Puna verzija : NBA Playoffs 2006
Ovo je vec treci krug, ako se ne varam, playoff utakmica i situacija se polako zahuktava. Kako stvari stoje Dalas sa ucinkom od 3:0 protiv Memphisa ima najbolje sanse da ide dalje dok je kod drugih malo zategnutije stanje.
Ko je po vama najblizi ovogodisnjem osvajanju sampionske titule?
Iako ne gotivim nesto pretjerano San Antonio nesto mi se cini da ce oni ponovo da budu No1. Mada, zivim za
cudo da se Kingsi razigraju i odu dalje :roll:
Nisam ni ja ljubitelj San Antonija, ali šta da im radiš kad su najbolji. Znači, i ove godine šampioni. :uredu:
Kako se zakuvalo u Istocnoj konferenciji, sve nesto 2:2 :uzbud:
sinoc mi Kingsi oduzese pola zivota :zid:
3:2 za one, ni ime im ne mogu pomenuti... no ima jos da se igra :fijuk:
no ima jos da se igra :fijuk:Ima, ima... sve do 4:2... :fijuk:
StreetBall
04.05.2006, 22:37
Misilm da će San Antonio opet biti No.1.
Na kom programu vi gledate te utakmice???
Košarkaši Detroita, Dalasa i LA Klipersa vec u polufinalu plej ofa (mada nisam nesto njihov fan :jok:).
Nadam se da ce im se ubrzo pridruziti i Klivlend :ok: i New Jersey :ok: i San Antonio :ok: (najbolji TIM - imaju Manu Djinobili-ja, Tim Dankana i Toni Parkera). ;) pa i Majami, LA Lejkersi
Revolverasica
07.05.2006, 19:22
Joj ove godine jedva uspijevam da sve pratim8) Ali,ono sto sam vidjela ..bas me iznenadilo.
Prvo da kazem,odnosno mislim da je ove sezone Dallas najjaci.Ko ih je gledao,zna o cemu pricam.
Kingsi,prijatno iznenadjenje.Zaista je fantasticno sta je Rick Adelman uradio sa Artestom,i Bonzi Wellsom..iako tretirani kao "problematicni" igraci..dali su prosto spektakularnu igru. Da li je neko uzivao kao i ja gledajuci Ginoblija kako maltene place,nakon sto mu je Artest lupao ekstra blokade...ehhehehe..to treba dozivjeti...Iako izbaceni od San Antonia..mislim da su bolji ove sezone ,jer ako nista drugo..bili su "uzbudljivi".Danasnji sukob sa SA,i Dallasom- naspram titula ,i Dunkana,i Parkera,i Finleya koji je tako dobar sa trojkama,sumnjam da ce ih slomiti...ma ako grijesim,spalite me na lomaci:uzbud:
Phoenix:uzbud: :uzbud: E,tu sam svojski likovala,kada su Kobe Bryant i njegovi pajtosi,izgubili zadnju sa ..bjese 20 razlike?Znate svo vrijeme sam se nadala da ce Kobe u zadnjem kvoteru da spuca jedno 50 poena..hehehhe(jace od mene,ne podnosim ga iz dna duse)
Go Stevie Boy!!!!!(hiihihi)
I na kraju da zavrsim sa mojom omiljenom game ove sezone( bar za sada).
Cleveland Cavaliers vs Washington Wizzards:uzbud: :uzbud: Bjese od '93 nisu uspjeli da udju u drugi dio !???Ma ekstra mi se dopalo sve to,a i mislim da je James LeBron dosta imao ucinka u svemu tome.:)Mada cekaju ih razgalopirani,divlji mustanzi,ili Detroit..malo sam skepticna ,ali nikad se ne zna:)
Jao sto volim ove PLAYOFFS:uzbud:
Captain Jack
10.05.2006, 03:59
Danas mi se namestilo srce,otvorim jutros novine kad na naslovnoj,udarnoj strani,nas Krle zakucava preko Zoa.Navijam za Heat ali u ovom slucaju moram da se preformulisem.Napred Nets,Jay-Z,Beyonce:uzbud:i Karly:ok:
ala Dalas razbi San Antonio :uzbud:
sad cu lakse da spavam 8)
Ja bih tako volela da New Jersey pobedi. :roll: Eto, zbog našeg Krstića, Kartera koji skaaačeee pa razbija :skok: i odličnog pleja Džejsona Kida. :uzbud:
ala se Radman raspucao sinoc u poslednjoj cetvrtini... :uzbud:
al dzaba opet izgubise :roll:
kako stvari stoje gusto u svim duelima... joj sto volem :skok:
Uh, bas odgledah odlicnu utakmicu izmedju Dallasa i San Antonio Spurs-a. Dallas je pobijedio minimalnom razlikom :hmm: .
Sto se tice istoka, tu navijam za Cavaliers-e ali i za Nets-e (zbog Krstica)... :uredu:
Na zalost mnogih New Jersey Netsi veceras zavrsise svoje ovogodisnje ucesce u NBA playoff-u. Tako smo i dobili prvog polufinalistu na istoku Miami Heat ceka boljeg u duelu izmedju Detroita i Clevelanda kod kojih je trenutno 2:2.
Sa druge strane kontinenta odlicna kosarkaska predstvaa izmdju Phoenix Suns-a i LA Clippers-a. Posle dva produzetka Sunsi su slavili. Definitivno igrac utakmice je bio Raja Bell. Tik pred zavrsetak prvog produzetka, cini mi se 2 sekunde, i vodjstva Clippersa od 3 poena Bell je poentirao trojkom i dao Sunsima sansu u drugom produzetku, sto su i iskoristili. Trenutno stanje 3:2 za Phoenix.
Sutra se sastaju druga dva para Det. i Cle. na istoku, te Dallas i San Antonio na zapadu (trenutno stanje 3:1 u korist Dallasa)
jos jedna dramaticna zavrsnica :uzbud:
San Antonio je slavio minimalnom razlikom 98:97 i sad imaju jos sansi za dalji tok takmicenja...
sa druge strane Klivlend je upisao jos jednu pobjedu i nasao se na korak od polufinala...
idemo dalje, sutra Clippersi i Sunsi :uzbud:
Ja prizeljkujem finale Cleveland Cavaliers-i i San Antonio Spurs-i. :osmeh:
Detroit je u vrlo tijesni pobijedio pobedio Cleveland Cavaliers-e 84:82 :( . Cleveland Cavaliers-i umalo prosli dalje.
San Antonio Spurs je pobijedio u Dalasu 91:86 i izjednačio u seriji na 3:3 :ok:
Uh, bice gusto nedelju
Ulecemo u novi krug i to finale konferencija. Katastrofalnom igrom Klipersi su veceras zasluzno izgubili od Sansa, a Dalas je pobjedio San Antonio.
Znaci u finalu istoka gledamo Detroit i Majami a na zapadu koplja ukrstaju Feniks i Dalas...
ja vise favorite nemam :roll:
Revolverasica
29.05.2006, 01:20
Hehehe..
Koju veliku kintu sam zaradila jer sam se kladila na Dallas ove godine(za mec sa San Antoniom)..hiihiih.Definitivno zasluzeno,pratila sam ih cijele godine,nevjerovatno jaki:ok: E,sada ovaj duel sa Phoenixom ..primjetila sam da je Dallasu tesko da prati tempo igre,jer su P. igraci veoma brzi,trce kao ludi.A,i ono sto Steve Nash izvodi nije samo dobra tehnika-vec umjetnost.
Primjetio li je neko koje predivne pokrete on pravi pri proslijedjivanju lopte,kako zakuca lijevom..No,izgleda zato covjek i jeste MVP:uzbud: :uzbud:
Ruku na srce-plasim se da prediktujem ista u ovom slucaju,ali vjerujem ko pobjedi ovu "turu" da ce da uzme titulu.:uzbud:
Majami vec u finalu :ok:
Bas mi je drago sto izbacise ovaj Detroit :fijuk:
Captain Jack
04.06.2006, 05:29
Bio sam skeptik kad su trejdovali pola rustera pred pocetak sezone ali izgleda da se isplatilo.Mada i dalje mislim da su trebali da zadrze stari tim,dogurali bi do finala ponovo.Welcome to Miami,bice dobra serija sa Finiksom,dobijamo ih u pet utakmica:ok:
Nece biti sa Finiksom vec sa Dalasom. Dalas se plasirao dalje posle vecerasnje pobjede i sad cekamo veliko finale Majami ~ Dalas. :uzbud:
Captain Jack
05.06.2006, 20:51
Dalas iznenadio sve pa i mene:cesces: Svejedno,dobijamo ih u pet:ok:
Welcome to Miami:ok:
-Hvala, bolje Vas nasli-
Captain Jack
20.06.2006, 06:10
-Hvala, bolje Vas nasli-
Uvek ste nam vako dobro dosli:fijuk:
Finale ko da nije finale:hmm: U Majamiju pozorisna atmosfera,muka mi je da gledam,jako los basket,pa oni namerni faulovi na Shaqu,a on sutira slobodnjake ko ja u drugom osnovne:jok: mislim...stvarno....
Iako je Miami u prednosti,Dallas je po igri blizi tituli!
Cestike timu Miami Heat-a za prvu titulu NBA sampiona u istoriji :ok:
"Rodjena" je nova NBA zvijezda - Dwyane Wade
vBulletin® v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.