Puna verzija : Internet pristup na poslu
Invisibleman
07.11.2007, 09:34
Da li imate pristup internetu na vašem radnom mestu?
Na primer, ja imam, neograničen pristup tokom celog radnog vremena ali imam i "administrativne zabrane".
Ne mogu da otvorim svoje naloge na gmail-u i sl.
Nema šanse za download, upload... php stranice ne može da učita, klipove ne mogu da pokrenem... "trač partiju" ne može da otvori... i kada ukucam adresu mog sajta automatski se preusmerava na sajt naše ustanove. :lol:
Leonard Peltier
07.11.2007, 15:38
Naravno :uredu:
Wireless 256 kb/s (256/64). Moglo bi i brže, ali... :dry:
biterlemon
07.11.2007, 15:51
Nekako sam imao srecu da uvek radim na radnim mestima gde je internet pristup kao i pristup drugim resursima bio medju boljima od proseka.
Moj posao je uvek umnogome i zahtevao internet.
Najbolji je bio 1 MBPS direct link, dok nije postalo astronomski skupo.
Sada koristim 56/512 flat.
little fairy
07.11.2007, 15:57
Na primer, ja imam, neograničen pristup tokom celog radnog vremena ali imam i "administrativne zabrane".
Nema šanse za download, upload... php stranice ne može da učita, klipove ne mogu da pokrenem... "trač partiju" ne može da otvori... i kada ukucam adresu mog sajta automatski se preusmerava na sajt naše ustanove. :lol:
Kao što se vidi iz mojeg prebivališta tu svakodnevnog.. Nemam zabranu. Moram priznat da sam očekivala da će mi zabraniti biti po 10h na netu ali eto.. Nitko ništa ne govori a ja i dalje sam online..
I sad će to možda prestati ali jbg, za karijeru ću se odviknuti neta ako zatreba ali mislim da ću i tamo moći vam praviti društvo. Možda ne cijeli dan ali.. Vidjet ćemo ;)
Kao shto se iz prilozhenog i vidi, imam internet na posletu... Obichno sam pored svog posla, imao i ulogu administratora servera, tako da su drugi imali zabrane, a ja bash i ne (strashno kakav sam licimur :smeh:)
Sada sam na ADSL 1024/256, i milina kako radi, zadovoljan sam... Zabrana nemam, svuda mogu da odem, da proshvrljam... Sad trenutno sedim, kuckam ovde, gledam South Park streamovan sa neta, i uzhivam... Muzika se naravno slusha sa online radija...
...e lako je vama...da mozete da vidite na koje se sve nacine dovijam da bih mogao sto manje da radim,a sto vise da se zajebavam i "skratim" radno vreme...:hahaha:...i uspeva mi,a posao ne trpi...;)
little fairy
07.11.2007, 20:53
...e lako je vama...da mozete da vidite na koje se sve nacine dovijam da bih mogao sto manje da radim,a sto vise da se zajebavam i "skratim" radno vreme...:hahaha:...i uspeva mi,a posao ne trpi...;)
Bitno da ti uspjeva, ne? :uredu:
Iako, mogu vam reć' da znam kako je nekim mojim kolegicama smetalo što toliko tipkam.. Ali hej! Ako ja sve svoje napravim na vrijeme još stignem njima pomoći, što njih briga kako si ja koristim svoju pauzu? One pričaju na veliko, ja tipkam.. A posao ne trpi :dry:
Ta imam ti pristupa koliko hocu i gde hocu ;) da se videti zi prilozenog :hahaha: (prisustvo na sajtu :smeh: chatu :uzbud:)
:uredu:
i sada sam na poslu :stid2:
Nemam internet pristup na poslu,a bio bi veoma koristan. :uredu:
Razna dokumenta šaljemo poštom,što bi preko interneta bilo par sekundi.
Zašto je to tako ne znam,kanda ih ne interesuje,ili možda još ne znaju
da je pronađena i sijalica.:plakanje:
Za sada sa konjem i kočijama.:bic:
Nemam internet pristup na poslu,a bio bi veoma koristan. :uredu:
Razna dokumenta šaljemo poštom,što bi preko interneta bilo par sekundi.
Zašto je to tako ne znam,kanda ih ne interesuje,ili možda još ne znaju
da je pronađena i sijalica.:plakanje:
Za sada sa konjem i kočijama.:bic:
Ko ti je kriv kada nemaš pojma i ne poznaješ prave ljude da te priključe na net ... ;) jbg 8)
Verujem da to kod tebe nije neki nerešiv problem.
Imaš računar, imaš slatkih koleginica, pa ako se nečega odrekneš možda se pojavi neka veza sa svetom ...:uredu: a detaljnije uputstvo za povezivanje možemo započeti nekom milkom sa lešnicima.
Ko ti je kriv kada nemaš pojma i ne poznaješ prave ljude da te priključe na net ... ;)
...a detaljnije uputstvo za povezivanje možemo započeti nekom milkom sa lešnicima.
Nemoj da onaj bič za konje i kočije upotrebim za tebe.:dry:
Dobro je ako bude samo milka sa lešnicima,nisam znala da je to potrebno da bih imala pristup.
Eto vidite kako se na nekim mestima dolazi do internet pristupa.
Javiću vam ako me povežu u međuvremenu.:uredu:
Imam, i zbog toga sam bash happy.
little fairy
23.01.2008, 08:14
E da.. I na novom poslu imam pristup internetu, neograničen, jer mi se hrpa poslova obavlja preko mail-a ;)
Имам приступ интернету. Неограничен и нико ме не контролише. Имам и доста моћну машину. Право да вам кажем и не иде ми се кући. Тамо ме сви знају и нико ме не воли, а и конекција је очајна....;)
...Bio je to lep period kada sam imala pristup internetu na poslu.Vreme mi je brzo prolazilo i nije bio problem raditi i duple smene.Na zalost,trenutno nemam net. :( Ali ... :uredu: ...bice,bice
nemam internet konekciju jer mi za posao nije neophodno. Kada mi zatreba, a to je nedeljno mozda dva-tri puta, da posaljem neki mail, uvek mi na raspolaganju stoji odeljenje informatičke podrške (koji ste pretpostavljam vecina vas sto tu pisete:)) Mogu reci da je kod njih uvek vrlo opusteno i prijatna je atmosfera. Nadje se sta i da se popije i gricne, ako do toga dodje, a uvek su svi spremni da pomognu. Zato, kompjuteraši, zivi bili, i na usluzi nama običnim smrtnicima, ostajte veseli i jedri i konektovani!
ps. a, i ako ikada budete razmisljali o tome zasto vam vreme tako sporo prolazi, iako imate 363536 gbt, setite se da su vam i topici i forumi i goga053 i supermaca dosadili jos posle pauze za prvu jutarnju kafu. to nekad zna biti uzbudljivo, iako ne i podmazano. u svakom slucaju meni nije ni jedno ni drugo a svako zna da i lubrikanti imaju samo ograniceno dejstvo, i nikada nije istinski delotvorno.:jok:
Kad sam iskukala dozvolu direktora da zatražim pristup na internet i brže bolje poslala zahtev,a oni mi javiše da nema slobodnih portova.
Kuku mene!:(
Ajd čekaću,šta ću drugo :ljutko:
Nemam internet konekciju jer mi za posao nije neophodno
Imam neograničen pristup, a i sasvim dovoljno slobodnog vremena (na poslu) za surfovanje :). Ipak, da budem iskrena, posao mi je dovoljno interesantan da ne moram da ubijam dosadu na net-u. Uđem malo, proverim poštu, pogledam po neki forum, a onda posao... Kod kuće imam dobru vezu i Flat paket, pa sam na net-u uglavnom uveče.
Imam neograničen pristup, a i sasvim dovoljno slobodnog vremena (na poslu) za surfovanje :). Ipak, da budem iskrena, posao mi je dovoljno interesantan da ne moram da ubijam dosadu na net-u. Uđem malo, proverim poštu, pogledam po neki forum, a onda posao... Kod kuće imam dobru vezu i Flat paket, pa sam na net-u uglavnom uveče.
Ja bih josh dodala josh da se deo mog posla zasniva na E-banking, pa onda malo i radim na net-u :stid2:
Snoopy Red B
14.08.2008, 14:56
Pošto mi je posao vezan za računar a računar za ADSL što se mora mora se
Ма дај, какав интернет на послу!!!
Мора да се шалиш. Ако га буде то ће бити у неком другом животу....
a pitaju se zasto nam se firma raspada??? pa kad su svi na facebook-u po ceo dan
mitar-faca
30.08.2008, 00:12
ja nemam internet na poslu imam samo kuci i dosta koristim :ok:
...e blago nama...:roll: :hahaha:
Jebali smo čvorka kada prođe sezona zidarskih radova.:cesces:
Baki_Baranda
11.09.2008, 11:11
Kada ne bih imao net. mogao bih slobodno da idem kuci...i zato molim boga da se nesto pokvari. he he
Moj odgovor je: imam + nemam
A evo i objasnjenja: S obzirom da radim na dva razlicita mesta, dva razlicita posla (pola/pola radnog vremena! nemojte odmah pomisliti kakav sam radoholik :-) ), na jednom imam, sto mi naravno vrlo prija kada treba obaviti i stvari vezane za posao, ali i sitnice koje zivot znace (npr. www. vojvodinacafe.com i slicne sitnice :-) ), dok na drugom radnom mestu nemam, i stalno gnjavim svoje nadredjene da nam poprave ono sto je pokvareno, jer navodno ga imamo, ali je u kvaru, kanda godinama :( (al' sam ovo objasnila!)
sve u svemu htedoh reci da imam oba iskustva i naravno da mi net nedostje, jer vise ne umem da funkcionisem bez njega! :uredu:
Da se pohvalim,svečano se javljam s posla što znači da konačno imam net,tačnije priključena pre pola sata :dance:
monalisa
26.10.2008, 23:58
Imam, online non stop, nikakve zabrane ni ograničenja...:ok:
U prethodnoj firmi sam imao neograničen pristup non-stop, u ovoj, za razliku od drugih, imam, ali filtriran...
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.