Puna verzija : Šta radite na časovima, kada vam je dosadno?
Šta radite tada?
Kako '' skraćujete '' vreme do kraja časa? :fijuk:
Radim domaci zadatak za drugi cas :kez2:
...gledam devojčice...:stid2:
grobarka4ever
25.11.2007, 21:12
Zavisi na kom casu... :)
Radim domaci za drugi cas, ucim nesto, citam knjigu, slusam muziku, pricam, crtam, pisem, saram klupe, igram igrice na mobu, saljem SMS-ove... toliko je toga sto moze da se radi, da prosto ne znam kad uopste stignem da cujem i zapisem nesto od onoga sto profesori predaju... :)
coolgirl
25.11.2007, 21:46
saram sveske,pisem pjesme,cackam fon... sveska iz srpskog (posto od pocetka godine sve do sad u nju nismo napisali 3 stranice) mi je puna pjesama. Isvrljana,nasarana... Pisala sam svakakvih pjesama,pa na casu pjevamo...
A nekad ponesem mp4,pa slusam mjuzu,i tako se dosadjujem :)
**princess**
27.11.2007, 21:42
pishem textove pesama po sveskama ili klupama, slusham muziku ako sam bila toliko pametna da ponesem mp3, dopisujem se sa drugaricom... ili jednostavno spavam.
Ja ako mi je dosadno na casu (narucito na mamtematici ili srpskom) ja svrljam po klupama ili crtam.Ponekad se zanesem gledajuci kroz prozor pa onda me uciteljica doziva a ja sam nadrljala jer moram da izadjem na tablu:smeh:Razred mi se zbog toga smeje. :dry:
Citam knjigu a u poslednje vreme spavam :wacko:
makica @-,-'-
27.01.2008, 20:10
crtam, a kada sam tuzna pisem pesme
biterlemon
27.01.2008, 20:33
Razmisljam kako da ih pustim ranije kuci a da direktor to ne vidi...:hahaha::hahaha::hahaha:
Nenad_DPb
29.01.2008, 14:54
Ako nema nikog za zezanje pored mene, ustanem i odem. A kad mi je baš baš dosadno, krenem da postavljam pitanja profesoru u vezi toga što predaje da ga umorim i ja njemu dosadim - tu taktiku je najbolje praktikovati s ostalom decom iz razreda.
Plavim aviončiće i gađam dlugalice koje mi se sviđaju u lazledu ili plavim leksikon i onda šaljem ledom da popunjavaju da vidim ko me voji,a ko ne...:roll:
coolgirl
08.02.2008, 23:53
Smaram se... Saram knjige i sveske,pricam,smijem se....i tako :lol:
Juče sam ispustio namelno kledu kod učiteljice i gledao joj koku kada sam dohvatao kledu... bilo me slamota,pa me pustila odmah u wc da operem luke...:uzbud: Ima loze gaćice i nema dlaka... satka je,sve sam lekao tati....:uzbud:
chapi_unique
09.02.2008, 15:01
Xmmm najcesce iskrabam sto,..udaram u glavu onog ko sedi ispred mene,..onda slusam muziku,..gadjam se gumicom,..i tako :hahaha:
emilyrouz
11.02.2008, 21:31
spavam...saram...pricam..:plaz2:
Leonard Peltier
12.02.2008, 00:24
Napravim se strog i kažem: " Vadite papire, pomerite tastaturu sa strane, sklonite sveske sa stola. Danas radite test" :zlocko:
Nakon toga usledi :sokiran:, a zatim klasična pravdanja tipa: "Zašto baš danas?...."Niste nam najavili...." ....
"Mrtav ozbiljan" krenem da diktiram prvo pitanje:
Prvo pitanje: " Zašto sam nespreman za test?" :fijuk:
Posle toga usledi prvo :blink:, zatim :dry: i potom :smeh:
angel face
16.02.2008, 16:15
Pa ovako, na pocetku srednje sam redovno spavao zato sto su me likovi iz odeljnja ozbiljno smarali, a kako sam par puta naj***o zbog toga sada nespavam (toliko cesto) na casovim vac crtkam neke likove iz igrica ili pravim neke nove i tako to.......
U poslednje vreme sam poceo da ucim o pravljenju Web sajtova tako da malo citkam skripte o HTML, XHTML, CSS, JavaScript,...
Pinky993
28.02.2008, 16:22
Igram Milionera na telefonu ili sa drugaricom x i o.
Sladoled
11.05.2008, 23:44
citam novine,igram karte,pricam sa nekim,ili ometam cas:)tako da mi nikad nije dosadno:)
The Gunslinger
12.05.2008, 08:43
Crtam, ili smišljam i pišem neke kratke priče i pesme. I profesori me redovno opominju "Petre, jer me slušaš!?" "Slušam slušam..." "Ponovi šta sam zadnje rekao!" i ja ponovim. A oni nastave u čudu. Zar oni misle da ako ja crtam, ili mi je dosadno, da to znači da ih ne čujem? :blink:
Isharam ceo sto!Uglavnom pisem:
PxFxCx ; Forza Juve ; Partizan ; Forza Zebre...
Nista,zato mi je i dosadno. To je obicno na matematici,kakav smor.
Kada sam tuzna gledam kroz prozor,ili zevam kada mi je extra dosadno ili citam knjigu u nekim slucajevima pricam sa drugaricom.:fijuk:
zajebavam sve u svom okruzenju...najcesce zevam tako upadljivo da bi me nastavnici opominjali:plaz2::fijuk:
gadjam se sa drugovima, pricamo... prawimo gluposti i tako
Igram iks - oks sa frendom iz klupe,ili pevam s drugaricom dok me ne izbace sa casa...lol...ma ono smaram se ,slikam nastavnike kad prave neke bolesne face ili kad se jadno obuku kao napr. koja nast. muzickog....
Nista,jer ne idem na casove vec 23 godine.:uzbud:
:cesces:
dule_legenda
18.08.2008, 01:13
pa sta bi drugo radio nego spavao... posebno na ruskom i biologiji...
Kameni_Ns
21.08.2008, 01:21
Auuuuu... Ja bi mogao pisati roman :):):)
Pa, zavisi kod kojeg si profesora... Ako je kod strozeg nastavnika, posto skoro na svim casovima sedim u zadnjoj klupi, zavalim se tamo, i igram mobilni, dopisujem se, zajebavam se sa ovim pored, igramo IKS-OKS! A ako je kod nekog dobrog uzivas, radis sta oces, uglavnom kod tih nastavnika mi nije dosadno, jer me izbace redovno, a ne moraju i da me izbace, na pocetku casa pitam da li mogu do WC-a, on/na me pusti i ne vratim se na cas, drug mi ponese torbu... pa onda quliram napolju sa ekipom...
I tako...
Nole erotica
31.08.2008, 02:45
Igram igrice na mobilnom, igram iks oks sa ortakom, saram po klupi, gadjam papirnim kuglicama i buljim u dupe drugarice koja sedi ispred mene 8)
Painkiller
21.09.2008, 21:11
Uglavom slusam muziku,zez sa drugovima..itd...
uopste ne prisustvujem casovima na kojima mi je dosadno..kad bas ne mogu da kibnem onda tracarim sa drugaricom..:lazy:
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.