PDA

Puna verzija : durex play

*made_of_stars*
14.11.2007, 17:38
http://i176.photobucket.com/albums/w192/sara23889/Durex_Play_Vib.jpg
da li je neko probao?
...inace ja ga toplo preporucujem... kod koriscenja je bitna kreativnost,ne mora sve bas po uputstvu.....:ok:

TROPRSTI
15.11.2007, 10:12
A kako se to montira?
Treba li da se balansira alatka pre ili nakon montaže?

Nadam se da ne izaziva holesterol?

Najgora
15.11.2007, 20:25
Vibrator za muškarca! Do sada niste ni pomišljali da možete videti ove dve reči zajedno u istoj rečenici, ali zahvaljujuči Durexu seksualni doživljaj muškaraca će se znatno promeniti posle korišćenja Durex Play vibrirajućeg prstena. Šta treba znati o ovoj maloj spravici, i kako je uopšte koristiti?
Kako što možete da vidite na slici, u pitanju je gumeni prsten sa mini “motorom” koji vam daje oko 20 minuta dobrih vibracija. Prsten se navlači isto kao i kondom, i pošto je u pitanju gumeni prsten, vrlo lako se širi i navlači. Čim postaviti prsten možete navući i regularni kondom za zaštitu. Na “motoru” prstena se nalazi dugme kojim aktivirate prsten. Baterija se troši posle 20 minuta, i sam prsten je namenjen za jednokratnu upotrebu

Šta dobijate ovom malom spravicom? Očigledno je da će devojka uživati u dobrim vibracijama, ali i muškarci neće ostati bez užitka. Sam prsten dosta steže što samim tim pojačava i produžava erekciju, a uz to vam može i pojačati orgazam. Što se udobnosti tiče, da nije vibracija verovatno ga nećete ni primetiti.

Iako je predviđen za jednokratnu upotrebu mnogi ga koriste za dve desetominutne seanse, a neki čak tvrde i da baterija traje duže od 20 minuta. Lepa stvar za eksperimentisanje, i za ubijanje seksualne monotonije, ali ne verujem da će Durex Play prsten postati regularni deo arsenala svakog muškarca. Uživajte u dobrim vibracijama.
preuzeto sa neta
http://www.youtube.com/watch?v=NRgh4hhNhDo

biterlemon
15.11.2007, 20:37
A kako se to reciklira, s obzirom na bateriju?

:hahaha:

:cesces:, a gde se to nabavlja? :stid2:

Najgora
15.11.2007, 21:13
Možda u apoteci? :roll:

HLEBmaster
15.11.2007, 21:19
Ovaaj sve, sve ....al shta che matichar da kazze?

;)

*made_of_stars*
15.11.2007, 21:20
ima i na trafici...

Andjelika
16.11.2007, 02:39
shta sve netje da smisle...........

shacky
16.11.2007, 23:53
...ima da se kupi u apoteci, kosta oko 500din...
...nemojte propustiti uzitak...
:uzbud::uzbud::uzbud::uzbud::uzbud:

biterlemon
17.11.2007, 00:02
ima i na trafici...

Moj budali frend je radio u trafici i u slobodno vreme je busio kondome iz dosade...
Valjda je hteo doprineti porastu nataliteta...

Ne kupujem nista u trafici, bwe!

:uzbud:

Najgora
12.02.2008, 20:05
...ima da se kupi u apoteci, kosta oko 500din...
...nemojte propustiti uzitak...
:uzbud::uzbud::uzbud::uzbud::uzbud:

Bačeno 500 dindži :dry: ili ja nisam bila raspoložena :hmm:

djura5
13.02.2008, 10:28
Najobicnija Prevara,za One Koji Nisu Sigurni U Sebe!!!

Neron
13.02.2008, 10:46
Još mi to treba da stavim,pa da se obesim... ne bi me nijedna htela ili smela...

Jbt od nežnih ženskih ručica... šakica... prirodnog pulsiranja... da prelazim na vibracije... Pa vibriram i bez akumulatora i prstenova,a za džabe... ko misli da će s tim da obogati sex njemu fali i hemijskih sredstava,a i mehanike...

Čuj još i kondom ne smeta... nije moj qrac američki vojnik sa satelitskom navigacijom u iračkoj pustinji...

Jbg kad zanemoćaš počneš u sve da veruješ... kao ovi što kad se poboljevaju počinju naprasno da veruju u Boga i sve svece sveta,a iz crkve ne izbivaju... e isto je to...

robert ns
06.11.2008, 19:32
http://i176.photobucket.com/albums/w192/sara23889/Durex_Play_Vib.jpg
da li je neko probao?
...inace ja ga toplo preporucujem... kod koriscenja je bitna kreativnost,ne mora sve bas po uputstvu.....:ok:

jako zanimljivo,.i oboje treba da se skocentrisu da osluskuju neke kao necujne vibracije koje su tise i od komaraca pa neko moze i da zaspi

ni prineti mikseru za slag :uzbud:

Irena Bg
19.11.2008, 10:11
Nisam koristila,ali me jako zanima...:cesces: