PDA

Puna verzija : Sta znaci moderno?

irnik
31.10.2007, 05:15
Kako vi definisete pojam moderno? Sta mislite o modi?

Kal_el
31.10.2007, 06:04
To je ono kad ti imaş neşto a komşije ti zavide jer oni nemaju pa se praviş moderan :smeh:

yige_gui
31.10.2007, 06:08
mislim da su neke stvari u modi super, mislim da su neke stvari sasvim prolazne.. a mislim i da su mnoge stvari nebuloze :roll: i to tezhe.. :dry: ono u fazonu shta-se-tim-modnim-kreatorima-vrti-u-glavi-kad slazhu-one-gluposti.. a josh veca nebuloza je shta-se-vrti-u-glavama-tih-ljudi-koji-zapravo-nose-te-nebuloze :wacko:
mislim zbilja kad vidish shta sve prolazi :navodno: kao "moda" :zid:

elem, za mene je moderno sve ono shto se meni lichno sviDZa :uredu: bilo da je u modi ili nije, meni je nebitno.. dok god je to udobno i ugodno meni je :too:

Duh
31.10.2007, 22:12
To je ono kad tvoj komsija ima decka... :roll:

lav71
01.11.2007, 00:05
...nemam pojma...:beyond:

Neuhvatljiva_
01.11.2007, 00:44
Ja sam oduvek to moderno vezivala za Ono Sto Nekome Lepo Stoji...Dakle ono sto je naprosto skladno, lepo na prvi pogled, sa odredjenom dozom sopstvenog stila...
Moze neki "stil" biti plasiran u odredjenoj sezoni...ali naprosto to ne moze svako da isprati...i ne moze svakome ta vrsta garderobe da stoji...
Dakle biti moderan je nositi nesto u skladu sa svojom licnoscu, gledati tj. nastojati da to ima neku dozu stila i uskladjenosti i povrh svega osecati se dobro u tome...