopada ili im vise odgovara od partnera sa kojim su..dok muskarci cesto prevare iz dosade ili kako oni kazu'bio sam pijan'..:cekic:
..posto si osica...jel' vise boli kad ubodes, ili kad tebe ubodu....
veverica
20.09.2008, 20:45
Razlike postoje, ukoliko pođemo od pretpostavke da postoje razlike u muškoj i ženskoj ljubavi. Ako ne, onda ne postoje.
yossarian
20.09.2008, 20:48
Razlike postoje, ukoliko pođemo od pretpostavke da postoje razlike u muškoj i ženskoj ljubavi. Ako ne, onda ne postoje.
Не бих ја то баш тако круто везивао... ради се више о приступу авантурици и излетчићу него о приступу љубави.
NSdjanka
20.09.2008, 20:51
Pa sad...Jeste da postoji teorija da muškarci mogu da prevare iz čisto sportskih razloga, kao i da žene varaju samo kada vole (onog drugog), ali... Kad sve ispliva na svetlost dana jednako boli i jedne i druge...
Не бих ја то баш тако круто везивао... ради се више о приступу авантурици и излетчићу него о приступу љубави.
Ala tepas:avanturica...izletcic...:cesces:
Praktikujes li ove aktivnosti?:smeh:
yossarian
20.09.2008, 20:57
Не, ловачке ми среће... :smeh:
kuku twojoj zeni od twojih izletcica i awanturica..
care,prewara je za osudu,prewara je generalno genocid nad partnerom s kojim jesi,ali ti si ono za parolu ''ziwjeli izleti i awanturice'':smeh:
bebalica
19.10.2008, 13:32
Slažem se sa tobom u potpunosti!
Prevara je prevara i o tome nema pogovora. Nema tu razlike.
Ajde prvo da se dogovorimo da li muškarci i žene isto doživljavaju vezu.
Potom, da li pričamo o moralnim, biološkim ili psihološkim razlikama, tj povodima muške i ženske prevare.
Svakako da postoje...žena to gleda iz svog dela mozga,mi iz svog,ali uopšte nije poenta u tome...sve je subjektivno za učesnike,a objektivan niko ne može biti,osim ako nije neko držao sveću ili se to kaže voajerisao,ali čak ni tada...
Kada se pomisli ili postavi sebi pitanje da li napraviti nešto što je samo deo životne strasti dok si živ,već samim tim proces je započeo...ako ga ne dovršimo varamo sami sebe,ako idemo dalje ostaje dilema samo da li se kajati za učinjeno ili neučinjeno,ali milsim da je to druga tema već...
A između prevariti sebe ili drugog,pa bila majka mog deteta ili otac mislim da je mazohizam ili patologija,ali sve to dođe iz dupeta u glavu kad tad,što kaže narod,a kao po pravilu nekima mnogo kasno...
Jbt,pa ne znam ko se ne bi hvalio da ga žena vara sa Markom Jarićem,a on svoju Adrianu sa tvojom već dosadnom ženom...takvi su muškarci,a možda i žene,ali glupo previše razmišljati o prevarama...Odlučio sam sebe da ne varam,da ne zaobilazim nekog ako mi već Bog dao da ga sretnem u ovom jednom životu,za nekog kratkom,a nekima je i predugačak očigledno,a gledaću da ne ikoga ne povredim time,jer što ne znaš ne može ni da te povredi...
Evo ja sam bez obaveza prema drugim ženama,ali moj izbor čak i veze može da povredi moju decu,pa i ja imam neku odgovornost...ako si odgovoran ili poštuješ druge onda si uvek odgovoran i poštuješ sve ili nikog...ako hoćeš i jare i pare,onda si već zalutao...
I dobra ona kineska poslovica u potpisu kod koleginice Isahare...ne samo dobra,već poučna i istinita...
Ako se daješ na više mesta,kome se zapravo daješ više ili to zavisi od toga da l' je pun mesec ili je mlad...gubiš svoj identitet...svačiji je isto što i ničiji...pripadanje nije po svaku cenu žrtvovanje,naprotiv....e sad što nekada pamtiš 30 dana kao i 30 godina to je stvar izbora i ljudi koji učestvuju u svemu o čemu je već reč...
Prevare i nisu to čim se za njih sazna...a i sam pojam prevara prejudicira neki greh ili nešto ružno...prema kome samo...pre bih rekao da je uvek stvar pogrešnog i dobrog izbora...za neke se sazna kada učesnici i nisu u životu više , a za neke ni tada...e svaka im čast,zavidim im,jer znam da im je bilo lepo...
Ono o čem pričaš je morlni aspekt prevare. Ali način na koji doživljavaju prevaru (sopstvenu i partnerovu) ne zavisi samo od moralisanja, već i od psihologije, hormona, društvenih normi, odnosa okoline, ekonomskih uslova, razloga za stupanje u brak, itd.
U našem društvu je čak i pohvalno da muškarac juri žene i da sa njima koketira, dok je za žene to tabu. Muškarac time pokazuje svoju superiornost, status u društvu. Pohvalno je da može da "prevrne" što više, dok devojka koja bi se ponela po tom obrascu bi bila žigosana. Njoj žig, a njemu oreoč ratnika. Od njega se čak očekuje i da se hvali, da to bude javna tajna, a ona, ako to radi, mora da krije kao zmija noge. A istina je da za prevaru treba dvoje, da on ne može da prevari ako ne nadje nju (pa dobro, postoje izuzeci :plaz2: gde on nadje njega ili ona nju...).
Da li je društvo dvolično, ili to tako treba... ne bih sad.
Nedavno sam čitao jedan intervju gde jedan doktor objašnjava da su kod nas najpromiskuitetnije žene u *******. To tvrdi na osnovi prenošenja polnih bolesti i na osnovu još nekih parametara. No, ono što još tvrdi je i da su muškarci mnogo promiskuitetniji od žena, ali da je odnos u prevarama 1:1 u broju prevara, zato što on oće, ali nema sa kim, tj. teže nalazi partnera za prevaru. Sa drige strane, broj muškaraca koji varaju je veći. Ženi je lakše da nadje partnera, pa one koje to rade češće rade i češće menjaju partnera.
I muskarci i zene ne varaju nikoga drugog, do same sebe, bez obzira na povod - hir, osveta, avantura!
BoginjaMarija
20.10.2008, 01:28
nema razlike!kad pocnemo da se varamo tu nema vise razgovora ko je koga i zasto prevario,prevara je pocinjena i to je kraj...ali naravno ima nas koji cutimo i trpimo...
Nema razlike, sve mu dodje na isto. Sta kao zena se zaljubi pa vara, a muskarac ne? Ma dajte, to vam je sve isto. Pa i prevara je za ljude!
CHichaGlisha
20.10.2008, 16:17
Isto koliko i u - ženskoj i muškoj - suzi.
Evo par citata iz "Blaga Cara Radovana", Jovan Dučić. Interesuje me šta žene imaju da kažu, ima li istine u njima i koliko. Za sada bih se ogradio o svoje skromno mišljenje :)
Kod žene je urođeno da vara na malo i na veliko, svesno i nesvesno, namerno i nenamerno, a vrlo često i bez ikakve zle namere, i čak sasvim često iz najbolje namere: u najviše slučajeva, samo da bi se većma dopala. Ali jedna žena samo onoliko vredi koliko voli, a ona vara i kad najvećma voli. Ima žena koje nikad ne kažu laž, ali nikad ne kažu celu istinu.
Ne varaju nesrećne žene, one čiji su ljudi pijanice, grubijani, raspikuće. Najvećma varaju one žene koje bi trebale biti najvećma srećne i najvećma blagodarne. Jure za drugim ljudima baš one žene kojima je muž dao sve raskoši u kući, i sve počasti na ulici; i verujući da je sreća u suficitu, one taj suficit traže u drugom čoveku. Žene istinski nesrećne s mužem, zbog njegovih mana karaktera, ili njegove bolesti, ili siromaštva, obično ne traže drugde ni minimum sreće, ni da se negde naplate, ili negde osvete. Bol i beda naprave sve puteve maglovitim i noge teškim. Najsrećnije žene su odista najgore. Žena je u sreći raskalašna, koliko je u nesreći velika. Nikad ne bi trebalo potpuno usrećiti ženu, koja je svagda dete ili divljak, jer hoće da se prejede i prepije, i da porazbija sama svoje igračke. Zato žene najgorih ljudi nisu brakolomnice, i često prolaze pod dobre. Ali žene lepih ljudi, bogatih, radosnih, i srećnih, naprotiv, jure za maksimumom, i nemaju drugo u glavi nego radost i vratolomije. Čudno je da baš biraju obično ljubavnike i manje lepe, i manje umne, i manje mlade, i manje ugledne nego muž.
Čovek zaljubljen odmah misli kako svoju sreću da podeli, a žena misli kako da svoju sreću udvostruči. Ženi nije dovoljno da dobije najviše od čovekove sreće, nego da što više otme od čovekove slobode. Jer joj je snošljivija njena beda nego čovekova sloboda, pošto je čovekova sloboda, odista, izvor svih ženinih nepravda i nesreća.
Žena ima više nežnosti, a čovek ima više dobrote; žena je velikodušna, a čovek je plemenit. Žena oprašta ali ne zaboravlja; čovek zaboravi i kada ne oprosti. Kad god je žena velikodušna, ona je to uvek prema čoveku, a nikada prema ženi. Čovek ima detinjstvo, mladićstvo i starost; a žena do kraja ostane dete, i, kao dete, sve smatra igračkom. - Glupost je u prirodi, i najpametniji čovek ne uspe da tome uvek izbegne, ali žena je glupa samo po izuzetku. Na deset ljudi ima jedan uman, a na deset žena ima jedna glupa.
Ima mnogo ljudi koji su vrlo gordi što se nikad nisu dali da ih žena prevari, i koji su svaku svoju ljubav satrli hvatajući ženu u lažima. Za druge su opet svi putevi ljubavi prosti i pravi: ženu koja ih laže, odbace kao rukavicu koja je tesna, ili časovnik koji ne ide dobro. Ima ih i kojima je, po instiktu, veća strast uhvatiti ženu u laži ili neverstvu, nego osetiti da ih ta žena voli: toliko je intriga razuma u njih jača nego istorija srca. A ima, najzad, i spokojnih srca i duhova koji se izmiruju pred svima slučajnostima što mogu doći od žene, i za koje nema ni fatalnih žena ni fatalnih ljubavi.
Prevara je prevara...mada ima istine u Duchicevim kazivanjima.,,:cesces:
Ima. Bar u formu i načinu. Mada mislim da ima i u suštinskom značenju koje sada ne bih pominjao da se ne bih izložio kritikama pripadnica lepšeg pola. Naime, mislim da su žene puno diskretnije u činu prevare, a posebno posle njega. Verujem da ih je, u proseku, dosta teže otkriti da varaju svoje partnere, jer su zaista fantastične u iznalaženju rešenja kako bi se sastale sa svojim ljubavnikom...
Ili sam ja jednostavno samo imao sreće...;)
little fairy
21.10.2008, 10:20
Ima. Bar u formu i načinu. Mada mislim da ima i u suštinskom značenju koje sada ne bih pominjao da se ne bih izložio kritikama pripadnica lepšeg pola. Naime, mislim da su žene puno diskretnije u činu prevare, a posebno posle njega. Verujem da ih je, u proseku, dosta teže otkriti da varaju svoje partnere, jer su zaista fantastične u iznalaženju rešenja kako bi se sastale sa svojim ljubavnikom...
Ili sam ja jednostavno samo imao sreće...;)
I meni se čini da žene, kada varaju, izmišljaju i grade si podrobniji alibi za prikriti izlet.
Ali završetak, čika memento, tvojeg posta - naprosto je bajan :ok:
Prevara je prevara bila ona muska ili zenska
mi muşki to odradimo neşto bezveze dok zene to çine s vrelinom onako vlazno s predumişljajem :smeh:
Velika je razlika,kao prvo muskarci to vecinom rade iz telesnih pobuda,a kada je zenska populacija u pitanju to je nesto drugo.Kada zenska osoba to radi to je opasnije,jer to rade srcem.Nijedno nije ok,ali sta da se radi?:dry:
Velika je razlika,kao prvo muskarci to vecinom rade iz telesnih pobuda,a kada je zenska populacija u pitanju to je nesto drugo.Kada zenska osoba to radi to je opasnije,jer to rade srcem.Nijedno nije ok,ali sta da se radi?:dry:
:roll::roll:majo,samo za tebe..citaj owo...
...shwati,da sama pomisao prewariti znaci biti djubre i samim tim si osoba koja nema karakter i tu neku finesu ziwljenja,,ako zelis promijeniti swoj ziwot,nije jedini nacin prewariti,nego to ima mozda neku drugu sadrzinu,mnogo sazetiju i originalniju...nema razlike u waranju,prrewara je gnusnost..za tim ce posegnuti samo prostacine koje ne zele puno kalkulisati i prawiti razliku sta je ok a sta ne..instaliraj sebi recimo(uopsteno goworim) neku mnogo graciozniju prewaru,zajebi ziwot prewari ti njega ako ti on namece da posegnes za prewarom;)skockaj tu prewaru na graciozniji nacin,a ne prostackom prewarom,jer je prewariti najlakse...a razlike nema...:jok:
Ja stvarno ne znam kome više ide na ruku ta predrasuda da muškarci varaju qrcem, žene srcem.
Jednako ima i muškaraca i žena koji prevaru doživljavaju samo kao "ogreban snošaj sa strane", isto kao što se oba pola podjednako odlučuju na prevaru iz emotivnih razloga.
Možda je jedina razlika u tome što su muškarci skloniji da prevare objavljuju kao ratne trofeje, dok će se žene pre odlučiti da to kriju. Ali to je već neka druga priča i nema toliko veze sa prevarom već sa dvojnim aršinima i sredinom.
diktatorka
22.11.2008, 00:11
Zavisi samo ko komentarise tu prevaru jer su podeljena misljenja.
Generalno,laz nije ok,ali ima tu i drugih momenata.
Verovatno je ispravno ono-sto ne saznam ne moze me povraditi
i obrnuto.
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.