PDA

Puna verzija : ODBOJKA: Liga sampiona 2007/2008

irnik
26.10.2007, 04:24
LŠ: Odbojkaši Vojvodine u Podgorici

Odbojkaši novosadske Vojvodine igraju u Podgorici meč drugog kola Indesit Lige šampiona protiv Budućnosti. Dve ekipe nalaze se u grupi B, zajedno sa grčkim Panatinaikosom i poljskim Belhatovom. U prvom kolu obe ekipe pretrpele su poraze. Vojvodina je u Spensu poražena od Grka 3:1, dok su Podgoričani istim rezultatom izgubili u Poljskoj.

"Nismo se predavali ni protiv Grka, pa zašto bi to uradili protiv Budućnosti. Mi smo već dokazali da možemo da se nosimo sa najboljim timovima. Uvek govorimo da nemamo šta da izgubimo, i mislim da nećemo igrati epizodnu ulogu ove sezone u najjaćem takmičenju", rekao je jedan od najboljih igrača Vojvodine Konstantin Čupković.

(B92)

irnik
26.10.2007, 04:25
LŠ:Odbojkaši Vojvodine poraženi

Odbojkaši novosadske NIS Vojvodine poraženi su u četvrtak u gostima od podgoričke Budućnosti sa 0:3 (22:25, 29:31, 19:25), u drugom kolu Indesit lige. Osim Novoasđana i Podgoričana, u grupi B nalaze se i grčki Panatinaikos i poljski Belhatov. Ovo je drugi poraz odbojkaša Vojvodine pošto su u prvom kolu izgubili od Grka u Spensu sa 3:1.

''Domaćin je odigrao odlično, nadigrao nas u svim elementima, dok smo mi odigrali jako loše, sa puno oscilacija. Sa takvom igrom ne bismo mogli dobiti ni slabiju ekipu od Budućnosti. Ostaje nam da vidimo koje su bile naše greške, da ih ispravimo i da idemo dalje'', rekao je kapiten gostiju Zoran Jovanović.

Trener domaćih igrača Igor Kolaković smstra da je ovo bitna pobeda, ali nije u potpusnoti zadovoljan igrom.

''Došli smo do jako važne pobede, ali u igri koja apsolutno nije pripadala nama, koja nije bila karakteristična za nas, osim u delu trećeg seta. Međutim, iskazali smo strpljenje u prva dva seta, iako smo igrali dosta rastrzano. Kad su kockice prcele da se slazu posle prva dva dobijena seta, onda ćemo ličiti na tim koji govori o nekim ambicijama u Ligi šampiona'', rekao je Kolaković.

Naredni meč Novosađani će igrati 12. decembra sa poljskom ekipom Belhatov.

(B92)