PDA

Puna verzija : Babojebac

Angus
21.11.2007, 06:03
...prelistavam ove teme o sexu,razmisljam i pade mi na pamet...kada vratim film...shvatim da sam u svom zivotu,dosta puta zavrsavao sa zenam starijim od mene...otprilike taj raspon je od 5-10 godina...:huh:...ne znam zasto ali privlacim starije dame...:huh:
...e sada...da li one bas toliko privlace mene,ne smem da kazem...zajebavacete me...:hahaha:
...da cujem momci...jel pala neka baba sera,a?:cesces:

lav71
21.11.2007, 10:35
...samo do godinu dana starije od mene...:roll:...a i to je vec bilo previse za moj ukus...:fijuk::stid2:

Galahad
21.11.2007, 11:05
Guilty as charged :stid2:

Anguse, prijatelju, ne se stidish da priznash :lol: Evo, prikljuchujem ti se... Privlache me starije gospodzhe, naravno, ne sad 30 godina razlike, ali tu... 10-15... +/i jos koja :lol:

Bilo je, bio sam sa starijim zhenama... Vishe od 5 godina starijim :lol:

Andjelika
21.11.2007, 13:44
...prelistavam ove teme o sexu,razmisljam i pade mi na pamet...kada vratim film...shvatim da sam u svom zivotu,dosta puta zavrsavao sa zenam starijim od mene...otprilike taj raspon je od 5-10 godina...:huh:...ne znam zasto ali privlacim starije dame...:huh:
...e sada...da li one bas toliko privlace mene,ne smem da kazem...zajebavacete me...:hahaha:
...da cujem momci...jel pala neka baba sera,a?:cesces:

Ma opushteno! To ti uopshte nije tako loshe u trenutnoj situaciji....

Pa toliko nedo@ebanih klimakterusha oko svih nas, da bi bilo pravo chudo kad neku ne bi na'vatao.

Kad si mlad tad i treba da uchish od starijih.
Samo napred!

Lillith
22.11.2007, 10:22
hahahahhahhahhahhahah

Au ljudi al me nasmejaste najutro :lol:

Samo napred ali pazite da ne zalutate u penzionerski :lol:

lav71
22.11.2007, 10:36
hahahahhahhahhahhahah

Au ljudi al me nasmejaste najutro :lol:

Samo napred ali pazite da ne zalutate u penzionerski :lol:

:roll: ...ja idem u suprotnom pravcu...:fijuk:

plavasvetlost
28.11.2007, 19:35
dok sam jos bio mali djak upoznao sam deda jovu (sada vec pokojnog bog da mu dusu prosti) i on meni tako zblanutom i malenom kaze sine jel merkas zenske, ...maa nee cika jovo.... ako ako samo merkaj, na to ce on i kaze ....ali gledaj samo neke tetkice. One te em dobro izjebu em ti posle krisku leba namazu. Elem prodje tome vise od deset godina i u mojoj su glavi carovale neke ninfice dok jednom sasvim slucajno uvece u stanu, posle par promasaja na siguricu nije komsinica (43 godine a ja 21) pripomogla. Kada sam ujutro rano ustajao jer sam trebao da idem na put a ono me budi ONA. Napravila za tih par sati kolacxe, skuvala kafu i sve mi to u krevet donela. Tada sam se ponovo posle duze vremena setio pokojnog dede Jovana. A o sexu da ne pricam bio je fantastican i nije bilo onog, jao pa sta ti o meni mislis, jao pa ja to nisam nikad. Cist odnos duga ljubav.
Pozdrav.

kissigirl
28.11.2007, 19:49
:roll: ...ja idem u suprotnom pravcu...:fijuk:

Ti ides u obdaniste? :cesces::fijuk:

morrib
28.11.2007, 20:14
EEHh!!!
Šta to beše, aha setio sam se: Mene više ne privlače ni plus, a ni minus, tu sam negde na niveli. Ove starije se spremaju da "bace kašiku", a ove mlađe nemaju dušu, poginuo bih za đžabe!
Skoro sam pročitao jednu knjigu a naslov je "Tim", ne kao ekipa tim već kao ime muške osobe. Ona upravo opisuje jedan zanimljiv odnos dame u godinama, devojke, i mladića malo psihički nerazvijenog, ali zato izuzetno lepog i jakog, i sve se završava hepiendom po oboje. A dali je tako u životu, pa neznam. Prva iskustva u selu, pogotovu moja generacija i oko nje je imala upravo sa ženama znatno starijim od nas, a koje smo popularno zvali učiteljicama, bilo je tu razlike u godinama i duplo u odnosu na naše. Ali to najčešće brzo prođe kada progledasmo i videsmo da pored starih "koka" ima i "piletine", i normalno okrenusmo se većina nas prema pilićima. Znam neke kojima je to prvo krštenje bilo i najslađe pa i pored drugačije ponude i danas se odlučuju na koke starije. U ovom životnom dobu, u kome sam ja sada ne gledam mnogo napred, ali se ne vraćam ni mnogo nazad, tu sam gde sam i izleti mi nešto ne prijaju!
Kako god sada izabrao moralo bi da zaboli, ili mene ili druge oko mene, kao u onoj dosetki: nema ljubavi bez bola, reče zec i siđe sa ježa. Ja ipak neću u tu priču-dosetku.
I još nešto. Moj komšija je imao tada oko 50 i kusur godina, kada je na naše opaske i komentare za nešto mlađe devojke od nas, imao ovakav komentar: Vi jurite ove babe da ne poumiru, a nama prepustite ovu decu jer će te ih vi ipak sačekati, a mi ćemo polako za babama na onaj svet, dajte nam šansu. Nismo im dali šansu, i ipak su otputovali za babama.

believer
28.11.2007, 20:17

valjda si neodoljiv,vrag bi ga znao.....evo,na primer ja,jos nisam pala na tebe,al` opet,ko zna....:stid2:

Angus
28.11.2007, 20:34
valjda si neodoljiv,vrag bi ga znao.....evo,na primer ja,jos nisam pala na tebe,al` opet,ko zna....:stid2:

...pomeri se smesta...mojne da mi mesas prijateljstvo i sex...:lazy:

biterlemon
28.11.2007, 20:40
Ne volem starije od sebe, do sada sam mogao tolerisati samo jednu godinu...
U starijim zenama obicno izazovem materinski inkstinkt (bljak).
Privlacim uglavnom puno mladje. Najvise me vole one od 35 pa do 25 a ponekad i :stid2:...

Nego, ove danasnje mlade su skroz oslobodjene predrasuda...
Kuda ide ovaj svet? :smeh:8)

lav71
02.12.2007, 00:25
Ti ides u obdaniste? :cesces::fijuk:

...idem...:roll:...ima dobrih vaspitačica...:astasad:

...a posle svratim i do osnovne škole...:roll:...da vidim učiteljice...:roll: :fijuk:

Neron
02.12.2007, 00:37
I babe se 'ebu kao i dede,kada postanes deda uverices se i sam,a da ima baba i u 48 sa boljom kozom,bez strija,bez celulita od mnogih sa 24 ima samo treba naleteti...A nisam nesto petljao sa starijima..za 43 godine zivota imao sam jednu moje godiste i jednu stariju od mene 5 godina i nista nikada vise,cak imam problema i sa ovima od 30-35,jer su one navikle na masne direktore i slicne...Kada sam se razvodio rekoh sebi , pa Nebojsa zena ti najstarije zensko bice sa kojim si polno opstio,a tada je ona imala 37

Sto kaze cuveni automehanicar i autolimar.. e deco , deco , pa noge su uvek iza , skoro da ih nikada ne gledas kada je neko pred njim zapoceo diskusiju o zenskim nogama jednom prilikom i to davno kada sam i ja mali bio....naravoucenije: sve je to isti q... ili rupa je rupa...kada rezimiras iskreno mozda i do tako surove istine dodjes

Angus
03.12.2007, 08:47
I babe se 'ebu kao i dede,kada postanes deda uverices se i sam,a da ima baba i u 48 sa boljom kozom,bez strija,bez celulita od mnogih sa 24 ima samo treba naleteti...A nisam nesto petljao sa starijima..za 43 godine zivota imao sam jednu moje godiste i jednu stariju od mene 5 godina i nista nikada vise,cak imam problema i sa ovima od 30-35,jer su one navikle na masne direktore i slicne...Kada sam se razvodio rekoh sebi , pa Nebojsa zena ti najstarije zensko bice sa kojim si polno opstio,a tada je ona imala 37

Sto kaze cuveni automehanicar i autolimar.. e deco , deco , pa noge su uvek iza , skoro da ih nikada ne gledas kada je neko pred njim zapoceo diskusiju o zenskim nogama jednom prilikom i to davno kada sam i ja mali bio....naravoucenije: sve je to isti q... ili rupa je rupa...kada rezimiras iskreno mozda i do tako surove istine dodjes

...brate Nebojsa...uloguje ti se tarzan juce na onaj nas sajt,kada tamo...da ne verujes...48 godina...trazi mladjeg muskarca,iskljucivo zbog sexa...:uzbud:
...odmah ti ja krenem na inbox...kaze ona,daj mi tvoj kratki CV...:hahaha:
...kada je sretnem,pricacu ti kako je bilo...tj,da li ima istine u prici cuvenog auto mehanicara...ili ti...rupa je rupa...:hahaha:

Neron
03.12.2007, 16:14
...brate Nebojsa...uloguje ti se tarzan juce na onaj nas sajt,kada tamo...da ne verujes...48 godina...trazi mladjeg muskarca,iskljucivo zbog sexa...:uzbud:
...odmah ti ja krenem na inbox...kaze ona,daj mi tvoj kratki CV...:hahaha:
...kada je sretnem,pricacu ti kako je bilo...tj,da li ima istine u prici cuvenog auto mehanicara...ili ti...rupa je rupa...:hahaha:

Jesi joj bar rekao da kratki ne mozes da joj das i da hoces i pored najbolje volje:)

Boze kolega kakvih zena ima postenih u tim godinama...:cesces:

Mislim ona je samo rekla da trazi isto sto i sve ostale,ali ove druge upotrebljavaju druge termine,valjda su elokventnije...sta bude bice;zabavu;prijateljstvo...:hahaha:

Cim forsira sex sumnjam da je za bacanje...:ok: Zelja je cesto vaznija od tehnickih performansi modela...:ok:

Ca blues
06.12.2007, 01:23
:joint:...babojebci...a????....

...oće to kad čovek zađe u godine, oće.....

....sram vas bilo.....babunska sorto.....:kul:

Pera Mitic
09.12.2007, 10:29
Uvek sam vise voleo starije. Sa njima znas na cemu si odmah, a i znanje znaju. Ove mladje pojma nemaju. Sad kad sam ostario volim da pricam da volim mladje. Starije preporucujem. Glupo mi samo vise da ih jurim, duboko su.

veverica
09.12.2007, 11:25
Samo da mi razjasnite... Je li babojebac svako ko je bio sa devojkom/ženom starijom od sebe, pri čemu je nebitno kolika je razlika u godinama (da li je u pitanju šest meseci, godina, dve, tri, pet ili deset)? Šta se tačno smatra "babom"? Da li je bitna samo razlika u godinama (i kolika je minimalna potrebna)? Ili se traži samo da je dotična dama prešla određeni broj godina? Ili spoj ova dva? :cesces:

lav71
09.12.2007, 19:18
Samo da mi razjasnite... Je li babojebac svako ko je bio sa devojkom/ženom starijom od sebe, pri čemu je nebitno kolika je razlika u godinama (da li je u pitanju šest meseci, godina, dve, tri, pet ili deset)? Šta se tačno smatra "babom"? Da li je bitna samo razlika u godinama (i kolika je minimalna potrebna)? Ili se traži samo da je dotična dama prešla određeni broj godina? Ili spoj ova dva? :cesces:

...sve starije od 30...:roll:

veverica
09.12.2007, 22:53
Sam pojam "babojebac" su izmislili zavidni muškarci koji nemaju svoju tridesetogodišnjakinju... :roll: :smeh:

Neron
10.12.2007, 01:52
Uffff ne vucite me za jezik........manje znas manje patis.......al' da je zivot surov jeste, mozda u tome i jeste draz...

miha
17.12.2007, 13:05
Starije, pa čak i 10-15 godina starije, umeju da budu, i uglavnom jesu, čudo nad čudima, vrh vrhova... Dve starije pamtiću dok sam živ, jer mi je s njima, zahvaljujući njima, bilo najveličanstvenije...

Detalji me, i na pomisao na njih, raspale do izbezumljenja...

Pa, evo detaljčić...Lako je dami da meša kad je on duboko u njoj, a jedna mi je to savršeno radila samo s glavićem...osećao sam kao da ga licka, da hoće da ga usisa...

Angus
17.12.2007, 18:26
Pa, evo detaljčić...Lako je dami da meša kad je on duboko u njoj, a jedna mi je to savršeno radila samo s glavićem...osećao sam kao da ga licka, da hoće da ga usisa...

...miho bre...:dry:...kreni od pocetka...upoznavanje,ovo,ono...kapishi?
...ajde,mozda se nalozim na ove matorke sa posla...:uzbud:

memento
01.08.2008, 21:24
U Pavlišu, selu nadomak Vršca, kod starosedelaca (Lala) i dan danas, zbog uroka, roditelji znaju da svoje detete "prokunu" kletvom:
- Da bogda ostario!
Naravno, da brižni roditelji time svom detetu žele dug život.

Pa tako i status "babojebac" je u stvari nesvesni san svakog oženjenog muskarca (ne mislim nista lose i ne marginalizujem homoseksualce), jer se time obezbedjuje dug život sebi i svojoj ženi, a i potomstvo svojoj deci...

Malo se tešim, a?;)

mitar-faca
29.08.2008, 04:16
Brate Ja Sam Bio I Babojebac Eto Nije Me Sramota Da Kazem I Boli Me Bas Me Briga

ajrin
29.08.2008, 04:28
U Pavlišu, selu nadomak Vršca, kod starosedelaca (Lala) i dan danas, zbog uroka, roditelji znaju da svoje detete "prokunu" kletvom:
- Da bogda ostario!
Naravno, da brižni roditelji time svom detetu žele dug život.

Pa tako i status "babojebac" je u stvari nesvesni san svakog oženjenog muskarca (ne mislim nista lose i ne marginalizujem homoseksualce), jer se time obezbedjuje dug život sebi i svojoj ženi, a i potomstvo svojoj deci...

Malo se tešim, a?;)

potpuno mi je super taj blagoslov u formi kletve, pa i ja cu, nadam se, jednom biti baba!:ok:

lav71
29.08.2008, 08:36
potpuno mi je super taj blagoslov u formi kletve, pa i ja cu, nadam se, jednom biti baba!:ok:

...takvoj babi će biti teško odoleti...:fijuk: :roll:

GostBG
29.08.2008, 13:55
Boga mi,ovde raste neka dobra baka! :)